Elég súlyosnak tűnő sérülés hátráltatta Marco Borriellot ebben az idényben, de a játékos elfogult, és saját bevallása szerint sikerülni fog bepótolni lemaradását.
A csatár a Reggina elleni bajnokin gólt szerzett, de még ugyanezen a meccsen összeszedett egy izom sérülést is, ezért idáig nem léphetett pályára.Most azonban úgy tűnik, hogy a játékos készen áll arra, hogy a Sampdoria ellen pályára lépjen.
"Készen állok a megmérettetésre.Az izmom már formában van"-mondta Marco a La Gazzetta dello Sportnak.
A támadó az előző szezonban a Genoa színeiben 19 találatot jegyzett, és emiatt érte el, hogy felkeltse a Milan, és még temérdek neves klub figyelmét.
"Én mindig is éreztem magamban a gólokat.5 évig játszottam a Milanban a nagy semmiért.5 évembe tellett míg felfedtem, hogy tudok gólt szerezni ebben a klubban.Viszont most, hogy rájöttem a dolog nyitjára nem engedem elúszni a lehetőségem, és a Milan meghatározó tagjává akarok vállni."
"A sok elvesztegetett év, meghozta gyümölcsét.Most érinthetetlennek érzem magam, talán már csak Kaká fontosabb ebben a klubban"-nyilatkozta, kicsit nagyképűen Marco.
A Milan ugyan megnyerte a városi derbit az Inter ellen, viszont az olasz szakérők azt állítják, hogy a Nerazzurik képesek lesznek felállni, és júniusban a Scudetto ismét az Interé lesz.
"Még korai erre gondolni.Csak sajnálni tudom őket, ha alábecsülnek minket.Az azonban igaz, hogy ők vannak lépéselőnyben, ezért nekünk sem kell őket lebecsülni.Mi nem is tesszük."
"A Milan célja ebben az évben egyértelműen a Scudetto megszerzése.Tudjuk, hogy nem lesz könnyű feladat, hisz versenyben áll még a Juventus és a Roma is.Abban viszont mindenki egyet érthet, hogy a fő riválisunk az Inter lesz."
"Mi még az UEFA Kupában is harcolunk, és nem könnyű két szinten helytállni.Én azonban mindent megteszek, és a Milan történelmének tagja akarok lenni"-fejezte be.