2422
-
Kiswarga #2102 Kerestem a hozzászólásodat de nem találtam pedig szerintem rendesen átnéztem.
Meg tudnád mondani hányas hsz?
Ui.: én még nagyon amatőr vagyok ezen a szinten. tehát azt se tom mi az a rivatuner -
#2101 Rivantunerben az OpenGl compatibility-t állítsd át 1.3-ra vagy 1.5-re. Ha nem tudod pontosan a programban hol kell akkor lépj vissza 1-2 oldalt a fórumban, én írtam le. -
Kiswarga #2100 Heló mindenkinek.
Lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek mert már túl lett tárgyalva. De mégis meg kell kérdeznem. Hogyan kell elindítani a Riddicket? Én már próbáltam a 66.93-as drivert is de akkor is csak azt az Open GL-es szöveget írja ki amit gondolom mindenki ismer. Tudnátok nekem segíteni, hogy mit csináljak? -
#2099 pill. 1.3-at próbáltad? de hát biztos az se jó, csak tipp :( -
#2098 passz:((((( -
greenwar #2097 opengl fix elött opengl 1.5-ben sem töltött be semmit :@ -
#2096 mármint a gépről -
#2095 akkor szedd le az opengl fix-et -
greenwar #2094 arra gondolsz hogy a az opengl-t átetted 1.5-re azt én is átettem, meg az opengl fix is fent van mondom a menüó bejön de loadingnál nem tölt semmit:@@ -
#2093 -c+x -
#2092 nekem nem ment mert a picel shader 1.3-ra rinyált. előbbiekben leírtam hogy sikerült, talán te is nézd meg úgy greenwar -
#2091 Ez már csak azért is érdekes, mert épp nVidia-ra van optimalizálva a játék...
-
greenwar #2090 ... imike ebbe semmi humor nincs csak tény hogy egyes nvidia kártyákat nem támogat ennyi... SM 3.0-val meg hdr-el baszhatom riddikezni se tok... :@ -
#2089 Az élet nagy humorista:
Nekem egy ma már filléreket érő VGA-m van, és röhögve fut rajta, bármikor. [Radeon 9500 Pro]
-
greenwar #2088 a helpeket meg köszi -
greenwar #2087 kurva istnenit már komolyn mondom mióta vesződök ezzel a xarral és sehogy se indul el ezért vegyen az ember 80e ft-os kibaszott MSI videókártyát, és persze nvidiára optimalizált a cucc
nem értem menü bejön de loadingnál nem tölt semmit faszomat.....:@:@ -
#2086 Legegyszerűbb, ha az nvidia.com archívumában keresed meg (a megfelelő op-rendszerhez valót):
Windows XP/2000 Driver Archive
Windows 95/98/Me Driver Archive
Windows Server/XP 64-Bit Extended Driver Archive -
motusu #2085 Hali
http://www.inno3d.com/support/download_inno3d.html
itt megtalálható a 66.93-as detonátor! -
greenwar #2084 ok amig nem találtam a gamecopywordon az opengl fix-et addig a menüig eljutottam rivatunnerrel, most opengl fixel elinsul opengl 2.0-ba is de menü kezdeném tölteni de semmi :S
régebbi drivereket honnét tok lerántani?
THX 66.93-t megprószálnám -
#2083 nekem is volt ilyen gond. 2 megoldást is tudok:
1. gamecopyworld-ön van egy "Riddick EFBB - Nvidia openGL fix.rar" névre hallgató fájl
2. rivatuner-ben Driver Settings / Customize / OpenGL Settings / Compatibility / String override-ot állítsd 1.3-ra vagy 1.5-re (2.0-t bírja a karim, de a Riddicknek nem felel meg) -
motusu #2082 UI: A patch NEM kell !!!! Elég az alapjáték !! ( nekem HOODLUM release )
Meg persze akinek elengedhetetelen a Magyarosítás is ( i2k )
-
motusu #2081 Üdv mindenkinek !!!!
Olvastam a fórumban , hogy sokaknak előjött az OpenGL 1.3 hibaüzenet, nekem is!
Viszont találtam megoldást ... Nekem műkszik !!!
( AthlonXP 2800+ / inno3d GF6600 Agp / stb .... a gépem )
Megoldás : Detonátor 66.93 WHQL drivert telepítettem fel !!!!!!
(igaz ez régebbi a mai legújabbnál DE A JÁTÉK ELINDULT )
Remélem segítettem valakinek ! -
greenwar #2080 vagyis már a peccselésnél is kiakad
6800GS akkor betett nekem túl új vagy a riddicket fullra nem támogatja... le is szenvedtem torrentről újra riddicket imageből tettem fel úgy is elakadt a cucc kár:S -
greenwar #2079 ibrik már vagy 20x újratettem [uninstall & install] utána azonnal a peccs de nem indul... még a magyarosítás meg a crackelés elött tettem fel a peccset nem muxik:S -
#2078 emberek! azt a videót nem tudjátok melyik cigivel aktiváltam az extráknál, ahol vin diesel játszik a riddick-el?
nekem előjött 2. végigjátszásra egy riddick 2003-as beta videó és nem játsza le. elkezdni, megáll a kép és csak hang van. codec baj lehet így játékon belül? -
#2077 Ha jól olvastam a régebbi hozzászólásodban, az opengl bug miatt megpróbáltad feltenni az 1.1-es patch-et, aminek a telepítése leállt "7-8%-nál".
Egyértelmű - legalábbis szerintem -, hogy ezzel szétcsesződött a játék.
Játék - és minden szemetének - letakarítása a gépedről, aztán újrainstallálás.
Más 5let nincs. -
greenwar #2076 VMI 5LET H MÉRT NEM TÖLTI BE A MAPOT? -
kispalika #2075 Sajnos én már nem a fiatalabb korosztályhoz tartozom, aki már általános iskolában is tanul idegen nyelveket. Én még oroszt tanultam anno. -
#2074 Nem szégyen - de azért manapság idegennyelveket ismerni illdomos... legalább egyet... , ha érvényesülni akarsz.
-
kispalika #2073 Lehet, hogy szégyen, de nem tudok angolul. -
#2072 Riddick angol nyelvű végigjátszás -
kispalika #2071 A 23. pályán a bánya után hogy jutok vissza a rekreációs területre és a kajáldába? -
greenwar #2070 oké most már elindul rivatuner nélkül is de ha inditanám az első mapot akkor loadingozik és semmi nem jön be... -
#2069 Egy kis segítség nvidia ellen.
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_the_chronicles_of_riddick.shtml
-
kispalika #2068 Olvastam olyat is, hogy van a játékban Easter egg: az elején a börtönben le kell húzni 4 WC-t 5-ször, és egy kép lesz az udvaron a falon. Megpróbáltam, de nem lett kép. -
kispalika #2067 Sikerült pár cigisdoboz fellelhetőségét lefordítanom. E szerint, miután voltam a bányában, vissza kellene mennem a Rekreációs területre és a Kajáldába, hogy a spiclilistát leadjam és a Kékbőrűek megölését jelentsem. De én nem tudok visszamenni. Visszajutok a Work Pass egyik helyiségébe, ahol egy munkás és két őr volt odafelé menet. De az az ajtó, amin ide bejöttem, le van zárva. A másik ajtó meg nem oda visz.
S.O.S.!!! -
kispalika #2066 Köszönöm. Valamit találtam, de az angol tudásom nem túl jó. Azért majd megpróbálom kihámozni belőle, ami nekem kell. -
#2065 Talán itt megtalálod a választ a kérdésedre:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/921671.html -
kispalika #2064 Hi! Próbáltam megszerezni az összes cigisdobozt, de 7 hiányzik, sehol nem találom őket. A leírás szerint ezek hiányoznak:
17 - Sensai, Étkezde
23 - Cone Puffs, Rekreációs terület
24 - Five Fingers, Rekreációs terület
27 - The Beetle Blend,
31 - Gronkos Bar, Őr negyed
33 - Guards, Őr negyed
46 - Robot Smokes, C csomag irányító
Ha valaki tud valami közelebbit, hogy pontosan hol szerezhetők ezek be, légyszi írja már le! Előre is köszi!! -
greenwar #2063 PLS nagyon kéne