Egyes információk szerint a barzil Ricky Kaká már a Chelseavel és a Reallal kacsintgat, de a játékos arról nyilatkozott a napokban, hogy ő nem akarja elhagyni Milánót.
A játékos a brazil válogatottól tért vissza Milanelloban, és készülnie kell, hisz csapata vasárnap a Sampdoria ellen játszik.
Kakát több klub is megkörnyékezte a nyáron, de ő ragaszkodik a Milánói klubhoz, és sosem írna alá más klubhoz, pénztől függetlenül.
"Akik ismernek tudják, hogy hogy a szívemhez nőtt ez a klub.Nem bírnám megtenni, hogy elhagyom őket"-mondta Ricky az Il Corrierro dello Sportsnak.
"Pénz?Rengeteg van a Chelseanek és a Realnak, de engem nem érdekel.Szeretem Olaszországot, Milánót, és a Serie A-t."
"Néha persze gondolok arra, hogy mi lett volna ha aláírok a Chelseahez, vagy a Madridhoz, de mikor erre gondolok rögtön az jut az eszembe, hogy én már nyertem egy BL-t, Klub VB-t és mindezt a Milannal, nem mással."
Kaká a nyáron még nagyon hivatkozott, hogy eligazol a Chelseabe, vagy a Real Madridba, de ahogy múltak a napok, annál jobban tagadta ezeket.
A mai napig már teljesen valószínűtlenná vált, hogy Kaká eligazol, mert a Milan rosszul kezdte a bajnokságot, de aztán javított, és ezt nagyrészt a brazilnak is köszönheti a csapat.