The Chronicles Of Riddick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Lenne egy problémám.
Miért van az hgy ujjabb NVIDIA Driver-ekkel nem indul el??
Erre an valami orvoslás??
Úgy hallottam hogy az 1.0-ás patch jó ellenne.
Igaz??
Boccs
Ez miért van????
HELP PLS!!!!!!!!!!!
GLORY GLORY MAN UNITED
sztori 0/10
ennyi
GLORY GLORY MAN UNITED
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Köszönöm mindenkinek aki segÍtett<#worship>#worship><#worship>#worship>,bevallom kellemesen csalódtam ebben a játékban!
egy-két ember azt mondta hogy béna,rossz játék,de egyátalán nem igaz ennél jobb játékot nem nagyon lehet készÍteni.
Úgy hallotam készül,vagy már el is készült a folytatás,de igaz hogy csak x-boxra?
Hogy lehet innen elmenekülni?
Még egyszer köszi Pucher,de megint elakadtam a bányás rész meg van és a szörnyek elõl is aszem megmenekültem,de sajna egy robot megálÍtott!
Nem tudja v.ki hogy lehetne megölni !Anyi infót tudok adni hogy a liftekel feljutottam egy robotot megöltem és egy gomb lenyomásával kinyÍlt egy kapu és ha bemegyek ott ácsorog ez a robot ha bejebb megyek kinyÍr!Vannak ugyan fegyvereim és a szobában is van egy-két db.de akárhogy is lövöm nem bir kinyúlni!Az infóban is csak annyit Ír hogy nyÍrjam ki!<#nemtudom>#nemtudom>
Elõre is köszönöm!!!
kecskusz szivesen!
sorrow megnéztem a Wheelman trailerét és szerintem egész jónak igérkezik, mondjuk ebbõl a kis autós üldözéses részletböl nem sokra lehet következtetni.
GLORY GLORY MAN UNITED
Szerintem egyenlõre nem bõvül a Riddick univerzum.
A Majesco irányításával készíti legújabb remekmûvét az istendurva Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay fejlesztõje, a Starbreeze Studios. Ez pedig a Darkness lesz (x360-ra).
Vin Diesel cége pedig a Tigon Studios csak valami Wheelman nevû csodát csinált a Butcher bay óta.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
GLORY GLORY MAN UNITED
vagy ujrakezded, vagy valahogy kilövöd mielött õ eltalál. javaslom, mozogj egyfolytában balra és jobbra de közben mindig a robotra célozz és lõjj! valszeg nem fog eltalálni ha ügyesen mozogsz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
GLORY GLORY MAN UNITED
GLORY GLORY MAN UNITED
GLORY GLORY MAN UNITED
Elakadtam a bányás résznél,megtaláltam jagger valencet is ,de nem mutat semmi irányt ahová mehetnék!Csak körbe,körbe megyek és nem találom a kiutat!Furcsa mód bármerre indulok el midig egy lifthez jutok!Már majd nem mindenkit kinyÍrtam csak néhány õr és a robotok maradtak élve!
PLEASE segÍtsétek!
PSN ID.: Beegabor
annyi volt h rossz irányba mentem, mert egy másik csõben kellett elmászni.
elsõ rész a Pitch Black - 22 évente sötétség
valaki megtudja mondani mi a 2. rész címe ?
kaphatnék valami help-et plz!
25 checkpoint és nemtudom pontosan hogy merre. mármint naggyábol tudom mert a szellözön keresztül kéne vissza felé mennem ahol késöbb kikapcsolok egy ventilátort és ugy még visszább ahol már voltam és ha az udvarig eljutok ott lelönek a megfigyelõ kamerák. plz help
Ami az egészben a legviccesebb, hogy 1-2 éve már végigvittem a játékot magyarítás nélkül, és most azért játszom ujra mert akkor még angolul se tudtam annyira és hát az egyik kedvenc játékaim közé tartozik!