"Soha nem akartam pénzt vagy bármi mást. Nagyon jól érzem magam egy olyan helyen, ahol szeretnek és megbecsülnek, így értelem szerűen boldog vagyok hogy itt lehetek. A családom ismét nagyszerűen bánt velem, ahogy mindig, annak ellenére hogy nem volt kétséges hogy mi lesz a döntésem. A szívemre hallgattam, és ez számomra soha sem lehetett anyagiakon múló döntés. A Milannál rengeteg csodálatos ember van, és csak hogy leszögezzem, soha de soha nem kértem fizetésemelést, és soha nem is fogok. Itt mindig nagyon jól bánik velem, és én ezért csak hálával tartozom nekik. Megfogom ünnepleni néhány barátommal, hogy ennek vége, és csak a Milannal való közös jövőnkre gondolok. Nagyon erősen kötődöm Istenhez, annak ellenére, hogy nem mindig a logikus utat választja számunkra. Ha a klub elfogadta volna az ajánlatot, felháborító lett volna számomra, és hatalmas csalódásomban elhagytam volna a csapatot. A társaim kivételesen viselkedtek velem ismét ezekben az időkben, mégha tudták is hogy SOHA nem fogok a Manchester Cityhez igazolni. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki bátorított és üzeneteket küldött nekem. Köszönöm mindenkinek.!"