36664
-
----Abbiati----
Zambrotta-Nesta-Kaladze-Jankulovski
Gattuso Flamini
Pirlo
Kaká Ronaldinho
Pato -
tomikám ez marha vicces volt:P -
Kalac-Oddo,Maldini,Kaladze,Favalli-Brocchi,Ambrosini,Emerson-Aubameyang,Ronaldinho-Inzaghi
szvsz ez lenne a legütősebb kezdőtök:) -
Abbiati-Zambrotta,Nesta,Kaladze,Jankulovszki-Pirlo-Gattuso/Ambrosini,Flamini-Kaká,Ronaldinho-Pato
de ha jönne Shevchenko mégis csak akkor :P
Abbiati-Zambrotta,Nesta,Kaladze,Jankulovszki-Pirlo-Gattuso/Ambrosini,Flamini-Kaká,Ronaldinho-Shevchenko
és ha sérült lenne Kaká vagy Ronaldinho
Abbiati-Zambrotta,Nesta,Kaladze,Jankulovszki-Pirlo-Gattuso/Ambrosini,Flamini-Pato,Ronaldinho-Pippo -
ti milyen felállásban küldenétek pályára a csapatot?, kis játék de feldobjuk a topicot :P
-
jó lenne, ha érkezne, jobb, mint mondjuk Simic volt... -
A la gazzetta dello sport szerint a Milan megtette az ajánlatát Senderosért.
2 millió euro a kölcsönvétel és +8 millio euro, ha a következő szezon végén(gondolom) véglegesen leigazoljuk.
link -
wlnézést rossz fordítást másoltam be....
Martens Professzor a Milan orvosa ma megnézte a brazil állapotát és csak jó hírrel tud szolgálni a fanatikusoknak.Kaká térde rendben van és már csak idő kérdése, hogy teljesen meggyógyuljon.A doktor javaslatára még 15 napig fogja ezt az edzésmódszert alkalmazni és felépül.Van azonban egy rossz hír is:valószínű, hogy a Bologna elleni meccsre nem lesz teljes értékű harcos, tehát az első fordulót kihagyja.
forrás: acmilan.com -
tudod, nyár volt/van :D
jajj Kaká :(((((((( -
MILANO - Il giocatore Kakà, nella giornata odierna, è stato sottoposto a visita di controllo dal professor Martens che lo aveva già visitato nei mesi scorsi. Lo stesso professor Martens ha confermato la gonalgia, uno stato di infiammazione del ginocchio del giocatore, e ha consigliato di proseguire ancora per 15 giorni il protocollo terapeutico in corso.
vagyis Ricky épphogy elkezdte a rehabilitációját, ismét kidőlt 15 napot pihennie kell :Ss
-
A tegnap kiemelkedőt nyújtó védő nyilatkozott a Milan Chanelnek,akit tegnap Ancelotti mester mindkét szélen kipróbált.
Luca Antonini:"Tegnap mindkét meccsen játszottam,előszőr a Napoli ellen a jobb oldalon,aztán a Juventus ellen a balon.Úgy érzem mind a két találkozón jól ment a játék.Talán a bianconeri ellen egy kissé már fáradt voltam,hiszen Cremona óta nem játszottam 90 percet.De végülis úgy gondolom, hogy ez egy pozitív teszt volt."
"A szélső védő szerep igazából egy kettős szerepkör,hiszen támogatnod kell a támadásokat,ugyanakkor a védekező fázisban a védekezésben is ki kell venni a részed.A 4-3-3 formáció az ami arra késztet hogy 50-szer fussak fel és le egy meccs alatt!"
"Nyugodtan edzem tovább,tudom hogy újra lehetőséghez fogok jutni.Most Gijonra gondolunk és aztán jöhet a bajnokság.A lehető legjobban akarunk kezdeni,meg van az a kellő motiváció ami a jó játékra ösztönöz és hogy helyesen tekintsük az előttünk álló szezonra."
"Azt látom hogy a csapat jól dolgozik,az erőnlétünk jó és ez jövő vasárnapig csak fejlődni fog.Készen fogunk állni a Bologna elleni első bajnokira.Most még 2 napot edzünk Gijonig,aztán még egy teljes hetet a szezonkezdetig.Úgy gondolom hogy a csapat ideális kondcióban érkezik meg az első tétmérkőzésre."-fejezte be Antonini. -
Sheva nem fog menni a Romaba sztem, de lehetséges hogy a Chelsea csak vár, ha leigazolják Robinhot akkor Sheva jön, de ha nem akkor nem. Bár itt már csak akkor lehet biztosra menni ha a hivatalos oldalon látod hogy leigazolták.... -
Brazília-Belgium:3-0
Diego,Jó(2x)
A Milan zsenije igazi vezére volt csapatának, és akár már a 27. percben vezetéshez juttathatta volna a brazilokat, azonban helyette sárga lapot kapott, mert nehezen vette tudomásul, hogy nem kapott meg egy tizenegyest.
Ronaldinho hozta lövőhelyzetbe Ramirezt, az ő próbálkozását még hárította Bailly, ám a kipattanóra Jó ért oda leghamarabb, és a 45. percben már 2–0-ra vezettek a brazilok.
Erre jött Ronaldinho csodaszámba menő lefordulása és löbbölt passza, de Marcelo elhibázta a lehetőséget.
NSO -
:DDDD -
Yulcsám merre vótá?:D matyit valakinek féken kell tartania :PP -
na én is hazaértem végre, hát a híreket olvasgatva felemás érzésekkel... az a Chelsea elleni vereség szörnyű volt, nem hittem a szememnek, amikor a teletexten láttam az eredményt :S A Berlusconi kupagyőzelem viszont szép volt!
Egy hír:
A Milan Senderost akarja
ja és a másik, hogy Shevát a Romának ajánlotta fel a Chelsea! Ez azért nem egy fair lépés :S
-
Nos a Juve megvert minket tizikkel, Favalli kihagyta, no problem. -
jöhet a 2. 45 perc a Juve ellen, 3 pontunk van míg a Juvénak 2 -
Paloschi góljával vezetünk a Napoli ellen -
Remélem h csak altat... -
jóvan kopasz altassá :D -
Adriano Galliani a Trofeo Birra Moretti alatt nyilatkozott Shevchenkóról.
"Volt tárgyalás a Chelsea és köztünk, ami arról szólt, hogy kölcsön érkezik és jogot kapunk arra, hogy esetleg később megvásároljuk. Aztán a Chelsea meggondolta magát. A Milan más megoldásba nem megy bele. Ők döntöttek így, mi csak a kölcsönvételt támogatjuk. Ezek után a jelenlegi kerettel folytatjuk."
-
21:30kor kezdünk -
Na tessék... beleéltem magam erre nme lesz belőle semmi :( -
Csak ne úgy mint Rivaldo :D
azért haragszok is a milanra :@ -
erre meg annyit h kár a vereséget Dinnyó nyakába varrni, másrészt itt lesz lehetősége arra h megtalálja a formáját... -
más: Rinonak 3 napot kell pihennie aztán eldöntik h kezdheti-e az edzéseket -
http://www.calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=1229 -
:DD -
francé kellett megnéznem párszor a Maffiózók összes részét, tele vagyok ötletekkel :D -
berlu nagy ember, de oroszokkal nem jó dolog szórakozni :D -
én Berlu helyében lelövetném Abramovicot, Ivanovic-csal is szórakoztak, most pedig Shevánál is -.- más kérdés h ezt Silvio mennyire húzza fel :Aaa -
nem baj akkor még egy évig fizetik a nagy semmiért ... aztán meg lejár a szerződése.. most nem tudom h kivel basznak ki :D -
ez gáz :S -
jaja annyit nem is érne meg szvsz, inkább védőre költsünk, te hogy látod? -
de jot nevettem -.- ifif -
nembaj megkapjátok suazot tőlünk :D -
röviden: a Chelsea nem akarja a kölcsönt, csak az eladás jöhet szóba a részükről, ami 20 milla, ám eztTi visszautasítottátok. -
hát ez nem úgy alakul, ahogy elterveztétek :( -
talán becsusszanhattok a legjobb 16 közé a mi helyünkön :ASDAasda