2422
  • Halfer
    Kerüld ki az ellenségeket. Ahonnan jönnek, az az ajtó nyitva lesz!
  • bisz
    Szevasztok!
    Help! Elakadtam a Kyro Piramid pályán. 4 piramis van, azokra próbáltam felugrálni, az ajtók zárva vannak a robotokat meg nemtodum lenyomni. Mit kell itt csinálni?
  • grebber
    Mi a feladat , hol akadtál el?
  • Ereszt
    bányába
  • Ereszt
    elakadtam
  • Ereszt
    segítsetek
  • Ronnie17
    Na minnyá fenlrakom a gémet és akkor mondom hol járok, kb 30 min
  • ibrik
    Ha a bányában minden feladatot végrehajtottál, akkor van egy rész a bánya kijáratánál, ahol egy helyiségben egy "lépegető" járkál fel-alá. Akár be is tudnál mászni oda, de akkor ott bent is ragadnál örökre...
    Ehelyett húzódszkodj fel a falra és baloldalt a helyiség felett a mennyezeti tetőszerkezeten (vagy micsodán) át tudsz függeszkedve menni a másik oldalra, ahol leugorva a bánya kijáratánál/bejáratánál találod magad.
  • lalakov
    Melyik liftről beszélsz? Amelyikkel lejöttél a bányába vagy a későbbiről(ahol fegyvert tudtál venni)?
  • Ronnie17
    de tood mit, feldobom gyorsba és majd ha visszateszem a mentést akkor megmondom hol kellene a segítség...
  • Ronnie17
    hát az elég nehéz lecc mert még nincs fent a game csak multkor elakadtam és most fel se teszem ha nem took tovább menni!!!

de annál a résznél vagyok hogy vissza kell menni a bányából asszem a 17 toronyba...

és csak meek körbe körbe meg liftezek meg minden és mindig ugyanoda lyukadok ki
  • Halfer
    kérdezz itt és válaszolok ha elakadtál
  • Ronnie17
    hali!!!
    Valaki nem tudna küldeni nekem egy végigjátszást a Riddickhez?????
    Nagyon megköszönném!!!!

E-mail: [email protected]
    Előre is THX!!!
  • Halfer
    hallod, mindegy, tuti tvábbmegy ha vársz. a lite amúgy mindenhez jó elvileg
  • IMYke2.0.0.0
    Töltsd le a javított magyarítást a honlapomról - link a bannerben!
    Azzal tuti nem lesz blank screen ott.
  • grebber
    K-Lite van fennt.
  • Halfer
    nyugi. nekem is ez volt. 2x is mikor végigvittem. de nyugi ez 2 perc és utána jön a köv. pálya ahol látsz már ;)
  • ibrik
    Milyen videokodekek vagy pakk van fent a gépeden?
    Vagy próbáltad már régebbi VGA driver-el?
  • grebber
    Na előszedtem megint a gamet.
    Ott vagyok hogy lezuztam a szeme miatt Abott-ot és a következő rész már megy az átvezető rész de nemlátok semmit mert nincs kép de hang az van.
    Mitől lehet ez?
  • Lyan Kyj
    Már 2x végigvittem, de még mindig nem értek vmit.. van egy küldi, amit egy csávó ad a börtönben, hogy hozzam fel a bányákból a szemüvegét, vagy vmilyét...de ha lemegyek a bányákba, onnan már nem jutok vissza, nem?
  • Halfer
    azt ki is kerülheted. menj fel a liftel hagyd ott
  • greenwar
    én is most ott vagyok kijöttem a liftből az első két őrt sikerült kinyirnom a csavarhúzóval de msotmár ott egy nagy robot is így nicns esélyem akkor most mit csináljak

ui: az én 6800GS-es gépemen még mindig nem megy tesóm 5600-asán tolom most a gémet:)
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan.
  • Halfer
    hát, onnan még visszajuthatsz. tudod a tower 19-be kellett menni a szellőzőn át. akkor a work pass-ba még be tudsz menni csak a robotot kell kikerülni és akkor simán bejárod újra a börtönt, csak ne legyen nálad fegyver.
  • Halfer
    ha ehhez a játékhoz kódot használsz, inkább ne is játsz vele
  • Pifuderby
    Minek???
  • Pifuderby
    Hol van az ott?
    Már harmadszor játszottam végig, de nem tudtam visszamenni:(
  • vezérszuszu
    Hi!Van vmi cheat a játékhoz?
  • tRue01
    hello all!
    NEED HELP!

Amikor kinyirom abbot-ot és megszerzem a kártyáját,akkor meg is találom merre tovább 1 szellőzön kell menni majd egy lift tetejére érkezek ahol tölt 1et! Nah most a lift megáll és pedig leugrok a tetejéröl és(ez mind a bányákban zajlik lent) nah ott mindig van fény és rengeteg ör és semmit nem tudok csinálni mert mert verekedni nem érdemes bujni meg nem tudok! valaki PLS HELP ME!!!

(ha valami nem érthetö irjátok meg nyugottan csak help)

THX elöre is!
    By3
  • Halfer
    utána visszamehettél a börtönbe, ott.
  • Kiswarga
    Sikerült végigvinnem. Néha nehéz volt, de csinálhatták volna hosszabbra is. És azt nem viszont nem értem been, hogy amikor a bányarészen vagyunk a börtönben ott adnak a rabok feladatot. (Pl.: szerezzük vissza a spiclilistát. Én meg is szereztem mindkét darabját. De mikor lehet nekik odaadni? Mega csóri gyerek szemüvege is.
  • Halfer
    szerintem más a bibi, nekem sp2-vel megy
  • wesker24
    elmegy ez a játék service pack 2-vel ? mert service pack 1-el semmi gond nem volt vele de a 2-es csomaggal el sem akar indulni !!
  • Kiswarga
    Kösz a segítséget. De időközben rájöttem. Mostmár kezdi feltolni a vérnyomásomat az a Johns gyerek. Már azt hittem vége van. Erre megint belatolja a képét a dologba. Most még nehezebb mint eddig.
  • macleod2005
    Fölötte egy kötélpálya robbanószereket szállit azokat kell kilőni úgy hogy ráessen.
  • Kiswarga
    Annyit akarok kérdezni. Mostmár a játékkal kapcsolatban. A 32. résznél a dokkban azt a nagy bazi gépet hogy a görcsbe kell kinyírni? Én 10 percig soroztam de meg se kottyant neki. Van valami gyenge pontja?
  • Kiswarga
    KÖSZÖNÖM!
  • Halfer
    hát figy, google-ba keress rá hogy rivatuner. leszeded, feltelepíted. aztán elindítod és azokat a pontokat keresed amiket leírtam és akkor menni fog. ha így sem megy kérj meg egy haverodat :P
  • Kiswarga
    Ezt én is megtaláltam de ahogy mondtam nem vágom anyira a témát ahogy kellene. Ezt a rivatunert és társait hol keressem vagy mi ez egyáltalán? Joggal mondhatjátok sík h*lye vagyok mert az is vagyok hozzá de akkor sem tudom.
  • IMYke2.0.0.0
    Alul a keresőt kell használni! 10 mp-es meló
    Amúgy:

Halfer írta 2006. jan. 31. 16:59 | #2083

nekem is volt ilyen gond. 2 megoldást is tudok:

1. gamecopyworld-ön van egy "Riddick EFBB - Nvidia openGL fix.rar" névre hallgató fájl

2. rivatuner-ben Driver Settings / Customize / OpenGL Settings / Compatibility / String override-ot állítsd 1.3-ra vagy 1.5-re (2.0-t bírja a karim, de a Riddicknek nem felel meg)