36664
-
Tegnap a San Siro stadion egyik előadójában tartott beszédet Adriano Galliani a Milan szponzorai számára tartott rendezvényen:
"Azért vagyunk itt, hogy bemutassuk a klub új támogatóit. Az idei szezon csak most kezdődött, de máris sikerült néhány fontos eredményt elérnünk. A szponzoraink számának növekedése többek közt a nyári igazolásainknak köszönhető, így mára elmondható, hogy a Milan rendelkezik a legtöbb támogatóval, annak ellenére, hogy nem indultunk a Bajnokok Ligájában. A négy főszponzorunk mellett, Sky, Dolce e Gabbana, Bwin és Adidas, rendelkezünk öt kiemelt támogatóval, tizenkét további szponzorral, és huszonöt hivatalos szállítóval. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a kereskedelmi osztályunknak, és különösen az nyolc új cégnek, melyek most csatlakoztak hozzánk."
"Az átigazolási időszak, és Ronaldinho megszerzésének következtében a Milan továbbra is rendületlenül halad előre. Mi vagyunk az első és egyetlen olasz klub, ahol bevezették a szurkolói kártyát, a Cuore Rossonerót, melyből már eddig is nyolcvanezret igényeltek. Ez a tény is kedvező a szponzorainknak, akik látván a törekvéseinket, a jövőben is kitartanak mellettünk."
A sajtótájékoztató után Galliani a San Siróban maradt és az újságíróknak beszélt néhány aktuális dologról is:
BECKHAM ÉS A MILAN
"Nem hallottam róla azóta, hogy eligazolt az Egyesült Államokba. Akkor közel volt hozzá, hogy a Milanba igazoljon, de a mostani pletykák hátteréről semmit sem tudok. Ha Beckham nálunk szeretne edzeni, először meg kellene kérdeznem erről Ancelottit, de a klub részéről nem okozna problémát."
A SZPONZOROK SZÁMÁNAK NÖVEKEDÉSE
"Ez a klub hírnevének erősödésével magyarázható. Minden támogató tisztában van vele, hogy a labdarúgásban az eredmények ciklikusan ismétlődnek. A Milan a közelmúltban felmutatott egy BL trófeát, egy Európai Szuperkupát és egy klubvilágbajnoki címet. A Milan, mint márka azonban attól függetlenül képvisel egy értéket, hogy a Bajnokok Ligájában vagy az UEFA Kupában indulunk. Itt kell megemlíteni, hogy egyedül Ronaldinho érkezése, üzleti szempontból, az UEFA Kupát egyenlő szintre hozta a Bajnokok Ligájával. Az ő szerződtetése elsősorban szakmai okból történt, de nyilvánvaló, hogy üzletileg is rengeteget jelent."
"Ebben az évben az egyenlegünk rosszabb lesz, mint az elmúlt években, mert a klub BL szintű együttest alkotott, miközben az UEFA Kupában szerepel. Azonban most úgy döntöttünk, hogy nem engedjük, hogy a BL hiánya befolyásolja az igazolásainkat. Szeretném megköszönni a szurkolók nevében is Berlusconi elnök úrnak, hogy lehetővé tette a nyári igazolásokat."
GOURCUFF
"Remélem a kölcsönszerződése végén majd visszatér a Milanhoz, de azt tudnia kell, hogy a keretben Pirlo, Gattuso, Flamini, Ambrosini, és talán Emerson lesznek a riválisai. Velük kell megküzdeni a helyéért. Enélkül az egészséges rivalizálás nélkül a klub nem lett volna versenyképes a múltban sem."
SAN SIRO
"A San Siro a Milan otthona, és örömmel felújíttatnánk, hiszen 1947-ig egyedüliként használtuk. Amennyiben az Inter új stadiont építene, az első kanyarban kialakítanék 75 üzleti páholyt. Jelenleg még 2030-ig szóló bérleti szerződésünk van a várossal."
acmilan.com
-
kötelező győzelem, fogadtam is a Milanra úgyhogy tényleg nyerni kell:D -
A Sampdoria védője Mirko Pieri súlyosan megsérült a térdénél, így a Milan ellen nem lesz bevethető állapotban.
A Milan nagy előnyben élvezheti magát, mert a nemzetközi szünet miatt két játékosa, Marco Borriello és Alessandro Nesta is felépült sérüléséből, így vasárnap a Samp ellen már minketten bevethetőek lesznek.
A Milan a hat meccséből a felét megnyete, kétszer kikapott és csupán egy döntetlent játszott.Ehhez képest a Sampdoria mérlege sokkal rosszabb, hisz összesen csak egy győzelme van a Genoa ellen.
A rossz hír azonban a Sampd drukkereknek, hogy a védő Mirko Pieri térde súlyosan megsérült, így ő a Milan ellen nem lesz bevethető.Helyettesítése Reto Zieglerre lesz bízva.
Hugo Campagnaro és a kapitány Angelo Palombo szintén nem lesz bevethető a Milan ellen, így egy tartalékos Sampdoriát láthatunk vasárnap délután a San Siroban.
forrás: goal.com -
Gianluca Zambrotta, a Milan és az olasz válogatott világbajnok jobbszélsője roppant boldog, hogy az Azzurik szerdán legyőzték Montenegró válogatottját.
A Milan védője végig pályán volt, amikor Marcello Lippi legénysége Leccében 2:1-es győzelmet ért el Montenegró ellen.Az ex-Barca játékos volt a győztes csapat egyik legtöbbet futó játékosa, és veszélyes beadásaival számos helyzetet alakítottak ki a Azzurik.
A meccsnek 80 percén át az Olaszok támadtak, de a 10 perc megmaradt a Szerbeknek.Ennek okát keresi a védő.
"A csapat támadásai rendre a jobb oldalon kezdődtek.Ezt alkalmaztuk a bolgárok ellen is"-mondta Gianluca a Sky Sports Italianak."Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, és nem tudtunk élni, csak kettővel.Idegesítő ez a sok kihagyott helyzet, de a fő az, hogy megszereztük a három pontot.Nem tudunk, és nem is lehet minden meccsen látványos focit játszani"-folytatta.
Marcello Lippi 4 új játékost is behívott a keretbe a Bulgária ellenihez képest.Ennek okát is kereste Zambi.
"Le a kalappal az edzőnk előtt.Több olyan fiatalt is behívott a keretbe, akik képesek voltak helytállni a meccseken.Ilyen Simone Pepe, Riccardo Montolivo, Giuseppe Rossi, Christian Maggio és Fabiano Santacroce.Ezek a srácok eltökéltek, és mindent megadtak annak érdekében, hogy örömteli legyen a bemutatkozásuk."
Befejezésül az olasz beszélt egy kicsit az olasz válogatott keretének összhangjáról:"Roppant családias a légkör.Mindnyájan boldogok vagyunk, és nevetünk ezek után az eredmények után"-fejezte be.
forsás: goal.com -
Adriano Galliani és a Milan tárt karokkal várja az angol csillag David Beckham érkezését.
Angol, valamint olasz jelentések szerint az angol labdarúgó januárban csatlakozik a Rossonerihez, hogy itt a Milannal készüljön fel a MLSZ amerikai labdarúgó bajnokság 2009-2010-es kiírására.
Habár Galliani még nem tudott az érdeklődésről sem (!) de nem mond nemet az üzletre, és ha alkalom nyílik rá, ő is szerződtetné a reklámarcot.
"Nem vagyok jártas ebben az ügyben, de ha igazak a hírek tőlem nyugodtan aláírhat.Rontani nem tud helyzetünkön, sőt vele még erősebbek lennénk."
"Nem hallottam még az ő látószögéből a dolgokat, de ha jönni akar, jöhet.Isten hozott nálunk Becks, előre is"-mondta.
Egyenlőre nem lesz hosszú ez a kaland, de ha májusban mikor lejárna a kölcsönszerződés tovább él a Milan érdeklődése, akkor még az is megtörténhet, hogy David a 2009-2010-es szezont is a Rossonerinél kezdené.
Egyes információk szerint a barzil Ricky Kaká már a Chelseavel és a Reallal kacsintgat, de a játékos arról nyilatkozott a napokban, hogy ő nem akarja elhagyni Milánót.
A játékos a brazil válogatottól tért vissza Milanelloban, és készülnie kell, hisz csapata vasárnap a Sampdoria ellen játszik.
Kakát több klub is megkörnyékezte a nyáron, de ő ragaszkodik a Milánói klubhoz, és sosem írna alá más klubhoz, pénztől függetlenül.
"Akik ismernek tudják, hogy hogy a szívemhez nőtt ez a klub.Nem bírnám megtenni, hogy elhagyom őket"-mondta Ricky az Il Corrierro dello Sportsnak.
"Pénz?Rengeteg van a Chelseanek és a Realnak, de engem nem érdekel.Szeretem Olaszországot, Milánót, és a Serie A-t."
"Néha persze gondolok arra, hogy mi lett volna ha aláírok a Chelseahez, vagy a Madridhoz, de mikor erre gondolok rögtön az jut az eszembe, hogy én már nyertem egy BL-t, Klub VB-t és mindezt a Milannal, nem mással."
Kaká a nyáron még nagyon hivatkozott, hogy eligazol a Chelseabe, vagy a Real Madridba, de ahogy múltak a napok, annál jobban tagadta ezeket.
A mai napig már teljesen valószínűtlenná vált, hogy Kaká eligazol, mert a Milan rosszul kezdte a bajnokságot, de aztán javított, és ezt nagyrészt a brazilnak is köszönheti a csapat.
Elég súlyosnak tűnő sérülés hátráltatta Marco Borriellot ebben az idényben, de a játékos elfogult, és saját bevallása szerint sikerülni fog bepótolni lemaradását.
A csatár a Reggina elleni bajnokin gólt szerzett, de még ugyanezen a meccsen összeszedett egy izom sérülést is, ezért idáig nem léphetett pályára.Most azonban úgy tűnik, hogy a játékos készen áll arra, hogy a Sampdoria ellen pályára lépjen.
"Készen állok a megmérettetésre.Az izmom már formában van"-mondta Marco a La Gazzetta dello Sportnak.
A támadó az előző szezonban a Genoa színeiben 19 találatot jegyzett, és emiatt érte el, hogy felkeltse a Milan, és még temérdek neves klub figyelmét.
"Én mindig is éreztem magamban a gólokat.5 évig játszottam a Milanban a nagy semmiért.5 évembe tellett míg felfedtem, hogy tudok gólt szerezni ebben a klubban.Viszont most, hogy rájöttem a dolog nyitjára nem engedem elúszni a lehetőségem, és a Milan meghatározó tagjává akarok vállni."
"A sok elvesztegetett év, meghozta gyümölcsét.Most érinthetetlennek érzem magam, talán már csak Kaká fontosabb ebben a klubban"-nyilatkozta, kicsit nagyképűen Marco.
A Milan ugyan megnyerte a városi derbit az Inter ellen, viszont az olasz szakérők azt állítják, hogy a Nerazzurik képesek lesznek felállni, és júniusban a Scudetto ismét az Interé lesz.
"Még korai erre gondolni.Csak sajnálni tudom őket, ha alábecsülnek minket.Az azonban igaz, hogy ők vannak lépéselőnyben, ezért nekünk sem kell őket lebecsülni.Mi nem is tesszük."
"A Milan célja ebben az évben egyértelműen a Scudetto megszerzése.Tudjuk, hogy nem lesz könnyű feladat, hisz versenyben áll még a Juventus és a Roma is.Abban viszont mindenki egyet érthet, hogy a fő riválisunk az Inter lesz."
"Mi még az UEFA Kupában is harcolunk, és nem könnyű két szinten helytállni.Én azonban mindent megteszek, és a Milan történelmének tagja akarok lenni"-fejezte be.
az inter allitolag veglegesen elhatarozta, h uj stadiont fog epiteni. galliani erre ma azt mondta, h igy mi meg keszen allunk a san siro felujitasara.
-
Monoton #18469
-
most akartam írni... -
jaja :D -
végül is tökmind1 hogy vele vagy nélküle nyerünk bajnokságot:P -
jó lesz nektek beckham, 30 felett van szóval ;) -
másra nem lenne jó, osztogatni meg ott van Pirlo.. és amúgy sem játszunk szélső kpk-al -
de így is többet nyertünk mint az Arsenal -.- -
A_S:DA:DSD:AD -
fogyna pár beckhames mez:P -
a legkevésbé sem hiányzik a csapatból egy szélső, mi a rossebet kezdenénk vele? -
ja, de állandósítani akarják, vagyis leigazolni. Nem bánnám, tényleg hiányzik a csapatból egy jó szélső. Nem mellesleg Becks volt az első kedvenc játékosom 9 évvel ezelőtt :) Kár, hogy elment az USA-ba :( -
mivel télen nincs MLS ezért jön hozzánk edzeni, tavaly az Arsenalban edzett -
Beckham érkezik Januárban? :O -
laca70 #18456 Sport 1.
-
Flamini szavai
A tegnap délutáni edzés előtt Flamini mondott pár szót a Milan Channelnek:
Mathieu, hogy érzed magad?
"Sokkal jobban vagyok. Úgy döntöttem, hogy a válogatott szünet alatt Milanellóban maradok, hogy kezeltessem a bokámat, ami már egy jó ideje hátráltat a munkámban. Valószínűleg mostantól már rendszeresen edzhetek és rövidesen ismét minden rendben lesz."
Sajnos a tiranai mérkőzés nem sikerült túl jól a csapatnak.
"Az igaz, hogy elveszítettük a találkozót, de ez csak egy barátságos mérkőzés volt. Ezekre pedig nehéz megtalálni a kellő motivációt. Emellett a csapat a meccs napján hagyta el Milánót, így igen fárasztó utunk volt. Nem hiszem, hogy az eredmény miatt aggódni kéne."
Az elmúlt hetekben sokat hallani Gourcuff jó teljesítményéről. Az olasz bajnokság ennyire különbözne a többitől?
"Igen. Itáliában sokkal nehezebb játszani. A védelmek jobban zárnak, a taktika sokkal nagyobb szerepet kap, az ellenfelek nagyon kevés helyet hagynak a játékra. Egy támadó szellemű játékosnak, mint amilyen Yoann is, ezért sokkal nagyobb gondot okoz a Serie A."
acmilan.com -
Azt a 15:00-sat fogja valami közvetíteni, vagy kereshetünk streamet? -
jóvan matyi köszönjük, mehecc a picsába -
ők már csak abból élnek régóta :) -
na majd akkor befanolsz :DDD -
nem baj Nyunyesz majd kommentálunk :D -
Vasárnap végre tétmeccs megint, de sajnos most nem látom =( -
álmodozni még szabad -.- -
nem történik semmi...le kéne igazolni Fabregast és akkor felpörögne a topic:D -
srácok mi ez a pangás?-.- -
Kaká, az AC Milan brazil támadó középpályása bekerült a riói Maracana Stadion hírességei közé.
Az aréna lenyomat-gyűjteményében a legkiválóbb - döntő többségében brazil - futballisták lábnyoma található meg, a tavaly a világ legjobbjának választott Kaká a 97. a sorban.
"A Maracanának jelentős múltja van, nagy megtiszteltetés ebben a gyűjteményben helyet kapni" - lelkendezett a 2002-ben világbajnok Kaká, akinek a lábnyoma Zicóé mellé került.
-
Megnéztem a tegnap esti nyilatkozatokat a milan.com-on.
Pipponak tényleg nincs semmi komoly baja. Sandro viszont azt nyilatkozta hogy ugyan teljesen felépült, a háta már egyáltalán nem fáj de még a gyorsaságán sokat kell javítani és úgy gondolja hogy nem áll még készen arra hogy kezdő legyen vasárnap, vagy hogy teljes meccset játszon.
Carlo is azt mondta hogy nem akarják elsietni a dolgot.
Tehát hétvégén Sandro nem valószínű hogy kezdő lesz, max csereként állhat be. -
és ki a lófaszt érdekel? :D -
:D -
gondolom h kikaptunk -.- -
ezen mi a vicces? -
xd -
Az AC Milan edzője, Carlo Ancelotti gratulált Yoann Gourcuff-nak a Bordeaux csapatában nyújtott meggyőző teljesítményéért.
”Boldog vagyok Gourcuff miatt, mert megtalálta az ideális környezetet Bordeaux-ban, ahol meg tudja mutatni a képességeit. Ígéretesen kezdett nálunk, de aztán a kevés játéklehetőség miatt ez megváltozott. Most jól teljesít, és ennek mind örülünk. Gourcuff biztosan vissza fog térni, mert csak kölcsönben van a francia klubnál,” – nyilatkozta a piros-feketék edzője.
”Van kettőnk között összeférhetetlenség? Ha igen, akkor amikor visszatér, én távozom,” – viccelődött Ancelotti.