36664
-
igen mert nem hajtottuk a bajnokságot. de ellenetek ha kell fel tudjuk szívni a tartalékokat.
egyébként bocsi hogy bántottam a csapatod, őszintén téged akartalak visszaprovokálni, még ha veled ellentétben én nem az inter topicba tettem :) -
hát jah, végülis alig 20 pont volt a különbség :( -
Gourcuff-Bordeaux
Yoann Gourcuff a Bordeaux csapatához kerül kölcsönbe.
Ahogy várni lehetett, a fiatal francia középpályás a következő szezonban kölcsönben játszik majd. Több klub is érdeklődött, végül a Bordeaux csapata járt sikerrel.
Forrás: transfermarketweb.com -
Csesza #16150 :DASdasdasdasdadsasda -
ugyan hagyjad már, fél tőlünk, mert tudja klubbja nem méltó ellenfelünk, és lesörpörnénk őket. -
köcsög Moratti.... 

:D -
Mégis indulhat a CSZKA Sofia a Bl-ben!
A mai napon napvilágra került hírekkel ellentétben a 2007-es győztes Ac Milan mégsem lesz az idei Bl résztvevője. Mint mi is megírtuk a bolgár bajnok anyagi tartozásai miatt,elutasították a licenckérelmüket,így automatikusan a legmagasabb Uefa ponttal rendelkező csapat léphetett volna a helyére,amely nem más,mint az Ac Milan. Egyes sajtóorgánumok szerint a Cska megmentője nem más,mint az Inter tulajdonosa Massimo Moratti,aki 5 millió euro gyorssegélyt utalt a bolgár klub számlájára. Ennek köszönhetően a bolgár bajnokcsapat elől minden akadály elhárult,hogy,újra Bl licenc kérelemért folyamodjon. Moratti ma reggeli egyik nyilatkozatában egyébként is kijelentette,hogy nem tartaná jogosnak a Milan Bl-ben való indulását,mivel a pályán elért eredmények alapján nem jogosult rá.
ide is beteszem -
köszi, neked is ;)
hát, akkor marad az UEFA. Nem baj, ezt egyszerűbb megnyerni :D -

majd ha elveszik a bajnoki címeteket bunda miatt akkor örülj így xDDDDD -
na mostr akor mivan? nem mi leszünk bl-ben? -
húzzá a picsába :P
Levski a CSZK helyett forrás -
-
Disappeared the hope of Milan to could play in Champions in the place of Cska Sofia. In fact will be the same Bulgarian federation to give the place that could be free, becuase the exoneration of Cska. The lucky team could be Levski Sofia.
na elvileg buktuk :P -
haggyad már, 2szer nem lesz szerencsétek -
nah wazze :D van isten :DDD most az egyszer kárörvendő leszek:DDd , remélem minél hamarabb kiderülne és akkor a BL is befolyásolhatná a transfereket:DD -
sok sikert neked !:D -
woow! :D ez de nagy mák lenne :D
lehet, hogy egy UEFA-kupa jobb lenne csapatépítés, összerázódás szempontjából, de... BL azért mégiscsak BL... ki tudja mi lesz.
Jah én pénteken szóbelizek :D -
Gattuso örömmel lépne Maldini örökébe
Az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő Gennaro Gattuso gondolatai még ezekben a napokban is az AC Milan körül forognak, legalábbis erre utal, hogy bevallotta, nagy álma, hogy ő legyen az új csapatkapitány. A kilenc éve Milánóban futballozó világbajnok labdarúgó azonban reméli, a „kinevezésre” még várnia kell, mert ez azt jelentené, Paolo Maldini továbbra sem fejezi be pályafutását.
Pedig nemrég úgy tűnt, a hatalmas munkabírású 30 éves középpályás elhagyja a vörös-feketéket és a Bayern Münchenhez igazol, de végül nem így történt. Gattuso 2011-ig szóló szerződést kötött az AC Milannak, vagyis folytathatja a trófeagyűjtés az együttessel.
„Sohasem tűztem ki időpontot a pályafutásom befejezésére, egyszersmind remélem, még sokáig futballozhatok. Abban is bízom, hogy Maldini is folytatja fantasztikus karrierjét, de természetesen óriási megtiszteltetés lenne, ha én lennék majd valamikor a csapatkapitány” – mondta Gattuso.
A kétszeres Bajnokok Ligája és egyszeres Serie A-győztes játékos az elmúlt szezonban nem remekelt, igaz a csapat teljesítménye és eredménysora is elmaradt a várakozásoktól. Az AC Milan csak ötödik lett a pontvadászatban, így a következő szezonban csak az UEFA-kupát hódíthatja el. Gattuso számára azonban ennél sokkal fontosabb, hogy követhesse a legendás Maldini példáját.
„Őszintén remélem, hogy Paolo még sokáig a pályán lesz, de el kell mondanom, szeretném, ha egy nap az én karomon lenne a csapatkapitányt illető karszalag. A Milan már gyerekkorom óta különleges helyet foglal el a szívemben, óriási megtiszteltetésnek érezném, ha Maldini és Franco Baresi nyomdokaiba léphetnék” – jelentette ki határozottan a középpályás.
Gattuso egyébként azt is elárulta, három évvel ezelőtt is felmerült, hogy csapatot vált. „Teljesen összezavarodtam a Liverpool elleni hihetetlen vereség után. Szerencsére az edzőm és a csapattársak is segítettek, visszatért a motivációm és újra felfedeztem a győzelem iránti vágyamat. Nagyszerű, hogy később Athénban bosszút állhattunk a vereségért” – emlékezett a 2005-os BL-finálé utáni periódusra a klasszis.
Zárásként Gattuso kitért a 2008-2009-es szezonra is, úgy véli, a Milan ismét nagy sikereket érhet el, a kereten is alig kell majd változtatni.
„Két fiatalra lesz szükségünk.Nem értünk az út végéhez, ismét sikeresek leszünk. Senki sem írhatja le azt a csapatot, amelyik többszer nyert már Bajnokok Ligáját és Klub Világkupát” – szögezte le az olasz válogatott egyik legfontosabb kulcsembere.
-
köszi hogy felújítottad emlékeimet, igazad van rosszul írtam. szal mindenki ellen rosszul játszottunk. csak valahogy jobban megmaradt bennem mikor neve nincs csapatok ellen 3-1 et toltunk...
BL indulásról meg annyit hogy jobb lenne ha igazolnánk sok játékost és egy új csapatot építenénk a bajnokságban és 2009-2010 es szezonba mennénk blre -
persze :DDDD uefa is erős nektek ha ilyen jól igazoltok továbbra is :D -
loooooooooool
mekkora makkerek lennénk már:ADadASDs_SAD
na persze még ne örüljünk előre, de msot ez legalább meghozta a kedvem a holnpai szóbeli előtt kicsit:SD -
Mégis BL-ben indulhat a Milan?
Bajnokok Ligája mérkőzésekBajnokok Ligája mérkőzésekA Bolgár Labdarúgó Szövetség eljárást indított a bajnoki címet megnyerő CSKA Szófia ellen, mivel a klub súlyos anyagi gondokkal küzd, többmillió eurós hiányt felhalmozva.
A végős döntés akár az is lehet, hogy a csapatot kizárják a nemzeti bajnokság jövő évi küzdelmeiből és egyben a Bajnokok Ligájában sem indulhat el.
Ha ez bekövetkezik, a szabályok értelmében a legmagasabb UEFA pontszámmal rendelkező klub lép a helyükre, mely jelen esetben a Milan lenne.
Természetesen az dolog még korántsem lefutott, a CSKA fellebez az ügyben.
Forrás: acmilan.hu
-
Nahh, a CSKA Szófiát lehet, hogy kizárják a nemezeti bajnokságból az anyagi gondjai miatt, így a selejtezőben sem indulhatna, s ebben az esetben mi lenneénk a BL-beugrók.
hír itt -
ezen jót nevettem 

fake szvsz... -
Nagy csapatokkal nem volt gond? Hát nézzük...
-Inter: vereség, győzelem
-Roma:vereség, vereség
-Juve: döntetlen, vereség
-Arsenal: döntetlen, vereség
Csak egy rangadót tudtunk nyerni az Inter ellenit, szóval a nagy csapatok ellen sem ment.
Inzaghi hír meg akkora kacsa hogy röfög, a Barca se "hülye" hogy egy 34 éves csatárt igazoljon, bár anno Larssont is megvették, de akkor is, tuti nem fog elmenni Pippo. Pár hete hónapja, volt egy olyan hír hogy addig maradhat nálunk ameddig csak akar. -
hát ha egyáltalán elterjed a hír. már jó hogy nem olyan hírek jönnek, hogy az inter leigazolná maldinit, már csak a milannal kell megegyezniük az árban. pippo is jelkép, szal nem lesz eladva, szerintem tőlünk fog visszavonulni -
Pippot semmi pénzért nem szabad elengedni, de szerintem nem is fog elmenni... nagyot csalódnék benne, ha menne. Szerintem pár nap, és megkapjuk az "Inzaghi: Maradok" című hírt is :) -
na marad CA semmi bajom vele de lenne már kreatívabb jobban gyúrna igazolásokra. szal olyan érzésem van hogy szinte nem is dolgozik. ok taktikázik de azt sem találta el mostanában. kis csapatok szétvertek bennünket nagy csapatokkal nem volt probléma.
Pippot meg el ne adjuk már :DD ez szerintem nagyon fake hír -
Az El Mundo Deportivo szerint a Barca ajánlatot készül tenni a Milan veterán csatáráért.
A gránátvörös-kékek új edzője, Josep Guardiola kijelentette, hogy távozóban lévő Eto'o helyére új csatárt akar igazolni. a Barca így egy vérbeli befejező csatár után kutat, s David Trezeguet-ért már tettek is egy ajánlatot, amit a Juve elutasított. Így szegődött Pippo Inzaghira Guardiola figyelme.
Inzaghi, sérülései ellenére az elmút szezonban 18 gólt jegyzett mindössze 28 meccsen. Sőt az utolsó 7 fordulóban 10 gólt lőtt, s a legutóbbi találatával elérte 100.-ik Milan mezben szerett gólját.
A 2007-es BL döntő hőse augusztusban már 35 éves lesz, de az elmúlt hetek történései nem azt mutatják, hogy gólérzékenysége megtompult volna, és Guardiola mindenképp akar egy befejező csatárt igazolni a nyáron.
Forrás: goal.com
-
Miguel Veloso az egyik kiszemelt a középpályánkra -
Ancelotti: "Maradok!"
Ancelotti igyekezett gyorsan eloszlatni a jövőjével kapcsolatos tévhíreket:
“Semmi kétség, biztosan maradok a Milan kispadján. Ez 150%.” -jelentette ki Carlo Ancelotti
“Sosem vettem fel a kapcsolatot a Chelsea képviselőivel. Ez csak a szokásos nyári fantáziálás része. Minden évben ez van. Boldog vagyok a klubnál, az eddigi igazolásainkkal is minden rendben. Ha lesz rá lehetőség, újabb játékosokat is veszünk majd.”
Forrás: chanel4.com -
Zambrotta szavai
-Adriano Galliani a hétvégén úgy mutatott be Téged,, mint egy univerzális játékost, aki képes lesz pótolni Serginhót és Cafút is, attól függően, melyik oldalon játszat Ancelotti.
“Őket pótolni egy kissé merész kijelentésnek tűnik, hiszen mindketten történelmet írtak a klubnál. Két csodás játékosról beszélünk. Megvan a lehetősége, hogy mind a bal-, mind a jobboldalon játszom majd, és ami tőlem telhető, azt megteszem a csapatért, hiszen címeket szeretnék nyerni a Milanban.”
-Hosszú éveken keresztül mindig a Milan ellenfeleként léptél pályára. Hogy emlékszel vissza ezekre a mérkőzésekre?
“Mindig voltak nagyszerű találkozók: Amikor a Juventus játékosaként léptem pályára, mindig sportszerű csaták zajlottak. Azután, hogy két évet töltöttem el külföldön, nagy boldogság számomra, hogy hazatérhettem, ráadásul egy ilyen nagy klubba, mint a Milan.”
-Volt a múltban olyan pillanat, amikor csatlakozhattál volna a klubhoz?
“Igen, két éve, mielőtt a Barca leigazolt volna, de konkrét lépés nem történt. Most felmerült újra a lehetőség, és sikerült mindent elintézni. Most már a Milan játékosa vagyok.”
-Milyen volt a Barcelonánál eltöltött két éved?
“Két pozitív évet tudhatok magam mögött, egyáltalán nem bántam meg. Emberi és szakmai szempontból is fejlődtem Spanyolországban. A Barcelona patinás klub, csak kicsit balszerencsések voltunk, de ez előfordul minden csapatnál.”
-A Milan célja jövőre a bajnoki arany. Ez a cél motivál Téged?
“Igen, örömmel tölt el, hogy újra az olasz bajnokságban játszhatok. A Milan legutóbb négy éve nyert Scudettót, ezért itt az ideje, hogy újra első legyen.”
-A Milan keretében tizenöt olasz játékos található, ebből öt a válogatott tagja az EB-n. Neked számítanak ezek a dolgok?
“Természetesen, mert manapság nehéz a foci világában egy helyen ennyi olaszt találni. Úgy vélem, hogy ez mind a válogatottnak, mind a klubnak előnyös lehet.”
-Milyen benyomásod volt a klubról az első megkeresések után?
“Sok jó hírt kaptam az ügynökömtől, Beppe Bonettótól, aztán később Gallianitól. Csak ismételni tudom önmagam: Boldog vagyok, hogy újra itthon lehetek és egy ilyen csodás klubnál játszhatok.”
Forrás: acmilan.com -
Nem lenne hülyeség! :)
Bár nekem eddig nem nagyon volt olyan mez ami nem tetszett volna. (Milan részről persze...) -
az lenne jó ha minden csapatnak a szurkolók szavazhatnák meg pl 3féle hazai mez terv közül hogy mejik lenne a hazai, 3féléböl a vendég -
Van egyfajta fantasy szaga a dolognak, de nekem a fehér nagyon tetszik. Jó lenne ha jövőre ilyen mezek lennének. -
Ha jön Ronaldinho akkor Gourcuff menjen csak kölcsönbe, de egyenlőre ne adjuk még el. Én is azt mondom ha CA menni akar menjen, ha marad akkor marad. DE ha jövőre sem nyerünk semmit akkor remélem világos minek kell következnie! -
A Milan fiatal francia játékosa, Yoann Gourcuff beszélt jövőbeli lehetőségeiről. A középpályás szívesen menne kölcsönbe egy másik klubhoz, ha ezzel rendszeres játéklehetőséghez jutna.
A nagy tehetségnek tartott játékos két éve igazolt a Milanhoz, de ennyi idő alatt mindössze 36 mérkőzésen jutott szóhoz, többnyire csereként. Összesen két gólt szerzett.
“Azt hiszem, ha kölcsön mehetnék valahova, az ideális megoldás lenne számomra. A karrierem szempontjából jelenleg ez a legjobb döntés.” - nyilatkozta a Ouest France-nak.
“Minden eldőlhet a következő pár órában. Az új szezon roppant fontos nekem.”
Számos francia élvonalbeli klub, mint a Paris Saint-Germain vagy a Bordeaux, jelezte, hogy szívesen látná a játékost, de Olaszországból is akadna kérő, hiszen a Palermo és a Torino is szemet vetett a középpályásra.
Galliani korábban beszélt már arról, hogy Gourcuff kölcsönbe mehet. Ő akkor a francia Bordeaux csapatát említette meg.
ja mehetne szerintem is csak fejlődjön, csak attól félek valakihez megy az meg megveszi tőlünk. jobban örülnék ha piros fekete mezben játszana rendszeresen -
A ma megjelent hírekre szinte azonnal reagált a Chelsea, a klub hivatalos honlapján.
A sajtóhírekkel ellentétben a Chelsea nem állapodott meg senkivel menedzser ügyben, és nem is kért engedélyt egyik klubtól sem, hogy tárgyaljon az edzőjével. Elégedettek vagyunk azzal, ahogy az edzőkeresés folyik. -
ha menni akar Carlo akkor menjen, de Ricky nem hiszem hogy követni fogja, legalábbis remélem, de tartom Ancelottit annyira egyenes embernek..., hogy ha az idei szezon után nem rúgták ki akkor ne így lépjen le..
mindenesetre ha elmegy akkor Lippi és Murinho kilőve és nem tudok jelenleg olyan edzőt mondani akit szívesen látnék a helyén és megfelelő lenne -
nah örüljetek mert ancelotti már besült, ideje lesz váltani