36664
-
akár mennyire is kedvelem Ancelottit, többet tehetne a csapatért, ha felmondana... kell a kihívás a játékosoknak, új taktikai elemek, fiatalítás... -
jön Pippo a Kiskacsa helyett... -
fasza...
Várhidinek abszolút igaza van, semmi futás. Semmi ütközés semmi labdaszerzés. Nevetséges... -
kapufa, gratulálok :S -
4-2... :'((( -
ajjajjajjj :S amúgy is kevés a védő, erre Zambrot kiküldik... -
3:2! GOGOGOGOGOGO!!!!!! -
olléééé 3-2 -
hajrá Sheva, hajrá Milan! -
ez jó kérdés, hogy még miért szenvedünk ezzel, szerintem dinho a többiektől kiemelkedik, see is, bár see tényleg sokkal többet tud. kaká itt nem segít, viszont pippot én is behoznám, bár ennek a meccsnek érzésem szerint már úgy is mind1 -
kibaszott mérges vagyok a védelemre, mérnem vállaljuk be a bátrabb támadójátékot ha tudjuk h a védelem ilyen fos??? karácsonyfa felállásnak az a lényege h biztonságból kitámadunk és nem kapunk gólt.... saját magunkat szivatjuk meg mert kaptunk 3 gólt, és egy csatárral nem egyenlítünk ki, ráadásul Seedorf és Dinnye is gyenge, Kaká remélem tud vállalni egy félidőt, Pippot is behoznám -
hát igen alul tudtuk múlni magunkat még 1-1 nél reménykedtem. most csak dinho és maldini játszik, seedorf meg néha jókor mozdul ennyi, kész vége, a többiek szerintem csak nem akarták a tévéből nézni gondolták a pályárol jobb lesz -
3-1 :S -
mai meccs eddig a védelmen megy el, gratulálok ... nem baj maj nyártól játszhatnak az újak, télen el kell hozni Gallast... -
3:1........................ -
2:1 ..................... -
PATOOOOOOOOOOOO 1-1 -
FORZAAAAAA -
Hivatalos felállás:
JUVENTUS: Manninger; Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro; Marchionni, Sissoko, Marchisio, Nedved; Del Piero, Amauri.
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Ambrosini, Emerson, Pirlo; Seedorf, Ronaldinho; Pato. -
Pirlótól és Kakától várok sokat ezen a meccsen...ha menni fog nekik a játék miénk a 3 pont -
abbiati - zambrotta, kaladze, maldini, jankulovski - emerson, pirlo, ambrosini - ronaldinho, kaka/seedorf - pato
Flamini állítólag megsérült -
A goal.com szerinti kezdő11:
Possible Formation (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, Kaladze, Maldini, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Shevchenko, Pato -
Pato nyilatkozat a meccs előtt a goal.com-ról:
"Egy nagyon erős és agresszív csapat a Juventus, amelynek számos kítűnő játékosa van, mint például Amauri, és ez mindenképpen egy nehéz mérkőzés lesz."
"Azonban én biztos vagyok benne, hogy 3 ponttal a zsebünkben fogunk visszatérni Milánóba"
"Még mindig nagyon sok van hátra a bajnokságból, és a mai mérkőzés nem fogja eldönteni, hogy ki lesz idén az inter ellenfele."
"De tudom, hogy a Bianconerivel való találkozó egy különleges alkalom, tavaly kihagytam ezt az ütközetet, de most részt akarok venni benne."
"Én nem a jövője vagyok ennek a klubnak, hanem a jelene és rengeteg dolgot el szeretnék érni itt."
acmilan.hu fórum
--------------------------------
remélem az esti meccsen is ilyen elszánt lesz és gólt szerez ^^ -
Várom már az esti meccset. Jó lenne elhozni a 3 pontot, bár piszok nehéz meccsre számítok. Remélem Ronaldinho és Kaká jól fog muzsikálni együtt elől, meg ha egy csatárral kezdünk legyen az Pato. -
Carlo Ancelotti a holnapi rangadó előtti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Kaká el fog utazni a csapattal Torinóba, ám nem biztos, hogy pályára is fog lépni...
Kaká kihagyta a Milan tegnapi edzését, hiszen a combtövével akadtak gondok. Ennek értelmében elképzelhető, hogy ki kell hagynia a holnapi Juventus-Milan rangadót.
"Nem vagyunk se optimisták, se pesszimisták Kaká kondíciójával kapcsolatban." -kezdte mondanivalóját Ancelotti.
"Mindenesetre velünk fog utazni Torinóba, és utána meglátjuk, hogy mi a helyzet vasárnap. Pirlo és Ambrosini már jó állapotban van, míg Seedorf és Ronaldinho nagyszerű erőnlétnek örvendhet. Pippo Inzaghi is velünk edzett, és megmutatta, hogy felépült, rá minidg számíthatok."
"Jelenleg az egyetlen játékos, aki biztosan játszani fog holnap az Mathieu Flamini. Gattuso elsőszámú pótlása. Igaz ő még egy új játékos, már eddig is jó produkcióval lepett meg, de hiszem, hogy tud ennél még jobban is játszani. Rino távolléte extra-motivációt jelent a csapatnak, és az esetleges győzelmet neki ajánlanánk. Akármennyire is fájó lesz a hiányzása, a csapat játéka ettől még nem fog megváltozni."
"Nagyszerű érzés ez az izgalom a hasonló rangadók előtt, és eddig ugyanazokat a jeleket tapasztalom a csapaton, mint az Inter elleni derbi előtt. A holnapi meccs rendkívül fontos lesz, pláne ha ilyen kiélezett a bajnokság. Most épp nem a felfelé ívelő formánkban vagyunk, de tudjuk, hogy a Juvére inkább ez a jellemző, ezért többet kell nyújtanunk az átlagosnál."
"A Juventus egy nagyszerűen felépített csapat, szolíd, de minőségi játékosokkal. Ezért nem is számítunk egy agresszív meccsre. A dolgunk annyi, hogy a tudásunknak megfelelően játsszunk, hogy birtokoljuk a labdát, és hogy meg is játsszuk azt."
"Számomra a Juventus az egyik legnagyobb rivális. ez még akkoriban alakult ki bennem, amikor a Roma játékosa voltam. Manapság az egyik legjobban védekező csapat a Juve. Claudio Ranieri egy remek vezetőedző, aki mindig bebizonyította a tudását, akárhol is járt. Talán kevesebb ezüstöt, és több aranyat nyert volna, ha nem mindig a tehetségre összpontosítana. Ey jó előadáshoz kellenek jó hangszerek is. Ilyen a labdarúgás is, a tehetség nem mindig elegendő"
Ancelotti zárásképp beszélt Thiago Silváról is, aki csak jövő nyáron csatlakozhat a csapathoz, miután a Milannak már nincs alkalma nem EU-s útlevéllel rendelkeő játékost venni. Silva vasárnap fog aláírni a Rossonerihez.
"Ő egy remek középső védő, aki Brazília egyik legjobbjává nőtte ki magát a posztján. A Milan egy remek vásárt csinált a jövő szempontjából is, hisz Silva még fiatal. Tavasszal velünk fog edzeni, és a barátságos meccseken akár be is vethetem a védelmben."
Forrás: goal.com -
Habár még mindig kétséges Ricky Kaká holnapi szereplése a Juventus ellen, maga az érintett mindent megtesz annak érekében, hogy ott lehessen a pályán. Kaká azt is elmondta, hogy semmi problémája nincs Ronaldinhóval, csupán taktikai okok miatt panaszkodott rá a múlthéten.
Mint ismeretes Kaká tegnap kihagyta a Rossoneri edzését, és azóta már kiderült, ezt egy kisebb izomprobléma miatt kellett megtennie. Ezért még egy utolsó, amolyan alkalmassági teszt vár Kakára, hogy eldőljön, játszhat-e a holnapi rangadón.
"Mindent meg fogok tenni, hogy ott lehessek a pályán." -mondta Kaká elszántan a Gazzetta dello Sportnak.
"A legutóbbi mérkőzéseken remekül éreztem magam fizikálisan, és még reménykedem, hogy a Juventus ellen is egészséges leszek."
Kaká egy bő héttel ezelőtt azon kijelentésével került az újságok címlapjára, hogy Ronaldinho miatt nem tud csúcsformában játszani. Most ezt is megmagyarázta,
"Azon vagyok, hogy megerősítsem a pályán a kapcsolatomat Ronaldinhóval, mert másképp nem lesz jobb a helyzet. Az emberek azt mondták, hogy nem vagyok elég gyakran az ellenfél kapuja előtt, de ennek taktikai okai vannak."
"Hangsúlyozom, semmi problémám nincs Ronaldinhóval. Szeretem az új kihívásokat, és remélem, hogy sikerül megtalálnom vele a harmóniát."
"Többet nem nyilatkozok ilyet. Mert ha elmondom az is hiba, de ha magamban tartom a véleményem az is...Mindenesetre nem viselkedem többet így, de a kritikusok így is hidegen hagynak."
"Az egyetlen dolog ami érdekel jelen pillanatban az, hogy segítségére legyek a csapatnak, akármit is jelentsen ez. Ha be kell állnom a kapuba, és ki kell védeni egy büntetőt azt is boldogan vállalnám."
A holnapi csúcsrangadó nagyon fontos lesz a bajnokság kimenetele szempontjából, hiszen nem mindegy, hogy melyik csapat fog akár 9 ponttal lemaradni a címvédő Inter mögött a karácsonyi pihenő előtt.
"Az Internek több pontja van mint a Milannak? Hat pont nem a világ vége.." -fejezte be Kaká.
Forrás: channel4.com -
Az olasz válogatott, és a Juventus jobbszélsője, Mauro Camoranesi kénytelen lesz kihagyni Juentus-Milan csúcsderbit.
Claudio Ranieri, a Juventus trénere nem nevezte a holnapi rangadóra Camoranesit, tehát valószínűleg nem sikerült teljes mértékben felépülnie a legutóbbi vállsérüléséből.
Ranieri a Sky Sport Italia-nak megerősítette az argentín számrazású középpályás hiányát: "Camoranesi még nem áll készen. Még mindig érez fájdalmat, ezért nem neveztem őt a csapatba."
Egy jó hír Juve drukkereknek: Momo Sissoko kiheverte az influenzáját és tudja vállalni a holnapi játékot.
Íme a holnap bevethető Juve játékosok: Chiellini, Mellberg, Zanetti, Salihamidzic, Amauri, Iaquinta, Del Piero, Nedved, Chimenti, Manninger, Marchisio, Giovinco, Grygera, Sissoko, Ekdal, Molinaro, De Ceglie, Marchionni, Ariaudo, Pinsoglio.
A Rossoneri részéről is akad hiányzó bőven, a legújabb két sérült például Kaká, és a 6 hónapig játékképtelen Gennaro Gattuso.
Forrás: goal.com -
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
A goal.com szerint Kaká kidőlt a Juve elleni meccs előtt :S -
Ja így már érthető,köszi a felvilágosítást! -
nyáron fognak távozni páran és felszabadul a hely -
Igen ezt értem,de mire várnak,hogy kifehéredik? -
az hosszú procedúra lenne, most az van h egy csapat asszem X számú EUn kívüli játékost igazolhat, vagy pontosan megvan határozva h egy keretben mennyi lehet, ezt nem vágom pontosan... két uru srác nálunk betöltötte a helyet, ezért kell várni -.- -
Bocsi,lehet én vagyok a hülye,de ezt nem értem:Azonban a 24 éves játékos pályára lépése várat magára, egészen a jövő nyárig, hisz a Milan keretében már szerepel két EU-n kívűli játékos.
"Tudjuk, hogy még nem léphet pályára, pont ezért egy fél évre kölcsön fogjuk adni..."
És akkor nem lesz EU-n kívüli játékos,vagy arra várnak,hogy legyen olasz állampolgársága is? -
A Milan átigazolási guruja elárulta, hogy Thiago Silva vasárnap este fog átesni az orvosi vizsgálatokon, és utána 100%-osan is Rossonero lesz.
A Milan újabb sikert aratott az átigazolási piacon a rivális Interrel szemben.Ezennel a Fluminese játékosát, Thiago Silát halászták el az Inter orra elől.
"Ő egy fejlődőben lévő játékos"-mondta Galliani a Sky Italianak.
"A fiú vasárnap érkezik meg a városba, ahol keresztül megy az orvosi vizsgálatokon.Ha minden a terv szerint halad, akkor már hétfő reggel hivatalosan a miénk lesz."
"A vizsgálatok után jön persze a szerződés-aláírás, de már csak kicsit kell várnunk, és megtörténik."
Azonban a 24 éves játékos pályára lépése várat magára, egészen a jövő nyárig, hisz a Milan keretében már szerepel két EU-n kívűli játékos.
"Tudjuk, hogy még nem léphet pályára, pont ezért egy fél évre kölcsön fogjuk adni, hisz kell neki a játék.Patonál is ez volt a helyzet, de nála elkövettük azt a hibát, hogy hagytuk, hogy ne játszon sehol."
"Júniustól már Rossonero lesz, 100%-osan"-fejezte be nyilatkozatát Adriano Galliani
forrás: goal.com -
Gattuso nyilatkozott a Milan Channelnek:
Rino, hogy vagy?
Mondjuk azt, hogy voltam már jobban. Egész eddigi karrierem során sosem gondoltam arra, hogy lehet egy olyan sérülésem, ami hosszú hónapokig távol tarthat a játéktól. De amióta ma reggel megérkeztem Milanelloba, jobban érzem magam- meséli mosolyogva. A társaim segítettek ebben. Nem érzem úgy magam, mint akinek térdszalag szakadása van, ha két-három nap múlva eltűnik a folyadék, szeretnék megpróbálni futni. Beszéltem Prof. Martensszel, de ő ezt nem találta olyan jó ötletnek (). Tekintve, hogy van még 4-5 évem a futballban, fontos, hogy a térdem meg legyen operálva.
A Catania elleni mérkőzés volt a végső csapás, már két éve, hogy probléma van a térdemmel. Mikor vasárnap megsérültem, azt hittem, eltört valamim, de végül sikerült folytatnom a játékot és azt hittem, megint megúsztam.
Beszéltél a fizikai állapotodról, de lelkileg mennyire viselt meg a dolog?
Tisztában vagyok vele, hogy harcolnom kell, de a legnehezebb dolog az, hogy nyugton maradjak, viszont meg kell tennem, hogy mielőbb még erősebben visszatérhessek.
Marcello Lippi is üzent neked… (Korábban mielőbbi gyógyulást kívánt neki, és hozzátette, hogy amíg egy átlagos játékosnak egy hónapig tart egy sérüléséből való kilábalás, az Gattusonál 15 napot jelent.)
Lippivel való viszonyom túlmegy az átlagos edző-játékos kapcsolaton. Ő egy olyan személy, aki nagyon sokat jelent számomra.
Vasárnap Juve-Milan…
Követni fogom az eseményeket, szeretnék közel lenni a csapathoz és bíztatni őket. Aki ismer, tudja, hogy spontán személyiség vagyok, és, hogy azonnal cselekszem. Kemény meccs lesz a Juve elleni, ők egy olyan csapat, akik soha nem adják fel, meg kell nehezítenünk a dolgukat és nagyon oda kell figyelnünk 90 percen át.
Hogyan látod az idei bajnokságot?
Ami a mi részünket illeti, két szerencsétlen eredményünk van, a Lecce és a Torino ellen. A legjobban a Lecce elleni mérkőzés fájó, mivel sok helyzetet kialakítva képtelenek voltunk előbb beállítani az eredményt. A Catania elleni meccset leszámítva a legutóbbi mérkőzéseken hiányzott a fizikai erő, tisztában vagyunk vele, hogy folyamatosan futnunk kell. Továbbra is az Inter az az együttes, akit le kell győznünk. Ők gyenge játékkal is képesek maximális pontszámot hozni fizikai állapotuknak köszönhetően. A mi dolgunk, hogy olyan szellemben nyerjük a találkozókat, hogy minél kevesebb gólt kapjunk.
acmilan.hu -
Miért ne jönne? -
Beckham nem megy végül, nem? -
Paolo Maldini biztos benne, hogy beérheti a Milan az Intert
Óriási várakozások előzik meg a vasárnap megrendezendő Juventus–Milan találkozót, hiszen mindkét csapat egyaránt hat ponttal áll a listavezető Inter mögött. Egybehangzó vélemény szerint a találkozó vesztese kiszáll a bajnoki címért folytatott harcból. Paolo Maldini nem így gondolja.
„Még mindkét csapat versenyben van. A vasárnapi eredménytűl függetlenül mind a kettő csapatnak lesz bőven esélye az Inter befogására” – szögezte le a 40 éves legenda, aki arra készül, hogy idény végén most már tényleg visszavonul.
Eredetileg ugyanis az előző szezon végén akart visszavonulni, ám idén júniusban mégis megtoldotta egy évvel szerződését. Mindez azt jelenti, hogy elméletileg pályafutása utolsó előtti Juventus elleni találkozójára készül.
„Ha játszom, minden bizonnyal Alessandro del Pierót kell majd fognom, aminek nagyon örülök. Alex nagyszerű fickó, és igazán rendkívüli formának örvend mostanában. Természetes tehetsége messze kiemeli őt az átlagból, és mivel őszinte ember, ezért meg is érdemli, hogy ott tartson, ahol jelenleg” – jelentette ki Maldini.
„Volt rá példa, hogy korábban a nyaralásunk alatt összefutottunk, és akkor láthattam, hogy még a szünetben is milyen szorgalommal gyakorol, és készül. Ez, valamint a játék iránti elkötelezettség a titka a hosszú pályafutásnak és persze a hosszú életnek is” – fényezte a Juve ászát, és persze kicsit magát is az olaszok válogatottsági rekordere.
Maldini természetesen nem ment el szó nélkül Gennaro Gattuso sérülése mellett sem, aki az elmúlt hétvégén, a Catania elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett térdszalag-szakadást, ami miatt közel hat hónapig nem léphet pályára.
„Nagy kár, hogy ilyen hosszú időre megsérült, mert nagyon fontos része a csapatnak. Nem csak azért, ahogy játszik, hanem azért is, mert nagyszerűen ért a csapattársak felpörgetéséhez. Ráadásul az egyik legjobb formában lévő játékosunk volt az utóbbi időben, nehéz lesz őt pótolni” – közölte Maldini, aki idén tavasszal az 1000. mérkőzését játszotta a Milan felnőtt csapatában.
nso.hu -
most jön ki az h nem volt normális alapozás a nyáron, erőnlétileg januárban kapja össze magát a csapat, az edzőtábor után...