36664
-
Ancelotti üdvözli új játékosát
Ronaldinho gépe ma délelőtt 11:30-kor landolt a milánói Malpensa reptéren. Vele együtt érkezett vissza Adriano Galliani is.
A játékos délután átesik a kötelező orvosi vizsgálaton, majd hivatalosan is bemutatják.
Rengeteg Milan szurkoló üdvözölte az aranylabdás zsenit. A felfokozott hangulat jól érzékelhető a jegyvásárlási adatokból is. Az átigazolás hivatalos bejelentését követően egy órán belül 3.000 új bérlet talált gazdára.
Carlo Ancelotti is örül új játékosának:
"Sokat beszélnek most a Milan jövőjéről." - mondta a Milan Channelen
“A klub nagy áldozatokat hozott, hogy fontos játékosokat igazoljon, és ezalatt nem csak Ronaldinhót értem. Az ő érkezése természetesen óriási lelkesedést von maga után. Nem kimondottam csatár, mert szeret nagy területet bejátszani, mélyről elindulni. Ilyenkor igazán halálos."
"Mit várok tőle? Adja hozzá a csapatjátékhoz minden tudását. Megkapja a lehetőséget, hogy velünk újra a világ legjobbja lehessen."
"Az idei nyár eddig igazán különleges. Minden fronton versenyképesek leszünk, hiszen már nálunk van Zambrotta, Flamini, Ronaldinho és Marco Borriello is. Rengeteg variációs lehetőségünk van. A keret kiváló elegye a fiatal és idősebb játékosoknak. Kakával és Ronaldinhóval a tarsolyomban új taktikai lehetőségeket is kidolgozhatok."
Forrás: channel4.com -
De miért írja mindenki Bonerat Kaladze helyett?
Meg nagyon remélem h Flamini kezdő lesz, mert R10 után neki örülök a legjobban... -
-
ja hülyén rajzolta ki de kábé olyasmire gondoltam mint kaplar csak kakát hagynám középen dinhot kicsit bal előre tőle hogy legyen neki is szabad tere patot meg előre tolni hadd rúgdosson gólokat :) -
Pato
Ronaldinho-Kaká
Seedorf-Pirlo-Gattuso
Jankulovski-Bonera-Nesta-Zambrotta
Dida -
Sztem sem :)
Én egy ilyennel is pályáralépnék egyszer:
Dida/Abbiati-Zambrotta,Nesta,Kaladze,Janku-Gattuso,Pirlo,Flamini-Kaká,Ronaldinho-Pato/Pippo -
nem hiszem:D -
hát lehet így jobb is lesz, ha nem lesz sérülésünk sok akkor tényleg nem igen kap játék lehetőséget. valami ilyen lesz?
Pato
Dinho
Kaká
Seedorf Gattuso
Pirlo
Jankulovski Nesta Bonera Zambrotta
Dida -
Ezzel egyetértek. -
Ronaldinho érkezésével távoznia kell a Milan tehetségének
Alig néhány órával Ronaldinho leigazolásának hivatalos bejelentése után Alberto Paloschi maga kérte a klub vezetőit, hogy keressenek neki új csapatot.
A Milan tizenéves olasz tehetsége, Alberto Paloschi úgy véli, hogy Ronaldinho érkezésével minimálisra csökkent az esélye a csapatba kerülésre. A hírek szerint a mindössze tizennyolc éves támadó a brazil zsonglőr leigazolása után maga kérte a klub vezetőit, hogy engedjék, hogy kölcsönben egy másik csapatban szerezzen tapasztalatot.
- Így gyorsan eldől a sorsom, biztos vagyok benne, hogy elküldenek valahová, ahol játszhatok is. Én is jobban örülnék ennek a lehetőségnek, úgyhogy már kértem is a vezetőket, hogy keressenek nekem olyan csapatot, ahol lesz játéklehetőségem – jelentette ki Paloschi.
samsungsport.hu -
elvileg igen, ki van írva a hivatalos honlapra, hogy Július 16. -
ma már láthatjuk őket? -
bizony, én is! -
De várom már az új mezes képeket! ^^ -
reméljük a legjobbakat -
Ronaldinho első nyilatkozata
"Végül sikerült a Milanhoz igazolnom."- nyilatkozta Ronaldinho a La Gazzetta dello Sport tudósítójának a hivatalos bejelentést követően
"Hosszú ideig tartott megegyezni, de megköttetett az üzlet. A tények is azt mutatják, mindig a Milanhoz akartam menni."
Ronaldinho elmúlt két szezonja gyengén sikerült a Barcelonában, ám ő ezzel már nem kíván foglalkozni, inkább új csapatára koncentrál.
"Ez nem az az idő, amikor a Barcáról kell beszélni. Szeretném élvezni az életem új fejezetét. Megígérem, hogy keményen dolgozom és a legjobb formámat nyújtom a Milanban." - fejezte be a brazil zseni
Forrás: acmilan.hu -
Rivaldo is a barcából jött ugye?
:P -
köszi, reméljük igazad, illetve igazunk lesz! :) -
Csesza #16575 jaja sztem is megtalálja régi önmagát, nagyon nagy igazolás volt -
ZsilKEANE #16574 óriásit fogtatok vele. új kihívás,új környezet,egy erős edzésprogram, és újra a régi Ronaldinhot látjuk. innen most már behúzni az uefát ;)
és végre nem minket szomorít! -
Attila 007 #16573 Reggelt!Tegnap be is rúgtunk ennek örömére, nagyon nagy lépés, mennyi szenvedés után, danke sehr:) -
R10 és Galliani
Ujabb kép az idegenbeli mezről, tényleg így fog kinézni?
-
Én személy szerint Juve szurkoló vok, de sikeres éveket és szereplést kívánok Ronaldinhonak. Ha visszanyeri 2 évvel ezelötti formáját akkor nagyon nagy húzás lesz. -
-
Minden bizonnyal a mezeket holnap mutatják be és erre vártak hogx Ronaldinho is ott lehessen a bemutatón! :) -
szuper, remélem holnap be is mutatják az új mezekkel együtt. most végre egy jó átigazolásokon vagyunk túl, ha most leállunk akkor sem fogom sajnálni.
dinhot és kakát nem lehet padoztatni, ezért valszeg nem látunk majd karácsonyfát idén csak majd decemberben :D
remélem azért még védőt hoznak és akkor a kapus kérdést is el lehet tolni 1 évvel, ha jó lesz a védelem, de a mostani emberekkel is megoldható, csak akkor gattát is be kell pörgetni, de az nem lesz nagy gond :D ha kalac hozza a formáját, akár ő is védhet szerintem bebizonyította hogy van helye a kapuban, persze egy jó didának jobban örülnék én is, de abbiatit is szívesen látnám mit csinál a mi kapunkban ő is jó kapus.
shevát ha lehet olcsón hozzák nem bánom, adebayor, drogba stb nem is kacérkodnék, paloshi is nagyszerű fiatal, és nem csak ő van ezzel így :D várom már a felkészülési mérkőzéseket remélem idén többet közvetítenek majd. -

Welcome Ronnie! ;) :)
és jönnek az új mezek is ma! -
Jönnek itt a fantasy képek! :D -
-
Sztem mindenki örül neki! :)
De emlékezzetek vissza Rivaldora, ő is jött (bár ingyen), de nem tudott nagyot alkotni, de sztem az ő esete másvolt a klubnál mint R10-é lesz! :) -
Nemcask a tiédben nőtt nagyot! :D
Nagyon örülök Ronaldinhonak!:D -

Nah Galliani most nagyot nőttél a szememben!!! :)
Most jöhet Shevchenko visszavétele!
-

-
Wedgee #16560 Lehet durrantani a pezsgőt! Ronaldinho a mienk. Hivatalos oldalon fennvan!katt -
Most megint megy a kavarás hogy ellettünk utasítva...
Tényleg csak akkor nyugodhatunk meg ha a hivatalos oldalon is fent lesz... -
*G
-
alliani: Még ma este hazaviszem Ronaldinhót! – Az igazolás krónikája
Külföldi labdarúgás
Már ma este megérkezik Milánóba Ronaldinho. Az olasz lapok úgy tudják, hogy, a brazil klasszis sorsa eldőlt, a 28 éves sztár még ma Olaszországba érkezik.
Leonadro Cantamessa ügyvéd elkotyogta, hogy az üzlet megköttetett, és a barcelonai küldöttség, élén az új Milan-szerzeménnyel, Ronaldinho Gauchóval (valamint Galliani alelnökkel, Bronzetti ügynökkel és Roberto De Assisszal, a játékos testvérével és ügynökével) ma este 21.40-kor a Milánó melletti Linate repülőtéren egy magángéppel fog megérkezni.
- Nagyon jó lehetőségünk van arra, hogy a játékost megszerezzük, már csak kevés kell ahhoz, hogy a konkrét üzlet létre jöjjön. Pár gazdasági hiányosság még akad, de az ügyészeink, jogi képviselőink már mindent előkszítettek. Beszéltem Gallianival, aki nyugodtank tűnt, annak ellenére, hogy még nem került pont az ügy végére. Mindannyian várakozunk, és mindent beleadunk! - nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának délután Cantamessa.
Az egyezség persze nem volt ilyen egyszerű. Ma délig még úgy tűnt, hogy a 27 millió eurót ajánló Manchester City, vagy a 25 millió eurót lebegtető Chelsea lehet a befutó, de este hét órára a helyzet jelentősen változott.
A Barca és a Milan vezetői közt zajló egyezkedés 13.40-kor a Via Veneto étteremben kezdőtött: jelen volt Txiki Beguiristain sportigazgató, Joan Laporta elnök és két embere, valamint Adriano Galliani Milan-alelnök és Emiliano Bronzetti ügynök, akik csaknem két órán keresztül tárgyaltak, és ebédeltek az illusztris helyen. Szemtanúk szerint ez alatt Galliani többször is kiment telefonálni Silvio Berlusconival, akin nagyban múlott, hogy a sztár végül is a Milanhoz kerülhet.
A tárgyalás után az újságírókhoz mit sem szólva a Bronzetti-Galliani duó visszatért a szállodába, ahová időközben megérkezett Roberto de Assis is, aki a hírek szerint meggyőzte az olaszokat, hogy emeljék a tegnapi 10 milliós tétet 18,5 millió euróra, plusz a bónuszokkal együtt mintegy 20 millióra.
17.10-kor Rafael Yuste (Laporta embere) kijött az ebédlőből, és azt mondta az újságíróknak, hogy mindenki az egyezségre törekszik, de erre még egy picit várni kell…
Ekkor a szálló tizenötödik emeletén már javában zajlott az egyezkedés két adóügyi szakértővel, akiknek komoly feladatuk volt, hiszen a spanyoltól jelentősen eltérő olasz törvények miatt a szerződés megkötése előtt sok mindenben dűlőre kellett jutni. Este fél nyolcra aztán minden eldőlt: több olasz sportorgánum is kész tényként közli: Ronaldinho a Milan játékosa, és még ma este megérkezik Lombardiába, hogy holnap Milanellóban bemutatkozhasson a csapat tagjainak és a sajtó képviselőinek.
-
Despite Milan offering less money for Barcelona as well as the player himself than Manchester City, the deal is expected to formally announced tomorrow afternoon.
ezt írja a goal.com, tehát ezek szerint holnap délután várható bejelentés... -
sztem kezdhetünk pezsgőt bontani :D -
RONALDINHO A MILÁNÉ
Megállapodás 20 millióért
Olasz és spanyol sportlapok is arról számoltak be a délutáni órákban, hogy a Barcelona és a Milan között megszülethetett a megállapodás Ronaldinho Gaúcho klubváltásáról, s a brazil 20 millió euró ellenében kerülhet majd Itáliába. A játékost már szerdán bemutathatják Milánóban.
A híreket egyelőre nem erősítették meg a felek, s még hátravan egy újabb egyeztetés a késő délután folyamán, de Adriano Galliani és Joan Laporta állítólag megtalálták a közös hangot, és szóban már megállapodtak. Ez a gyakorlatban azt jelentheti, hogy Ronaldinho 18.5 plusz 1.5 millió euróért kerülhet a Milánhoz, s akár már holnap sor kerülhet a bemutatására.
A tárgyalások kedden délután fél kettőkor kezdődtek egy barcelonai étteremben, ahol jelen volt Joan Laporta Barca elnök, Adriano Galliani Milan alelnök, Ernesto Bronzetti, a Milan spanyolországi képviselője, valamint Txiki Begiristain, a Barca technikai igazgatója, valamint Rafael Yuste és Raül Sanllehí, a klub további vezetői. Ismert, hogy a Barcelona 20 plusz öt millió eurót várt legalább a játékosért, ám most már biztosnak tűnik, hogy ezt nem kapta meg.
A tárgyalások ugyanis mintegy két óra elteltével befejeződtek, Gallianiék elhagyták az éttermet, valószínűleg azért, hogy egyeztessenek Silvio Berlusconival, a Milan elsőszámú vezetőjével. A későbbiekben Galliani és Laporta ismét találkoztak, és a legtöbb sajtótermék úgy tudja: sikerült megállapodásra jutni. Maga a játékos már napokkal ezelőtt megállapodott a Milannal, s hajlandó lényegesen kevesebb pénzért is aláírni, ahhoz képest, amennyit a Manchester City ajánlott számára.
Ez egyben azt is jelenti, hogy a Manchester City képviselői későn érkeztek, s végül nem tudják megszerezni maguknak a korábbi aranylabdást. A Milan és a Barcelona akár már a következő órákban hivatalossá teheti a transzfert, s ezzel Ronaldinho piros-feketébe öltözhet.
eurobarca.hu