• LasCar16
    nem kell itt szépíteni kalap szar a hátsó alakzatunk, normálisabb kpályás védekezéssel talán ki lehetne kozmetikázni a szezont....
    Íme egy kis jövőkép az én elképzelésem szerint:
    Maldini,Favalli nyugdíj, Senderos mehet vissza Londonba, Kaladze pad, Nestaban reménykedek de szvsz ő sem lesz már az igazi, tehát jelen pillanatban van egy Thiago Silvank, és egy Bonerank középre széleken Janku, és Zambrotta... alternatívaként meg Felipe és Antonini..Mareket pedig seggbe rúgnám és a helyezkedést gyakoroltatnám vele, ha minden áron Pirloval akarunk visszavontan irányítgatni, akkor mellé be kellene építeni Flaminit a csapatba ez CA hibája (valamint az h Dinnyó és Kaká nem tud egymás mellett játszani, az a baj h Carlo ragaszkodik Seehez,Ambrohoz na meg a fenyőhöz:SSS) aki jövőre mehetne még az Emerson és Sheva is, valamint ha jön a kapus Felipe akkor Dida is, Puma és Dida asszem keresnek együtt vagy 6,5 millió EURÓT!!!!..ez a csapat terén a szelektálás, na most az orvosi stábot küldeném a picsába Carloval együtt, sokáig védtem de kezdem belátni h ha gyökeres változtatásra van szükség akkor neki kell először mennie, azt hittem róla h képes megújulni új játékosokkal de ez nem igaz, Guffit is be kellene építeni a csapatba majd jövőre, legalábbis ha szegény srác vissza szeretne még térni... új taktika kell új sebesség, de meg kellene tartani a fineszességet, Rickyt visszatolni az eredeti posztjára irányítani, de a szélen is kipróbálnám.. ha már mostanában az 1v1 nem megy neki legalább fussa le a védőt és adjon be, de akár indulhatna középre is a szélről csakúgy mint Dinnyó, Pato mellé vagy Borriello vagy Adebayor esetleg Eto'o..olyan palik kellenek akik belövik a ziccereiket, na meg persze Bekem labdáit is bebasszák, Pirlonak az a baj h ez a mostani sebesség teljesen megfelel, egy más rendszerben kíváncsi vagyok h h játszana,amolyan Fabregas szerepkörben, (bár adtuk volna el a Barcának :D)
    szűrő posztunk: Rino,Flamini,és egy afrikai futó állat Yaya Touré, vagy Essien vagy egy kicsit univerzálisabb játékos Xavi esetleg Fabregas vagy Veloso

visszakanyarodva a védelemhez: én Gallast szívem szerint elhoztam volna, Agger mellé jöhetne Mertesacker, kíváncsi leszek h ma Pippo h fog bírni vele :DDD, erős tipikus árja német csvó aki a levegő ura, mellé egy Technikásabb Silva vagy Agger és akkor Ibra játszhatja az eszét, Mattioni rejtély,Antonini csak pad, Lahmot elhoznám a bajoroktól mivel balon-jobbon egyaránt bevethető.. és a személyes kedvencem Clichy azágyusoktól pofás kis csapat lenne + legyen még egy csatárunk Ajaxból Suarez :)

tehát akkor a keretünk kb a következő lenne:

Abbiati(32),Felipe(20),( + egy 3. számu kapus)
    Zambrotta(32),Mattioni(20),Thiago Silva(24),Bonera(27),Agger(24),Mertesacker(25)Nesta(33)
    Kaladze(32)Clichy(23)Antonini(26)Jankulovski(32)

Gattuso(32)Flamini(25)Pirlo(31)[Essien(24) Fabregas(22) v. Xavi(29)Veloso(22)] Beckham(34)Ambrosini(32) Seedorf(33)

Kaká(27)Dinnyo(28)Pato(20)Adebayor(24) vagy Eto'o(27) Borriello(27)Suarez(22)

edzőt még nem tudok mondani, de támadóbb jellegű gyorsabb de elegáns játékot szeretnék látni szeptembertől a csapattól :)