• LasCar16
    A Rossoneri brazil csillaga, Ronaldinho Dubaiban nyilatkozott. Beszélt többek között a Scudettóról, a 2009-es tervekről, az Aranylabdáról és arról, hogy a Milanban szeretné befejezni a pályafutását.

A Milan Dubaiban edzőtáborozik, s ott helyben nyilatkozott a csapat brazil sztárja, Ronaldinho.

"Az UEFA kupában szeretnénk bizonyítani, nagyon szeretnénk megnyerni a sorozatot. Ha már nem játszhatunk a Bajnokok Ligájában, legalább itt tegyük boldoggá a szurkolókat" -mondta. "Fontosak ezek a táborok, hisz sok játékos sérült volt, s most itt behozhatják a lemaradásukat a többiekkel szemben."

"A Scudettoért folytatott versenyfutás az Interrel? Elöbb még egy Roma elleni meccset kell 'túlélnünk', melyet nagyon fontos lenne megynerni. Ez nem lesz könnyű, ám itt Dubaiban sokat fejlődünk, így talán betudjuk hozni a 9 pontos lemaradást az Interrel szemben. A lehetőségünk meg van, hogy egy tökéletes évet csináljunk, tele sikerekkel."

"A formám? Folyamatosan javulok, miközben a csapattársaim sokat segítenek. Az egyetlen gondom a mérkőzések között megtartani a tirmust, de testileg tökéletesen érzem magam."

"Az Aranylabda? Jelenleg csak a Milan érdekel, ha a Milannal elérek sikereket, akkor jöhetnek szóba az egyéni sikerek."

"Az a fontos, hogy mindenki kész álljon a játékra. Szeméy szerint nekem nincsenek problémáim. A középpálya bal oldalán alkalmaz engem Ancelotti, ami nem az eredeti posztom, de jól érzem magam ott."

Végül arról kérdezték Ronaldinhót, hogy hol képzeli el karrierje végét. "Még nem gondolkoztam azon, hogy mit csinálok majd, mikor a karrierem a vége felé közeledik. Pillanatnyilag nem tudom elképzelni, hogy a Milanon kívül más csapatban szerepeljek."

forrás: goal.com