36664
  • Nuno88
    Nagyon remélem h ő lesz az első számú kapusunk!
  • LasCar16
    Abbiati numero1?

másik forrás
  • horpeti
    Nagyon a végét járja szegény...Azért csinált néhány szép dolgot a Milánban, bár nem sokra emlékszem (igaz nem is követtem végig az összes meccset)
  • Nuno88
    Gondolom épülget, lefele vagy felfele azt nem tudom... Jelenleg nincs klubja, mert sérült még egy jó darabig, majd ha felépül elválik h mi lesz vele...
  • horpeti
    És hol van Ronaldo, hova ment? Mi lett vele?
    Én nem hallottam semmit se...
  • Nuno88
    Borriello két hónapra kidőlt

A legfrissebb hírek szerint Marco Borriello térdsérülése miatt két hónapig nem állhat Carlo Ancelotti vezetőedző rendelkezésére. A játékos egy edzésen sérült meg a múlt héten, majd ezt követően a szükséges vizsgálatokat Belgiumban végezte el rajta Marc Martens professzor. Borriello jobb térdét még ma megoperálják.

A Milan részéről a sérülés miatt nem terveznek újabb támadót igazolni, inkább a keretben tartják a fiatal Alberto Paloschit, aki így nem igazolhat a Torinóhoz.

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Ronaldonak már rég lejárt a szerződése...
    Kell egy csatár és egy védő, ha ezk meglesznek, semmi gond nem lesz :)
  • limperatore
    hát de nálatok is az az a vicces :DD meg a csatársor is gyenge

nálunk 1-2 hónap és minden rendben lesz ;)
  • Palinko
    ronaldoval mi van? inzaghit sztem összedrótozzák, vagy van kit előre tolni középről is, nem mondom, én is örülnék egy csatárnak de ha tényleg nincs rá pénz akkor nem erőltetik, ha az csak félre vezetés volt akkor még kaphatunk idén is valakit, de elég csendes a sajtó.
  • LasCar16
    nekünk legalább nem a védelem a legnagyobb baj
    majd kaptok egy Ferrarit...
  • limperatore
    vmi 35 éves védő biztos jön majd :D
  • LasCar16
    élvezet volt egy fél szezont két csatárral végigtolni? Pato,Paloschi ... akik most elérhetők, igazolni kell nincs mese és ezt Gallianiék is tudják... plusz még egy védő is érkezni fog ebben biztos vagyok..
  • Palinko
    Ténylegesen jó volna, de nem minden áron, én nem fogok idegeskedni ha így maradunk akkor sem.
  • Nuno88
    Ha jól informálódtam akkor Boriellot meg kell műteni o.0
    Kell még egy csatár nincs mese...
  • Nuno88
    Russian Railways Cup

Augusztus 1 és 3 között második alkalommal kerül megrendezésre a Russian Railways Cup, négy csapat részvételével. A házigazda Lokomotiv Moszkva mellett a Milan, a Chelsea és a Sevilla lép pályára.

A két elődöntőt pénteken, a bronzmeccset és a döntőt vasárnap rendezik meg. Minden találkozót élőben lesz látható a SportKlub csatornán.

A Milan először pénteken 17:00-kor játszik a Sevilla ellen.

Carlo Ancelotti 21 játékost jelölt az utazó keretbe:

Dida 1, Kalac 16, Abbiati 12, Antonini 77, Bonera 25, Digao 31, Favalli 19, Jankulovski 18, Kaladze 4, Maldini 3, Oddo 2, Simic 17, Zambrotta 15, Ambrosini 23, Brocchi 32, Flamini 84, Gattuso 8, Pirlo 21, Kakà 22, Paloschi 43, Seedorf 10.

Forrás: acmilan.com
  • limperatore
    jo nagy parasztok, de mit varunk toluk
  • LasCar16
    BSZ a kopasznak!!
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetőedzője kínos helyzetbe kerülhet, miután a tegnapi TIM kupán egy obszcén gesztust mutatott a Juventus szurkolóinak.

A Milan számára jól sikerült a tegnapi nap, miután tizenegyesekkel legyőzték a Juvét, és az Intert, így elhóditva a TIM kupát. Carlo Ancelottit viszont a hazai Juve-drukkerek felbosszantották, és ezért az egyébként higgadt vezetőedző "bemutatott" nekik.

Carletto így egy roppant kellemetlen ügybe is keveredhet, és már próbált is enyhíteni azon, amit elkövetett.

"Igen, felmutattam az ujjam válaszként a tudatlan szurkolóknak." -magyarázta Ancelotti, aki 1999-től 2001-ig edzette a "zebrákat".

"Úgy gondolom, hogy legközelebb is ugyanezt cselekedném. Nem kell visszajátszásokat keresni bizonyítékként az esetről, mert nem vagyok megijedve, beismerem mit tettem."

"Első alkalommal tettem ilyet, és remélem, hogy utoljára. De egyszerűen nem tudtam lenyelni a sértéseiket."

"Szerencsére csak egy kisebb elszigetelt csoport volt ez, de jobban tették volna, ha otthon maradnak. Egyébként elég csúnyán rágalmazták még Jose Mourinhót, Marco Materazzit, Gianluca Zambrottát, és Dejan Stankovicot is."

Az este főeseménye nem ez, hanem maga a Trofeo TIM volt, amit a Milan nyert meg tizenegyesekkel, a Juventus és az Inter előtt. Ancelotti elégedet volt csapata játékával.

"Boldog vagyok a csapat mutatott játékával, még akkor is, ha elég könnyelműen ajándékoztunk gólokat az ellenfélnek."

"Ez Abbiati estéje is volt, miatta is örülök. Nagy harc lesz a kezdőbe való kerülésért."

Christian Abbiati az Inter ellen a normál játékidő alatt hatalmasakat védett, és a tizenegyes-párbajban is háromszor járt túl az Inter rúgóinak az agyán.

Forrás: goal.com
  • Nuno88
    Galliani 64 éves

Adriano Galliani ma ünnepli 64. születésnapját. A Milan (al)elnöke 1944. július 30-án született Monzo városában.

Jó egészséget kívánunk Neki!

Forrás: acmilan.com
  • Palinko
    Azért ne könyvelj el még semmit, ennyi nem elég Carlonak, ha edzésen is jól teljesít és a meccseken is akkor biztos lehetsz benne hogy látjuk sokat védeni.
  • Fabio Capello
    Itt még nem is jártam, grat srácok, szépek voltak a meccsek :)
  • Nuno88

• LasCar16
    Abbiati meggyőzött, remélem Carlot is
  • limperatore
    nem rég még kalácsért voltál oda :D
  • horpeti
    kira. :)
  • Nuno88
    Milan - Juve 2:2 g: Seedorf 2 - tizikkel nyertünk
    Juve - Inter 1:0
    Milan - Inter 0:0 tizikkel nyertünk
  • LasCar16
    tizikkel 4-3ra nyertünk, Abbiati 3-at védett... Abbiati for NO1
  • Nuno88
    Abbiatinak a kupát! :)
  • horpeti
    Majd írjátok be légyszi mik lettek az eredmények, mert csak most értem haza.. ez most az egyetlen elérhető hírforrásom. :DD
  • Nuno88
    Na jönnek a tizik...
  • Nuno88
    2-3 embernek itt kellene meghalni a pályán h bizonyítson -.-
  • LasCar16
    alibi ez a 2. meccs , semmi más
  • LasCar16
    Abbiati ismét most egy átemelésnél .. :D
  • Nuno88
    Abbiatit első számú kapusnak... Flamini nem tudom hol van... Fejjel a védelem meg iszonyat gyenge... a középpálya meg meghalt...
  • LasCar16
    Abbiati(Y)
  • LasCar16
    Flamini??? Abbiati szépet védett...
  • Nuno88
    Nem tudom mit akar CA ezekkel a cserékkel o.0
  • LasCar16
    na ez behúzva, 45 perc szünet :)
  • LasCar16
    előny nálunk .. Kaká bevágta :)
  • ForzaInter
    Trezeuget mint a vbn:DDDDDDDDDddddddddd hozza a formáját:D