The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slig
lessz 2?

スラッグ

grebber
Eltünt a süllyesztõben a 2. rséz vagy mivan most??

Next PC upgrade: 2022

Slig
Isten ez a játék!!! Csak kicsit rövid :(((

スラッグ

Kösz a segítséget mind2töknek. Ahol Jagger Valanc van ott az egyik fúrómunkásnak volt vent toolja, úgyhogy találtam egyet.

Már egyszer végigjátszottam akkor nem volt ilyen probléma, én is csodálkoztam h. miért nincs nálam Vent Tool:)
Halfer
de arra kell, de Vent toolt, hm, talán a dolgozóktól tudsz szerezni, elvileg már kellene hogy legyen nálad

Asszem találni és vásárolni is lehet, már nem emlékszem pontosan mert régen toltam a játékot

Elakadtam a játékban, úgyhogy kellene egy kis segítség.
A tower 19 felé megyek és a bombát kellene megszerezni. El is megyek a Work Pass-ba ahogy írja a feladat de onnan nem tudok mit csinálni, találtam egy szellõzõ félét de nem tudom kinyitni mert kell hozzá nyitóka (Vent Tool).
Azt lehet valahonnan szerezni v. nem is arra kell menni?
Halfer
Én sem FIX-el csináltam, hanem RivaTuner-ben. Elõkeressem a hsz-em amibe leírtam? :O

Gerisone
nem müxött egyáltalán! átmásoltam a fixet 1000x próbálkoztam amikor a jóisten tuggya hanyaccorra nyomtam rá az exére , amikor hirtelen elindult! Nemvágom mérnem ment egybõl a fix után! de mindegy már megy! Köszi a helpet!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Halfer
Még hányszor kell leírni??? Olvassatok már vissza, hogy RivaTuner-ben hol kell beállítani vagy szedjétek le a Fix-et! Vmelyik csak jó!

Gerisone
még mindíg nem müxik! ugyan az az opengl para

Gerisone
nekem a MYTH-es verzsön van meg! átmásoltam a myth mappából mindent telepítés után de a játék inditás után asszonngya h 1.3mas opengl kell hozzá és el sem indul a game! mér van ez?

IMYke2.0.0.0
A C.S.I. 3-hoz jelenleg még nem létezik magyarítás.
Az elsõ részhez én készítgetem, a többihez érdemes a Magyarítások Portál fórumában kérdezgetni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jah i2k figy lenne 1 nagy kérdésem nagynénémnek kellene magyarosítás a Csi 3 hoz ha tudnl valamit tenni megköszönném csak azért mert hülye az angolhoz

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

thx i2k:dsry ideges voltam

IMYke2.0.0.0
Csak 4 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hy lenne 1 irdatlan nagy kérdésem.Van egy Asus 6600gt-m 128 as és felteszem a Chronicles of riddic játékot,elindítom elkezd villogni,utánna kiírja hogy 1.3 vagy annl erõsebb opengl kell neki nincs egy éves a vidi,és aza fura ati radeon 9200LE vel meg szépen fut max grafon valaki mondjon valami okosat mert nem toom mi a baj.
elõre is thx

grebber
Hát ennek mi van már a 2. részével?Nagyon kéne már mert az 1 az über!

Halfer
vagy ez, vagy a RivaTuner-ben vidd lejebb az OpenGL-t

Seth
OPENGL FIX- ezt szedd le és jó lesz

PSN ID.: Beegabor

ibrik
Rakj fel egy régebbi drivert.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

üdv! segytene valaki? nem tudom elindítani, mert a gép szerint nem támogatja a videokártyadriverem az opengl 1.3-at. pedig gf6600 gt-m van, a legújabb nvidia driverrel. mi lehet a gond?

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Sziasztok nem itt szokott lenni Mikike ???
sziasztok!segitsen valaki, én a ott akadtam el hogy a bányába megvettem jupitertöl a robbanoanyagot, de most merremenjek?nem tom semerre,se!

Megosztom, beleöntöm a modembe ;) <#nevetes1>

Halfer
oké, behajtom rajtad ;)

Ezer köcce, de a rivatunert nemolvastam, a lényeg hogy mostmár megy.<#eljen>

Jövök 1 serrel<#eljen><#pias><#wink>

Halfer
volt már errõl szó. rivatunerrel vidd le az opengl-t 1.3 alá és jó lesz.

Szépnagyot mindenkinek. látom nemcsak nekem van az a bizonyos opengl 1.3-as hiba ami a 6600GT karinál jelentkezett. Én megpróbáltam mindent, a patch-ot, az nvidia openglfix.rar állományt, és a drivert is 84.21-es forceware-t is de csak nemakar összejönni, jaah és a directX9 is a legújabb. <#nemtudom><#falbav> ha valaki tud még megoldást elõre is megköszönném <#help>
Nemtudom mivan ezekkel az újabb karikkal, anno a gef3 Ti200-al semmi ilyen jellegü gondom nemvolt.

Halfer
Kerüld ki az ellenségeket. Ahonnan jönnek, az az ajtó nyitva lesz!

Szevasztok!
Help! Elakadtam a Kyro Piramid pályán. 4 piramis van, azokra próbáltam felugrálni, az ajtók zárva vannak a robotokat meg nemtodum lenyomni. Mit kell itt csinálni?
grebber
Mi a feladat , hol akadtál el?

bányába

elakadtam

segítsetek

Na minnyá fenlrakom a gémet és akkor mondom hol járok, kb 30 min

ibrik
Ha a bányában minden feladatot végrehajtottál, akkor van egy rész a bánya kijáratánál, ahol egy helyiségben egy "lépegetõ" járkál fel-alá. Akár be is tudnál mászni oda, de akkor ott bent is ragadnál örökre...
Ehelyett húzódszkodj fel a falra és baloldalt a helyiség felett a mennyezeti tetõszerkezeten (vagy micsodán) át tudsz függeszkedve menni a másik oldalra, ahol leugorva a bánya kijáratánál/bejáratánál találod magad.

lalakov
Melyik liftrõl beszélsz? Amelyikkel lejöttél a bányába vagy a késõbbirõl(ahol fegyvert tudtál venni)?
de tood mit, feldobom gyorsba és majd ha visszateszem a mentést akkor megmondom hol kellene a segítség...

hát az elég nehéz lecc mert még nincs fent a game csak multkor elakadtam és most fel se teszem ha nem took tovább menni!!!

de annál a résznél vagyok hogy vissza kell menni a bányából asszem a 17 toronyba...

és csak meek körbe körbe meg liftezek meg minden és mindig ugyanoda lyukadok ki

Halfer
kérdezz itt és válaszolok ha elakadtál

hali!!!
Valaki nem tudna küldeni nekem egy végigjátszást a Riddickhez?????
Nagyon megköszönném!!!!

E-mail: [email protected]
Elõre is THX!!!

Halfer
hallod, mindegy, tuti tvábbmegy ha vársz. a lite amúgy mindenhez jó elvileg

IMYke2.0.0.0
Töltsd le a javított magyarítást a honlapomról - link a bannerben!
Azzal tuti nem lesz blank screen ott.

grebber
K-Lite van fennt.

Halfer
nyugi. nekem is ez volt. 2x is mikor végigvittem. de nyugi ez 2 perc és utána jön a köv. pálya ahol látsz már ;)

ibrik
Milyen videokodekek vagy pakk van fent a gépeden?
Vagy próbáltad már régebbi VGA driver-el?

grebber
Na elõszedtem megint a gamet.
Ott vagyok hogy lezuztam a szeme miatt Abott-ot és a következõ rész már megy az átvezetõ rész de nemlátok semmit mert nincs kép de hang az van.
Mitõl lehet ez?

Már 2x végigvittem, de még mindig nem értek vmit.. van egy küldi, amit egy csávó ad a börtönben, hogy hozzam fel a bányákból a szemüvegét, vagy vmilyét...de ha lemegyek a bányákba, onnan már nem jutok vissza, nem?