Luca Antonini adott egy interjút a Milan Channelnek Milanelloban még a tréningezés előtt.
Milyen hatása volt annak hogy visszatértél?
"Nagy dolog volt elmenni egy kisebb klubba és aztán visszatérni.Nagyon boldog vagyok,főleg mivel rengeteg szurkoló fogadott és örült nekem.Egy olyan nagy klubnál mint a Milan természetes hogy sok rajongó van.Ronaldinho érkezése után pedig főleg.Amikor Ronaldinhoval mész ki a szurkolók elé mindig jobban fogadnak mintha csak egyedül mennél ki."
Mi a célod a következő szezonban?
"Beszeretnék mutatkozni a szurkolók előtt.Szeretnék többet játszani mint az Empoliban bár tudom hogy az lehetetlen mert a Milan televan klasszisokkal olyanokkal akik mind jobbak nálam.nyugodtnak kell lennem.Előb-utóbb kapok egy lehetőséget és nekem ezzel élnem kell.Az Empoliban eltöltött szezonban sokat javultam,mint ember."
Szerinted a Milan képes lesz a beelőzni az Intert?
"Azt gondolom hogy ami tavaly volt 20 pont már nem lessz annyi.Az Inter csak egy játékost igazolt Mancini személyében de a Milan leigazolta Ronaldinhot.Bosszút állunk a tavalyi évért.Annyira vagyunkesélyesek a Scudettora mint bármelyik nagy csapat."