-
Abbiati,Ancelotti,Seedorf és Kaladze nyilatkozott magáról a meccsről és Shevchenko visszatéréséről...
CHRISTIAN ABBIATI:"Nem könnyű erről a vereségről beszélni,hiszen győzni akartunk jó játékkal,ezáltál a legjobb modón felkészülve a Bologna elleni bajnokira.A Sporting jobban akart,és nagyobb lelkesédésükkel kiérdemelték a győzelmet,azt hiszem, hogy a hibánk a rengeteg labdavesztés volt.Ugyanakkor ez a vereség nem változtatja meg a csapat motiváltságát az új szezon előtt,mindannyian magabiztosak vagyunk.A saját teljesítményemmel sem vagyok elégedett,de úgy gondolom hogy az első naptól kezdve ahogy visszatértem a Milanba,érzem a klub bizalmát,és jól kezelik a kapusok helyzetét."
KAKHA KALADZE:"Természetesen nem örülök a meccs eredményének,de mégis boldog vagyok hiszen a meccs folyamán egyáltalán nem éreztem fájdalmat.Késznek érzem magam és ha az edző azt mondja hogy Maldinivel kell belső védőként játszanunk,akkor mi készen leszünk erre.Boldog vagyok hogy ismét üdvözölhetem Shevát.Számunkra az a futballista nem jó,aki elutasít bennünket,de Andriy visszatért és jól fog játszani nálunk.
CARLO ANCELOTTI:"Egy órán keresztül jól ment a meccs,de aztán a csapat aktivitása leállt és a Sporting többet tett a győzelemért.Természtesen az eredmény nem jó,de ez egy intenzív 90 perc volt és ilyen mérkőzéseket játszani mindig hasznos.Ez egy igazi mérkőzés volt olyan ami segít nekünk hogy visszatérjünk az igazi meccsek hangulatába.Kaladze és Maldini visszatérése jól ment,Emerson talán még egy kicsit le van maradva tőlük.Boldog vagyok hogy ismét a csapatomban köszönthetem Andriyt,aki nagyon akart újra nálunk játszani.Azt hiszem hasznos tagja lesz a csapatnak,mint ahogy az elmúlt években is az volt.Keddtől Ronnie és Pato is visszatér tehát még mindig van egy teljes hetünk,hogy kijavitsuk a hibáinkat és csiszolgassuk a játékunkat.-fejezte be Ancelotti mester.
CLARENCE SEEDORF:"Andriy minden bizonnyal motivált lesz,mert szeretné megmutatni hogy ő nem az a játékos akit Londonban láttunk,és hogy ő még minig egy igazi focista."
forrás:acmilan.com