36664
-
na mi is kaptunk egy kapufát huhhh -
na Becks be fog állni... -
hívjunk fel pár srácot az ifiből, őket már megtanították helyezkedni.. -
na Favalli majdnem összehozott egy büntetőt, de mind1, mert Diego kiegyenlített :S -
1-1 -
ismét 2 hatalmas védés Didától, nagyon felpörgött a meccs! -
ejj de szép volt pedig, keresztléc :S -
Pippo kapufa! :D :D -
Diego lőtt, Dida szépet védett! -
na Becks melegít... -
huh, ez nem ment sokkal mellé, majdnem 1-1 lett :S -
nem erőltetjük meg magunkat, kéne még egy gól... Brémát keményebbnek hittem -
na akkor ennyit az első félidőre -
Flamini-Pippo öszjáték -
góóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! PIPPPPPPÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! ::D -
PIPPPOOOOOOOOOOO -
Senderos is Kaladzézik -.- -
Pippo meg fölé lőtt -
Dida védett -
http://atdhe.net/live-tv-3647.html -
Famini lőtte el, de szép volt! Majdnem bement... -
egy működő linket vki :SS -
na majnem kaptunk egyet:DDD Bonera megin hol volt.. -
itt is megy a dolog:
link -
Szép eszmefuttatás :)
Szerintem Eto'o-val jól járnánk, mert erőszakos és gyors támadó, Pato mellé tökéletesen illene (igaz, én személy szerint ki nem állhatom, de ha jó sok gólt lő, ezt épp el is felejthetem egy időre... :)) A középpályán őszintén szólva Pirlot már kiégettnek látom, 1-2 jó meccse van, de amúgy valahogy nem tudom... Kövezzetek meg, de én eladnám (mint ahogy FM-be meg is tettem xD) Becks nagyon remélem, hogy marad, Ronnie szintén jól beilleszkedett, a bal szélen is bevethető, és ez nagy előny. Kaká támadó középpályásnak tökéletes, cseréje lehet Gurko, ha visszajön, ha nem, akkor Ronnie. Egy védekező kpályás sem ártana, mondjuk Veloso ha jól tudom ott játszik. A védelmet meg jól fel kell frissíteni, Agger, Nesta (?), T. Silva minőségi védők, Janku és Zambro ahogy már írtam szintén megfelelők, Bonera, Favalli pedig mehet amerre lát.... Persze szvsz. + még jöhet 1-2 ember, fiatal, illetve minőségi egyaránt, mert ha valamelyikük kidől, megint gondban lehetünk...
Kapuba Abbiati egyelőre úgy tűnik megállja a helyét 1-2 kivételtől eltekintve, Dida - ha neki ez így megfelel, szintén maradhat, Kalacról meg inkább nem nyilatkoznék, visszavonulhatna... -
a mindenki elzavarása azért nem lenne jó pontokban viszont egyetértek veled, és ha ezeknek amiben egyetértünk a fele megvalósul én már boldog leszek :)
guffi vissza akar jönni nincs franciában jövője... de gufit, kakát, meg dinhot is be lehet építeni a csapatba, na most gufit nem láttam játszani ha tud hátul segíteni akkor ez a 3 as jó lenne ha nem akkor gufi helyett seet inkább, azt majd néha gufit berakják. rickynek tényleg irányítani szaladni kéne, de szerintem nagyából azt is csinálja, az úgy érdekes, hogy kaká és dinho is irányíthat úgy elég kiszámíthatatlan a játék sztem. kell csatárba is valaki de nem tudom mennyire lenne megoldás adebayor vagy eto... mindenesetre kell aki tud fejelni.
de azért nem megoldás hogy megint fél világot megvesszük. gondolj bele pato, eto, kaká, dinho nem padozhat, hátul négyen akkor van még 2 hely, hát pirlo meg becks egyértelmű. de akkor ambro, meg gatta hol lesz? flamini gufi?
-
amúgy 20:35kor kezdünk -
Werder Bremen - AC Milan -
írok még pár kezdőt is:
Abbiati
Zambrotta-Mertesacker(Nesta)-Thiago Silva(Agger)-Clichy
Gattuso-Flamini
Dinnyó(Pato)-Kaká-Guffi
Adebayor(Eto'o)
--------------------------------------------------
Abbiati
Zambrotta-Nesta-Agger-Jankulovski
Xavi(Fabregas,Pirlo)-Gattuso(Veloso,Flamini)
Kaká-Guffi(Dinnyo)
Pato-Eto'o(Adebayor)
------------------------------------------
Abbiati
Zambrotta-Thiago Silva(Mertesacker)-Agger(Nesta)-Clichy
Beckham(Gattuso)-Essien(Fabregas,Pirlo)-Flamini(Guffi,Veloso)
Kaká(Dinnyo)Pato(Eto'o,Adebayor)
-
+ Guffi (23)
a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok, hajrá :P -
nem kell itt szépíteni kalap szar a hátsó alakzatunk, normálisabb kpályás védekezéssel talán ki lehetne kozmetikázni a szezont....
Íme egy kis jövőkép az én elképzelésem szerint:
Maldini,Favalli nyugdíj, Senderos mehet vissza Londonba, Kaladze pad, Nestaban reménykedek de szvsz ő sem lesz már az igazi, tehát jelen pillanatban van egy Thiago Silvank, és egy Bonerank középre széleken Janku, és Zambrotta... alternatívaként meg Felipe és Antonini..Mareket pedig seggbe rúgnám és a helyezkedést gyakoroltatnám vele, ha minden áron Pirloval akarunk visszavontan irányítgatni, akkor mellé be kellene építeni Flaminit a csapatba ez CA hibája (valamint az h Dinnyó és Kaká nem tud egymás mellett játszani, az a baj h Carlo ragaszkodik Seehez,Ambrohoz na meg a fenyőhöz:SSS) aki jövőre mehetne még az Emerson és Sheva is, valamint ha jön a kapus Felipe akkor Dida is, Puma és Dida asszem keresnek együtt vagy 6,5 millió EURÓT!!!!..ez a csapat terén a szelektálás, na most az orvosi stábot küldeném a picsába Carloval együtt, sokáig védtem de kezdem belátni h ha gyökeres változtatásra van szükség akkor neki kell először mennie, azt hittem róla h képes megújulni új játékosokkal de ez nem igaz, Guffit is be kellene építeni a csapatba majd jövőre, legalábbis ha szegény srác vissza szeretne még térni... új taktika kell új sebesség, de meg kellene tartani a fineszességet, Rickyt visszatolni az eredeti posztjára irányítani, de a szélen is kipróbálnám.. ha már mostanában az 1v1 nem megy neki legalább fussa le a védőt és adjon be, de akár indulhatna középre is a szélről csakúgy mint Dinnyó, Pato mellé vagy Borriello vagy Adebayor esetleg Eto'o..olyan palik kellenek akik belövik a ziccereiket, na meg persze Bekem labdáit is bebasszák, Pirlonak az a baj h ez a mostani sebesség teljesen megfelel, egy más rendszerben kíváncsi vagyok h h játszana,amolyan Fabregas szerepkörben, (bár adtuk volna el a Barcának :D)
szűrő posztunk: Rino,Flamini,és egy afrikai futó állat Yaya Touré, vagy Essien vagy egy kicsit univerzálisabb játékos Xavi esetleg Fabregas vagy Veloso
visszakanyarodva a védelemhez: én Gallast szívem szerint elhoztam volna, Agger mellé jöhetne Mertesacker, kíváncsi leszek h ma Pippo h fog bírni vele :DDD, erős tipikus árja német csvó aki a levegő ura, mellé egy Technikásabb Silva vagy Agger és akkor Ibra játszhatja az eszét, Mattioni rejtély,Antonini csak pad, Lahmot elhoznám a bajoroktól mivel balon-jobbon egyaránt bevethető.. és a személyes kedvencem Clichy azágyusoktól pofás kis csapat lenne + legyen még egy csatárunk Ajaxból Suarez :)
tehát akkor a keretünk kb a következő lenne:
Abbiati(32),Felipe(20),( + egy 3. számu kapus)
Zambrotta(32),Mattioni(20),Thiago Silva(24),Bonera(27),Agger(24),Mertesacker(25)Nesta(33)
Kaladze(32)Clichy(23)Antonini(26)Jankulovski(32)
Gattuso(32)Flamini(25)Pirlo(31)[Essien(24) Fabregas(22) v. Xavi(29)Veloso(22)] Beckham(34)Ambrosini(32) Seedorf(33)
Kaká(27)Dinnyo(28)Pato(20)Adebayor(24) vagy Eto'o(27) Borriello(27)Suarez(22)
edzőt még nem tudok mondani, de támadóbb jellegű gyorsabb de elegáns játékot szeretnék látni szeptembertől a csapattól :)
-
el sem hiszem hogy ilyet nyilatkozott nem szokott ilyeneket, de bejön :) -
Adriano Galliani nyilatkozott a derby után, és elmondta véleményét a sokak által emlegetett Agger-ügyről, valamint Adriano kézilabdába illő góljáról.
"Az Inter tudja, hogy kell szabálytalanul meccset nyerni, hisz a kéz is az volt, és ez nagyban befolyásolta a meccset.De nem csak a kéz miatt vagyok dühös, mert a védelem borzasztóan helyezkedett, így nem csoda, hogy védőt igazolunk"-fejezte be.
forrás: transfermarketweb.com -
én is örülök, de nagy kár, hogy csak nyáron jöhet :S
Bonera, Favalli és Kaladze mintha pályán sem lenne, Maldini pedig nem tud már annyit játszani, mint régen...
Zambro és Janku rendben van szerintem. -
örülnék neki:) -
NEM hivatalos: Agger a Milané
Alemilan 2009.02.18. 15:05
Jelentések szerint újabb csatát nyert a Milan átigazolási téren az Interrel és a Juventussal szemben, hisz a dán védő átment egy orvosi vizsgálaton.
A torinói Tuttosport szerint a Milan nagyon közel került Aggerhez, hisz a dán már túl van az orvosi vizsgálatokon, és már csak az aláírás hiányzik.
A Liverpoollal 2010-ig szól a szerződése, de a környezete olyan rossz kisugárzást keltett, hogy mindenképpen távozni akart.
A másik két nagy fő kérője az Inter és a Juventus volt, de a Tuttosport holtig állította, hogy ezt a csatát - is - a Milan nyerte, hisz vasárnap, vagy hétfőn keresztülment az orvosin.
Így már a Milannak is van védője bőven, hisz ugye itt van a csapatban még Thiago Silva, aki a múlt hónapban írt alá.
forrás: goal.com
-
Milan: Kaká szerint Beckham megvétele marketingfogásnak indult
A Milan brazil klasszisa, Kaká elmondta, eleinte marketingfogás volt csapata részéről David Beckham kölcsönvétele a Los Angeles Galaxytól, ám időközben az együttes alapemberévé vált az angol futballista.
„Eleinte a Milan marketingfogása volt David Beckham megszerzése, ám az az igazság, hogy az angol játékos a csapat alapembere lett – mondta Kaká. – Bízom benne, hogy a klub meg tud állapodni a Galaxy együttesével, mert Beckham még nagyon sokat segíthet nekünk a jövőben.” -
sajtó össze írkál minden hülyeséget -
ez voltaképpen csak azér vicces mert egy hete azt mondta hogy a Mallorca a mindene, és vissza akar oda menni idény végén