The Chronicles Of Riddick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(A dobozról lekopott. lol)
hát krva nagy játék az biztos...a kedvenc top5ös listámba tuti hogy benevezett :P
amúgy ez a kommentár vagy milyen mód ez micsoda amit most feloldott?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
Szétlövöd az üveget és kijösz a cuccal együtt. Bármikor ki lehet szálni belöle, de nem tanácsos, mert fogsz ezután elég erös ellenfelekkel találkozni...
Majd késöbb kiszálsz belöle, amikor muszáj, mert fel kell mász valahova.
sok sikert
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
http://www.cheathappens.com/features/cor/cor_walk.asp
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
én már vagy 1hete játsszom,és még mindig itt vagyok...pedig azér naponta egy oylan 2órát lenyomtam szerintem
de amugy kurvajó játék anno még régebben is toltam,csak akkor a mostaninál is szarabb gépem volt amin hát....khm :D(persze ezen se fut ezerrel,itt a vége felé sokszor belassul de lekaki van:D)
bár lehet hogy azért tünik hosszúnak mert mostanság egy játékot se vittem végig...nem is tudom melyiket talán a vice city volt az uccsó játék amit fullra kiakasztottam :S
egyébként a benti szobába valami vasúti sín lehet,de le van zárva mind a két sín végén a két ajtó
azt irja h felkell menni az ürkikötõbe....(élienek már jönnek nagyba)
fel is megyek a lifttel,egy robotos pali vár...rögtön rám is ront,kinyirom egy gránáttal...kilépek a liftbõl,van a szobába egy nagy láda,a lift fölött meg egy folyosó ahova be lehet látni,éppen egy õr lövöldözi a élieneket
aztán van egy másik szoba is beljebb,de semmi nyitott ajtó,ott is csak egy ugyanilyen szoba vagy folyosó van egy szinttel feljebb ahova nem tudok felmenni....ja a robot embertõl a minigunt most tudtam elõször elszedni,nemtudom h ezzel kell e valamit vagy...plz help :S
köszi
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
elõször akadtam el a játékban,légyszi segitsetek
a bányás résznél vagyok,amikor megtaláltam a csávót akit kellett keresni,viszavittem neki a csomagját is amit kért a gázos helyrõl stb.
felmentem a lifttel,és itt van egy rész amikor egy robotos csávó bennt áll egy körbekeritett szobában,a lámpát kilõttem,be is másztam hozzá....lövöm mint az állat,de semmi hatása:| (sokkolós pisztollyal persze) na most itt mit kell csinálni?mert hiába néztem a másik oldalon is ki lehetne mászni,de oda nem tudok átjutni mert minden ajtó zárva
plz help
Hogy lehet kiiktatni azt a robotot amely az ûrkikötõs részen van?
A magyarosításba az a feladat h. gyõzd le a nehéztüzérséget.kaptam 70db puska lõszert és bujkálok a 4 oszlop mögött tüzelek rá de nem akar kipurcanni:(
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelõre elég lesz:)
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelõre elég lesz:)
Valószínûleg nem hagytad, hogy a magyarítás telepítõje megjelenítse a readme.txt-t, mert csak azután törli az eredeti angol szövegeket tartalmazó "All.xcd" fájlt. Annyi a teendõd, hogy most ezt neked kell kézileg törölnöd.
A fájlt itt találod (pl.): ...\Starbreeze\Riddick EFBB\Content\Dialogues\All.xcd
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
feldobtam ujra én is a játékot, i2k magyarításával megtuningolva, viszont valami gond lehet, mert csak a menü magyar, amikor az emberkékkel beszélgetek vagy a bevezetõ animációk stb azok nem magyarok, hanem angol felirat! hol és mit rontottam el? a telepítõnek jól adtam meg az uticélt figyelembe vettem, hogy hozzáteszi mégegyszer a mappát stb...
pls help!
thx
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Befelé nõtt a szemem!
Már megvan (nagynehezen) :S
látni már láttam a 19es torony feliratot, de egy elektromos erõtér védi ill. egy kis szobában van egy robot, beugrani be tudok, de kijutni nem :(
Forza.
Tudtok valahol magyar nyelvû végigjátszást a játékhoz? Ha van please.
Tudnátok nekem segíteni elakadtam a cryo piramisoknál és sehogy sem tudom merre van a kijárat. Segutsetek légyszi.
screenshot
Játék közben megnyomod a PrintScreen gombot, kilépsz a játékból, megnyitod a Paint-et és beillesztés, a képet elmented.
Aztán a képet feltöltöd itt az Sg-n a galériádba, mindenkinek lehet galériája.
Elég régen játszottam vele és már nem emlékszem fejbõl a pályákra :/
Hogy lehet átjutni a Központi Raktáron? Alattam szakadék, az a raktár. Ha leugrom, meghalok. Visszafelé nincs út.
üdv
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.