• Nuno88
    Flamini beleszeretett a Milanba

Matthieu Flamini egy interjúban kijelentette, nem a pénzt választotta, hanem a Milan múltja és jelene miatt döntött úgy, hogy elhagyja az Arsenalt.

A francia válogatott középpályásnak rosszul esett volt mestere, Arsene Wenger kritikája. Az Arsenal trénere azt nyilatkozta, hogy Flamini a pénz miatt ment el a Milanhoz. A játékos nem haragszik mesterére, de nem tagadja, nagyon rosszul esett neki, amit róla mondott Wenger.

- Ha a pénzt választottam volna, akkor egy másik angol klub ajánlatát fogadom el, de én a Milant választottam. A Milan a világ legeredményesebb csapata, minden páratlan évben Bajnokok Ligája döntőt játszik, és a klub eddigi eredményei, a családias hangulat önmagáért beszél - mondta Flamini.

A Milan új szerzeménye azt is elárulta, már alig várta, hogy Olaszországba igazoljon. Azzal, hogy a piros-feketékhez szerződött valóra váltotta édesapja álmát is.

- Mivel félig olasz vagyok, nagyon vártam már, hogy Itáliában is kipróbáljam magam. Édesapám most a világ legbüszkébb embere - nyilatkozta Flamini.

forrás: samsungsport.hu