2422
![](http://marsipajti.uw.hu/fb_riddick.jpg)
-
te beszáltál a robotba és azzal mész vagy egy sima gépfegyverrel próbálod kinyírni ? :D -
A plafonon mennek azok a kis palackok azokat kell lőni amikor felé ér!(vagy gránát) -
kecskusz #2300 Helo megint én vagyok!
Még egyszer köszi Pucher,de megint elakadtam a bányás rész meg van és a szörnyek elől is aszem megmenekültem,de sajna egy robot megálÍtott!
Nem tudja v.ki hogy lehetne megölni !Anyi infót tudok adni hogy a liftekel feljutottam egy robotot megöltem és egy gomb lenyomásával kinyÍlt egy kapu és ha bemegyek ott ácsorog ez a robot ha bejebb megyek kinyÍr!Vannak ugyan fegyvereim és a szobában is van egy-két db.de akárhogy is lövöm nem bir kinyúlni!Az infóban is csak annyit Ír hogy nyÍrjam ki!
Előre is köszönöm!!! -
vrobec #2299 Szep emlekek, kivalo, hangulatos jatek...barcsak lenne folytatasa. -
Régen voltróla szó hogy xbox 2 vel együtt jön majd de semmi azóta. -
kecskusz szivesen!
sorrow megnéztem a Wheelman trailerét és szerintem egész jónak igérkezik, mondjuk ebből a kis autós üldözéses részletböl nem sokra lehet következtetni. -
kecskusz #2296 Kösz!!!:-) -
sorrow #2295
Szerintem egyenlőre nem bővül a Riddick univerzum.
A Majesco irányításával készíti legújabb remekművét az istendurva Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay fejlesztője, a Starbreeze Studios. Ez pedig a Darkness lesz (x360-ra).
Vin Diesel cége pedig a Tigon Studios csak valami Wheelman nevű csodát csinált a Butcher bay óta. -
Én nem tudok róla, hogy lesz folytatása. Vagy lesz? -
Na végül sikerült végigtolni a gamet, az biztos hogy a közel jövőben mégegyszer nekiindulok. Jó kis játék volt, elég akciódús, várjuk a 2. részt. Az utolsó bejátszásban észrevettem hogy a 2. filmböl vannak részletek bejátszva, ennek van valami jelentősége a következő játékkal kapcsoltatban? -
De elhalkultak infok a folytatásról pedig jólenne már :( -
nincs.
vagy ujrakezded, vagy valahogy kilövöd mielött ő eltalál. javaslom, mozogj egyfolytában balra és jobbra de közben mindig a robotra célozz és lőjj! valszeg nem fog eltalálni ha ügyesen mozogsz. -
lőni kell mint az állat,amint előjön...kifog nyiffanni:P -
Az utolsó pályán vagyok, beszálltam egy robotba és mindenkit legyilkoltam kivéve 1 robotot. Mivel nincs szinte semennyi hp-m ezért azonnal megöl. Nincs valami megoldás hogy kiszálljak belőle vagy újra kell kezdenem a részt? -
Remélem ez a kis utbaigazás segíteni fog. És pont ez után jön az elite riotguardos rész:P -
Vissza kell menned work pass-ba, ott be a jobb ajtón majd megint jobbra fel a lépcsőn és ha jól emlékszem akkor kell ott lennie egy szellőzőnyílásnak.
-
kecskusz #2286 Csá!
Elakadtam a bányás résznél,megtaláltam jagger valencet is ,de nem mutat semmi irányt ahová mehetnék!Csak körbe,körbe megyek és nem találom a kiutat!Furcsa mód bármerre indulok el midig egy lifthez jutok!Már majd nem mindenkit kinyÍrtam csak néhány őr és a robotok maradtak élve!
PLEASE segÍtsétek! -
nincsmit -
Kösz a segítséget!!!! -
Click to Download File -
Tudtok egy helyet ahonnan le tudom szedni a crackjét? -
aaaaz, sötétség kronikája. thx -
The Chronicles of Riddick (ungarishe cím meg asszem A sötétség krónikája vala) -
Már mind1, azóta végigvittem, legnehezebb módban :P
annyi volt h rossz irányba mentem, mert egy másik csőben kellett elmászni.
első rész a Pitch Black - 22 évente sötétség
valaki megtudja mondani mi a 2. rész címe ? -
Security Research 2 -
mi a pálya neve majd ha othon leszek megnézem -
hi
kaphatnék valami help-et plz!
25 checkpoint és nemtudom pontosan hogy merre. mármint naggyábol tudom mert a szellözön keresztül kéne vissza felé mennem ahol késöbb kikapcsolok egy ventilátort és ugy még visszább ahol már voltam és ha az udvarig eljutok ott lelönek a megfigyelő kamerák. plz help
Ami az egészben a legviccesebb, hogy 1-2 éve már végigvittem a játékot magyarítás nélkül, és most azért játszom ujra mert akkor még angolul se tudtam annyira és hát az egyik kedvenc játékaim közé tartozik! -
utolsó pálya (aszem) egyszerű csak fussál kifelé és ott majd jön egy intro aztán azt a két robotot én úgy szoktam kinírni hogy a lámpákat kilövöm és így a sötétben látod őket a szuper látással -
Madmano #2274 Sziasztok.Egy kis segítség kéne:mikor a fordításban a "nehézjárőr"-rel nyomulok,át az irodákon.A vége felé.Bemegyek egy fölfele nyíló ajtón.Van ott 2őr.Jobb és baloldalt.Kinyírom őket.Bemegyek a helyiségbe.Jobbra fordulok,megyek a fal fele,mivel a szemben lévő ajtó nem nyílik.Erre a fal mögül kijön egy olyan 4lábon járó böszme robot,és kinyúvaszt.Olyan robot,amit ezelőtt úgy kellett kinyírni,hogy a fölötte szalagon elhaladó üzemanyagos cellákat rárobbantottam.De itt semmi ilyesmi!!Ha van vmi trükkje a dolognak,meg köszönném,ha megosztanátok velem.Vagy egy mentést ezután. -
kokiko3 #2273 hy el tudnád küdldni a crack-et a riddick 1-hez.e-mail címem: [email protected] -
kokiko3 #2272 ki tud egy no cd cracket a riddickhez?
-
KOVU #2271 Segitene valaki
elakadtam a bányás részen ahol sokkolotis lehetettvenni feladatom megkeresni jagger valencet.
meg is találom de onan nem tudom merre. ki irja feladat teljesitve és nem mutat semmi ujjat.
pls help -
kecskusz #2270 Az sem sgÍtene mert már azt is próbáltam!
Hát,nagyon peches vagyok!:-(
Igaz van még egy utolsó lehetőség,megpróbálom meg szerezni mástól,hát ha az működik majd!
De az nem lehet hogy a lemezzel van,mert kölcsön adtam egy haveromnak őnála is ezt csinálta először aztán sikerült megcsinálnija!
Csak sajnos már elfelejtette hogy sikerült neki azt mondta hogy ő is egy fórumból kapta a tippet,azt hittem hogy ebből!:-( -
Peches vagy. Több ötletem nincs. :(
Csak egy drasztikus: Win reinstall. -
kecskusz #2268 Az 1.1-es is fönt van és a Riva tuner is de Így sem meg!:-( -
Nekem FX5200-on is elment, minden variálás nélkül. Most 6600GT-n sincs semmi gondja.
Egyébként van hozzá egy javítás, azt hiszem 1.1, talán próbáld ki.
(valamiért nekem is fel kellett legutóbb raknom, csak mér nem emlékszem mi volt a gond, de ezzel megoldódott) -
Azt a Riva tunert is fel tetted? Úgy tudom, az is kell hozzá. Sorry nekem Ati van így csak belekotnyeleskedtem. :) -
kecskusz #2265 Na,sikerült elindÍtanom!:-)
De ahogy elindul,amikor kiÍrja hogy mikor készÍtették és hogy minden jog fenttartva meg ilyesmi akkor lefagy a játék és nem megy tovább!
Remélem v.ki erre is tud megoldást!!!:-)
Előre is köszönöm! -
kecskusz #2264 Ezt nem értem átálÍtottam az opengl-t 1.3-ra és utána sem indul! -
kecskusz #2263 meg néztem a grf.kártyám Nvidia GeForce 6200 ami elviszi a játékot,de a #2236 hozzászólás talán segÍt!
Köszi!:-)
Majd megÍrom hogy sikerült-e!