The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy! A magyarításhoz sorozatszámot kellene! Tud vki segíteni?
(A dobozról lekopott. lol)

báttyó02
nah most végre volt rá idõm és végig toltam :)
hát krva nagy játék az biztos...a kedvenc top5ös listámba tuti hogy benevezett :P

amúgy ez a kommentár vagy milyen mód ez micsoda amit most feloldott?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DARYL
Ha elötte sporolsz a gránátokkal, akkor könyebb dolgod lesz, persze azért érdemes a fölötte elhaladó dobozokat rárobbantani. És ne menj ki az ajtón, használd azt pajzsként, ha rád lõ, akkor egyet hátralépsz és lecsukodik, majd ha löni akarsz akkor elölépsz és felnyilik.

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

DARYL
Az üveg mögotti cuccra gondolsz... azt kell csinálni, hogy beugrasz az árokba ami körbevezet a terem körül és odamész az üvegszoba hátához, aljához. Itt lesz egy létra, felmászol és bent vagy a cucc mellett, ami ÜRES. Odamész E-t nyomva beleülsz.
Szétlövöd az üveget és kijösz a cuccal együtt. Bármikor ki lehet szálni belöle, de nem tanácsos, mert fogsz ezután elég erös ellenfelekkel találkozni...

Majd késöbb kiszálsz belöle, amikor muszáj, mert fel kell mász valahova.

sok sikert

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

DARYL
Ha tudsz angolul, itt kapsz ingyen végigjátszást

http://www.cheathappens.com/features/cor/cor_walk.asp

Doom 4
na most hogy ha egy pálya nevet is mondasz akkor tok segiteni most 2 percel ez elött toltam vagy 15-öd szörre végig

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

báttyó02
amugy sokat visszaolvastam hogy kinek mi a véleménye a játékról,sokan irták hogy elég rövid a gém O:
én már vagy 1hete játsszom,és még mindig itt vagyok...pedig azér naponta egy oylan 2órát lenyomtam szerintem
de amugy kurvajó játék anno még régebben is toltam,csak akkor a mostaninál is szarabb gépem volt amin hát....khm :D(persze ezen se fut ezerrel,itt a vége felé sokszor belassul de lekaki van:D)
bár lehet hogy azért tünik hosszúnak mert mostanság egy játékot se vittem végig...nem is tudom melyiket talán a vice city volt az uccsó játék amit fullra kiakasztottam :S

báttyó02
gondoltam arra is hogy esetleg a gránáttal berobbantani vmelyik ajtót,de nem sikerült
egyébként a benti szobába valami vasúti sín lehet,de le van zárva mind a két sín végén a két ajtó

báttyó02
áá most megint elakadtam :\\\\

azt irja h felkell menni az ürkikötõbe....(élienek már jönnek nagyba)
fel is megyek a lifttel,egy robotos pali vár...rögtön rám is ront,kinyirom egy gránáttal...kilépek a liftbõl,van a szobába egy nagy láda,a lift fölött meg egy folyosó ahova be lehet látni,éppen egy õr lövöldözi a élieneket
aztán van egy másik szoba is beljebb,de semmi nyitott ajtó,ott is csak egy ugyanilyen szoba vagy folyosó van egy szinttel feljebb ahova nem tudok felmenni....ja a robot embertõl a minigunt most tudtam elõször elszedni,nemtudom h ezzel kell e valamit vagy...plz help :S

Doom 4
van végigjátszás ?

arty
én is itt voltam elakadva :)

Forza.

báttyó02
<#worship><#worship>
köszi

ibrik
Ott, ahol bemásztál a szobába, nem ereszkedj le a szobába, hanem a fal tetején balra kapaszkodj fel a szoba feletti csövekre és így függeszkedve mássz át a másik oldalra. Ott le, és hoppá, már vissza is kerültél a bánya bejáratához - azon kívül....

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

báttyó02
helló

elõször akadtam el a játékban,légyszi segitsetek

a bányás résznél vagyok,amikor megtaláltam a csávót akit kellett keresni,viszavittem neki a csomagját is amit kért a gázos helyrõl stb.
felmentem a lifttel,és itt van egy rész amikor egy robotos csávó bennt áll egy körbekeritett szobában,a lámpát kilõttem,be is másztam hozzá....lövöm mint az állat,de semmi hatása:| (sokkolós pisztollyal persze) na most itt mit kell csinálni?mert hiába néztem a másik oldalon is ki lehetne mászni,de oda nem tudok átjutni mert minden ajtó zárva
plz help

Doom 4
1 fenét fölötte menek az üzemanyag hordók amik úgy néznek ki mint egy poroltó és amikor elmegy felette akkor lõj a hordóra és le esik és bumm ezt 10-15X megcsinálod és kipurcan

muszáj lesz...lõdd...aztán jön az átvezetõ...

Hali!
Hogy lehet kiiktatni azt a robotot amely az ûrkikötõs részen van?
A magyarosításba az a feladat h. gyõzd le a nehéztüzérséget.kaptam 70db puska lõszert és bujkálok a 4 oszlop mögött tüzelek rá de nem akar kipurcanni:(
kösz, megvan

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelõre elég lesz:)

arty
visszaolvasol és leszeded az nvidia opengl fixet... vagy beirod alul keresõbe ;)

Forza.

nem nagyon értem, minden fórumon ezt meg az Omega driver-t írják

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelõre elég lesz:)

És mi az a Riva Tuner, meg hol találom meg?

Szasztok. Nekem az OpenGL hibás. Kellene hozzá az 1.3-as verzió. Tudnátok segíteni?

arty
thx :)

Forza.

ibrik
Nincs itt imyke, hogy már ezredszer is leírja a megoldást.
Valószínûleg nem hagytad, hogy a magyarítás telepítõje megjelenítse a readme.txt-t, mert csak azután törli az eredeti angol szövegeket tartalmazó "All.xcd" fájlt. Annyi a teendõd, hogy most ezt neked kell kézileg törölnöd.
A fájlt itt találod (pl.): ...\Starbreeze\Riddick EFBB\Content\Dialogues\All.xcd

arty
én nem találtam megoldást :(

angolul tolom ...

Forza.

igen feltettem rá a pöccsöt :) szóval szedjem le és ugy jó lesz? vagy van rá másik megoldás is?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

arty
nem a peccselt alapjátékra tetted a magyaritást? mert nekem ott csinálja :)

Forza.

Üdv!
feldobtam ujra én is a játékot, i2k magyarításával megtuningolva, viszont valami gond lehet, mert csak a menü magyar, amikor az emberkékkel beszélgetek vagy a bevezetõ animációk stb azok nem magyarok, hanem angol felirat! hol és mit rontottam el? a telepítõnek jól adtam meg az uticélt figyelembe vettem, hogy hozzáteszi mégegyszer a mappát stb...
pls help!
thx

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Halfer
és utána mehetsz tovább... mi a gond?

Doom 4
de hol lehet fel mászni a tanknál ? mert én mindig a az ûzemanyag tartályt löttem a feje felett és ráesett és meghalt

Pfffffffffffff....
Befelé nõtt a szemem!
Már megvan (nagynehezen) :S

Sziasztok! A magyarosítás kér nálam valami sorozatszámot! Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol találom azt? Kössz

arty
hálás köszönetem, egyenlõre nem volt idõm azóta még belenézni a játékba ujra :)

Forza.

ibrik
A pályaszámokra nem emlékszem, de ha esetleg arra gondolsz, hogy a bánya kijáratánál van egy helyiség, amiben egy "tankrobot" járkál ide-oda és a falra fel lehet mászni... szóval ha itt jársz, akkor ott át lehet mászni a helyiség fölött lévõ csöveken függeszkedve.

A 32.pályán lévõ nagy monstrumot hogy lehet kinyirni?

Halfer
Work Pass utáni helységben jobbra haladva próbálkozz!

arty
én a 19-es toronyhoz nem jutok el ... Jagger küldött oda h szerezzek bombát. Amit adott kódot, nem tudom melyik lifthez jó :(

látni már láttam a 19es torony feliratot, de egy elektromos erõtér védi ill. egy kis szobában van egy robot, beugrani be tudok, de kijutni nem :(

Forza.

Halfer
amikor egy olyan kis "szobában" ébredsz? ott kinyílik egy ajtó ahonnan bejönnek a lépegetõk, arra menj ki!

hi!
Tudtok valahol magyar nyelvû végigjátszást a játékhoz? Ha van please.
Hali!
Tudnátok nekem segíteni elakadtam a cryo piramisoknál és sehogy sem tudom merre van a kijárat. Segutsetek légyszi.
arty
valaki próbálta a játék 1.1-es pacthet? megy vele a magyarítás?

Forza.

Hi! Nekem se megy a riddick. Azt irja ki h. a program inicializálása nem megfelelõ! Az a gond h. nem sp.1 -es XP van a gépen?
Nem tudom feltölteni, mert azt írja: A kép típusa csak GIF vagy JPG lehet.
részletes végigjátszás angolul

screenshot
Játék közben megnyomod a PrintScreen gombot, kilépsz a játékból, megnyitod a Paint-et és beillesztés, a képet elmented.
Aztán a képet feltöltöd itt az Sg-n a galériádba, mindenkinek lehet galériája.

Hát sajna! nem tudom, hogy kell berakni azt a "szkrinsátot", de kösz, hogy válaszoltál.
Rakj be egy szkrínsátot, akkor talán tudnék segíteni.
Elég régen játszottam vele és már nem emlékszem fejbõl a pályákra :/

Sziasztok, tudna valaki segíteni?
Hogy lehet átjutni a Központi Raktáron? Alattam szakadék, az a raktár. Ha leugrom, meghalok. Visszafelé nincs út.
üdv
Halfer
Mivel a 2 film elõtt játszódik ez a játék, így szerintem elõször inkább 3.film lesz talán, de még az sem biztos inkább csak vágy :)

grebber
Pedig volt szó hogy lesz 2. rész!
Milyen másik priject?

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem lesz második rész. Egy másik project azonban igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.