2422
  • Kiswarga
    Kerestem a hozzászólásodat de nem találtam pedig szerintem rendesen átnéztem.
    Meg tudnád mondani hányas hsz?

Ui.: én még nagyon amatőr vagyok ezen a szinten. tehát azt se tom mi az a rivatuner
  • Halfer
    Rivantunerben az OpenGl compatibility-t állítsd át 1.3-ra vagy 1.5-re. Ha nem tudod pontosan a programban hol kell akkor lépj vissza 1-2 oldalt a fórumban, én írtam le.
  • Kiswarga
    Heló mindenkinek.
    Lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek mert már túl lett tárgyalva. De mégis meg kell kérdeznem. Hogyan kell elindítani a Riddicket? Én már próbáltam a 66.93-as drivert is de akkor is csak azt az Open GL-es szöveget írja ki amit gondolom mindenki ismer. Tudnátok nekem segíteni, hogy mit csináljak?
  • Halfer
    pill. 1.3-at próbáltad? de hát biztos az se jó, csak tipp :(
  • Halfer
    passz:(((((
  • greenwar
    opengl fix elött opengl 1.5-ben sem töltött be semmit :@
  • Halfer
    mármint a gépről
  • Halfer
    akkor szedd le az opengl fix-et
  • greenwar
    arra gondolsz hogy a az opengl-t átetted 1.5-re azt én is átettem, meg az opengl fix is fent van mondom a menüó bejön de loadingnál nem tölt semmit:@@
  • Halfer
    -c+x
  • Halfer
    nekem nem ment mert a picel shader 1.3-ra rinyált. előbbiekben leírtam hogy sikerült, talán te is nézd meg úgy greenwar
  • IMYke2.0.0.0
    Ez már csak azért is érdekes, mert épp nVidia-ra van optimalizálva a játék...
  • greenwar
    ... imike ebbe semmi humor nincs csak tény hogy egyes nvidia kártyákat nem támogat ennyi... SM 3.0-val meg hdr-el baszhatom riddikezni se tok... :@
  • IMYke2.0.0.0
    Az élet nagy humorista:
    Nekem egy ma már filléreket érő VGA-m van, és röhögve fut rajta, bármikor. [Radeon 9500 Pro]
  • greenwar
    a helpeket meg köszi
  • greenwar
    kurva istnenit már komolyn mondom mióta vesződök ezzel a xarral és sehogy se indul el ezért vegyen az ember 80e ft-os kibaszott MSI videókártyát, és persze nvidiára optimalizált a cucc

nem értem menü bejön de loadingnál nem tölt semmit faszomat.....:@:@
  • ibrik
    Legegyszerűbb, ha az nvidia.com archívumában keresed meg (a megfelelő op-rendszerhez valót):
    Windows XP/2000 Driver Archive
    Windows 95/98/Me Driver Archive
    Windows Server/XP 64-Bit Extended Driver Archive
  • motusu
    Hali

http://www.inno3d.com/support/download_inno3d.html

itt megtalálható a 66.93-as detonátor!
  • greenwar
    ok amig nem találtam a gamecopywordon az opengl fix-et addig a menüig eljutottam rivatunnerrel, most opengl fixel elinsul opengl 2.0-ba is de menü kezdeném tölteni de semmi :S

régebbi drivereket honnét tok lerántani?

THX 66.93-t megprószálnám
  • Halfer
    nekem is volt ilyen gond. 2 megoldást is tudok:

1. gamecopyworld-ön van egy "Riddick EFBB - Nvidia openGL fix.rar" névre hallgató fájl

2. rivatuner-ben Driver Settings / Customize / OpenGL Settings / Compatibility / String override-ot állítsd 1.3-ra vagy 1.5-re (2.0-t bírja a karim, de a Riddicknek nem felel meg)
  • motusu
    UI: A patch NEM kell !!!! Elég az alapjáték !! ( nekem HOODLUM release )
    Meg persze akinek elengedhetetelen a Magyarosítás is ( i2k )
  • motusu
    Üdv mindenkinek !!!!

Olvastam a fórumban , hogy sokaknak előjött az OpenGL 1.3 hibaüzenet, nekem is!
    Viszont találtam megoldást ... Nekem műkszik !!!
    ( AthlonXP 2800+ / inno3d GF6600 Agp / stb .... a gépem )

Megoldás : Detonátor 66.93 WHQL drivert telepítettem fel !!!!!!
    (igaz ez régebbi a mai legújabbnál DE A JÁTÉK ELINDULT )

Remélem segítettem valakinek !
  • greenwar
    vagyis már a peccselésnél is kiakad

6800GS akkor betett nekem túl új vagy a riddicket fullra nem támogatja... le is szenvedtem torrentről újra riddicket imageből tettem fel úgy is elakadt a cucc kár:S
  • greenwar
    ibrik már vagy 20x újratettem [uninstall & install] utána azonnal a peccs de nem indul... még a magyarosítás meg a crackelés elött tettem fel a peccset nem muxik:S
  • Halfer
    emberek! azt a videót nem tudjátok melyik cigivel aktiváltam az extráknál, ahol vin diesel játszik a riddick-el?

nekem előjött 2. végigjátszásra egy riddick 2003-as beta videó és nem játsza le. elkezdni, megáll a kép és csak hang van. codec baj lehet így játékon belül?
  • ibrik
    Ha jól olvastam a régebbi hozzászólásodban, az opengl bug miatt megpróbáltad feltenni az 1.1-es patch-et, aminek a telepítése leállt "7-8%-nál".
    Egyértelmű - legalábbis szerintem -, hogy ezzel szétcsesződött a játék.

Játék - és minden szemetének - letakarítása a gépedről, aztán újrainstallálás.
    Más 5let nincs.
  • greenwar
    VMI 5LET H MÉRT NEM TÖLTI BE A MAPOT?
  • kispalika
    Sajnos én már nem a fiatalabb korosztályhoz tartozom, aki már általános iskolában is tanul idegen nyelveket. Én még oroszt tanultam anno.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szégyen - de azért manapság idegennyelveket ismerni illdomos... legalább egyet... , ha érvényesülni akarsz.
  • kispalika
    Lehet, hogy szégyen, de nem tudok angolul.
  • ibrik
    Riddick angol nyelvű végigjátszás
  • kispalika
    A 23. pályán a bánya után hogy jutok vissza a rekreációs területre és a kajáldába?
  • greenwar
    oké most már elindul rivatuner nélkül is de ha inditanám az első mapot akkor loadingozik és semmi nem jön be...
  • Pifuderby
    Egy kis segítség nvidia ellen.
    http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_the_chronicles_of_riddick.shtml
  • kispalika
    Olvastam olyat is, hogy van a játékban Easter egg: az elején a börtönben le kell húzni 4 WC-t 5-ször, és egy kép lesz az udvaron a falon. Megpróbáltam, de nem lett kép.
  • kispalika
    Sikerült pár cigisdoboz fellelhetőségét lefordítanom. E szerint, miután voltam a bányában, vissza kellene mennem a Rekreációs területre és a Kajáldába, hogy a spiclilistát leadjam és a Kékbőrűek megölését jelentsem. De én nem tudok visszamenni. Visszajutok a Work Pass egyik helyiségébe, ahol egy munkás és két őr volt odafelé menet. De az az ajtó, amin ide bejöttem, le van zárva. A másik ajtó meg nem oda visz.
    S.O.S.!!!
  • kispalika
    Köszönöm. Valamit találtam, de az angol tudásom nem túl jó. Azért majd megpróbálom kihámozni belőle, ami nekem kell.
  • ibrik
    Talán itt megtalálod a választ a kérdésedre:
    http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/921671.html
  • kispalika
    Hi! Próbáltam megszerezni az összes cigisdobozt, de 7 hiányzik, sehol nem találom őket. A leírás szerint ezek hiányoznak:
    17 - Sensai, Étkezde
    23 - Cone Puffs, Rekreációs terület
    24 - Five Fingers, Rekreációs terület
    27 - The Beetle Blend,
    31 - Gronkos Bar, Őr negyed
    33 - Guards, Őr negyed
    46 - Robot Smokes, C csomag irányító
    Ha valaki tud valami közelebbit, hogy pontosan hol szerezhetők ezek be, légyszi írja már le! Előre is köszi!!
  • greenwar
    PLS nagyon kéne