36664
  • LasCar16
    Carlo sajtótájékoztatója alapján a biztos pontok a holnapi kezdőben:

Abbiati
    Zambrotta, Bonera, Kaladze, Favalli
    Flamini
    Kakà
  • Csabesz6
    Csak Ricky kapott R8-at:).
  • LasCar16
    KAPUSOK: Abbiati, Dida, Kalac

VÉDŐK: Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Kaladze, Maldini, Zambrotta

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso

CSATÁROK: Borriello, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho

Nem bevethető: Jankulovski, Nesta, Senderos, Pirlo, Inzaghi
  • Nuno88
    A türelmes Sevcsenko gólokat ígér

Andrij Sevcsenko egyelőre nem tudott gólt lőni régi-új csapatában. Az ukrán aranylabdás ugyanakkor nem idegeskedik, szerinte hamarosan megtörik a jég.

Vasárnap esti Lazio elleni 4-1-es győzelmével a Milan frappáns választ adott a kétkedőknek. A piros-feketék 31 éves klasszisa boldogan nyilatkozott a meccset követően.

- Nem zavar, hogy nem vettem ki a részemet ebből a sikerből. A döntés mindig Carlo Ancelotti joga. Nekünk, játékosoknak az a dolgunk, hogy az edző rendelkezésére álljunk - nyilatkozta a Milan TV-nek az ukrán sztár.

Sevcsenkót nem zavarja, hogy visszatérése óta egyelőre nem volt eredményes a Milanban, mint mondta, a drukkereknek nem kell tartaniuk, a gólok hamarosan megérkeznek.

- Keményen dolgozom annak érdekében, hogy minél előbb csúcsformában legyek. A csapat is kezd belelendülni, ami igazán boldoggá tesz. Nem izgulok, a gólok hamarosan megérkeznek! - mondta Sevcsenko, aki azért azt is hozzátette, reméli, hogy a szerda esti Reggina elleni bajnokin már ő is szóhoz jut.

samsungsport.hu
  • Nuno88
    Kemény, nekünk is dobhátnának egy Q7-st :D
  • LasCar16
    Marco Borriello, a Rossoneri kiváló támadója úgy érzi, hogy a csapat meghatározó játékosa lehet belőle.

Borriello egy térdsérülést szedett össze még a felkészülési időszak elején, de a Genoa elleni bajnokin már visszatérhetett.

Aktivitásával, és kreativitásával hamar feldobta a Milan támadószekcióját, és a Zürich elleni UEFA-kupa odavágón sikerült is gólt szereznie.

Tegnap, a Lazio elen is rendkívül agilisan, és hasznosan játszott, és talán jogosan érzi fontosnak magát a támadósorban.

"Az adrenalinszintem teljesen megemelkedett." -lelkendezett Marco. "Boldog vagyok a teljesítményem láttán, de a gól sajnos hiányzott részemről. A társaim mindenesetre mindent megtettek értem - ők mindig kéznél vannak."

"Nagyon jó itt a Milanban. Úgy érzem, hogy fontos vagyok itt. Ez egy szenzációs érzés."

"A szurkolók is fontosak számomra; éreztem a jelenlétüket.Remélem, hogy a jövőben megörvendeztetem őket néhány góllal."

A Milanra egy Reggio Calabria-i kirándulás vár szerdán, a Reggina vendégeként kell begyűjetni a kötelező három pontot.

Forrás: goal.com
  • LasCar16
    Erdemes megnezni milyen autoval latta el az AUDI a jatekosainkat:
    Allenatore
    Carlo Ancelotti A8 V8 4.2 TDI quattro tiptronic

Portieri
    1 - Dida Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    12 - Christian Abbiati Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    16 - Zeljko Kalac Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic

Difensori
    3 - Paolo Maldini A4 Avant V6 3.2 quattro tiptronic
    4 - Kakha Kaladze S8 V10 5.2 quattro tiptronic
    13 - Alessandro Nesta S5 V8 4.2 quattro tiptronic
    15 - Gianluca Zambrotta RS6 Avant V10 5.0 quattro tiptronic
    18 - Marek Jankulovski Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    19 - Giuseppe Favalli Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    24 - Philippe Senderos Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    25 - Daniele Bonera Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    77 - Luca Antonini Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic

Centrocampisti
    5 - Emerson Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    8 - Gennaro Gattuso Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    10 - Clarence Seedorf A8 V6 3.0 TDI quattro tiptronic
    21 - Andrea Pirlo RS6 Avant V10 5.0 quattro tiptronic
    23 - Massimo Ambrosini S5 V8 4.2 quattro tiptronic
    84 - Mathieu Flamini Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic

Attaccanti
    7 - Pato Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    9 - Filippo Inzaghi Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    11 - Marco Borriello Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    22 - Kaká R8 V8 4.2 quattro R tronic
    76 - Andriy Shevchenko Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
    80 - Ronaldinho Q7 V8 4.2 TDI quattro tiptronic
  • Nuno88
    Remélem mikor visszatér megint a legjobb lesz ^^
  • Yulcsa
    XD :D
    Amúgy látjátok, hogy milyen jót tesz a csapatnak, ha nincs Pirlo? :D
    Félreértés ne essék, nem ellene vagyok, csak sztem nagyon jól jön neki ez a kis kényszerpihenő...
  • LasCar16
    :DDDDDD
  • Nuno88
    örülök h te is biztosra gondolod :D
  • limperatore
    biztosssssss :DDD
  • LasCar16
    A 4-1-es Lazio elleni siker után a Milan két vezetője, Silvio Berlusconi és Carlo Ancelotti nyilatkozott.

CARLO ANCELOTTI: "Amikor megöleltem Seedorfot a lecserélése után, rendkívüli pillanat volt. Két, egymást nagyra becsülő ember hálálta meg egymásnak a bizalmat. Nem csak a játékunk minősége, hanem a hozzáállás is nagyon tetszett nekem. Ez egy fontos, és egyben egy remek győzelem volt.

Gattuso kiváló teljesítményt mutatott, kiadta a szívét a pályán. De nem szeretnék senkit sem kiemelni, hiszen a csapatból mindenki megérdemli a dícséretet. Mindenki győzni akart.

Zarate egyenlítése után igazán pikáns lett a meccs, és utána jött Zambrotta gólja, ami könnyebbé tette a dolgainkat. Kaká találata nagyon tetszett, méltó gól volt a győzelem megkoronázására. De Pato gólját is említhetném. Pato egy remek csatár, különösen, amikor ki tudja használni a gyorsaságát. A kapu előtt pedig határozott. Kaká lassan kezdi visszanyerni a formáját, és az esti produkciója lenyűgöző volt."

SILVIO BERLUSCONI: "Boldog vagyok emiatt a szép győzelem miatt, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben jól fogunk szerepelni. Mind a négy gól tetszett. Az elsőtől az utolsóig remek találatok voltak.

Az összes Milan-szurkoló elégedett a ma esti mérkőzés után, és mivel én is egy fan vagyok, én is meg vagyok elégedve a csapattal.

Mindezek ellenére a Milannak még mindig fejlődnie kell. Sokan azt mondják, hogy túl sok a győztes egyéniség a csapatban, de ezek olyan játékosok, akik bármikor tudnak egy váratlant húzni. A bajnokság első két meccse bármelyik nagycsapattal előfordulhat. Akkor szerencsétlenül alakultak a dolgaink.

Pato egy nagy bajnok. Fizikailag rengeteget fejlődött, és már csak meg kell találnia az önhitét, hogy megmutassa a tudását az egész világnak. Ma este Marco Borriello is nagyot nyújtott, sajátosan értelmezte a középcsatár fogalmát, és ez nagyon tetszett.

Ronaldinho nagyon látványosan játszott, miután beállt. Shevcsenkót illetően nem gondolom azt, hogy ő egy kiégett játékos. A Milan történelemkönyvébe örökre beírta magát, és nemsokára ő is visszanyeri régi formáját.

Természetesen ott leszek az Inter ellni meccsen vasárnap, miután a srácok győzelmet ígértek nekem, mert másnap lesz a szülinapom.

Remélem, hogy a szurkolók boldogok, mert az elnökük betartotta az ígéreteit. A fanok Ronaldinhót akarták, és meg is kapták."

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    akkor te is csak füveyel mint én?ASDAS_AS__. ?:Ddd
  • Yulcsa
    LoL :D Én meg az ital? :D
    Nuno: én is! :) De előbb a Regginát gyűrjük le!
  • Nuno88
    Remélem megverjük az Intert majd, szép ajándék lenne Berlunak :)
  • LasCar16
    Yulcsa azér berúgni nem kellett volna a meccs után :DDD
  • Yulcsa
    na még1x...

Kaká gólja
    Zambro gólja
  • LasCar16

Berlusconi a tegnapi győzelem kiadta a parancsot: Scudetto és UEFA kupa a cél, valamint vasárnap, a születésnapja előestéjén le kell győzni az Intert.
  • LasCar16
    játékos értékelések
  • LasCar16
    Ahogy azt megszokhattuk, a Milan orvosa, Dr. Massimo Manara ezen a héten is felvilágosítást adott a sérült Rossonerók állaptáról.

ALESSANDRO NESTA: "A helyzet Sandróval ugyanaz, mint a múlthéten. Rengeteg tesztnek vetjük őt alá, hogy a jövő héten elkezdhesse az igazi munkát. Boldogak vagyunk Nesta állapota miatt, hiszen az rohamosan fejlődik."

FILIPPO INZAGHI: "Pippo tegnap elindította a keményebb fizikai munkát, sőt, holnap már elkezdi a futóedzéseket is. A minap Inzaghinak volt egy kis láza, de már újult erővel kezdi meg a felépülést. Csupán 1-2 napot hagyott ki a betegsége miatt.

ANDREA PIRLO: "Andrea épp most kezdte el a fhizikoterápiás kezelést. Már biztosak vagyunk benne, hogy a jobb combjában elszakadt egy izom. Pirlo érthetően szomorú, és jelenleg nagy fájdalmakkal küzd. Úgy gondolom, hogy a tegnapi hivatalos közleményben feltüntetett 45-60 nap reális, ami a visszatérésének az időpontját illeti."

PHILIPPE SENDEROS: "Kénytelenek vagyunk betenni egy speciális implantációt Philippe lábába, mert múlt szombaton, a Genoa elleni meccs előtti edzésen megsérült a bal lábán az egyik lábujja. Ez még mindig fáj neki. Megteszünk mindent, hogy a Reggina ellen már pályára léphessen, de valószínűleg csak a következő meccsre lesz 100 %-os."

Forrás: acmilan.com
  • Yulcsa
    jah, én is néztem először XD
  • Gunnersboy
    milyen Lazio mez ez elsőre azthittem a dortmund az :C
  • LasCar16
    ja a válogatott meccsek miatt, aztán a 7végén jöhet a DERBY az Inter ellen :)
  • LasCar16
    2. félidőre értem csak haza, gratula a csapatnak, ez a nyerő mentalitás, szép gólokat szereztünk támadójátékunk is faszás és még ennél is jobb lehet, egyedül a védelmet kell gatyábarázni erre nemsokára ott lesz Nesta és Senderos is, valamint a labdaszerzést :P mer eszméletlen volt amikor 3 Milan játékos nem tudott szerelni, köszönöm ezt a mai estét a csapatnak!!! FORZA MILAN!!
  • Nuno88
    gondolom hétközi forduló lesz. nyerni kell, ma Sheva nem lépett pályára szerdán tuti kezdő lesz és egy gólt várhatunk tőle!
  • Yulcsa
    szerdán? na, az jó hamar lesz, köszi!
  • Nuno88
    AC Milan-Lazio

• horpeti
    Jah, gyakorlatilag Ronaldinho bejött, mosolygott, meg próbált sarkazgatni, szépen tologatni, mint vmi örömfoci...
    Remélhetőleg élesben keményebb lesz a hozzáállás is, majd meglátjuk. :)
  • Nuno88
    a Következő meccs a Regginával lesz szerdán!
  • Yulcsa
    Nah, ez nagyon jó kis meccs volt, így kell ezt csinálni! a végén szép volt ez a Ronaldinho kapufa XD
    Következő ellenfél?
  • Nuno88
    Kaká mekkora gólt vert? :D
    Borriellonak nem jött össze a gól, pedig volt 2 nagy helyzete is.

Szép volt fiúk erről van szó! :)
  • Palinko
    ja szép volt nagyon jól kisült ez a meccs :)

dinhoban nem tetszik hogy még mindég nem szalad! ha nálla van a labda akkor "csak" szép passzai vannak de tologassa nem szalad, ha nincs nálla akkor sem nagyon helyezkedik ezért pato helyére valszeg a szurkolókért rakta be ancelotti, mondjuk most is tök egyedül volt kaká a védelem ellen, pedig a bal csatár helyén ha ott lett volna dinho, és nem a félpályán sétál akkor még 1 gól, ami ezen a meccsen talán nem annyira számít már, de passzolgatni jött, vagy rendesen játszani...

úgy látom ki fog ez alakulni, és remélem nem szállnak nagyon el ettől az eredménytől és mindne meccsen tudnak majd így játszani :)
  • horpeti
    Nah, ez a Milán, így kell játszani.
    Csak így tovább!! :)
  • horpeti
    Kaka!!! :DDD
  • Palinko
    na most pato is feliratkozott :) kezd beindulni a gépezet? :) bár 1~1 nél féltem hogy megtörnek és megint tanácstalanul fociznak, szerencsére nem ez történt, és már 2 gólra elhúztunk, védekezésben viszont figyelni kell mert hajlamosak 1 embert elengedni aki aztán veszély helyzetet okoz vagy az első lazio gólt okozta, ezt a gyengét foltozni kell, mert kiscsapatok is ráülhetnek erre a taktikára...
  • Yulcsa
    Ez eddig nekem is tetszik. Zambro meseszép gólt vágott! :D
  • horpeti
    Eddig nem vagyunk rosszak. :)
    Van ötlet, bejátszások, stb..persze nem könnyű feltörni a védelmet, de ha még 1-2x sikerül megindulni, akkor menni fog.
    Patonak terület kell.
  • Nuno88
    Gyerünk gyerekek a második félidőben is tegyétek oda magatokat. Gattuso isten, iszonyat h mindenhol ott van :D
    Pato meg ha megkapja a labdát a kaputól elfelé megy mindig -.-
  • Nuno88
    Zambrotta mekkora gólt vert? :D