36664
  • Nuno88
    sztem is pihen, de végre See kimaradt, csak megmerte húzni h leteszi a padra...
  • LasCar16
    Kaká és Dinnyó védelem meg nem a legacélosabb, sztem Janku pihen
  • Nuno88
    GENOA: Rubinho; Biava, Ferrari, Criscito; Mesto, Milanetto, Juric, Modesto; Sculli; Milito, Gasbarroni.

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Ronaldinho; Schevchenko, Kakà
  • banok
    most csütörtökön magyar tv-k nem közvetítenek.
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti a Genoa-Milan előtt egy nappal tartott sajtótájékoztatót, ahol beszélt a csapatról, és a holnapi meccsről.

A csapat erőnlétéről, és a holnapi meccsről:

"Ez egy újjászületett Milan. Ugyanakkor még szükságünk van egy kis időre, hogy a csapat összes tagja átérezze, hogy milyen felelősséggel jár elveszííteni akár egy barátságos meccset is. Most csak arra szabad koncentrálni, hogy minél eredményesebben és szebben játsszunk. Holnap egy rendkívül fontos meccs lesz, és egyben egy alkalom, hogy végre új időszámítás vegye kezdetét nálunk. Határozottan kell kezdenünk, és csak a meccsre kell koncentrálnunk holnap. Az esélyünk meg volt a felkészülésre, viszont most már egy más időszakba léptünk. Ezek már komoly tétmeccsek."

"Milito egy nagyon jó csatár. A Genoa is egy masszív csapat, jó erőkből állnak. Milito érkezése tovább erősítette a csapatot."

"Sajnos még nem beszélhetünk egy egész csapatról, mert túl sok a hiányzónk. Az edzéseken is sok játékost kellett hiányolnunk."

"Akik a héten alattam edzettek, holnap biztosan javuló formát fognak mutatni. Tudom, hogy mi a dolgom a csapat edzőjeként, és szívből remélem, hogy egy versenyképes alakulat lesz belőlünk. Sajnálom, amiért nem tudtam megtalálni a megfelelő mérleget az elmúlt időben. De bizakodó vagyok, mert tudom, hogy a csapat vissza fog találni a helyes útra."

A játékosokról:

Kaká képes végigjátszani a meccset, míg Ronaldinho és Shevcsenko végigjátszotta a saját válogatott meccsét, és pontosan még nem tudom, hogy mennyit tudnak játszani holnap. Ronaldinho a tegnapi edzésen jó benyomást keltett, jól van. Sőt, Borriello is játszhat egy keveset. Abbiati lesz a kezdő a kapuban, és Dida ül a kispadra."

"Pato tudja, hogy többet kell mutatnia. Tavasszal sokkal erőteljesebb, aktívabb és motiváltabb volt. Most vissza kell nyernie a formáját. A braziloknak eltér a futballkultúrájuk a miénktől. Többet mókáznak kevesebb koncentrációval. De miután megérkeznek Olaszországba, megértik a mi filozófiánkat, és hozzá szoknak a kemény munkához. Példa erre Cafú, Emerson és Dida esete. Patónak is meg kell szoknia az edzésmódszereket, és tovább kell fejlődnie. Remélem vasárnap mutat valamit."

"Shevcsenko mindössze csak három alkalommal edzett velünk. Láttam rajta, hogy rendkívül motivált és mindenáron vissza akar térni. Rengeteg lelkesedést hozott a csapathoz a visszatérésével. De ez a Sheva más játékos, mint aki két évvel elhagyott bennünket. Augusztus elején beszéltem vele, és elondta mindenképp vissza akar térni, méghozzá a legjobb formájában."

Forrás: acmilan.com
  • Yulcsa
    de akkor az UEFA-t csak a csoportköröktől adják, igaz? Mert most csütörtökre nem látok semmilyen élő közvetítést, marad a stream.
  • Nuno88
    UEFA Kupa meccsek tavaly is a Sport tv-n mentek meg az eurosporton is nekem úgy rémlik :|
  • LasCar16
    UEFA kupa szerintem a sport tvn lesz
  • Yulcsa
    tv6? :S ajjaj, olyanom nincs... és UEFA kupa?
  • bubu13
    tv6-on,és m1-en
  • Yulcsa
    hol fogják adni a BL és az UEFA kupa meccseket? Mert se m1-en, se Viasat3-on, se Sport1-2-n nincs, legalábbis a port.hu-n nem látom sehol
  • Nuno88
    Alig várom a meccset, győzni kell!!!
    Shevchenko gólt a népnek ^^
  • horpeti
    Köszi!

Hát mindent bele..
  • LasCar16
    Genoa-Milan

2008-09-14 15:00

Sport1
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti a Milan edzője tudja, hogy a munkájával játszik és ezért egy keményebb edzés módszert talált ki csapata számára.

A csapat egy 2:1-es vereséggel kezdte a bajnokságot az újonc Bologna ellen, de ekkor még nem volt vége a kudarc sorozatnak, hisz a múlt héten egy Lugano elleni barátságos mérkőzésen is botlott a klub.

Carlo Ancelotti a piros-feketék vezetőedzője kitalált egy új edzés módszert amire a klub sokkal jobban oda fog figyelni a meccseken.

Az Il Corrierro dello Sports értesülései szerint mindez azért vol jó, hogy összerázza a játékosokat az edző.

Állítólag még arra is megkérte őket, hogy ma éjjel korán feküdjenek le, hogy kipihenjék magukat holnap délutánra.

Ma reggel volt egy megbeszélés a tréner és játékosai közt, miután ez megvolt megtartották a mai edzést.

Az edzőn a napokban megnőtt a nyomás, hisz a csapat gondjait egytől egyig az ő nyakába varják a vezetők.

A holnap délutáni meccsen eldől, hogy vajon bejön-e az edző új taktikája vagy sem.

Abban az esetben ha a csapat ismét kikap, az edzőt menesztik.

forrás: goal.com
  • horpeti
    Ja, és hol, adja valamelyik adó? :) steam?
  • horpeti
    Mikor lesz a bajnoki meccs?
  • horpeti
    Hat Rijkard sem kéne...
  • Palinko
    szerintem nem lesz most edzőváltás lehet bármi a hétvégi eredmény (ajánljuk azért hogy győzelem legyen :) ) nem olyan a vezetőség sem (szerencsére) hogy most nagyhirtelen váltoson, jelen pillanatban én sem támogatom az ötletet mert tényleg szezon eleje van és nincs is elég jó alternatíva sztem. ez csak az olasz sajtó kitalációja lehet, remélem igazam van :)
  • Nuno88
    áhh Donadoni nem kell, vicc lenne... de nincs értelme erről beszélni mert nyerni fogunk holnap!!!
  • LasCar16
    Donadoni egy vicc lenne, bizonyított az EB-n, nem lenne jó ötlet mégjobban felforgatni a csapat körül a dolgokat, én cask azt mondom h teljesen átérzem Ancelotti helyzetét
  • Nuno88
    Én nem tudom mi lenne a helyes, de úgyérzem ha kikapunk akkor CA távozik.
    De nem kaphatunk ki szóval maradnia kell.
    Ez a szezonközben való edzőváltás nem tesz jót egy csapatnak sztem.
  • Yulcsa
    maradjon Carlo! Most (már) ki kell tartani mellette, nem lenne jó ez a nagy váltás.
  • LasCar16
    Valami nem működik a Milan háza táján. A barátságos után Ancelotti kifakadt:
    "Most már tényleg elegem van. Itt futni kell"- mondta játékosainak.
    Az olasz lapok szerint a Genoa elleni mérkőzés dönteni fog jövőjéről.
    A jelöltek Donadoni és Rijkaard

gazzetta.it

remélem marad Carlo, Rijkaardnak azért nem örülök mert nem volt jó viszonya Dinnyóval, Carlot megértem h kifakadt, mert amit ő kért azt nem teljesítette a csapat, így nehéz bizonyítani, remélem a 7vége után megnyugothat
  • LasCar16
    Massimo Manara, a klub főorvosa ismét tájékoztatást adott a jelenleg sérült játékosokról.

INZAGHI: "Ma egy rutintesztet végzett el, és megbizonyosodtunk róla, hogy meghúzódott a jobb-feszítő izma. Ez egy elsőfokú sérülés. Napról napra végig kell haladni a gyógytornákon. A visszatérésének pontos időpontját még nem tudom megmondani."

NESTA: "A rehabilitációja mindenféle probléma nélül zajlik. Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan felépül, de leghamarabb csak október közepére."

GATTUSO: "A válogatott orvosának, Castellacci úrnak sokat köszönhetünk, Gattuso gyógyulása jól halad. Már futóedzéseket is végez, hiszen a sérülése ezt nem akadályozza meg. Ismerve Gattuso eltökéltségét hamar vissza fog térni a pályára."

VIUDEZ: "Ő jelenleg fizikoterápián van, ugyanis neki is problémái merültek fel a hajlító izmával kapcsolatban."

KAKÁ, BORRIELLO, DIDA: "Elégedettek vagyunk a teljesítményükkel. A tesztek azt mutatják, hogy felépültek. Innentől az edző dolga, hogy mikor játszhatnak újra."

Forrás: acmilan.com
  • horpeti
    lol:DD
  • horpeti
    Erre én is gondoltam, de aztán eszembe jutott, hogy mégis jobb egy ilyen meccs, mert akkor sokan együtt tudnak játszani, nem egymás ellen... :)))
  • Yulcsa
    á, értem már ezt a 2-0-t... arról nem szólt senki, hogy Kalac volt a kapuban XD
    http://www.youtube.com/watch?v=KGwN36Yk874
  • limperatore
    bammeg ti honnan szedtek ennyi hírt?:D
  • LasCar16
    Philippe Senderos a Milan frissen leigazolt középhátvédje elárulta, roppant csalódott amiatt, hogy debütáló mérkőzésén 2:0 arányban vesztett csapata.

Az ex-Arsenal játékos tegnap este mutatkozott be új klubjában, és most tért is vissza sérülését követően.

A dolgok azonban nem mentek valami jól, ám Senderos ragaszkodik hozzá, hogy ennél már csak jobb lehet a szezon hátralévő része.

"Jobban örültem volna egy győzelemnek, de az a lényeg, hogy végre elkezdhettem játszani"-mondta a svájci a hivatalos honlapnak.

"Összhangban vagyok a csapat minden játékosával, de ez az összhang idővel csak szorosabb lesz"

"Lejöttem a második félidőben mert a lábam elfáradt a nehéz felkészülés miatt"-fejezte be.

Nagy valószínűséggel Senderos vasárnap debütálni fog a Serie A-ban a Genoa csapata ellen.

A Rossoneri elég rosszul kezdte a szezont, kapásból egy vereséggel de Carlo Ancelotti fiainak össze kell szednie magukat ha még ebben az évben Scudettot akarnak nyerni.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    Ricky Kaká, a Milan frissen felépült sztárja magas célokat tűzött ki az idei szezonra. A Scudetto és az UEFA kupa megnyerése mellett, szeretne jubilálni is, ami a góljai számát illeti.

Kaká kihagyni kényszerült a nyári felkészülés utolsó pár hetét, de térdszalag-sérülése már a múlté, és lehet, hogy már a mai Lugano elleni barátságos meccsen pályára is lép.

Ricky a meccs előtt a Sky Sport Italianak még mondott pár szót a csapat idei céljairól.

"Természetesen a Scudetto meszerzése lesz az elsőszámú célunk idén, de az UEFA kupában is szeretnénk nagyot alkotni."

"Ugyan nem egyenértékű a Bajnokok Ligájával, de az UEFA kupa serleg még hiányzik a gyűjteményünkből."

Kaká ezek után beszélt az egyéni céljairól is, és szeretne 21 gólt szerezni az idényben, ezzel a teljesítménnyel pedig századossá léphet elő a lőtt gólok számát tekintve.

"Szeretnék idén jubilálni a Milannal." -mondta a brazil irányító.

"Jelenleg 79 gólt szereztem Milan-mezben, de remélem a szezon végére meg lesz a jubileumi 100.-ik találatom is."

Az Ancelotti-csapatnak pedig el kell Kaká segítsége, hiszen a Bologna elleni nyitómeccsen a helyzetkihasználás volt a Milan egyik leggyengébb pontja.
  • LasCar16
    Filippo Inzaghi a Milan veterán támadója nem lesz bevethető a vasárnapi Genoa-Milan meccsre, hisz ma este a Lugano elleni barátságos meccsen ő is megsérült.

Pippo nem sokat játszott a meccsen, mert sajnos hamar összeszedte azt a bizonyos sérülést.

Az IL Corrierro dello Sports szerint a csatár lábában egy izom sérült meg, és a hétvégi meccsre biztosan nem lesz bevethető.

Ez a meccs tulajdonképpen arról szólt, hogy a klub sérültjei sikeresen visszatérjenek a klubhoz mint Philippe Senderos vagy Ricky Kaká.

Így már csak Alexandre Pato teljesen fitt a Milan támadói közül.

Ami viszont jó hír a Milan szimpatizánsainak, hogy Ricky Kaká teljes mértékben felépült.

A nyár folyamán szedett össze valami térd sérülést és még a nyáron megoperáltatták.

A Genoa ellen már pályára is léphet.
  • LasCar16
    A tegnap esti vesztes meccs után Ricky Kaká nyilatkozott:"Így nagyon fájó egy vereség.Személy szerint nyugodt vagyok, mert 45 percen keresztül játszottam ami büszkeséggel tölt el.Ez a meccs azért volt hasznos mert rájöttem, már nincsenek fájdalmaim.Vasárnap már Carlo Ancelotti rendelkezésére állok, bár az egy másik kérdés, hogy játszat-e engem, mivel a válogatott meccseken résztvevő játékosok is vissza térnek."

forrás: acmilan.com

Ricky azé ennyire szerényen nem kellene:D naná h játszol :P
  • Palinko
    jó de ezzel az erővel nem kéne ilyen edzőmeccs! voltak álláspontok, mindenki szerint saját magának van igaza, és tényleg igaza van :D meglátjuk, ha genoa ellen nem tudunk egy magabiztos győzelmet hozni akkor tényleg ideges leszek.
  • horpeti
    Szerintem Ancellotti sem azt várta a Milántól, hogy hajtsák szét magukat. :D Mondjuk nem sok értelme van így, valszegaz edzésen belüli edzőmeccseken jobban hajtanak. :D
  • Yulcsa
    persze, értem, én, hogy edzőmeccs, meg a fél csapat válogatott meccseken van, és nem is vagyok én mérges rájuk, de ha valaki meglátja az eredményt, Lugano megverte a Milan-t 2-0-ra, nem fogja érdekelni, hogy játszott-e Ronnie vagy Sheva vagy akárki. Egyszóval ha a Milan kikap, nem lehet mellette elmenni szó nélkül, akárki is az ellenfél.
  • Nuno88
    ennyi erővel nem edzek hétközben mert hétvégén fontos meccsem lesz :)

ezen lehet vitatkozni sokáig, lényeg én értem h te hogy látod :)

Forza Milan, innen csak felfelé léphetünk...
  • LasCar16
    Nuno, See sem hülye, én sem pazarolnék a hét közepén feleslegesen energiát ha tudom h a 7végén fontos meccs vár rám...
  • Nuno88
    itt kezdődik a baj h Seedorf nem szakad meg egy ilyen meccsen, a mozgásnak is van határa, nem kocogni kell hanem kihajtani magunkból a maxot és ha nem megy több cserét kérni... alibi foci nem kell a Milanban!
  • horpeti
    Nembaj ha a sok gyík leírja a Milánt, ha utána a bajnokságban elkenjük a szájukat. Csak kenjük is el! :D