The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

A 23. pályán a bánya után hogy jutok vissza a rekreációs területre és a kajáldába?

oké most már elindul rivatuner nélkül is de ha inditanám az elsõ mapot akkor loadingozik és semmi nem jön be...

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

Pifuderby
Egy kis segítség nvidia ellen.
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_the_chronicles_of_riddick.shtml

Olvastam olyat is, hogy van a játékban Easter egg: az elején a börtönben le kell húzni 4 WC-t 5-ször, és egy kép lesz az udvaron a falon. Megpróbáltam, de nem lett kép.

Sikerült pár cigisdoboz fellelhetõségét lefordítanom. E szerint, miután voltam a bányában, vissza kellene mennem a Rekreációs területre és a Kajáldába, hogy a spiclilistát leadjam és a Kékbõrûek megölését jelentsem. De én nem tudok visszamenni. Visszajutok a Work Pass egyik helyiségébe, ahol egy munkás és két õr volt odafelé menet. De az az ajtó, amin ide bejöttem, le van zárva. A másik ajtó meg nem oda visz.
S.O.S.!!!

Köszönöm. Valamit találtam, de az angol tudásom nem túl jó. Azért majd megpróbálom kihámozni belõle, ami nekem kell.

ibrik
Talán itt megtalálod a választ a kérdésedre:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/921671.html

Hi! Próbáltam megszerezni az összes cigisdobozt, de 7 hiányzik, sehol nem találom õket. A leírás szerint ezek hiányoznak:
17 - Sensai, Étkezde
23 - Cone Puffs, Rekreációs terület
24 - Five Fingers, Rekreációs terület
27 - The Beetle Blend,
31 - Gronkos Bar, Õr negyed
33 - Guards, Õr negyed
46 - Robot Smokes, C csomag irányító
Ha valaki tud valami közelebbit, hogy pontosan hol szerezhetõk ezek be, légyszi írja már le! Elõre is köszi!!

PLS nagyon kéne

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

pls help me

leött~elött

maoppámba~mappámba

ui: ACE MEGA CODEC fent van imike 2k nem tudom mirõl beszélsz hogy elbassza a rendszert...

én már egy ve használom nincs vele gondom csak ugye a fear :D de arra a hétvégére uninstalltam:D

hi

6800GS videókarim van persze nálam is elõjött az opengl bug

nekem is HLD verzióm van:D szóval patchelni nem enged crackelés leött patchelem, nem a program filesbe hanem a games maoppámba tettem a stuffot az 1.1-es cuccot meg a géma könyvárából futtatom de 7-8!%nál megáll a patch

ok rivatuner opengl-t átteszem 1.5-re elindul áá happy meg minden inditom faszán menü is minden 1280ba megy lag nélkül fasza és betöltés alul nagyba villog 2p ok alt+tab ctrl alt del és az sbzengine.exe vagy mi a franc csak 12MB taskmanaggerben gondolom akkor nem tölti a mapot szóval akkor most mit csináljak

3500+
MSI 6800GS új driverrem
MSI neo 4-es alaplap természetesen rendes driverrem
feat 1 giga 400Mhz-s RAM

PLS HELP Mí

Hali!

Csak annyit...most játszottam végig a Doom 3-at<#alien>, majd a F.E.A.R-t<#violent>, és most kezdtem el a Riddick-et. Hát szerintem az a játék üti mind ez elõzõ kettõt. Nekem totál bejött.
Na csá.....<#wave>
Seth
ha megadod az email címedet küldök egy fájlt,ami megoldja a problémád..

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!
Nekem nagyon teccik a jatek! Mar maga a menurendszere ez a kockas igen jol ki lett talalva minden benne. Meg ahogy a sotetben mindenki fel...tolem :)

Egyszeru Dal

Köszönöm a válaszokat!Sajnos feltettem a legújabb forceware-t.Erre sajnos rá.... Nagy szívás

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ahogy koschwarz is írta, lehet, hogy a kártya a ludas.
De, azért próbáld ki, hogy felteszed a legújabb nVidia Forceware meghajtó csomagot, hozzá a DirectX 9.0c decemberi frissítését!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

koschwarz
feltehetõen a geforce fx5600 nem támogatja az openGL1.3-at (ez ugyanaz, mintha nem támogatná pl. a directX9-et).

sajnos ezek a geforce fx kártyák igazából egy nagy átverések voltak annak idején, szerintem. tulajdonképpen még a korábbi generációs geforce4-ek is jobbak voltak.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Sziasztok. Megvettem a játékot. A következõ a problémám. Geforce FX 5600-om van a legfisebb driverrel. A játék indítása után a következõ üzenetet kapom: The application requires graphics driver support for openGL 1.3 or higher. ezután egy hibaüzenet és visszalép az asztalra. Már próbálkoztam feltenni a patch-et, de az nem fut le mivel valami régi fájlt keres.Tudnátok segíteni, mert megõrülök, hogy eredeti játékot vettem és nem indul el.

IMYke2.0.0.0
Driverhiba lehet egyedül - elsõ blikkre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Halfer
Üdv! Elolvastam az egész fórumot, sokat segítettetek!
Viszont van még egy gond! A játék néha villódzik...
konfigom: amd 2800+, 512ram, msi 6600 gt 128mb -> szal a gépem elég jó, nem az a gond szvsz. 1024x768-ban egyszercsak beakad a gém, pedig elején jól ment. 800x600-ban király persze, de akkor is villódzik néha vmi objektum. ez miért van? driver? patch kellene?
(holo verzió van meg!)

Köszi most már minden magyar!!
ibrik
A beállításokban bekapcsoltad egyáltalán a feliratozást?

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg elkövetted azt a hibát, hogy nem hagytad a magyarítás telepítõjének a Readme.txt-t megjeleníteni.
Ezalatt ugyanis véglegesítette volna a magyarítás feltelepítéést. Ám az kimaradhatott.
Amennyiben részben nem mûködik a magyarítás (a dialógusok nem magyarul jelennek meg), akkor a játék könyvtárában ki kell törölni egy fájlt.
Elérési útvonala:
(példa:): D:\Starbreeze\Riddick EFBB\Content\Dialogues\All.xcd

Tehát az All.xcd fájlt töröld és menni fog a magyarítás!

Hi!
3 napja probálom hogy a beszéd is magyarul legyen felirva de sajnos nemsikerült!Pedig egyfojtában visszaolvasok!!Az benne van a telepitöben hogy elsösorban a dvd-és változathoz javasolt dehat ez lenne a baj?Hiszen atobbi dolog minden magyar!!Sajnos dvd-és verziot nem birok szerezni,nekem csak a három cd-és van!
IMYke2.0.0.0
Olvass vissza!

Csuhai G
Nekem még mindíg nem sikerült elindítanom! :D
#2013 hiba van nálam...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sziasztok!A játékban a feliratoknak is magyarnak kellene lenni?Nálam minden magyar csak ha beszélnek akkor angolul irja ki!Hogy lehetne ezt megcsinálni?Lehet hogy az a baj hogy nekem a 3 cd-és verzio van meg?Segiségeteket elöre is köszönöm!
IMYke2.0.0.0
<#papakacsint><#awink><#worship>

tep
baromijó játék volt<#eljen>....hétvégém ráment , de megérte
....köszönet i2k-nak a tökéletes fordításért<#worship>

\"SLICE of LIFE\"

IMYke2.0.0.0
<#nyes>
Valljuk meg, hogy az ATI jobb... <#nevetes1>

ibrik
Ezt azért jópáran vitatnák. <#vigyor>
Te mindig viccelsz.

ATI-n nekem is tökéletesen müxik a riddick!!
IMYke2.0.0.0
Jobb. ATI Radeon 9500 Pro. <#hehe>

Neked nVidia 6-os v. 7-es sorozatú kártyád van??
IMYke2.0.0.0
Komolyan nem értem, hogy mit szenvedtek... Nekem mindig mûködik a Játék.
Ráadásul, volt már WinXP SP1 angol, és WinXP SP2 magyar verzióval, 1.0 és 1.1-es Patch-el is telepítve. Mindig, hibátlanul futott...
Semmi fagyás, semmi csak 800*600, meg ilyenek...

Kösz:D
Így mostmár elindul, de a maximálisa beállítható felbontás a 800*600 ez nálad is így volt??
hiba
csekk #1953

De mi a szar ez??
nVidia logó feszít ott az elején és csak ATI-n indul el??
És nem is warezos hanem eredeti Riddick csinálja ezt!!!
De miért nem jó, a Shader Model 3 miatt?? V. miért?? Segítsetek már!!
Csuhai G
Le kell tölteni innét az 1.1-es eu patchet, fel kell rakni, és aztán elindul a játék, megakad a menünél, de legalább továbbjutottál ! :D

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Minden fel van rakva!!!
IMYke2.0.0.0
Alaplapi chipset driver, DirectX 9.0c, VGA-meghajtó driver... soroljam még?

Naaaa senkinek nem írt ki ilyen hibát!!!!!!!!!!

Nem hiszem el!!!!
Mit kell csinálni h. elinduljin a Riddick 6600GT-n v. 7800GT-n?? (ATI 9550-en és 9800-on elindult) Azt írja ki h. legalább 1.3-as OpenGL kell neki, de a 6600-osba meg a 7800asba 2.0ás van!!
Nem értem miért nem indul!!
Kösz és a páncélosokat hogyan?
Seth
ki kell õket mindeképp csinálni..

PSN ID.: Beegabor

HI! Eljutotam az ûrkikötõbe, ha nem osonok el az õrök mellet nem nyilik ki az ûrhajó??
HI! Nekem hála iIstennek azóta is megy, habár néha amikor kipurcanok kilép a játékból..
hülye kérdés: ha feltennék egy crack-et akkor nem kérné a cd? Ha igen tegyetek már fel egyet ide...
Feltettem a codec pakkot, de még így sem megy tovább! Asszem letörlöm ezt a játékot, mielõtt még valakiben vagy valamiben kárt teszek!