• LasCar16
    "Részben elégedett vagyok a mérkőzéssel és az eredménnyel. Az első félidőt elpazaroltuk, túl keveset mozogtunk elől. A második játékrészben jól játszottunk, irányítottuk a mérkőzést, kihasználva a sebességet és labdabirtoklást. A második negyvenöt perc optimistává tesz a jövőt illetően, és tudom, hogy a játékosaink egyéni képességei előnyt jelentenek számunkra, ha ezek mellé sebesség és akarat társul."

"Egyértelmű, hogy egy győzelem fontos lett volna, de amit a srácoktól láttam a második félidőben, az alapján úgy vélem, hogy szép dolgokat élünk majd át a tavasszal."

"Keveset tudok hozzáfűzni Pato teljesítményéhez. Rendelkezik a megfelelő képességekkel, ezért mindig azt mondtam neki, hogy egyszerűen játszon, és akkor megmutathatja, mit tud. Sokszor felesleges cselekbe bonyolódnia, hogy helyzetbe kerüljön. Elég felpasszolni neki a labdát, és futnia. Kétszer olyan gyors, mint mások."

"Beckham kezdőbe jelölését meglepetésnek szántam, még a csapattársak számára is újdonság volt. Az edzőtáborban persze gyakoroltuk a felállást. "

"Még gondolni sem akarok arra, hogy átadjam a Milan kispadját valaki másnak."

acmilan.com