The Chronicles Of Riddick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_the_chronicles_of_riddick.shtml
S.O.S.!!!
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/921671.html
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
17 - Sensai, Étkezde
23 - Cone Puffs, Rekreációs terület
24 - Five Fingers, Rekreációs terület
27 - The Beetle Blend,
31 - Gronkos Bar, Õr negyed
33 - Guards, Õr negyed
46 - Robot Smokes, C csomag irányító
Ha valaki tud valami közelebbit, hogy pontosan hol szerezhetõk ezek be, légyszi írja már le! Elõre is köszi!!
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
maoppámba~mappámba
ui: ACE MEGA CODEC fent van imike 2k nem tudom mirõl beszélsz hogy elbassza a rendszert...
én már egy ve használom nincs vele gondom csak ugye a fear :D de arra a hétvégére uninstalltam:D
6800GS videókarim van persze nálam is elõjött az opengl bug
nekem is HLD verzióm van:D szóval patchelni nem enged crackelés leött patchelem, nem a program filesbe hanem a games maoppámba tettem a stuffot az 1.1-es cuccot meg a géma könyvárából futtatom de 7-8!%nál megáll a patch
ok rivatuner opengl-t átteszem 1.5-re elindul áá happy meg minden inditom faszán menü is minden 1280ba megy lag nélkül fasza és betöltés alul nagyba villog 2p ok alt+tab ctrl alt del és az sbzengine.exe vagy mi a franc csak 12MB taskmanaggerben gondolom akkor nem tölti a mapot szóval akkor most mit csináljak
3500+
MSI 6800GS új driverrem
MSI neo 4-es alaplap természetesen rendes driverrem
feat 1 giga 400Mhz-s RAM
PLS HELP Mí
Csak annyit...most játszottam végig a Doom 3-at<#alien>#alien>, majd a F.E.A.R-t<#violent>#violent>, és most kezdtem el a Riddick-et. Hát szerintem az a játék üti mind ez elõzõ kettõt. Nekem totál bejött.
Na csá.....<#wave>#wave>
Nekem nagyon teccik a jatek! Mar maga a menurendszere ez a kockas igen jol ki lett talalva minden benne. Meg ahogy a sotetben mindenki fel...tolem :)
Egyszeru Dal
De, azért próbáld ki, hogy felteszed a legújabb nVidia Forceware meghajtó csomagot, hozzá a DirectX 9.0c decemberi frissítését!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sajnos ezek a geforce fx kártyák igazából egy nagy átverések voltak annak idején, szerintem. tulajdonképpen még a korábbi generációs geforce4-ek is jobbak voltak.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont van még egy gond! A játék néha villódzik...
konfigom: amd 2800+, 512ram, msi 6600 gt 128mb -> szal a gépem elég jó, nem az a gond szvsz. 1024x768-ban egyszercsak beakad a gém, pedig elején jól ment. 800x600-ban király persze, de akkor is villódzik néha vmi objektum. ez miért van? driver? patch kellene?
(holo verzió van meg!)
Ezalatt ugyanis véglegesítette volna a magyarítás feltelepítéést. Ám az kimaradhatott.
Amennyiben részben nem mûködik a magyarítás (a dialógusok nem magyarul jelennek meg), akkor a játék könyvtárában ki kell törölni egy fájlt.
Elérési útvonala:
(példa:): D:\Starbreeze\Riddick EFBB\Content\Dialogues\All.xcd
Tehát az All.xcd fájlt töröld és menni fog a magyarítás!
3 napja probálom hogy a beszéd is magyarul legyen felirva de sajnos nemsikerült!Pedig egyfojtában visszaolvasok!!Az benne van a telepitöben hogy elsösorban a dvd-és változathoz javasolt dehat ez lenne a baj?Hiszen atobbi dolog minden magyar!!Sajnos dvd-és verziot nem birok szerezni,nekem csak a három cd-és van!
#2013 hiba van nálam...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
....köszönet i2k-nak a tökéletes fordításért<#worship>#worship>
\"SLICE of LIFE\"
Valljuk meg, hogy az ATI jobb... <#nevetes1>#nevetes1>
Te mindig viccelsz.
Ráadásul, volt már WinXP SP1 angol, és WinXP SP2 magyar verzióval, 1.0 és 1.1-es Patch-el is telepítve. Mindig, hibátlanul futott...
Semmi fagyás, semmi csak 800*600, meg ilyenek...
Így mostmár elindul, de a maximálisa beállítható felbontás a 800*600 ez nálad is így volt??
nVidia logó feszít ott az elején és csak ATI-n indul el??
És nem is warezos hanem eredeti Riddick csinálja ezt!!!
De miért nem jó, a Shader Model 3 miatt?? V. miért?? Segítsetek már!!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nem hiszem el!!!!
Nem értem miért nem indul!!
hülye kérdés: ha feltennék egy crack-et akkor nem kérné a cd? Ha igen tegyetek már fel egyet ide...