36664
-
22:35 - A Tuttosport szerint készülnek a hivatalos iratok. Állítólag alig kevesebb, mint 130 millió euró üti Gallianiék markát, míg Kaká évente 18-20 millió között kaphat, miután édesapja is megállapodott az angolokkal. Egyes források már tényként kezelik a hírt. -
milan védjegye volt hogy család, senki se megy el stb, stb...ez most elveszett, valami véget ért az biztos....CA meg az egész vezetés most vágta el magát előttem az tuti...én is hányok ezektől felőlem vehetnek akárkit... -
Emerson,Dida ülnek itt többmillás fizetésekkel!!! ez a felháborító... -
Berlu,Galliani elmehet a búsba!!! érdekes eddig nem szajkózták a pénzügyi gondokat!! csak amikor hirtelen virították az arabok a lóvét akkor, megváltozott a szemlélet..egyedül a fanokat és Rickyt nem érdekelte a duma, az ilyen remélem h marad dumáktól pedig hányok! ezekután vehet akárkit, sikkassza el a lóvét!! senkit nem fog érdekelni, ezzel lerombolták a család imidzsét a szememben, ha ez igaz akkor, ez nagyon csúnyán vissza fog ütni, Rickyvel csesztek ki a legjobban, MONNYANAK LE és vigyék CARLÓT IS A PICSÁBA, nem tudom elhinni h ezt tették a csapattal a szurkolókkal és Kakával... álszent, mocskos bagázs! fúúúj..rosszul vagyok tőlük -
ezek után a city azt vesz meg akit akar...
árak meg felmennek kurva magasra, amik így is elég magasok voltak, már eddig is túlzásba vitte néhány csapat (főleg angliában) de azért még azt mondtam, hogy ez még talán elfogadható, de ez már tényleg túlzás ami msot fog létrejönni, ezzel tényleg meghal a futball:( -
épp ezt akartam írni... FOOTBALL IS DEAD! -
Nem igaz, nem lehet, ne már!!! 

-
a nap amikor meghalt a futball...kibaszottul nem értem -
nso-n is rossz híreket olvasok -
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
Materazzi is volt nála is vitt neki is egy Inter mezt.
Remélem Kaká nem megy el egy nagyon jó játékost vesztene el az olasz bajnokság. -
léyneg: Milan chanelen megerősítették, hogy a tárgyalások véget értek a Man. Cityvel, és 48 órán belül bejelenthetik, hogy Kaká már nem a Milan játékosa, de akár hamarébb is.. -
faszomat!! ufficsálénál hiszem el! -
19.01 22:12 - Milan Channel conferma: ciao Kakà
ennyi volt fiuk, sajnálom. -
http://www.gazzetta.it/gallery/Calcio/vuoto.shtml?2009/01_Gennaio/kaka/1&4 -
ha bejön az üzlet akkor Kaká faterja 19 millát tehet zsebre, azért egy ekkora geciséget amit az öreg művelt, az a baj h mindenkit megőrjített a pénz kivéve Kaká-t és a Milan szurkolókat... -
igen, és állítólag Massa is Milan drukker :) Mondjuk jó párszor járt nála Kaká a boxban!
Azonban a Milan News-ban megjelent hír azt sugallja, hogy Kaká többé nem Milan játékos :(( -
Briatore is 'velünk' van. azt mondta, h ez olyan, mintha Schumacher a Minardihoz menne és a City Kakával sem fog sokra menni.
-
A City ma már igazolt 2 játékost.... Bellamy-t és De Yong-ot, ha mindenigaz. -
ja és köszi ezért a nagyszerű közvetítésért! akkor legkésőbb éjfélre többet tudunk, ezért érdemes fennmaradni :) -
ez egyértelműbb jelzés nem is lehetne, nem szabad eladni azt az embert aki mindenek ellenére itt akar maradni.
de kaká apja is egy nagy lóbasz* hogy a pénzt ajánlotta fiának, mikor emígy is gazdag az egész család úgy gondolom és abban is biztos vagyok hogy kakának sem kell nélkülöznie élete végéig. főleg ha a milanban marad és karriere után a szakma stáb tagja lesz -
remélem h a klubbot akarják eldani 
amúgy fogalmam sincs -
de várjunk, 1 részletkérdés... a 2 klub tárgyal, meg az apukája is, ő meg otthon csücsül, vagy hogy is van ez? -
Na végre valami megnyilvánulás Kakától is =) -
Ez jóóóóó jel!!!!! -
Via Turati utána szurkolók elmentek Kaká lakásához, aki az egyik ablakból üdvözölte a tömeget majd egy Milanos mezben a mellkasán lévő címerre ütött 3X.. a rajongók extázisban!!!!! 

-
bámulatos képek, köszi!
"A szurkolók egy része elindult Kaká háza felé..." -
-
19:10 közben Berlu is befutott aki majd tárgyal Bosco Leitével (Kaká apja) majd Bosco folytatja a tárgyalást Gary Cook-al -
forumról: "Sky Italia szerint legkésőbb 5óra múlva azaz 12kor pont kerül az ügyre... " -
2009.01.19.
15:44 A Sport biztosra veszi, hogy Perez egy klasszissal fog visszatérni Madridba. A kiszemeltek között van Ronaldo is, de az első számú jelölt Kaká, akiért 80 millió eurót ajánlana a madridi ex-elnök. A helyzetet némileg bonyolítja, hogy Berlusconi szeretné, ha Sergio Ramos is az üzlet részese lenne.
2009.01.19.
15:42 Beckham: "A Cityt megvásárolta egy vállalat, és most rengeteg pénzük van. Számomra azonban csak egyetlen csapat van Manchesterben, az pedig a United. De Kakának nincs szüksége az én tanácsomra. Úgy fog dönteni, ahogy akarja." -
Remélem elküldi őket melegebb (esetünkben esősebb
) éghajlatra!
-
Galliani befejezte a tárgyalásokat Kaká faterjával, most tárgyal a MC küldötteivel. -
18:35... a tömeg növekszik a székház előtt a rendőrség lezárta a forgalmat a Via Turati mentén
a rajongók továbbra is kórusban éneklik a dalokat és tiltakoznak Kaká eladása ellen, a helyzet eddig nyugodt -
18:01... galliani megkezdte a tárgyalást Ricky faterjával
18:15... 300 ultra vonult a via turati elé -
optimista :D -
pár perc :P -
nah... akkor még 1 óra és kiderül, h mi lesz -
18:00kor sajtótájékoztató... -
:DDDDDd
gyökerek...