2422
![](http://marsipajti.uw.hu/fb_riddick.jpg)
-
Meg olvasd el a #2236 hozzászólást! -
Rakd fel a legújabb mintorkártya drivert. De nézd meg, hogy elég jó kártyád van-e, mert ha nem, cserélés nélkül nem fog elindulni. -
kecskusz #2260 Helo
Kéne egy nagy segÍtség!Be instaláltam a játékot és mégsem indul el!:-(
Azt Írja ki,hogy "This application requires graphics driver support for OpenGL1.3 or highter".
Please nagyon kéne!!!
Előre is köszönöm -
Bodrey #2259 Azé köszi mindenkinek a seggítséget -
Bodrey #2258 A laptopomon meg elfut ati xpress 200M-mel 1.5ghz-en csak szaggat és ez k...ra fel b..sz agyilag
-
legujabb directx, ati driver és riddick 1.1 patch mellett? -
vegytek #2256 akkor passz.
mit is ír ki pontosan? -
Bodrey #2255 nem ati 9200 128-as -
vegytek #2254 nvidia-d van? -
Bodrey #2253 Csá mit kell tennem ahhoz h a game induljon és ne azt írja ki h inicializálás miatt ...
Kérhetek 1 kis seggítséget?
kö -
vegytek #2252 akit érdekelt az végig vitte, akit meg nem érdekelt az ki se próbálta
én az első csoportban vagyok -
na mivan kihalt a topik ?
-
Már néhányszor végig toltam ezért elnézést hogy csak most szólok. A sztrájk őrt akár egy pisztolyal is meg lehet ölni: a hátán a kát piros lámoánál van valami szellőző szerű kocka (lehet hogy csövek) és azt kell lőni. Amúgy amikor először találkozol vele egy extrát is nyit ha megölöd. -
Fixes in 1.1 Patch
---------------------------------------------------------------
* EAX is now by default disabled. This is to fix various issues with incompatible drivers.
* A bug in the OpenGL version detection code was fixed to allow the game to run on OpenGL 2.0 enabled drivers.
* Auto shader mode no longer choose shader mode 2.0++
* Detect if running Windows XP without SP1 and refuse to run the game.
* Fixed weapon switch bound to mouse wheel bug.
* Some outdated model textures was updated.
* Added option to enable game pad and set default to disabled instead of enabled
* Added option to turn model level of detail off.
* Enabled dumping support on crash.
* Added benchmarking scripts and benchmarks and fixed some issues with benchmarking.
-
1.1 miben más mint az 1.0? -
gabor86 #2247 kösz a segítséget -
vegytek #2246 én a küzdést mellőztem :)
felmentem az egyik piramis tetejére és megnéztem honnan jöttek a robotok, miután eltávolodtak attól az ajtótól, én kirohantam ott :D -
Ahogy ott ténferegsz, jönnek majd robotok, melyekkel megküzdve, ki tudsz majd jutni egy ajtón. -
gabor86 #2244 piramisból :D
-
gabor86 #2243 hy! segítséget szeretnék kérni. A Kyro vagy milyen kriptából hogy kell megszökni? -
latnok #2242 Kösze a segítséget! azt hiszem le fogom tölteni, bár jobb szeretném (mint sztem mindannyian:)ha egyedül is menne...
Most Ép a 7. pontnál vagyok, itt van az a rácsos ajtó ami az üzi szerint le van zárva bele kell vájni a résbe, hogy kinyithassam...
nos ez nem megy... már próbáltam, hogy lelövöm a légkondi propellerét, de az sem úgy esett, hogy tágítsa a rést...megoldási javaslat? -
vegytek #2241 nekem az 5. checkpoint a gyengélkedős rész, te ez előtt vagy utána vagy?
ma végre sikerült végig vinnem :P
ha kellenek a checkpointjaim,
akkor innen letöltheted és Riddick EFBB\Content\Save\ mappába másold be. (azt hiszem ide kell :P)
ui.: a mentéseimet vasárnap törölni fogom ;) -
latnok #2240 az 5.nél -
vegytek #2239 vagy a rivatunert teszed fel, amivel lehet állítani az OGL típusát, vagy a frissítést teszed fel. választhatsz :)
az okát nem tudom, de csak nv kártyákkal csinálja ezt (ha jól tudom) -
ja, 1ebkent bocs hogy nem olvastam vissza -
koszi a valaszt! azt is tudod, hogy mi az oka enek a problemanak? -
vegytek #2236 rivatuner-t tedd fel, majd az opengl-t állítsd át 1.3-ra -
korabban toltam a gemet egy radeon x550essel, fajan ment, de most a 6600gt-mel hibat ir ki indulaskor, asszem hoodlum verziom van, valami opengl errort ir ki. Amugy gepem a64 3000+, vindoz 32bites vkinek van vmi otlete mi lehet a nyugje? -
vegytek #2234 hányas checkpoint-nál van ez? -
latnok #2233 Mázlista vagy....Én már az elején megakadtam.. :)
Valami nagy számítógépet kell keresnem, és amikor a szervízalagútból kimegyek az egyik őrt simán lenyomom, de mivel ez elkezd lövöldözni, jön a másik aki kinyír....már 5*.. :) hiába a bokszer, meg a szike nem ellenfél a puskinnak..... de gondolom meg lehet csinálni, csak még nem jöttem rá a nyitjára...:( -
[spoiler]Be kell feküdni valamelyik másik fekhelyre...[/spoilerg -
vegytek #2231 azt hiszem majdnem végig toltam, azaz elakadtam a végefelé
majdnem megszöktem a hajóval, de elkaptak, és bedugtak egy fényes szobába, ahol másik 3 emberrel vagyok "hibernálva" és naponta kapok 2 perc "sétaidőt". itt mit kell tenni? -
latnok #2230 bocsi...megvan
-
ITT kellene körülnézni -
latnok #2228 hali!
Most kaptam meg a játékot....telepíteném a magyarítást, de kér valami sorozatszámot....nos nekem a DVD-s verzió van meg, de sorozatszámot nem találok...valaki segítene? -
nekem gf66000 as om van nekem teljesen jól fullon megy csak a lövésekknél baromira szaggat -
Sziasztok!
Én most vittem végig másodjára, az új gépemmel magyarul. Ez a játék vmi fantasztikus! A grafika az vmi elképesztően jól néz ki 1280x1024-ben full beállításokkal. Szóval király játék! Csak kár hogy ilyen rövid. Remélem lesz 2. rész! -
imyke oldalán a "Letöltés archívumban megtalálod. -
Ronnie17 #2224 oppá most esett le h tesóm má megcsinálta... de mikor elkapták és bezárták abba a szobába onnan ő sem tudott megszökni...
-
Ronnie17 #2223 császtok! nem tudna segíteni vki. mert elakadtam a 31. loading docks nevű küldetésnél... mikor felmegyek a lifttel kinyílik az ajtó és velem szembe egy robot benne az ürgével fent a fejem felett meg egy ablak szerűség ahonnan jönnek a kis szörnyek... és nem tudom mit kell csinálni lenyomtam a robotot elvettem tőle a gépágyúját,de semmi és má mentem minden felé még megpróbáltam vissza lemenni a lifttel de nem lehet...:S plíz help vki!!!!