36664
-
ő veszélyesebb saját kapujára mint az ellenfelére:D, nagyon sokat bakizik, bár produkál jó meccseket is, de sokat hibázik, vele sztem sokra nem mentek, Kaladze talán jobb. -
kölcsön+opció
hát vegyes érzelmeim vannak, voltak jó meccsei is de elég sokat hibázott, remélem beválik -
elvileg Senderos a miénk.... acm.hu/fórum szerint forrás azért nem ártana... -
oké nekem tetszik :) -
rakjad be Yulcsa kedvéért :DDDD -
ha nagyon akarjátok , akkor berakom :P -
na ezt monjuk meglehetne úgy csinálni mint a Palermo topikban :P -
nah már megy a nyalás :) -
aham, épp MotoGp után :P :) -
+ vasárnap :P -
szerencsére élőben az első forduló:
15:30 - Sport2
Olasz bajnokság, Milan - Bologna, 1. forduló - élő -
Sheva Is The Greatest Striker In Football - Ronaldinho -
én csak pár szót értettem a cikkből, de inkább nem próbáltam összerakni magyarul :P köszi gabber -
Köszi szépen :) -
megvolt az orvosi vizsgálat, délben visszamegy MILANELLO-ba (hogy mi ez azt nem vágom :P)
Nagyon boldog, hogy sikerült az orvosi és örül hogy nálatok foszizik újra. Köszönetet mondott még a Chels. szurkereknek, hogy a két év alatt, a pocsék játéka ellenére is támogatták. :Dddd
-
nekem 8, de úgy kalkuláj h nem vagyok egy nagy kódmester :D -
Nuno valamivel felkéne dobni a topicot:P , Palermos topikban az a szmájli jópofa:P vagy valami jobb 5let?:P -
köfi. szerintem is Ő a legjobb választás. -
ja főleg matyin :P -
persze, szerintem is csak kacsa, de ahogy ti is mondtátok, nevetni már csak szabad :P -
Egy olaszos segítségét kérném :)
ANDRIY SHEVCHENKO A MILANELLO
MILANELLO - A mezzogiorno Sheva è tornato a Milanello. Il campione ucraino ha salutato i tifosi milanisti che lo attendevano ai cancelli del centro sportivo rossonero, per poi fare la stessa cosa con il personale in servizio e con i giocatori presenti nella struttura per lavori specifici e riabilitazione. In questi minuti Shevchenko, ancora molto felice per la grande accoglienza riservatagli dai tifosi rossoneri ieri sera a Linate, si sta sottoponendo alle visite mediche, ma ha voluto ritagliarsi un attimo per una dichiarazione: "Sono felicissimo di essere qui. In queste ore per me così speciali, voglio rivolgere un saluto anche ai tifosi del Chelsea che negli ultimi due anni mi hanno sempre fatto sentire il loro supporto. Grazie davvero per questo".
acmilan.com -
Abbiati a numero uno -
Abbiati, legalábbis CA ezt nyilatkozta még pár hete. -
-
ki lesz az első számú kapusotok? :) -
Abbiati,Ancelotti,Seedorf és Kaladze nyilatkozott magáról a meccsről és Shevchenko visszatéréséről...
CHRISTIAN ABBIATI:"Nem könnyű erről a vereségről beszélni,hiszen győzni akartunk jó játékkal,ezáltál a legjobb modón felkészülve a Bologna elleni bajnokira.A Sporting jobban akart,és nagyobb lelkesédésükkel kiérdemelték a győzelmet,azt hiszem, hogy a hibánk a rengeteg labdavesztés volt.Ugyanakkor ez a vereség nem változtatja meg a csapat motiváltságát az új szezon előtt,mindannyian magabiztosak vagyunk.A saját teljesítményemmel sem vagyok elégedett,de úgy gondolom hogy az első naptól kezdve ahogy visszatértem a Milanba,érzem a klub bizalmát,és jól kezelik a kapusok helyzetét."
KAKHA KALADZE:"Természetesen nem örülök a meccs eredményének,de mégis boldog vagyok hiszen a meccs folyamán egyáltalán nem éreztem fájdalmat.Késznek érzem magam és ha az edző azt mondja hogy Maldinivel kell belső védőként játszanunk,akkor mi készen leszünk erre.Boldog vagyok hogy ismét üdvözölhetem Shevát.Számunkra az a futballista nem jó,aki elutasít bennünket,de Andriy visszatért és jól fog játszani nálunk.
CARLO ANCELOTTI:"Egy órán keresztül jól ment a meccs,de aztán a csapat aktivitása leállt és a Sporting többet tett a győzelemért.Természtesen az eredmény nem jó,de ez egy intenzív 90 perc volt és ilyen mérkőzéseket játszani mindig hasznos.Ez egy igazi mérkőzés volt olyan ami segít nekünk hogy visszatérjünk az igazi meccsek hangulatába.Kaladze és Maldini visszatérése jól ment,Emerson talán még egy kicsit le van maradva tőlük.Boldog vagyok hogy ismét a csapatomban köszönthetem Andriyt,aki nagyon akart újra nálunk játszani.Azt hiszem hasznos tagja lesz a csapatnak,mint ahogy az elmúlt években is az volt.Keddtől Ronnie és Pato is visszatér tehát még mindig van egy teljes hetünk,hogy kijavitsuk a hibáinkat és csiszolgassuk a játékunkat.-fejezte be Ancelotti mester.
CLARENCE SEEDORF:"Andriy minden bizonnyal motivált lesz,mert szeretné megmutatni hogy ő nem az a játékos akit Londonban láttunk,és hogy ő még minig egy igazi focista."
forrás:acmilan.com -
na ez lenne a kemény :Dddd -
remélem aztán kapunk képeket is :P -
Így van, ezeken csak röhögni lehet, sosem fog Kaká a Chelsea-be menni, ezek csak kacsák.
Ma Shevchenko átesik az orvosin :) -
Yulcsa ezeket a fasságokat lécci ne írd be máskor, hülye találgatás az egész, Berlu a magánvagyonából áldozott Sevára ennyi az egész -
OLASZORSZÁG. Az Angliából elszabaduló Andrij Sevcsenko úgy érzi magát, mintha megnyerte volna a Bajnokok Ligáját.
AC Milan: Kakát is belevették a Chelsea-vel kötött Seva-üzletbe?
Szinte teljes homály övezi Andrij Sevcsenko átigazolási ügyét, kérdések sora vár válaszra. Miért gondolta meg magát egyik napról a másikra a Chelsea? Mennyit fizetett a Milan? Vajon Kaká jövője is szóba került a tárgyalásokon? Mit kezdenek az olaszok egy sokadik sztárcsatárral?
A nyár legrejtélyesebb üzletét kötötte meg a hétvégén a Chelsea és a Milan. A két klub szinte percre pontosan egy időben közölte honlapján, hogy Andrij Sevcsenko két év után visszatér olasz klubjához. Hogy végleg vagy kölcsönbe, mennyi pénzért, mennyi időre, nem derül ki a hírből.
Ahogyan az sem, mi lendítette túl a holtponton a tárgyalásokat, amelyekről két nappal a megállapodás előtt mindkét klub egyértelműen kijelentette: kudarcba fulladtak. Igaz, utóbbi kérdésre egy olaszországi feltételezés megadja a választ.
A kulcs: Kaká.
A Chelsea a nyáron jelentős érdeklődést mutatott a brazil támadó iránt – százmillió eurót kínált érte –, s bár akkor a Milan visszautasította a pénzt, az ukrán csatárról szóló egyeztetések keretében mégis szóba kerülhetett az aktuális aranylabdás klubváltása. Persze csak feltételes módban és jövő időben: Roman Abramovicsot, az angol egyesület tulajdonosát állítólag azzal vették rá tárgyalópartnerei Sevcsenko „jutányos” elengedésére, hogy megígérték, ha Kaká valamikor távozik Milánóból, a Chelsea ajánlata elsőbbséget élvez a többi érdeklődőével szemben.
Noha a megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra, az olasz sajtó minden eszközzel igyekszik információfoszlányokat kipréselni az illetékesekből. A Corriere dello Sport például úgy tudja, egyéves kölcsönszerződésről van szó, mégpedig a Milan későbbi kivásárlási lehetőségével (és nem pedig kötelezettségével, ahogy azt a Chelsea eredetileg szerette volna).
Az alku tárgyának, a 2006 óta a londoni egyesületben tengődő Sevcsenkónak azonban mindez csak másodlagos a „szabadulás” boldogságához képest: „Korábban többször gondoltam arra, hogy visszatérnék a Milanba, és most, hogy megvalósult a terv, úgy érzem magam, mintha megnyertem volna a Bajnokok Ligáját.”
Nem fogadta ugyanilyen örömmel a hírt Carlo Ancelotti vezetőedző, aki a hivatalos közlemény kiadása előtt négy(!) órával még úgy fogalmazott: „Sohasem vetődött fel komolyan a megszerzése, és továbbra is csak annyit mondhatok, hogy Seva a Chelsea játékosa.”
A klubon belüli kommunikációs zavar világosan mutatja, hogy a Berlusconi, Galliani páros által erőltetett átigazolás nem Ancelotti kérésére jött létre. Sőt a szakember valószínűleg egyáltalán nem akarta Sevcsenkót, tekintve hogy Ronaldinho, Kaká, Alexandre Pato, Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Marco Borriello személyében volt már hat neves támadója (Alberto Paloschi szinte biztosan távozik).
A rákényszerített, cseppet sem irigylésre méltó helyzetből Ancelotti alighanem csak úgy tud menekülni, ha a hagyományos karácsonyfa-alakzatot elfelejtve átáll a 4–2–3–1-es hadrendre, amelyben elöl Sevcsenko, Kaká, Ronaldinho, míg előttük Inzaghi szerepelne
nso.hu
------------------------------------------------------------------
Na azért remélem ez kacsa lesz... bár ezzel végülis nem mondtak semmit, hogy elsőbbséget élvez a CFC ajánlata, mert remélem nem fogják elengedni, semmi pénzért. -
Maradt a 2:0 a mozgás vlt a lényeg, de remélem h a középpálya nem lesz csiga lassú bajnokikon, Pirlo és a többi összeszedhetné már magát. -
vége, végeredmény 2-0 oda -
jaja, én is bízom abban, hogy Sheva és Ronnie jól beépül majd -
jóvan bulimeccs :D maj a Bologna ellen kiegészülve pár emberrel :P -
2-0 :S:S -
hát Favalli sincs valami nagy formában :S -
áh épp most olvasgatom Sevát!grat nagyon nagyon örülök neki!:) -
2. ziccerét meg fölé lövi-.- -
Palonak ezt illett volna bebaszni