The Chronicles Of Riddick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már egyszer végigjátszottam akkor nem volt ilyen probléma, én is csodálkoztam h. miért nincs nálam Vent Tool:)
A tower 19 felé megyek és a bombát kellene megszerezni. El is megyek a Work Pass-ba ahogy írja a feladat de onnan nem tudok mit csinálni, találtam egy szellõzõ félét de nem tudom kinyitni mert kell hozzá nyitóka (Vent Tool).
Azt lehet valahonnan szerezni v. nem is arra kell menni?
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Az elsõ részhez én készítgetem, a többihez érdemes a Magyarítások Portál fórumában kérdezgetni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
elõre is thx
Next PC upgrade: 2022
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
Jövök 1 serrel<#eljen>#eljen><#pias>#pias><#wink>#wink>
Nemtudom mivan ezekkel az újabb karikkal, anno a gef3 Ti200-al semmi ilyen jellegü gondom nemvolt.
Help! Elakadtam a Kyro Piramid pályán. 4 piramis van, azokra próbáltam felugrálni, az ajtók zárva vannak a robotokat meg nemtodum lenyomni. Mit kell itt csinálni?
Ehelyett húzódszkodj fel a falra és baloldalt a helyiség felett a mennyezeti tetõszerkezeten (vagy micsodán) át tudsz függeszkedve menni a másik oldalra, ahol leugorva a bánya kijáratánál/bejáratánál találod magad.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
de annál a résznél vagyok hogy vissza kell menni a bányából asszem a 17 toronyba...
és csak meek körbe körbe meg liftezek meg minden és mindig ugyanoda lyukadok ki
Valaki nem tudna küldeni nekem egy végigjátszást a Riddickhez?????
Nagyon megköszönném!!!!
E-mail: [email protected]
Elõre is THX!!!
Azzal tuti nem lesz blank screen ott.
Vagy próbáltad már régebbi VGA driver-el?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ott vagyok hogy lezuztam a szeme miatt Abott-ot és a következõ rész már megy az átvezetõ rész de nemlátok semmit mert nincs kép de hang az van.
Mitõl lehet ez?
Next PC upgrade: 2022