The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeathJr
Leszedtem és amikor indítom valaminek fagy a játék:S
Miért van ez??

arty
mármint 1.1-es, nem ?

Forza.

igaz

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

DeathJr
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Miért van az hgy ujjabb NVIDIA Driver-ekkel nem indul el??
Erre an valami orvoslás??
Úgy hallottam hogy az 1.0-ás patch jó ellenne.
Igaz??

Boccs
imag/big/146148808.JPG

Ez miért van????
HELP PLS!!!!!!!!!!!
Pucher
Ma feltörték az acc-omat szóval az elõzõ hozzászólásomat vegyétek semmisnek. mint látható kaptam 3 warnt-is, szóval kérnék mindenkit hogy az elõzõ néhány hsz-emet a forumba ne vegye senkise figyelembe mert pontosan 20:45 kor tudtam meg hogy acc-omat a nevemet és olyan dolgok kerültek írásra amikrõl nem tehetek.

GLORY GLORY MAN UNITED

Pucher
rájöttem h ez a legszarabb film amit életemben láttam
sztori 0/10
ennyi

GLORY GLORY MAN UNITED

Csáó!Rem tudtok segíteni.Crack,minden megvolt.Amikor elinditom a játékot bejön egy szoveg a játék adatairól és nem megy tovább.
Doom 4
nem akartam leszúrni hogy rövid csa de tényleg picit

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
hát sajnos nincs de ha lesz akkor hoszabb is lehetne

De nekem azt mondták hogy már készül,vagy készvan A Riddick köv. része!

Evin
Egyelõre nincs folytatás, semmire.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Végre,végigvittem!
Köszönöm mindenkinek aki segÍtett<#worship><#worship>,bevallom kellemesen csalódtam ebben a játékban!
egy-két ember azt mondta hogy béna,rossz játék,de egyátalán nem igaz ennél jobb játékot nem nagyon lehet készÍteni.
Úgy hallotam készül,vagy már el is készült a folytatás,de igaz hogy csak x-boxra?

oksi

Doom 4
kezd elõröl és figyeld meg mejik ajtón jönnekbe ott tudsz kimenni ja és nem kell megõlni a robotokat.én úgy szoktam hogy gyorsan föl azt egyik piramis tetejére és ott legugolok és néha nem vesznek észre de ha mégis az ajtón túl nem jönnek utánad

Helo,tiszta szerencsétlenség vagyok!Megint elakadtam,most a piramisoknál vagyok az ott lévõ robotokat inyÍrtam,egyet kivéve!
Hogy lehet innen elmenekülni?

OK kösz!<#worship>

UnknownAsshole
te beszáltál a robotba és azzal mész vagy egy sima gépfegyverrel próbálod kinyírni ? :D
Doom 4
A plafonon mennek azok a kis palackok azokat kell lõni amikor felé ér!(vagy gránát)

Helo megint én vagyok!
Még egyszer köszi Pucher,de megint elakadtam a bányás rész meg van és a szörnyek elõl is aszem megmenekültem,de sajna egy robot megálÍtott!
Nem tudja v.ki hogy lehetne megölni !Anyi infót tudok adni hogy a liftekel feljutottam egy robotot megöltem és egy gomb lenyomásával kinyÍlt egy kapu és ha bemegyek ott ácsorog ez a robot ha bejebb megyek kinyÍr!Vannak ugyan fegyvereim és a szobában is van egy-két db.de akárhogy is lövöm nem bir kinyúlni!Az infóban is csak annyit Ír hogy nyÍrjam ki!<#nemtudom>

Elõre is köszönöm!!!

Szep emlekek, kivalo, hangulatos jatek...barcsak lenne folytatasa.
grebber
Régen voltróla szó hogy xbox 2 vel együtt jön majd de semmi azóta.

Next PC upgrade: 2022

Pucher

kecskusz szivesen!

sorrow megnéztem a Wheelman trailerét és szerintem egész jónak igérkezik, mondjuk ebbõl a kis autós üldözéses részletböl nem sokra lehet következtetni.

GLORY GLORY MAN UNITED

Kösz!!!:-)

Szerintem egyenlõre nem bõvül a Riddick univerzum.

A Majesco irányításával készíti legújabb remekmûvét az istendurva Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay fejlesztõje, a Starbreeze Studios. Ez pedig a Darkness lesz (x360-ra).

Vin Diesel cége pedig a Tigon Studios csak valami Wheelman nevû csodát csinált a Butcher bay óta.

Evin
Én nem tudok róla, hogy lesz folytatása. Vagy lesz?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Pucher
Na végül sikerült végigtolni a gamet, az biztos hogy a közel jövõben mégegyszer nekiindulok. Jó kis játék volt, elég akciódús, várjuk a 2. részt. Az utolsó bejátszásban észrevettem hogy a 2. filmböl vannak részletek bejátszva, ennek van valami jelentõsége a következõ játékkal kapcsoltatban?

GLORY GLORY MAN UNITED

grebber
De elhalkultak infok a folytatásról pedig jólenne már :(

Next PC upgrade: 2022

UnknownAsshole
nincs.
vagy ujrakezded, vagy valahogy kilövöd mielött õ eltalál. javaslom, mozogj egyfolytában balra és jobbra de közben mindig a robotra célozz és lõjj! valszeg nem fog eltalálni ha ügyesen mozogsz.
báttyó02
lõni kell mint az állat,amint elõjön...kifog nyiffanni:P

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Pucher
Az utolsó pályán vagyok, beszálltam egy robotba és mindenkit legyilkoltam kivéve 1 robotot. Mivel nincs szinte semennyi hp-m ezért azonnal megöl. Nincs valami megoldás hogy kiszálljak belõle vagy újra kell kezdenem a részt?

GLORY GLORY MAN UNITED

Pucher
Remélem ez a kis utbaigazás segíteni fog. És pont ez után jön az elite riotguardos rész:P

GLORY GLORY MAN UNITED

Pucher
Vissza kell menned work pass-ba, ott be a jobb ajtón majd megint jobbra fel a lépcsõn és ha jól emlékszem akkor kell ott lennie egy szellõzõnyílásnak.

GLORY GLORY MAN UNITED

Csá!

Elakadtam a bányás résznél,megtaláltam jagger valencet is ,de nem mutat semmi irányt ahová mehetnék!Csak körbe,körbe megyek és nem találom a kiutat!Furcsa mód bármerre indulok el midig egy lifthez jutok!Már majd nem mindenkit kinyÍrtam csak néhány õr és a robotok maradtak élve!
PLEASE segÍtsétek!

UnknownAsshole
nincsmit
Pucher
Kösz a segítséget!!!!

GLORY GLORY MAN UNITED

Pucher
Tudtok egy helyet ahonnan le tudom szedni a crackjét?

GLORY GLORY MAN UNITED

UnknownAsshole
aaaaz, sötétség kronikája. thx
Seth
The Chronicles of Riddick (ungarishe cím meg asszem A sötétség krónikája vala)

PSN ID.: Beegabor

UnknownAsshole
Már mind1, azóta végigvittem, legnehezebb módban :P
annyi volt h rossz irányba mentem, mert egy másik csõben kellett elmászni.

elsõ rész a Pitch Black - 22 évente sötétség
valaki megtudja mondani mi a 2. rész címe ?
UnknownAsshole
Security Research 2
Doom 4
mi a pálya neve majd ha othon leszek megnézem

UnknownAsshole
hi
kaphatnék valami help-et plz!
25 checkpoint és nemtudom pontosan hogy merre. mármint naggyábol tudom mert a szellözön keresztül kéne vissza felé mennem ahol késöbb kikapcsolok egy ventilátort és ugy még visszább ahol már voltam és ha az udvarig eljutok ott lelönek a megfigyelõ kamerák. plz help
Ami az egészben a legviccesebb, hogy 1-2 éve már végigvittem a játékot magyarítás nélkül, és most azért játszom ujra mert akkor még angolul se tudtam annyira és hát az egyik kedvenc játékaim közé tartozik!
Doom 4
utolsó pálya (aszem) egyszerû csak fussál kifelé és ott majd jön egy intro aztán azt a két robotot én úgy szoktam kinírni hogy a lámpákat kilövöm és így a sötétben látod õket a szuper látással

Sziasztok.Egy kis segítség kéne:mikor a fordításban a "nehézjárõr"-rel nyomulok,át az irodákon.A vége felé.Bemegyek egy fölfele nyíló ajtón.Van ott 2õr.Jobb és baloldalt.Kinyírom õket.Bemegyek a helyiségbe.Jobbra fordulok,megyek a fal fele,mivel a szemben lévõ ajtó nem nyílik.Erre a fal mögül kijön egy olyan 4lábon járó böszme robot,és kinyúvaszt.Olyan robot,amit ezelõtt úgy kellett kinyírni,hogy a fölötte szalagon elhaladó üzemanyagos cellákat rárobbantottam.De itt semmi ilyesmi!!Ha van vmi trükkje a dolognak,meg köszönném,ha megosztanátok velem.Vagy egy mentést ezután.

hy el tudnád küdldni a crack-et a riddick 1-hez.e-mail címem: [email protected]