A tegnap kiemelkedőt nyújtó védő nyilatkozott a Milan Chanelnek,akit tegnap Ancelotti mester mindkét szélen kipróbált.
Luca Antonini:"Tegnap mindkét meccsen játszottam,előszőr a Napoli ellen a jobb oldalon,aztán a Juventus ellen a balon.Úgy érzem mind a két találkozón jól ment a játék.Talán a bianconeri ellen egy kissé már fáradt voltam,hiszen Cremona óta nem játszottam 90 percet.De végülis úgy gondolom, hogy ez egy pozitív teszt volt."
"A szélső védő szerep igazából egy kettős szerepkör,hiszen támogatnod kell a támadásokat,ugyanakkor a védekező fázisban a védekezésben is ki kell venni a részed.A 4-3-3 formáció az ami arra késztet hogy 50-szer fussak fel és le egy meccs alatt!"
"Nyugodtan edzem tovább,tudom hogy újra lehetőséghez fogok jutni.Most Gijonra gondolunk és aztán jöhet a bajnokság.A lehető legjobban akarunk kezdeni,meg van az a kellő motiváció ami a jó játékra ösztönöz és hogy helyesen tekintsük az előttünk álló szezonra."
"Azt látom hogy a csapat jól dolgozik,az erőnlétünk jó és ez jövő vasárnapig csak fejlődni fog.Készen fogunk állni a Bologna elleni első bajnokira.Most még 2 napot edzünk Gijonig,aztán még egy teljes hetet a szezonkezdetig.Úgy gondolom hogy a csapat ideális kondcióban érkezik meg az első tétmérkőzésre."-fejezte be Antonini.