Marco Borriello, a Rossoneri kiváló támadója úgy érzi, hogy a csapat meghatározó játékosa lehet belőle.
Borriello egy térdsérülést szedett össze még a felkészülési időszak elején, de a Genoa elleni bajnokin már visszatérhetett.
Aktivitásával, és kreativitásával hamar feldobta a Milan támadószekcióját, és a Zürich elleni UEFA-kupa odavágón sikerült is gólt szereznie.
Tegnap, a Lazio elen is rendkívül agilisan, és hasznosan játszott, és talán jogosan érzi fontosnak magát a támadósorban.
"Az adrenalinszintem teljesen megemelkedett." -lelkendezett Marco. "Boldog vagyok a teljesítményem láttán, de a gól sajnos hiányzott részemről. A társaim mindenesetre mindent megtettek értem - ők mindig kéznél vannak."
"Nagyon jó itt a Milanban. Úgy érzem, hogy fontos vagyok itt. Ez egy szenzációs érzés."
"A szurkolók is fontosak számomra; éreztem a jelenlétüket.Remélem, hogy a jövőben megörvendeztetem őket néhány góllal."
A Milanra egy Reggio Calabria-i kirándulás vár szerdán, a Reggina vendégeként kell begyűjetni a kötelező három pontot.