The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki tud egy no cd cracket a riddickhez?

Segitene valaki
elakadtam a bányás részen ahol sokkolotis lehetettvenni feladatom megkeresni jagger valencet.
meg is találom de onan nem tudom merre. ki irja feladat teljesitve és nem mutat semmi ujjat.
pls help
Az sem sgÍtene mert már azt is próbáltam!

Hát,nagyon peches vagyok!:-(

Igaz van még egy utolsó lehetõség,megpróbálom meg szerezni mástól,hát ha az mûködik majd!

De az nem lehet hogy a lemezzel van,mert kölcsön adtam egy haveromnak õnála is ezt csinálta elõször aztán sikerült megcsinálnija!
Csak sajnos már elfelejtette hogy sikerült neki azt mondta hogy õ is egy fórumból kapta a tippet,azt hittem hogy ebbõl!:-(

Evin
Peches vagy. Több ötletem nincs. 😞
Csak egy drasztikus: Win reinstall.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Az 1.1-es is fönt van és a Riva tuner is de Így sem meg!:-(

Evin
Nekem FX5200-on is elment, minden variálás nélkül. Most 6600GT-n sincs semmi gondja.
Egyébként van hozzá egy javítás, azt hiszem 1.1, talán próbáld ki.
(valamiért nekem is fel kellett legutóbb raknom, csak mér nem emlékszem mi volt a gond, de ezzel megoldódott)

Trucker39
Azt a Riva tunert is fel tetted? Úgy tudom, az is kell hozzá. Sorry nekem Ati van így csak belekotnyeleskedtem. 😊

Na,sikerült elindÍtanom!:-)

De ahogy elindul,amikor kiÍrja hogy mikor készÍtették és hogy minden jog fenttartva meg ilyesmi akkor lefagy a játék és nem megy tovább!

Remélem v.ki erre is tud megoldást!!!:-)

Elõre is köszönöm!

Ezt nem értem átálÍtottam az opengl-t 1.3-ra és utána sem indul!

meg néztem a grf.kártyám Nvidia GeForce 6200 ami elviszi a játékot,de a #2236 hozzászólás talán segÍt!

Köszi!:-)

Majd megÍrom hogy sikerült-e!

Trucker39
Meg olvasd el a #2236 hozzászólást!

Evin
Rakd fel a legújabb mintorkártya drivert. De nézd meg, hogy elég jó kártyád van-e, mert ha nem, cserélés nélkül nem fog elindulni.

Helo

Kéne egy nagy segÍtség!Be instaláltam a játékot és mégsem indul el!:-(
Azt Írja ki,hogy "This application requires graphics driver support for OpenGL1.3 or highter".
Please nagyon kéne!!!

Elõre is köszönöm

Azé köszi mindenkinek a seggítséget
A laptopomon meg elfut ati xpress 200M-mel 1.5ghz-en csak szaggat és ez k...ra fel b..sz agyilag
arty
legujabb directx, ati driver és riddick 1.1 patch mellett?

Forza.

akkor passz.
mit is ír ki pontosan?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

nem ati 9200 128-as
nvidia-d van?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Csá mit kell tennem ahhoz h a game induljon és ne azt írja ki h inicializálás miatt ...
Kérhetek 1 kis seggítséget?
akit érdekelt az végig vitte, akit meg nem érdekelt az ki se próbálta

én az elsõ csoportban vagyok

Doom 4
na mivan kihalt a topik ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Már néhányszor végig toltam ezért elnézést hogy csak most szólok. A sztrájk õrt akár egy pisztolyal is meg lehet ölni: a hátán a kát piros lámoánál van valami szellõzõ szerû kocka (lehet hogy csövek) és azt kell lõni. Amúgy amikor elõször találkozol vele egy extrát is nyit ha megölöd.

arty
Fixes in 1.1 Patch
---------------------------------------------------------------

* EAX is now by default disabled. This is to fix various issues with incompatible drivers.
* A bug in the OpenGL version detection code was fixed to allow the game to run on OpenGL 2.0 enabled drivers.
* Auto shader mode no longer choose shader mode 2.0++
* Detect if running Windows XP without SP1 and refuse to run the game.
* Fixed weapon switch bound to mouse wheel bug.
* Some outdated model textures was updated.
* Added option to enable game pad and set default to disabled instead of enabled
* Added option to turn model level of detail off.
* Enabled dumping support on crash.
* Added benchmarking scripts and benchmarks and fixed some issues with benchmarking.

Forza.

Sland
1.1 miben más mint az 1.0?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kösz a segítséget
én a küzdést mellõztem 😊

felmentem az egyik piramis tetejére és megnéztem honnan jöttek a robotok, miután eltávolodtak attól az ajtótól, én kirohantam ott 😄

Nemcso
Ahogy ott ténferegsz, jönnek majd robotok, melyekkel megküzdve, ki tudsz majd jutni egy ajtón.

piramisból 😄
hy! segítséget szeretnék kérni. A Kyro vagy milyen kriptából hogy kell megszökni?
Kösze a segítséget! azt hiszem le fogom tölteni, bár jobb szeretném (mint sztem mindannyian😊ha egyedül is menne...

Most Ép a 7. pontnál vagyok, itt van az a rácsos ajtó ami az üzi szerint le van zárva bele kell vájni a résbe, hogy kinyithassam...
nos ez nem megy... már próbáltam, hogy lelövöm a légkondi propellerét, de az sem úgy esett, hogy tágítsa a rést...megoldási javaslat?
nekem az 5. checkpoint a gyengélkedõs rész, te ez elõtt vagy utána vagy?

ma végre sikerült végig vinnem 😛
ha kellenek a checkpointjaim,
akkor innen letöltheted és Riddick EFBB\Content\Save\ mappába másold be. (azt hiszem ide kell 😛)

ui.: a mentéseimet vasárnap törölni fogom 😉

az 5.nél
vagy a rivatunert teszed fel, amivel lehet állítani az OGL típusát, vagy a frissítést teszed fel. választhatsz 😊
az okát nem tudom, de csak nv kártyákkal csinálja ezt (ha jól tudom)

zorrobomber
ja, 1ebkent bocs hogy nem olvastam vissza<#wow3>

zorrobomber
koszi a valaszt! azt is tudod, hogy mi az oka enek a problemanak?

rivatuner-t tedd fel, majd az opengl-t állítsd át 1.3-ra

zorrobomber
korabban toltam a gemet egy radeon x550essel, fajan ment, de most a 6600gt-mel hibat ir ki indulaskor, asszem hoodlum verziom van, valami opengl errort ir ki. Amugy gepem a64 3000+, vindoz 32bites vkinek van vmi otlete mi lehet a nyugje?

hányas checkpoint-nál van ez?

Mázlista vagy....Én már az elején megakadtam.. 😊

Valami nagy számítógépet kell keresnem, és amikor a szervízalagútból kimegyek az egyik õrt simán lenyomom, de mivel ez elkezd lövöldözni, jön a másik aki kinyír....már 5*.. 😊 hiába a bokszer, meg a szike nem ellenfél a puskinnak..... de gondolom meg lehet csinálni, csak még nem jöttem rá a nyitjára...😞
ibrik
Be kell feküdni valamelyik másik fekhelyre...[/spoilerg

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

azt hiszem majdnem végig toltam, azaz elakadtam a végefelé
majdnem megszöktem a hajóval, de elkaptak, és bedugtak egy fényes szobába, ahol másik 3 emberrel vagyok "hibernálva" és naponta kapok 2 perc "sétaidõt". itt mit kell tenni?

bocsi...megvan
Seth
ITT kellene körülnézni

PSN ID.: Beegabor

hali!

Most kaptam meg a játékot....telepíteném a magyarítást, de kér valami sorozatszámot....nos nekem a DVD-s verzió van meg, de sorozatszámot nem találok...valaki segítene?
Doom 4
nekem gf66000 as om van nekem teljesen jól fullon megy csak a lövésekknél baromira szaggat

Ioles
Sziasztok!
Én most vittem végig másodjára, az új gépemmel magyarul. Ez a játék vmi fantasztikus! A grafika az vmi elképesztõen jól néz ki 1280x1024-ben full beállításokkal. Szóval király játék! Csak kár hogy ilyen rövid. Remélem lesz 2. rész!

ibrik
imyke oldalán a "Letöltés archívumban megtalálod.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

oppá most esett le h tesóm má megcsinálta... de mikor elkapták és bezárták abba a szobába onnan õ sem tudott megszökni...

császtok! nem tudna segíteni vki. mert elakadtam a 31. loading docks nevû küldetésnél... mikor felmegyek a lifttel kinyílik az ajtó és velem szembe egy robot benne az ürgével fent a fejem felett meg egy ablak szerûség ahonnan jönnek a kis szörnyek... és nem tudom mit kell csinálni lenyomtam a robotot elvettem tõle a gépágyúját,de semmi és má mentem minden felé még megpróbáltam vissza lemenni a lifttel de nem lehet...:S plíz help vki!!!!