36664
  • Nuno88
    Így van övő lesz a 80-s mez, hát érdekes lesz benne, jobb lenne ha a 10-esben szambázna itt is sztem.
  • Nuno88

Nekem tetszik :)
  • LasCar16
    DINHO AVRA' LA MAGLIA N. 80
    21/07/2008
    MILANO - Nel corso della conferenza stampa di presentazione della nuova maglia, è stato annunciato il numero che porterà sulle spalle Ronaldinho: il brasiliano avrà la maglia rossonera numero 80, dall'anno della sua nascita. Dinho è nato infatti il 21 marzo 1980.

R10 a 80-as mezben?
  • LasCar16
    akit érdekel ... ez volt Dinnyón is :).. az új hazai mez
  • Nuno88
    Nah egy óra és bemutatják a mezeket! :)
  • Nuno88
    Nemá most ez komoly? :D
  • LasCar16
    szerintem Galliankiék is így gondolják.. ha ez a cikk igaz
  • LasCar16
    érzi azt a vezetőség h kellene még valaki hátra, na most Panucci 35 éves, 1 évre jó lehet ... válogatottban sem nyomta rosszul.. jövőre pedig muszáj komolyabb neveket igazolni hátra, Panucci olcsó és most ez jó megoldás lehetne(középre nem lenne rossz,cserének) ...
  • Yulcsa
    Ajánlat Panucciért?
    hát-hát... egy fiatal védőnek jobban örülnék...
  • szucsy89
    lol nem állnék ki vele kapufázni:P
  • Nuno88
    Kapufákat lövöldözte a vége felé :D
    Abbiatinak esélye sem volt :D
  • Nuno88
    Ilyen hírek megfognak még jelenni, de már a gazetta el is költötte a 150 milliót :D
    (Buffon, Chiellini, Lahm, Agüero és Adebayor )
  • LasCar16
    Ronaldinho edzésben :D
  • LasCar16
    ja én is jót röhögtem rajta :P ... így utólag.. "gazetta volt az alapp forrás" így talán annyira nem is hihetetlen :D
  • limperatore
    ez hülyeség :DDDD

istenem :D 50-t se érne meg nem 150-t
  • LasCar16
    na itt még az előző ajánlatot is cáfolja Kenyon
  • LasCar16
    150 milliós ajánlat a Chelseatől Kakáért?

ezek nem értik meg h nem eladó ...
  • LasCar16
    ma 16:00-kor mutatják be az új mezeket :)
  • Palinko
    jaja hatalmas meccs volt és most lehet a magyar fiúkért is szorítani.
  • Nuno88
    Paloschi kiharcolt egy büntetőt és értékesítette azt! :)
  • LasCar16
    Jankulovski elmondta hogy sikeresen felépült a térdsérüléséből,amely miatt szinte az egész tavalyi szezont ki kellett hagynia.

A Milan bal szélsője még októberben az Empoli elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg,ami miatt mindössze 14-szer lépett pályára a 2007/08-as szezonban,de az EB-re már felépült és minden percet a pályan töltött a cseh válogatottban.

"Már alig várom hogy elkezdhessem a felkészülést és remélem hogy egészséges tudok maradni.Remekül érzem magam,az Euro 2008 után volt egy hónap pihenőm,amely alatt a térdem teljesen meggyógyult."

Ronaldinhoval kapcsolatban is megszólalt a cseh szélső:"Úgy gondolom hogy az ő érkezésevel sok örömet szereztünk a szurkolóinknak,hiszen Ronaldinho egy nagy bajnok."

A személyes céljairól is kérdezték a Milan védőjét:"Mindenekelőtt szeretnék egészséges maradni és aztan szeretnék sikeres lenni a csapattal.

Jankulovski 2005 óta Rossonero,az első szezonja a tavalyihoz volt hasonlítható,de aztán a 2006/2007-es szezonban BL-győztes és Európai Szuperkupa-győztes(emlékeztes gólja volt amit 1-1-nél lőtt Palopnak kapásból jó 18 méterről-a szerk.) lett a Milannal.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    Ronaldinho próbál elkerülni minden feszültséget Seedorf és saját maga közt azáltal, hogy a holland klasszist gyerekkori bálványának nevezte.

Ronaldinho érkezésének az egész Milan örült, de talán ezalól, csak Clarence Seedorf kivétel, miután a brazil aranylabdás miatt, lehet hogy egy sorral hátrébb kell játszania a középpályán,vagy az is előfodulhat, hogy kimarad a kezdőcsapatból.

Emiatt sokan félnek attól, hogy a két játékos közt túl nagy lesz a versengés, és ez feszültséget teremthet a Milan öltözőjében.

Seedorf mindig is egy kivétel, egy ellentmondásos alak volt hosszú karrierje során, és ezt most sincs másképp. A holland valószínűleg a 10-es mezt sem fogja átadni Ronaldinhónak, miután kijelentette, mindenkinek végig kell járnia a szamárlétrát, hogy egy ilyen becses dolgot megkapjon. Habár Leonardo, a klub egykori legendája is próbálja meggyőzni Clarence-t, hogy adja át a mezszámot Dinhónak.

Ronaldinho viszont úgylátszik jó kapcsolatot akar ápolni mindegyik klubtársával, és ezalól Seedorf sem számít kivételnek. Ma reggel Dinho azt mondta, hogy Seedorf játékát mindig is nagyra becsülte, és gyerekkorában bálványának tekintette.

Ma a Milan sportcentrumában a következőket mondta a brazil aranylabdás Seedorfnak: "Te mindig is a bálványom, a példaképem voltál, amikor fiatal futballista voltam."

"Egy napon mindig is nagyon szerettem volna veled játszani."

A kérdés már csak az, hogy az érzés kölcsönös-e.

Forrás: goal.com
  • Nuno88
    Nézem nézem... Paloschi 7-esben ^^
  • LasCar16
    U19 EB csoportmeccs 18:00tól megy az Eurosporton Paloschi,Darmian a kezdőben :) előbbi most adott egy gólpasszt :)
  • Nuno88
    Jó kép... alig várom hogy láthassam a felkészülési meccseket! ^^
  • LasCar16
  • LasCar16
    pörög a srác , és ez jó :D
  • Nuno88
    Pato: ”Mindent megnyerhetünk”

Alexandre Pato reméli, hogy Ronaldinhoval kiegészülve a csapata képes lesz megnyerni az Olimpiát, a Scudettot, és az UEFA-kupát. A Milan ifjú csillaga ott lesz újdonsült csapattársával Pekingben, és bízik benne, hogy ez egy remek partnerkapcsolat kezdete lesz.

”Ezzel a csapattal mindent meg tudunk nyerni. Kaka, és Ronaldinho fontos a Milan számára, de mindketten más poszton játszanak. Ronaldinho igyekszik minél nagyobb területet bejátszani, és ha Kaka is ugyanezt teszi, akkor sok jó labdát adhatnak be nekem, amit gólra válthatok. Jól hangzik igaz?” – nyilatkozta Pato a Gazzetta dello Sportnak. ”Kész vagyok, hogy középcsatárrá váljak. Ha Carlo Ancelotti ezen a poszton akar látni, az nem jelent problémát a számomra. Fiatal vagyok, és meg akarom tanulni a futball minden fortélyát. Az elmúlt fél szezon alatt kilenc gólt szereztem, de tudom, hogy többre is képes vagyok. Sokkal többre. A taktikához való alkalmazkodás volt a legnehezebb számomra. Brazíliában ahhoz voltam hozzászokva, hogy előreszaladjak, és várjam a csapattársaimtól a hosszú passzokat. Ancelotti mást kért tőlem. Azt mondta, hogy a labda felé mozogjak, majd azután fussak az üres területre. Ezt időbe tellett megszokni, de most már megy. Elégedett vagyok az első olaszországi szezonommal, de nem tudtuk kiharcolni a Bajnokok Ligáját, és ez elég dühítő. Most segíteni akarok a csapatnak, hogy visszaverekedje magát a versenysorozatba. Nem változtam sokat, de felnőttem, és megtanultam hogyan játsszák a focit Itáliában. Garantálhatom, hogy még fejlődni fogok. Még nem látták az igazi Patot.”

Forrás: channel4.com
  • zsilike
    bízunk benned!
  • zsilike
    hajrá dinho!!!
  • LasCar16
    :)
  • LasCar16
    A La Gazzetta Dello Sports meginterjúvolta a Milan ifjú csillagát Alexandre Patot:"Örülök hogy Ronaldinhoval egy csapatban játszhatok.Hihetetlen hogy azt mondta én vagyok a jövő csillaga.Nagy megtiszteltetés ez számomra.Természetes hogy nagy öröm volt amikor bemutatták a Milanban.Ő egy igazi klasszis.Ancelotti azt mondta lehet poziciót kell váltanom?No problem.Kész vagyok a váltásra.Tavalyi év nagy jó volt számomra ugyanis nagyon jól szerepeltem.Kész vagyok együtt működni Kakával és Ronaldinhoval.

forrás: transfermarketweb.com
  • LasCar16
    Luca Antonini adott egy interjút a Milan Channelnek Milanelloban még a tréningezés előtt.

Milyen hatása volt annak hogy visszatértél?

"Nagy dolog volt elmenni egy kisebb klubba és aztán visszatérni.Nagyon boldog vagyok,főleg mivel rengeteg szurkoló fogadott és örült nekem.Egy olyan nagy klubnál mint a Milan természetes hogy sok rajongó van.Ronaldinho érkezése után pedig főleg.Amikor Ronaldinhoval mész ki a szurkolók elé mindig jobban fogadnak mintha csak egyedül mennél ki."

Mi a célod a következő szezonban?

"Beszeretnék mutatkozni a szurkolók előtt.Szeretnék többet játszani mint az Empoliban bár tudom hogy az lehetetlen mert a Milan televan klasszisokkal olyanokkal akik mind jobbak nálam.nyugodtnak kell lennem.Előb-utóbb kapok egy lehetőséget és nekem ezzel élnem kell.Az Empoliban eltöltött szezonban sokat javultam,mint ember."

Szerinted a Milan képes lesz a beelőzni az Intert?

"Azt gondolom hogy ami tavaly volt 20 pont már nem lessz annyi.Az Inter csak egy játékost igazolt Mancini személyében de a Milan leigazolta Ronaldinhot.Bosszút állunk a tavalyi évért.Annyira vagyunkesélyesek a Scudettora mint bármelyik nagy csapat."

forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    Egy örömhír nekünk szurkolóknak.A napokban egyre többet híresztelt 100 milliós Chelsea ajánlat nem győzte meg sem a Milant sem Kakát arról hogy a fiatal brazil Londonba tegye át székhelyét.

forrás: transfermarketweb.com
  • leho94
    xD
  • LasCar16
    az a séró :DDD
  • Palinko
    tetszik ez hogy minden nap tudtok képekkel szolgálni :)
  • Nuno88
    Kaká Milanelloban...

• LasCar16
    2007 aranylabdása, Kaká, a vártnál hamarabb visszatért Brazíliából, és sérülését kipihenve már déluán 2-kor megérkezett Milánóba. Ahogy várni lehetett Ronaldinhót örömmel fogadta, de az öröm kölcsönös volt. A két brazil külön találkozott egymással a Carnago-i sportcentrumban.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Kaká nem eladó!

Átigazolási hírekÁtigazolási hírekA brit The Guardian lapban ma megjelent hírre reagált a Milan kommunikációs igazgatója, Vittorio Mentana:

"Kakát biztosan nem adjuk el!"

A pletykát számos hírportál vette át a nap folyamán, ezért érezte szükségesnek a klub, hogy reagáljon rá.

Forrás: acmilan.com