• LasCar16
    Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetőedzője kínos helyzetbe kerülhet, miután a tegnapi TIM kupán egy obszcén gesztust mutatott a Juventus szurkolóinak.

A Milan számára jól sikerült a tegnapi nap, miután tizenegyesekkel legyőzték a Juvét, és az Intert, így elhóditva a TIM kupát. Carlo Ancelottit viszont a hazai Juve-drukkerek felbosszantották, és ezért az egyébként higgadt vezetőedző "bemutatott" nekik.

Carletto így egy roppant kellemetlen ügybe is keveredhet, és már próbált is enyhíteni azon, amit elkövetett.

"Igen, felmutattam az ujjam válaszként a tudatlan szurkolóknak." -magyarázta Ancelotti, aki 1999-től 2001-ig edzette a "zebrákat".

"Úgy gondolom, hogy legközelebb is ugyanezt cselekedném. Nem kell visszajátszásokat keresni bizonyítékként az esetről, mert nem vagyok megijedve, beismerem mit tettem."

"Első alkalommal tettem ilyet, és remélem, hogy utoljára. De egyszerűen nem tudtam lenyelni a sértéseiket."

"Szerencsére csak egy kisebb elszigetelt csoport volt ez, de jobban tették volna, ha otthon maradnak. Egyébként elég csúnyán rágalmazták még Jose Mourinhót, Marco Materazzit, Gianluca Zambrottát, és Dejan Stankovicot is."

Az este főeseménye nem ez, hanem maga a Trofeo TIM volt, amit a Milan nyert meg tizenegyesekkel, a Juventus és az Inter előtt. Ancelotti elégedet volt csapata játékával.

"Boldog vagyok a csapat mutatott játékával, még akkor is, ha elég könnyelműen ajándékoztunk gólokat az ellenfélnek."

"Ez Abbiati estéje is volt, miatta is örülök. Nagy harc lesz a kezdőbe való kerülésért."

Christian Abbiati az Inter ellen a normál játékidő alatt hatalmasakat védett, és a tizenegyes-párbajban is háromszor járt túl az Inter rúgóinak az agyán.

Forrás: goal.com