The Chronicles Of Riddick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elakadtam a bányás részen ahol sokkolotis lehetettvenni feladatom megkeresni jagger valencet.
meg is találom de onan nem tudom merre. ki irja feladat teljesitve és nem mutat semmi ujjat.
pls help
Hát,nagyon peches vagyok!:-(
Igaz van még egy utolsó lehetõség,megpróbálom meg szerezni mástól,hát ha az mûködik majd!
De az nem lehet hogy a lemezzel van,mert kölcsön adtam egy haveromnak õnála is ezt csinálta elõször aztán sikerült megcsinálnija!
Csak sajnos már elfelejtette hogy sikerült neki azt mondta hogy õ is egy fórumból kapta a tippet,azt hittem hogy ebbõl!:-(
Csak egy drasztikus: Win reinstall.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Egyébként van hozzá egy javítás, azt hiszem 1.1, talán próbáld ki.
(valamiért nekem is fel kellett legutóbb raknom, csak mér nem emlékszem mi volt a gond, de ezzel megoldódott)
De ahogy elindul,amikor kiÍrja hogy mikor készÍtették és hogy minden jog fenttartva meg ilyesmi akkor lefagy a játék és nem megy tovább!
Remélem v.ki erre is tud megoldást!!!:-)
Elõre is köszönöm!
Köszi!:-)
Majd megÍrom hogy sikerült-e!
Kéne egy nagy segÍtség!Be instaláltam a játékot és mégsem indul el!:-(
Azt Írja ki,hogy "This application requires graphics driver support for OpenGL1.3 or highter".
Please nagyon kéne!!!
Elõre is köszönöm
mit is ír ki pontosan?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Kérhetek 1 kis seggítséget?
kö
én az elsõ csoportban vagyok
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
---------------------------------------------------------------
* EAX is now by default disabled. This is to fix various issues with incompatible drivers.
* A bug in the OpenGL version detection code was fixed to allow the game to run on OpenGL 2.0 enabled drivers.
* Auto shader mode no longer choose shader mode 2.0++
* Detect if running Windows XP without SP1 and refuse to run the game.
* Fixed weapon switch bound to mouse wheel bug.
* Some outdated model textures was updated.
* Added option to enable game pad and set default to disabled instead of enabled
* Added option to turn model level of detail off.
* Enabled dumping support on crash.
* Added benchmarking scripts and benchmarks and fixed some issues with benchmarking.
Forza.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
felmentem az egyik piramis tetejére és megnéztem honnan jöttek a robotok, miután eltávolodtak attól az ajtótól, én kirohantam ott 😄
Most Ép a 7. pontnál vagyok, itt van az a rácsos ajtó ami az üzi szerint le van zárva bele kell vájni a résbe, hogy kinyithassam...
nos ez nem megy... már próbáltam, hogy lelövöm a légkondi propellerét, de az sem úgy esett, hogy tágítsa a rést...megoldási javaslat?
ma végre sikerült végig vinnem 😛
ha kellenek a checkpointjaim,
akkor innen letöltheted és Riddick EFBB\Content\Save\ mappába másold be. (azt hiszem ide kell 😛)
ui.: a mentéseimet vasárnap törölni fogom 😉
az okát nem tudom, de csak nv kártyákkal csinálja ezt (ha jól tudom)
Valami nagy számítógépet kell keresnem, és amikor a szervízalagútból kimegyek az egyik õrt simán lenyomom, de mivel ez elkezd lövöldözni, jön a másik aki kinyír....már 5*.. 😊 hiába a bokszer, meg a szike nem ellenfél a puskinnak..... de gondolom meg lehet csinálni, csak még nem jöttem rá a nyitjára...😞
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
majdnem megszöktem a hajóval, de elkaptak, és bedugtak egy fényes szobába, ahol másik 3 emberrel vagyok "hibernálva" és naponta kapok 2 perc "sétaidõt". itt mit kell tenni?
PSN ID.: Beegabor
Most kaptam meg a játékot....telepíteném a magyarítást, de kér valami sorozatszámot....nos nekem a DVD-s verzió van meg, de sorozatszámot nem találok...valaki segítene?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Én most vittem végig másodjára, az új gépemmel magyarul. Ez a játék vmi fantasztikus! A grafika az vmi elképesztõen jól néz ki 1280x1024-ben full beállításokkal. Szóval király játék! Csak kár hogy ilyen rövid. Remélem lesz 2. rész!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu