Szép eszmefuttatás :)
Szerintem Eto'o-val jól járnánk, mert erőszakos és gyors támadó, Pato mellé tökéletesen illene (igaz, én személy szerint ki nem állhatom, de ha jó sok gólt lő, ezt épp el is felejthetem egy időre... :)) A középpályán őszintén szólva Pirlot már kiégettnek látom, 1-2 jó meccse van, de amúgy valahogy nem tudom... Kövezzetek meg, de én eladnám (mint ahogy FM-be meg is tettem xD) Becks nagyon remélem, hogy marad, Ronnie szintén jól beilleszkedett, a bal szélen is bevethető, és ez nagy előny. Kaká támadó középpályásnak tökéletes, cseréje lehet Gurko, ha visszajön, ha nem, akkor Ronnie. Egy védekező kpályás sem ártana, mondjuk Veloso ha jól tudom ott játszik. A védelmet meg jól fel kell frissíteni, Agger, Nesta (?), T. Silva minőségi védők, Janku és Zambro ahogy már írtam szintén megfelelők, Bonera, Favalli pedig mehet amerre lát.... Persze szvsz. + még jöhet 1-2 ember, fiatal, illetve minőségi egyaránt, mert ha valamelyikük kidől, megint gondban lehetünk...
Kapuba Abbiati egyelőre úgy tűnik megállja a helyét 1-2 kivételtől eltekintve, Dida - ha neki ez így megfelel, szintén maradhat, Kalacról meg inkább nem nyilatkoznék, visszavonulhatna...