2422
-
HasBeen #2342 talan lehet h pont a patch a gond, eredezi verzed van, vagy crackolos? -
csabi2124 #2341 Sziasztok!Az lenne röviden a problémám,hogy miután elindítom a játékot bejön a jogi szöveg és ennyi,itt megáll!Patch és magyarosítás is fent van!
Segítségeteket előre is köszi!! -
HasBeen #2340 ertem, tom h ez nem szinkron, meg be kapcsoltam van is felirat de csak a menuben magyar meg ami ien rendes video, ami az elejen van, mikor a repulon van le racsozva es beszelget vele az or csavo az meg mar angol
pedig nem annak kene lennie,
nem lehet h az a baj h nem a fejlesztoi valtozatra van meg? -
#2339 nekem ment simán de a menüben be kell kapcsolni a feliratokat és a hang az nem magyar de néha rossz és akkor a felirat is átmegy angolba pl.:
Gyere elő te Mother Fucker... nem tom pontos példát adni de ilyesmi -
HasBeen #2338 sziasztok, nekem megy minden jol. a magyarositással lenne egy kis problemam hatha masnak is volt ien:
nah fel rakom a menu magyar meg az elejen a video is, de a jatek közbe levo beszedek amit massal dumalok vagy amit a csavo mond az nem, es nem ertem h mier,van egy galeria ahonan le szedtem es ott a kepeken az is magyar :((
ui: ez a :i2k: fele magyarositas, ugy tom csak ez az egy keszult.
elore is koszi!! -
#2337 a sineknél a szakadék felé lesz 1 szervíz járat ott kell bekapcsolni a generátort aztán vissza a géphez utána megint vissza de nem kell lemenni a generátorhoz hanem a szakadéknál amikor 1 kocsi lejjebb ment rá kell ugrani... -
#2336 Sziasztok:) egy kis segítségre lenne szükségem. Ott vagyok hogy beakartam üzemelni egy számítógépet ami közli velem hogy: kevés az energia használjam a tartalék generátort. Na eljutottam egy folyosó végéig, ahol ki van írva a falra hogy backup generator. Na itt van egy konzol amibe beletettem a talált kártyámat de semmi. Code needed. Szal valami kód kell ida. De néztem már sínek alatt és felett "mindenhol".Van valami tippetek? Köszönöm. -
gyuri12 #2335 már letöröltem. mindent minimumra véve,mindent maximumra véve,össze-vissza állítgatva,jó sok variációt kipróbálva sem működött.feladtam,letöröltem -
#2334 keresgéld az utat de a shader model en állíts mert nekem is azzal vólt a gond régen ha magyarul van vagy ha tudsz angolul kirja melyik VGA hoz melyik kell -
gyuri12 #2333 egyébként,közben felgyorsult annyira,hogy épphogycsak játszható legyen:)
ott merre kell meni,ahol csak shotgunod van,és mindenhonnan azok a ronda mutánsok jönnek? -
#2332 Mittomé' :) Inkább írd le miylen géped van, aztán megmondom h elég e vagy sem.
-
barany #2331 Open GL 1.3-ra megoldás:
http://jaedenargold.com/gbw/dl.php?file=TheChroniclesOfRiddickEscapeFromButcherBayNvidiaopenGLFix.rar -
gyuri12 #2330 mennyi a minimum gépigény? -
#2329 Gyenge hozzá a géped.. -
gyuri12 #2328 hi! felraktam,és folyamatosan szaggat.ha felveszem maximumra a grafikát,szaggat.ha minimumra,szintén(és kb ugyanannyira)
nem eredeti a gémem
mi lehet a baj? -
#2327 oké működik -
#2326 most mi a baj most raktam fel ujra és kér valami open gl 1.3 at azt honan szedhetem le ? -
darkkill #2325 Valaki meg tudná mondani milyen driverel tudom elinditani a riddick-et?
-
#2324 játék közben lefagy? nem nagyon van ötletem .. állitgasd a beállitásokat, grafikát, hangot, stb .. hátha. -
#2323 ezt szedtem le: riddick_update_eu_10_11 -
#2322 Leszedtem és amikor indítom valaminek fagy a játék:S
Miért van ez?? -
#2321 mármint 1.1-es, nem ? -
vegytek #2320 igaz -
#2319 Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Miért van az hgy ujjabb NVIDIA Driver-ekkel nem indul el??
Erre an valami orvoslás??
Úgy hallottam hogy az 1.0-ás patch jó ellenne.
Igaz?? -
Tomcat15 #2318 [email protected]
-
Tomcat15 #2317 -
Tomcat15 #2316 [IMG] imag/big/146148808.JPG[/IMG]
Boccs -
Tomcat15 #2315 imag/big/146148808.JPG
Ez miért van????
HELP PLS!!!!!!!!!!! -
#2314 Ma feltörték az acc-omat szóval az előző hozzászólásomat vegyétek semmisnek. mint látható kaptam 3 warnt-is, szóval kérnék mindenkit hogy az előző néhány hsz-emet a forumba ne vegye senkise figyelembe mert pontosan 20:45 kor tudtam meg hogy acc-omat a nevemet és olyan dolgok kerültek írásra amikről nem tehetek. -
#2313 rájöttem h ez a legszarabb film amit életemben láttam
sztori 0/10
ennyi -
metalpapa #2312 Csáó!Rem tudtok segíteni.Crack,minden megvolt.Amikor elinditom a játékot bejön egy szoveg a játék adatairól és nem megy tovább. -
#2311 nem akartam leszúrni hogy rövid csa de tényleg picit -
#2310 hát sajnos nincs de ha lesz akkor hoszabb is lehetne -
kecskusz #2309 De nekem azt mondták hogy már készül,vagy készvan A Riddick köv. része! -
#2308 Egyelőre nincs folytatás, semmire. -
kecskusz #2307 Végre,végigvittem!
Köszönöm mindenkinek aki segÍtett,bevallom kellemesen csalódtam ebben a játékban!
egy-két ember azt mondta hogy béna,rossz játék,de egyátalán nem igaz ennél jobb játékot nem nagyon lehet készÍteni.
Úgy hallotam készül,vagy már el is készült a folytatás,de igaz hogy csak x-boxra?
-
kecskusz #2306 oksi -
#2305 kezd előröl és figyeld meg mejik ajtón jönnekbe ott tudsz kimenni ja és nem kell megőlni a robotokat.én úgy szoktam hogy gyorsan föl azt egyik piramis tetejére és ott legugolok és néha nem vesznek észre de ha mégis az ajtón túl nem jönnek utánad -
kecskusz #2304 Helo,tiszta szerencsétlenség vagyok!Megint elakadtam,most a piramisoknál vagyok az ott lévő robotokat inyÍrtam,egyet kivéve!
Hogy lehet innen elmenekülni? -
kecskusz #2303 OK kösz!