36664
  • Gunnersboy
    remélem marad mert csak a 2009-10es szezonra csinálok legközelebb új bannert :D
  • Nuno88
    Bent van =)
    Röviden Kaká úgyis maradni fog biztos vagyok benne...
  • LasCar16
    nyunyesz pakojjad má be maj köszi :P
  • Palinko
    ha kaká menne én is eladnám máskülömben véletlenül sem

Az AC Milan mégis fontolóra veszi a Manchester City ajánlatát a brazil játékmesterért, Kakáért - ezt az olasz futballklub tv-csatornájának igazgatója, Mauro Suma jelentette be.

"Ez nem azt jelenti, hogy bármit is el kellene dönteni vagy el kellene fogadni. Még sok van hátra az átigazolási időszakból" - fogalmazott.

Az AC Milan szóvivője ugyanakkor sietett leszögezni, hogy Suma állításai nem feltétlenül tükrözik az egyesület hivatalos álláspontját.
  • Count Adyn
    nemár, ien kis lustak vagytok:D
    kep
  • ForzaInter
    Sevát se gondolta senki, hogy odadjátok, én a nem lepődnék meg ha eladnátok, azért 150 millio tényleg elég elgondolkoztató, őrültek ezek az arabok...
  • LasCar16
    olvastam én is, nem lehetünk ekkora faszok h ebbe belemenjünk
  • ForzaInter
    hát ha már Gallianinak se hiszel, arról nem én tehetek... elhiheted nem én találtam ki..
  • Palinko
    nem engedi berlu hogy eladják kaká olyat nyilatkozott (remélem igaz is) hogy milanba szeretné majd befejezni pályafutását.
  • LasCar16
    A Milan új-szerzeménye, Felipe Mattioni már nagyon várja, hogy bemutatkozhasson a Milanban, s az is jól esik neki, hogy egy olyan nagy futballistához hasonlítják, mint Cafu. Ám nem szeretné, ha úgy terjedne el a neve mint az 'új-Cafu', ő szeretne simán Felipe lenni.

A Milan fiatal védőjét, Felipe Mattionit nagy megtiszteltetés érte, miután a volt Rossoneri csillaghoz, Marcos Cafuhoz hasonlították.

A brazil védő a Milant válaszotta, így a Juventus és az Inter ismét hoppon maradt, hisz ez volt a helyzet Thiago Silvanal is. Mattioni ma délután már Milanelloban volt, ahhol a fitnesszteremben dolgozott.

A 20 éves védő már nagyon várja, hogy bemutatkozhasson a Milanban, s boldog új klubjában.

"Cafuhoz hasonlítanak? Nem töröm ezen a fejem, én Felipe vagyok, és az is szeretnék lenni" -mondta Mattioni a Sky Sport Italianak.

"Ha a tesztek alatt minden rendben lesz, akkor nem lesz semmi akadálya, hogy bemutatkozzak a milánói csapatban."

"Majd kiderül, hogy készen állok-e a játékra, ám ez az edző döntése."

A transzfert maga a Gremio is megerősítette, tehát Thiago Silva után, ismét vásárolt egy fiatal brazil védőt a Rossoneri!
  • LasCar16
    köszönjük Tommy :P
  • ForzaInter
    Kakáért 150 milliot ajánlott a City, ezt a Milan chanelon is mondták, Galliani pedig azt nyilatkozta, hogy elgondolkodnak az ajánlaton... 150 millából megvehetitek Messit:DD
  • shad0w
    értem. nekem csak most tűnt fel, elég vicces így :)
  • Palinko
    mert a régi bannert törölték a helyről ezt megtalálták és nem lett korrigálva már egy ideje ilyen.
  • shad0w
    [ miért lett újra színes kaká ökle a bannerban? :) ]
  • Palinko
    Agger jól jönne :) most elég agresszíven lépünk fel a piacon tetszik. Csak nehogy az legyen a vége, hogy kakát eladjuk :S
  • Nuno88
    "Mi vagyunk a legerdményesebb csapat a világon, európai szinten, és erre nagyon büszkék vagyunk.Egy csapat sem rendelkezik ennyi serleggel, mint mi." -------> ez mind nagyon szép, de jó lenne még több serleget nyerni nem gondolják?
  • Yulcsa
    Aggernek örülnék!
  • LasCar16
    Adriano Galliani a Milan alelnöke megerősítette azt a hírt, hogy a Milan egy újabb brazil játékost igazol.

Még csak 15 nap telt el a januári átigazolási időszakból, de a Milan már leigazolta David Beckhamet kölcsönbe, Thiago Silvat és a Gremio tehetséges játékosát, Felipe Mattionit.

A Milan már így is nagyon hasonlít egy brazil csapathoz, mert a mostani keretben 5 ilyen nemzetiségű játékos van: Dida, Emerson, Pato, Ronaldinho, Kaká, és persze ne felejtsük el Ricky öccsét Digaot, aki kölcsönben a Standard Lieget erősíti, de az évvégén visszatér Milánóba.A Rossonerinek nem csak a keretben vannak braziljai, hiszen a technikai igazgatójuk, Leonardo is brazil állampolgár, és Cafu és Serginho, aki a múlt nyáron vonultak vissza.

De a Milan és Galliani nem állnak le, újabb brazilt szerződtettek.

"Örömmel jeletem be, hogy megállapdotunk Felipe Mattionival"-mondta.

"Azért igazolunk sok brazilt, mert tudjuk, hogy ezek a játékosok nagyon tehetségesek."

"Új jövőt építünk, és a jövőben is előszeretettel igazolunk brazil játékost.Egyszer-kétszer már bejött (lásd: Kaká és Pato), és reméljük a jövőben is lesz egy jópár remek húzásunk."

A Milan tovább folytatja a Serie A küzdelmeit a hétvégén, és ha minden igaz új szerzeményük a Fiorentina ellen akár már pályára is léphet.A legtöbb európai serleggel rendelkező csapatnak azonban muszály lesz nyerni, ha bajnokok akarnak lenni.

"Mi vagyunk a legerdményesebb csapat a világon, európai szinten, és erre nagyon büszkék vagyunk.Egy csapat sem rendelkezik ennyi serleggel, mint mi."

A Milan dolgát eddig eléggé megkeserítette a sok hiányzó, így nem igazán tudják tartani a lépést az Interrel.Lassan ha Inter-Milan meccs van, az felér egy Argentina-Brazilia mérkőzéssel.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    Pár szóban elemeztük a sérültek állapotát és helyzetét és, hogy körülbelül mikor térhetnek vissza.

DANIELE BONERA: Ma visszatért a csapathoz, és már velük edzett.

MARCO BORRIELLO: Folytatja a rehabilitációt, és minden a legnagyobb rendben zajlik.

RINO GATTUSO: Remekül fejlődik, ma el is kezdheti a rehabot.

KAKHA KALADZE: A röntgen felvételek alapján még nem derült ki semmi, így hétfőn tesz egy látogatást Marc Martens professzorhoz.

RONALDINHO: Beteg, így ma kihagyta az edzést.

CLARENCE SEEDORF: Ma nagy elánnal dolgozott, és idő kérdése, hogy visszanyerje formáját.

SANDRO NESTA: Folytatja a kezeléseket.

forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    Állítólag a Liverpool dán védője Daniel Agger már nagyon szeretné ha megtudnák beszélni Rafa Benítezékkel, hogy eligazolhasson az AC Milanba.

A Daily Mail értesülései szerint Per Steffenson tegnap a Milannal ebédelt Olaszországban, és közben ejtettek pár szót Aggerről is, és ami még plusz nagyon jó, hogy állítólag sikerült egyezségre jutnia a két félnek, így már csak a Liverpoolon múlik a dán védő érkezése.

A Rossoneri már több hónapja szemezget Daniellel, és a múlt hónapban egy 8.5 millió eurós ajánlatot tettek a Liverpoolnak, amit az angol klub visszautasított.

Óriási szenzáció lenne az, ha még januárban áttehetné székhelyét Agger, amivel gyakorlatilag csakhogynem megis szűnne a Milan védő gondja.

De Benítez minnél hamarabb szeretné meghosszabítani a dán kontraktusát, hiszen ő is tisztában van vele, hogy a védő egy hatalmas tehetség.

Azonban a Vörösöknek nincs más választásuk, belekell tördőni abba, hogy úgyse fogja meghosszabítani a szerződését, mert szóban már megegyezett a Milannal.A Liverpoolban 60 000 font volt a havi fizetése, és a Milantól ennek a kétszeresét kapná meg egy hónapra.

Martin Skrtel visszatérhetett sérüléséből, és Sami Hyypia is kezdi bedobni magát a kezdőbe, így nem kellene új játékost igazolni a helyére.De már egy régebbi érdeklődés után valószínű, hogy a Pool lecsap a Fluminense braziljára, Andersonra, aki egyébként nagyon vágyik a Premier League-be.

Megegyezés a Liverpool és a Milan között még nincs, legalábbis hivatalosan, de ezzel is egy lépéssel közelebb került a klub a játékos leigazolásához.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    Agger ügynöke találkozik a Milannal
  • LasCar16
    Senderost szerintem hazaküldjük, Nesta meg rejtély, Kaladze és Thiago Silva eddig a 2009-2010es legbiztosabb pontjai a védelemben, pénzügyi dologra pedig: Gallast apróért el lehetne hozni...
  • Nuno88
    ha most igazolnánk még egy belső védőt akkor a nyáron távozó Paolo és Favalli helyére is meglennének, hiszen már Thiago Silva itt van.
  • Palinko
    nem tudjuk most hogy áll a klubb pénzügyileg. szerintem nem kellene most túlköltekezni, de ha van egy jó lehetőség azt ki kell használni mert nyáron 2 távozó lesz biztosan és a helyükre kell ember, de ha felépülnek a jelenlegi sérültek akkor nem lesz gondd. végső esetre Senderos is ott van és szerintem meg lehet valahogy oldani, bár nehéz lesz az igaz.

de ahogy nézem az igazolásokat, szerintetek is van rá esély, hogy hamarosan újra látjuk a rombusz alakzatot? (Mattioni, Antonini...)

• Nuno88
    Kiváncsi vagyok rá, rem télleg olyan mint amilyennek kikiáltották, de ennek ellenére télleg kellene egy belső védő, mert Favalli és Maldini nem megoldás egy tavaszi szezonra.
  • LasCar16
    + Ronaldinho influenzás...

Abbiati
    Zambrotta Favalli Maldini Jankulovski
    Beckham Pirlo Seedorf
    Kaká Ronaldinho
    Pato

ez meg a Gazetta kezdője
  • LasCar16
    Kaladzét állítólag meg kell operálni, kopasz vasárnap nem tom mit hebegett össze jó kedvében, de h egy belső védő kellene az ziher....(tuti rajtavagyunk, és vmi olcsó alkalmi megoldást szeretnénk, még mindig Gallas lenne nálam a befutó: erős,stabil, van még pár jó éve és a bal szélen is bevethető.) a sajtó ma még emlegette Crist és Lúciót...

Maldini,Favalli (legstabilabbak)
    Bonera: 1. komolyabb sérüléséből lábadozik
    Kaladze: sokadik sérülése a szezonban, nagyon gyenge forma
    Senderos: kerettag egyáltalán?...
    Nesta: jövő7en csatlakozik a csapathoz akkor leszünk okosabbak, elvileg megkezdheti az erőnléti felzárkózást, február elején talán bevethető...
  • LasCar16
    Felipe Mattioni a Milanhoz szerződik.

Több olasz hírforrás is tényként közli, hogy a brazil Felipe Mattioni a Milanhoz igazol.

A 20 éves jobbhátvédet kiemelkedő képességű tehetségnek tartják, számos európai élcsapat versengett érte, többek közt a Juventus, az Inter és a Manchester United is, végül azonban a Milan lett a nyertes.

A források kiemelik, hogy a Gremio fiatalja gyors, technikailag képzett, mind védekezésben, mind támadásban kiváló. Az Inter játékosához, Maiconhoz hasonlítják.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan megállapodott a játékos jelenlegi klubjával, így a tehetség csatlakozhat az olasz klubhoz. Mivel rendelkezik olasz útlevéllel, így Thiago Silvával ellentétben, nem kell szeptemberig várnia,akár már a hétvégén pályára léphet a Fiorentina ellen.

Mattioni 177cm magas és 72 kg, a védelemben és a középpályán is bevethető.

A játékos ügynöke így nyilatkozott az olasz lapnak:

“Felipe már Milánóban van, csütörtökön pedig átesik az orvosi vizsgálatokon. Négy és fél éves szerződést ír alá és azonnal a Milan rendelkezésére áll."

A transzfer körülbelül 6 millió eurójába kerül a milánói klubnak.

A klub egy meg nem nevezett elöljárója a következőket mondta az új igazolásról:

“Mattioni világklasszis játékos, egyértelműen készen áll egy európai élcsapatban történő szereplésre."

gazzetta.it, goal.com
    ---------------------------------------
    Teljes név: Felipe Mattioni Rohde
    Születési dátum: 1988. 10. 15.
    Születési hely: Ijuí, Brazília
    Magasság 177cm
    Súly: 72kg
    Poszt: Jobboldali védő

Karrier:

2004–2007 Grêmio ifi csapata
    2007–2008 Grêmio 19 m 0 gól
    2009– AC Milan

• Yulcsa
    Kölcsönügylet: Thiago Silva mehet, Biava jöhet

Thiago Silva leigazolása, és a Philippe Mexesért folytatott tárgyalások jó hatással lehetnek az AC Milan védelmére, de a probléma már most adott, hiszen Kaladze, Nesta, és Bonera is sérüléssel bajlódik. A Tuttosport szerint elképzelhető, hogy a Milan kölcsönkapja a Genoa 31 éves hátvédjét, Giuseppe Biavát, míg Thiago Silva a szezon hátralévő részében a piros-kékekhez kerül, ahol jobban megismerkedhet az olasz labdarúgás rejtelmeivel.
  • Yulcsa
    csatlakozom!
  • Nuno88
    Ennek örülök =)
    remélem egy isteni középső védőt igazoltunk!
  • LasCar16

Ma délután 14:30-kor hivatalosan bemutatták Thiago Silvát, a Milan újonnan igazolt 24 éves brazilját.A srác csatlakozott a többiekhez, és 15:00-kor már Kakáékkal elkedte az edzéseket.

forrás: acmilan.com

• LasCar16
    "Részben elégedett vagyok a mérkőzéssel és az eredménnyel. Az első félidőt elpazaroltuk, túl keveset mozogtunk elől. A második játékrészben jól játszottunk, irányítottuk a mérkőzést, kihasználva a sebességet és labdabirtoklást. A második negyvenöt perc optimistává tesz a jövőt illetően, és tudom, hogy a játékosaink egyéni képességei előnyt jelentenek számunkra, ha ezek mellé sebesség és akarat társul."

"Egyértelmű, hogy egy győzelem fontos lett volna, de amit a srácoktól láttam a második félidőben, az alapján úgy vélem, hogy szép dolgokat élünk majd át a tavasszal."

"Keveset tudok hozzáfűzni Pato teljesítményéhez. Rendelkezik a megfelelő képességekkel, ezért mindig azt mondtam neki, hogy egyszerűen játszon, és akkor megmutathatja, mit tud. Sokszor felesleges cselekbe bonyolódnia, hogy helyzetbe kerüljön. Elég felpasszolni neki a labdát, és futnia. Kétszer olyan gyors, mint mások."

"Beckham kezdőbe jelölését meglepetésnek szántam, még a csapattársak számára is újdonság volt. Az edzőtáborban persze gyakoroltuk a felállást. "

"Még gondolni sem akarok arra, hogy átadjam a Milan kispadját valaki másnak."

acmilan.com
  • LasCar16
    A Milan védelme az utóbbi hónapokban gyenge teljesítményt nyújt, a klub hagyományaihoz méltatlanul sok gólt kap a csapat. A probléma egyik oka, hogy a keretben lévő védők közül többen sérüléssel bajlódnak, mint Bonera, Nesta, Kaladze vagy Senderos, a bevethető játékosok pedig már koruknál fogva fizikálisan nincsenek a legjobb formában, Favalli vagy Maldini már túl vannak pályafutásuk csúcsán.
    Emiatt sokan úgy vélik, hogy a klubnak igazolnia kéne a védelembe, ha komolyan harcban szeretne lenni a bajnoki címért.
    Adriano Galliani azonban más véleményen van.

“Nem leszünk aktívak a januári átigazolási szezonban. Kaladzénak nincs különösebben komoly problémája." - mondta a Roma elleni találkozó után

“Úgy vélem, nem kell megoperálni, rajta kívül pedig várjuk vissza Senderost és Nestát is. Az egyetlen dolog, amit a Milan a 2009-es évre kér, az az egészség, különösen a védők terén. Minden meccsen szerzünk gólt, csak még kisebb gondjaink vannak a hátsó alakzatban."

Galliani kitért a Roma elleni 2-2-es döntetlenre és David Beckham debütálására is.

“Beckham nagyon jól játszott, ahogy a többiek is a második félidőben. Pato zseniális volt, szárnyalt a pályán. Nem hiszem, hogy van még egy 19 éves játékos a világon, aki olyan jó lenne, mint ő."

Az Inter botlásának köszönhetően a Milan feljebb zárkózhatott volna a listavezetőre, de Galliani szerint a forduló így is pozitív volt.

“Ez nem volt egy rossz hétvége. Az Inter a Cagliarival játszott, mi pedig a Romával, a különbség mégis maradt kilenc pont. De hagyjuk is a városi riválist, foglalkozzunk inkább magunkkal."

channel4.com
  • LasCar16
    épp ez az... de Carlo elbaszta, nem tom h hova lett a pali taktikai érzéke
  • Forza Italia
    simán:D
    Amúgy sztem ha a Milan 2-1 nél nem ereszt le kiüthette volna a romát.
  • drsenorita
    még jó,hogy nem fogadtam.....bár ha belegondolok, hogy csütörtökön elvből milan sálba akarok beülni a töri vizsgára a roma szurkoló tanárhoz..... vajon meghúz megint? XD
  • Forza Italia
    tegnap tettem a milanra h nyer és ezen az egy meccsen ment el a tippmixem. Nem is kevés:S
  • Nuno88
    nem csak a mai meccs...