36664
-
bazzeg. :S -

pedig épp gondoltam is, hogy belinkelem ugyan ezzel a szöveggel, h Becks lesérült - de csak poénból... :S
Amúgy egyelőre nem látom sehol máshol a hírt, szóval reménykedjünk, hogy csak felfújják az ügyet, és nem egy 3 hónapos sérülést szedett össze! -
szerintem ez már verseny ki tud előbb lesérülni :D -
Beckham lesérült :D
komolyan, télleg elbeszélgetnék az erőnlétért felelős stábbal és az orvosi részleggel... -
Carletton látszik a nagy feszültség, mert a Dubai edzőtáborozáson az ukrán Andriy Shevchenko nagyon jól játszik, s az első edzés folyamán több gólt szerzett, mint az egész szezonban eddig.Nagy gondban lesz az edző, ha felépül Marco Borriello, Pato lendületbe jön, és Sheva is tartja ezt a formát.Kényelmes gondok nem?
forrás: goal.com -
Olasz jelentések azt sugallják, hogy a Rossoneri egyszer, s mindenkorra a következő szezonban leigazolja a most még csak kölcsönben szereplő David Beckhamet.
Elkezdődött David Beckham milánói kalandja, de sajnos ez a "túra" nem fog sokáig tartani, mert március 9-én hivatalosan visszatér az amerikai LA Galaxyhoz.
A kölcsönszerződés igazából június 30-ig tart, de a papíron szerepel egy olyan kitűzés, amiben az áll, hogy ha az amerikai klub szeretné, akkor visszatérhet az MLS kezdetére.
A Tuttosport ma reggeli számában írt arról, hogy a Milan a következő szezonban fogja megszerezni végleg a játékost.A torinoi lap arról is beszámolt, hogy 2007-ben hiába írt alá egy 5 éves szerződést a klubjával, attól még a harmadik szezonban távozhat, mert az amerikai klub is beleegyezett a távozásba.Állítólag.
A csapat jelenleg Dubaiban edz, de a tréningeken az angol nagyon meggyőző munkát végez, és ha a Roma elleni meccsen is így játszik ahogy az edzéseken, megszeretteti magát a szurkolókkal is, és akkor nagy hős lenne Adriano Galliani a drukkerek szemében.
Az olasz Világbajnok Alessandro Nesta a nyáron nagyon súlyosan megsérült, de tagadja, hogy ezek után visszavonulna.
Sandro Nesta kész visszatérni a Milanba, s első meccsán pályára lépni a Serie A-ban.Nagyon nagy bizonyítási vágy van benne, hisz megakarja mutatni a kétkedőknek, hogy még nem kell eltemetni a foci világában.
A védő sérülése elég lassan haladt, de nagy utat tett a visszatérése felé a rehabalitációval, amit Miamiba végzett.Most erőteljesnek, és dinamikusnak érzi magát, így talán a következő pár hétben ismét focizhat.
"Január 14-én visszatérek Olaszországba, hogy Milanelloban részt vegyek egy fizikai felmérésen"-mondta a VB-győztes védő az Il Giornale-nak.
"Tudok a kockázatról.Arról, hogy már sokorvos fölöslegesnek érzi a visszatérést.Azt mondták, hogy már soha nem leszek olyan fizikai állapotban, mint tavaly."
"De az utóbbi hetekben dupla edzéseket végeztem.Küzdöttem, hogy jobb formába legyek.Ezzel azt értem el, hogy vissza repülök Olaszországba, ahol elválik, hogy alkalmas vagyok-e még a footballra"-fejezte be.
A 32 éves játékos 2002-ben csatlakozott a Milanhoz a Laziotól, s azóta 156 meccset játszott a piros-fekete csapatban, mellé három gólt is szerzett.
forrás: goal.com
gyerünk SANDRO veled vagyunk!!! -
ezekszerint maldidinek jól bírja a térde, ha ilyen barátságosra is beállítják, ennek örülök :) -
A Hamburg elleni kezdő11:
Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini, Ronaldinho; Pato, Shevchenko. -
egyetértek, rossz helyen vagyunk :) -
itt meg kemény mínuszok, ejj wazze :D -
jók ezek a képek -
-
-
köszi :)
a barátságos meccsre remélem lesz valami link! -
A Milan középpályása, Ricky Kaká ismertette a 2009-es terveit: Scudetto és UEFA kupa győzelem, elérni a 100. gólt...
"Nagyon jó, hogy tavaly után idén is Dubaiban rendezhetjük az edzőtáborunkat. A csapat sokáig van együtt, együtt dolgozunk, s ez még jobb kapcsolatot alakít ki köztünk. Ez nagyon pozitív. Azért dolgozunk, hogy a kitűzött céljainkat 2009-ben teljesíthessünk. Talán nem lesz olyan sikeres mint 2007, de hasonló."
"2008 egy fontos év volt, hiszen ebben az évben született a fiam. A fociban ez az év nem volt olyan év, amilyet vártam."
"A Milan kivan éhezve a sikerre, 2009-ben megszeretnénk valósítani néhány dolgot. Remélem, hogy ezek a célok teljesülni fognak nekünk. A célok? Természetesen megszeretnénk nyerni a Scudettót és az UEFA kupát. Személy szerint, én meg akarom szerezni a 100. Milan mezben szerzett gólomat. A másik álmom az, hogy mégegyszer aranylabdás legyek."
forrás: acmilan.com -
Carlo Ancelotti a Milan vezetőedzője a január 11-i Roma-Milan meccsen pályára küldi az angol David Beckhamot, ha minden igaz kezdőként.
Az angol középpályás jól érzi magát új klubjában, és a Dubai edzőtáborban kezd magára találni, miután gólt szerzett egy edzőmeccsen.
Carlo Ancelotti a jövőheti Roma-Milan meccsen kezdőként számít rá.
"Készen áll a játékra"-mondta az edző az Il Corrierro dello Sport-nak.
"Az igaz, hogy egy csomó ideig nem játszott sehol, de keményen dolgozik, és a munkája jó benyomást keltett mindenkiben."
A Milan ma egy ebédet rendez az Emirátusokkal, hogy jobb benyomást keltsenek rájuk a jövőheti meccs előtt.Az viszont egyre valószínűtlenebb, hogy azon a meccsen a 33 éves Beckham játszani fog.
A Milan holland középpályása, Clarence Seedorf nyilatkozott Dubaiban, ahol beszélt a Scudettoról, s kicsit elemezte is a csapat helytetét a tabellán.
"Már többen egészségesek, s ez minden esélyt meg ad a csapatnak, hogy beérjük az Intert. Következetesnek kell lennünk, mindig megkell tervezni a következő lépést, s így a 9 pontos lemaradást letudnánk dolgozni."
"Néhány csapat ellen nem figyeltünk eléggé, s ez sokszor meg is bosszúlta magát, hisz sok meccset így buktunk el. Ám ezek ellenére is 33 pontunk van, hamradikak vagyunk a tabellán, tehát összességében jól szerepeltünk az idény elsőfelében."
"Fontos lenne nagyon megnyerni a következő meccseket, így akár még a Scudettóra is lehet esélyünk" -fejezte be Clarence.
forrás: acmilan.com -
A Rossoneri brazil csillaga, Ronaldinho Dubaiban nyilatkozott. Beszélt többek között a Scudettóról, a 2009-es tervekről, az Aranylabdáról és arról, hogy a Milanban szeretné befejezni a pályafutását.
A Milan Dubaiban edzőtáborozik, s ott helyben nyilatkozott a csapat brazil sztárja, Ronaldinho.
"Az UEFA kupában szeretnénk bizonyítani, nagyon szeretnénk megnyerni a sorozatot. Ha már nem játszhatunk a Bajnokok Ligájában, legalább itt tegyük boldoggá a szurkolókat" -mondta. "Fontosak ezek a táborok, hisz sok játékos sérült volt, s most itt behozhatják a lemaradásukat a többiekkel szemben."
"A Scudettoért folytatott versenyfutás az Interrel? Elöbb még egy Roma elleni meccset kell 'túlélnünk', melyet nagyon fontos lenne megynerni. Ez nem lesz könnyű, ám itt Dubaiban sokat fejlődünk, így talán betudjuk hozni a 9 pontos lemaradást az Interrel szemben. A lehetőségünk meg van, hogy egy tökéletes évet csináljunk, tele sikerekkel."
"A formám? Folyamatosan javulok, miközben a csapattársaim sokat segítenek. Az egyetlen gondom a mérkőzések között megtartani a tirmust, de testileg tökéletesen érzem magam."
"Az Aranylabda? Jelenleg csak a Milan érdekel, ha a Milannal elérek sikereket, akkor jöhetnek szóba az egyéni sikerek."
"Az a fontos, hogy mindenki kész álljon a játékra. Szeméy szerint nekem nincsenek problémáim. A középpálya bal oldalán alkalmaz engem Ancelotti, ami nem az eredeti posztom, de jól érzem magam ott."
Végül arról kérdezték Ronaldinhót, hogy hol képzeli el karrierje végét. "Még nem gondolkoztam azon, hogy mit csinálok majd, mikor a karrierem a vége felé közeledik. Pillanatnyilag nem tudom elképzelni, hogy a Milanon kívül más csapatban szerepeljek."
hát nem jött jól ez most nekünk az biztos:Ss -
ha januárban műtik akkor Gattusoval karöltve a szezon végén, ha nem akkor elvileg februárban -
neked is:)
más: Nesta mikor is tér vissza kb? -
nálam is ez a helyzet! sok sikert ;) -
ja csak hülyébb meg jobban focizik
-
beckham olyan mint scofield :D -
hmm én is elfocizgatnék ott a 30fokban...helyette a -10ben készülhetek a vizsgáimra végül is majdnem ugyanaz:DDDDDD
:'( -
nem lehet valami hideg :D -
-
Nekem olyan skárpi kell mint Beckhamnek van, nagyon bejön =) -
laca70 #19413 Maldini strandpapucsban végzi az edzést .) -
Edzésben
-
Becks jól elvan már Maldinivel :)
-
ne kötözködjééééééé :D 
-
ez csak a Juvésoknak nem egyértelmű
-
ezt sehol nem írja
-
fábiókám, a védő mellett a két kiszemelt
-
lol, a feltétel az, hogy legyen helyette másik védő, a két név: arshavin és touré... valóban mindkettő remek védő
-
Gallas balhátvédet is tud játszani, Chelseaben legalábbis sokszor ott játszott, de úgy emlékszem hogy nem nagyon szeret a balszélen játszani.
Alex pedig még Senderosnál is erősebb felépítésű, de nem olyan sérülékeny, PSV ellen tapasztalhattuk h nem egy rossz spíler -
nem tudom ki lenne a jobb... -
Napi pletyka: Gallas közel a Milanhoz
Átigazolási hírekAngol sajtóértesülések szerint az Arsenal elengedi Gallast a Milanhoz.
A Mirror szerint a londoni klub mestere, Arsene Wenger már beleegyezett abba, hogy Gallas távozzon a klubtól. Az Arsenal 4 millió fontot kapna a francia védőért.
Wenger a tranzakció feltételéül szabta, hogy a klub igazoljon Gallas helyére egy védőt. A lapok nem tartják elképzelhetetlennek, hogy Senderost visszarendeli a klub a Milantól. (Az Arsenal két fő kiszemeltje a téli átigazolási szezonban: az orosz Arsavin és a barcelonai Touré. )
Gallasért a lapok szerint 2 olasz klub verseng: a Milan csapatán kívül ajánlatot tett a játékosért a Juventus is.