36664
  • LasCar16
    videó ahogy kimutatja a mezt
  • LasCar16
    Kaká: A Milanhoz tartozom!

"Soha nem akartam pénzt vagy bármi mást. Nagyon jól érzem magam egy olyan helyen, ahol szeretnek és megbecsülnek, így értelem szerűen boldog vagyok hogy itt lehetek. A családom ismét nagyszerűen bánt velem, ahogy mindig, annak ellenére hogy nem volt kétséges hogy mi lesz a döntésem. A szívemre hallgattam, és ez számomra soha sem lehetett anyagiakon múló döntés. A Milannál rengeteg csodálatos ember van, és csak hogy leszögezzem, soha de soha nem kértem fizetésemelést, és soha nem is fogok. Itt mindig nagyon jól bánik velem, és én ezért csak hálával tartozom nekik. Megfogom ünnepleni néhány barátommal, hogy ennek vége, és csak a Milannal való közös jövőnkre gondolok. Nagyon erősen kötődöm Istenhez, annak ellenére, hogy nem mindig a logikus utat választja számunkra. Ha a klub elfogadta volna az ajánlatot, felháborító lett volna számomra, és hatalmas csalódásomban elhagytam volna a csapatot. A társaim kivételesen viselkedtek velem ismét ezekben az időkben, mégha tudták is hogy SOHA nem fogok a Manchester Cityhez igazolni. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki bátorított és üzeneteket küldött nekem. Köszönöm mindenkinek.!"
  • szucsy89
    juhéééj visszavonom a mai vezetést szidó kommentjeim:D
  • Yulcsa
  • LasCar16
  • LasCar16
  • Yulcsa
    jah :D
    Na, jó éjt mindenkinek, remélem holnap reggel sem lesz másként a dolog, mint most!
    GRAZIE KAKÁ!!!
  • LasCar16
    szal akkor holnap jön Ribery?:D
  • LasCar16
    23:30 – Megszólalt Adriano Galliani Milan-főnök is. „A szív győzedelmeskedett az ész felett. Minden Milan-szurkoló hálás lehet Silvio Berlusconi elnök úrnak, neki köszönhető, hogy nem a gazdasági érvek győztek. Nagy volt a kísértés, hiszen csillagászati összegről volt szó, de most már a bajnoki cím megszerzése a célunk."
  • Count Adyn
    Örülök hogy nem lehet kilóra megvenni bárkit:)
  • LasCar16
    22:55 Berlu: "Kaká egy rendküli srác"

S.B. részletezte Kakával való eszmecseréjét, aki közölte vele, hogy marad: "Példa, mely követendő kellene legyen a sportban - egy nagyszerű ember. Visszautasította a pénzt, kifejezvén, hogy a nép szeretetét, a Milant és a társai barátságát részesíti előnyben. Olyasvalaki, aki hisz abban amit tesz".

22:59 Kaká apartmanja ablakába állt, hogy újra köszöntse az utcára visszatért szurkolókat: Meglobogtatta a 22-es mezt.
  • Yulcsa
    CITY hivatalos oldala
    Megszakították a tárgyalásokat!!!!
  • LasCar16
    kössz de nem kell még egy ilyen mizzéria :DDD
  • Monoton
    Most hogy maradt Pereznek lesz egy neve nálunk elnökválasztáskor :)
  • LasCar16
    nem is volt, tuti mindenki be volt avatva, Berlu nagy spíler, és ezt most is bizonyította..ennél jobb reklám nincs... ügyes volt presidente!!!
  • Yulcsa
    "Silvio Berlusconi épp most közölte: Kaká nem eladó! „Kaká számára a pénz nem minden, velünk marad, mert vannak fontosabb dolgok az életében. Megadtuk neki a lehetőséget, hogy ha akar, távozzon, de számára léteznek magasabb szempontok is, mint a pénz."

Most akkor hirtelen eltűnt az a fene nagy adósság? :D
  • ForzaInter
    na ez a másik, ha Kaká kijelenti határozottan, hogy én bazmeg nem megyek innét sehova, akármit csináltok akkor nincs miről beszélni... vmennyire csak hajlott ő is a üzletre...
  • Yulcsa
    mondjuk ez az egész dolog "motiváció visszanyerésnek" nem volt rossz! Ha Carlo nem bír a csapattal, majd a vezetőség gondoskodik arról, hogy a csapat tényleg egy emberként játsszon a pályán, ne kedvetlenül, mint ahogy azt sokszor láttuk a kis csapatok ellen...
  • ForzaInter
    itt már eldőlt a színfalak közt minden, nem szivatja ő az arabaok, kérdés mire jutottak:D
  • Monoton
    Kellett egy kis reklám Berlusconinak és a játékosnak.
  • Yulcsa
    23:00 BERLUSCONI CLOSES: KAKA IS HERE
    "We can put the word end to this affair? I think so. Kakà is still with us, sopno happy as all the fans of Milan. He waived a lot of money, I said that is not everything. He is a great champion, in the field and as a man. He told me that prioritized the affection, the shirt, the flag of Milan. A man with a great spirituality. Kakà has been removed from the market and no longer has a price, is to remain linked to us. We can say that his contract was signed with the heart, with feeling and not a paper stamp. I am happy to have the honor to deploy with the Milan shirt of a sample of this type of sport
  • LasCar16
    hát akkor is elmehetnek a picsába!!!! :D
  • Yulcsa
    ha tényleg marad, akkor úgy érzem magam, mint akit kandi kamerával átvertek a Kész átverésben... :D :D :D
  • LasCar16
    Berlusconi a legnagyobb politikus a világon, ő bármire képes.

Simán fenéken csíp egy nőt az utcán vagy poénkodik egy nemzetközi konferencián. Az öreg nagy spíler, igazi olasz.

Megcsinálja ha kell, hogy átverje a világot is.

Ebbe pedig mindenkit beavatott a klubnál. Az arabokból meg hülyét csinál.

:DDDDDDDDdd
  • Yulcsa
    22:59 KAKA' SI AFFACCIA: MOSTRA LA MAGLIA NUMERO 22
    Kakà si è nuovamente affacciato alla finestra del suo appartamento salutando i tifosi nuovamente tornati sulla strada: ha sventolato la maglia numero 22

Ha jól fordított a gugli, akkor megint kijött, és ismét üdvözölte a szurkolókat, a 22-es mezét lengetve... Bár így lenne!
  • LasCar16
    22:53 – Silvio Berlusconi épp most közölte: Kaká nem eladó! Itt igazodjon ki valaki...
  • Yulcsa
    LEGYEN MÁR VALAMI HIVATALOS, MERT MEGŐRÜLÖK!!!!!
  • LasCar16
    A sportmediaset-en nagy betűkkel:

22:47 BERLUSCONI: KAKA' RIMANE
    SILVIO BERLUSCONI, INTERVENUTO A ITALIA 7 IN DIRETTA TELEFONICA, HA DICHIARATO CHE KAKA' RIMANE AL MILAN
  • LasCar16
    RESTA LO ANNUNCIA IL PRESIDENTE!!!!
    19.01.2009 22.46 di Milannews Redazione
    Il Presidente Berlusconi ha appena annunciato in diretta tv che Kakà resterà al Milan

BERLU ASZONDJA MARAD A MILANBAN!
  • LasCar16
  • Yulcsa
    na talán most sikerül...
  • 9csöves9
    nem hiszem el hogyha Kaka bement volna az irodába,az asztalra csap és azt mondja hogy itt maradok és kész akkor létrejött volna ez az egész
  • Yulcsa
  • szucsy89
    bár ő tuti játszani fog végig a citybe szal meccshiánnyal nem lesz gondja
  • szucsy89
    csak attól félek ha vissza is jön úgy jár mint sheva..már nem lesz a régi:(
  • szucsy89
    az a baj hogy itt Kaká maradni akar! és nem nézik a szurkolók vagy ami még fontosabb az ő érdekeit csak a pénzt...ez a szánalmas
  • Yulcsa
    Egyszerűen nem tudom elhinni... Nem fog eltelni 2 év, és Kaká haza fog térni, higgyétek el!!! Amúgy épp ezt akartam kérdezni, hogy miféle adósságról beszélnek "ezek"...
    Akkor már a Realba ment volna, de ne ebbe a... Ah, le sem írom mibe...
  • LasCar16
    ott Sheva akart menni... ez más helyzet,...
  • ForzaInter
    ez már akkor elveszett nálatok, mikor a klubotok ikonját Shevchenkot eladtátok...
  • szucsy89
    édesapja is egy pénzéhes fasz...fia érdekeit kéne nézni