The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, már rájöttem😄
Sziasztok! Elakadtam a játékban végénél szerintem, amikor felkell lopózni az ûrhajóra, na azt ott hogyan kell megcsinálni, mert én sehogyan nem jöttem rá, ha kinyírtam az õröket akkor nem történt semmi, nem tudott felszállni, szóval ott mit kell csinálni? Elõre is köszi
Doom 4
De okos vagy Riddick is arra gondol majd a negyedik nap után asszem csütörtökön jut eszébe. addig nem tudsz megszokni. De most ebbõl arra következtetek hogy "állati jó gyilkos vagy" XD na cask vicc volt ne sértõdj meg

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

hali elakadtam a játékban ott vagyok a hibernalo teremben 2 perces szabadmozgás és meg kellene szöknöm valahogy én arra gondolok hogy valamelyik kapszulába kellene belemennem de nem visz magával lehet hogy valamit rosszul csinálok segítsetek lécci

Akinek gondja van az openGL alkalmazással,az tõltse le innen ezt a .dll fájlt,nekem tökéletesen megy a gépemen ezek után.(le van irva,hogy hova kell másolni!)openGL fix <#taps><#eljen>
ja 😄

Qwerty4
Na jó.
Szerintem az a baj csúnyán mondva, hogy "túl jó" a gépünk neki.
Nem kompatibilis.

Qwerty4

Gigabyte alaplap(ujabb fajta)
Gigabyte Geforce Nvidia 8600GT 256MB RAM DDR3
Intel Coure Duo 2.0Ghz
2GB Ram

Qwerty4
Milyen géped van?

Qwerty4

ugyanez van nekem is

megpróbáltam lehet én vagyok béna,de nekem nem sikerült beállítani az open gl-t a rivatunerben 😞 nvidia6100-as alaplapi videókártyám van,elég gagyi így, azt tudom,de szerintem valahogy futnia kellene a játéknak,mert nem olyan új már ez a riddick....

Na mindegy.azért köszi

csáó

itthon vaok, és megnéztem, nekem is ilyen problémám volt régen. a RivaTuner_2.0_RC16 progi nekem akkor segített, ott lehetett openGL verziót állítani. (ha jól emléxem nekem vmi openGL-es problémám volt, 1.3-at akart, míg nekem 2.0-ásat is tudta a vga-m)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

igen az van, de nem engedi mert kiir valami hibát 😞
de azért köszi
nvidia vga-d van?

rakd fel a patchet

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

hali
mikor feltelepítem a játékot ezt a hibaüzenetet kapom :
this application requires driver support for 1.3 or higher

miért lehet ez?
ha valaki tudja akkor HELP

KÖSSSSSSSSSZI
Qwerty4
Ja, és a gépem:Athlon 64 4000+, 2 GB Kingston DDR2, HD2600XT videókari, MSI K9N Neo V2 alaplap.
Semmi nincs húzva, minden alapban.

Qwerty4

Qwerty4
Valakinek van ötlete miért fagyogathat a játék egy-egy mentés betöltésénél.Valami kerregõ hangot ad ki akkor és újraindul a gép.
Ilyen kerregõ hanggal már találkoztam a Splinter Cell - Double Agentnél és újraindulással végzõdött az is, csak ott nem mentés betöltésénél jött elõ ez a dolog.
Mi lehet a közös a két játékban?Talán ez is megoldáshoz vezethet.
Vagy a Riddick esetében hogyan lehetne megoldani a problémát?

<#conf><#conf>

Qwerty4

Doom 4
GOGLE*

Qwerty4
nem nvidia, ati van

Qwerty4

nvidia kártyád van?

Qwerty4
Most telepítettem fel a Riddick-et.
És a problémáim:
-induláskor jön egy hibaüzenet
-az 1.1-es patcht képtelen telepíteni
-és nem tölt be semmit, hiába indítom el a játékot, percekig a betöltés szöveg van
-magyarítás fennt van (annélkül is ugyanaz a helyzet, mint nélküle)

Mi a hiba?<#help>

Qwerty4

Doom 4
PLS HELP ÉS NE GULET MONDJATOK MERT NEM TALÁLTAM OTT SE VALAKI PLS DOBJON 1 LINKET AZ 1.1-es PATCHRÓL

fenkjú!
NeoMaN
tudtommal rögtön peccselni kell a játékpt, valamilyen opengl hiba miatt nem indul a mai kártyákkal és driverekkel

hali!
leszedtem a HOODLUM féle változatot,de hiába crack-elem,nem indul el.
azt írja,h "SbzEngine.exe_Alkalmazáshiba
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ(0xc0150002)"
próbáltam másik crack-el,de ugyan az
a System mappában lévõ 3 exe file-t felül írtam a HOODLUM mappában lévõkkel,de ua.
Open GL 2.0 van fenn és mégsem jó,valami ötlet?

uroluk h segithettem 😊
Köszi!Patch nélkül már mûködik!!<#nyes>
jah, probald meg patch nelkul vagy szeggy le egy ujabb verzeju crackot.
crackolos!
talan lehet h pont a patch a gond, eredezi verzed van, vagy crackolos?
Sziasztok!Az lenne röviden a problémám,hogy miután elindítom a játékot bejön a jogi szöveg és ennyi,itt megáll!Patch és magyarosítás is fent van!
Segítségeteket elõre is köszi!!
ertem, tom h ez nem szinkron, meg be kapcsoltam van is felirat de csak a menuben magyar meg ami ien rendes video, ami az elejen van, mikor a repulon van le racsozva es beszelget vele az or csavo az meg mar angol
pedig nem annak kene lennie,

nem lehet h az a baj h nem a fejlesztoi valtozatra van meg?
Doom 4
nekem ment simán de a menüben be kell kapcsolni a feliratokat és a hang az nem magyar de néha rossz és akkor a felirat is átmegy angolba pl.:
Gyere elõ te Mother Fucker... nem tom pontos példát adni de ilyesmi

sziasztok, nekem megy minden jol. a magyarositással lenne egy kis problemam hatha masnak is volt ien:

nah fel rakom a menu magyar meg az elejen a video is, de a jatek közbe levo beszedek amit massal dumalok vagy amit a csavo mond az nem, es nem ertem h mier,van egy galeria ahonan le szedtem es ott a kepeken az is magyar 😞(

ui: ez a :i2k: fele magyarositas, ugy tom csak ez az egy keszult.

elore is koszi!!
Doom 4
a sineknél a szakadék felé lesz 1 szervíz járat ott kell bekapcsolni a generátort aztán vissza a géphez utána megint vissza de nem kell lemenni a generátorhoz hanem a szakadéknál amikor 1 kocsi lejjebb ment rá kell ugrani...

Bil Ur Sag
Sziasztok😊 egy kis segítségre lenne szükségem. Ott vagyok hogy beakartam üzemelni egy számítógépet ami közli velem hogy: kevés az energia használjam a tartalék generátort. Na eljutottam egy folyosó végéig, ahol ki van írva a falra hogy backup generator. Na itt van egy konzol amibe beletettem a talált kártyámat de semmi. Code needed. Szal valami kód kell ida. De néztem már sínek alatt és felett "mindenhol".Van valami tippetek? Köszönöm.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

már letöröltem. mindent minimumra véve,mindent maximumra véve,össze-vissza állítgatva,jó sok variációt kipróbálva sem mûködött.feladtam,letöröltem

Doom 4
keresgéld az utat de a shader model en állíts mert nekem is azzal vólt a gond régen ha magyarul van vagy ha tudsz angolul kirja melyik VGA hoz melyik kell

egyébként,közben felgyorsult annyira,hogy épphogycsak játszható legyen😊
ott merre kell meni,ahol csak shotgunod van,és mindenhonnan azok a ronda mutánsok jönnek?

Maxtreme
Mittomé' 😊 Inkább írd le miylen géped van, aztán megmondom h elég e vagy sem.

Open GL 1.3-ra megoldás:

http://jaedenargold.com/gbw/dl.php?file=TheChroniclesOfRiddickEscapeFromButcherBayNvidiaopenGLFix.rar
mennyi a minimum gépigény?

Maxtreme
Gyenge hozzá a géped..

hi! felraktam,és folyamatosan szaggat.ha felveszem maximumra a grafikát,szaggat.ha minimumra,szintén(és kb ugyanannyira)
nem eredeti a gémem
mi lehet a baj?

Doom 4
oké mûködik

Doom 4
most mi a baj most raktam fel ujra és kér valami open gl 1.3 at azt honan szedhetem le ?

Valaki meg tudná mondani milyen driverel tudom elinditani a riddick-et?
arty
játék közben lefagy? nem nagyon van ötletem .. állitgasd a beállitásokat, grafikát, hangot, stb .. hátha.

Forza.

DeathJr
ezt szedtem le: riddick_update_eu_10_11