• LasCar16
    Az olasz Világbajnok Alessandro Nesta a nyáron nagyon súlyosan megsérült, de tagadja, hogy ezek után visszavonulna.

Sandro Nesta kész visszatérni a Milanba, s első meccsán pályára lépni a Serie A-ban.Nagyon nagy bizonyítási vágy van benne, hisz megakarja mutatni a kétkedőknek, hogy még nem kell eltemetni a foci világában.

A védő sérülése elég lassan haladt, de nagy utat tett a visszatérése felé a rehabalitációval, amit Miamiba végzett.Most erőteljesnek, és dinamikusnak érzi magát, így talán a következő pár hétben ismét focizhat.

"Január 14-én visszatérek Olaszországba, hogy Milanelloban részt vegyek egy fizikai felmérésen"-mondta a VB-győztes védő az Il Giornale-nak.

"Tudok a kockázatról.Arról, hogy már sokorvos fölöslegesnek érzi a visszatérést.Azt mondták, hogy már soha nem leszek olyan fizikai állapotban, mint tavaly."

"De az utóbbi hetekben dupla edzéseket végeztem.Küzdöttem, hogy jobb formába legyek.Ezzel azt értem el, hogy vissza repülök Olaszországba, ahol elválik, hogy alkalmas vagyok-e még a footballra"-fejezte be.

A 32 éves játékos 2002-ben csatlakozott a Milanhoz a Laziotól, s azóta 156 meccset játszott a piros-fekete csapatban, mellé három gólt is szerzett.

forrás: goal.com

gyerünk SANDRO veled vagyunk!!!