2214
-
zsoke #734 tulajdonkeppen, hogy szamoltad ki ezt a harmat?
-
#733 Sziasztok!
Ausztriában Salzburg tartományban járt már valamelyikőtök? Nemsokára megyünk oda és jó lenne vmi kézzelfogható info;)
+Olaszország Viareggio, Cinque Terre és Pisa környéke érdekelne, ha van vki aki járt már arra:)
Köszi -
#732 lol -
#731 Bár ahogy nézem téged anyuék visznek P -
#730 DE
ilyenkor nem érdemes oda menni európai embernek, csak ha végig a kotel klimaszobájában akarsz ücsörögni.
Van itt annyi szép hely ilyenek jók télen is. -
#729 én szeptember után-kölül tervezek oda menni :)
nem lesz túl dög meleg ott ilyenkor? -
#728 Hi
Volt már valaki tunéziában?
Én jövőhét kedden meek oda 10 napig..csak érdekelne róla egy két info mert érdekel..:oP
-
#727 jásúúúúúúúúúk -
#726 megvannak a fotók (gyönyörűek), majd ha lesz időm, akkor szúrok ide párat, márha érdekel valakit :) -
#725 hú kezdetek megkeverni
ki van itt egy csapatban? -
#724 nem mindenki egy csapat aki ide ír
és aki egy csapat, az se mindenki ír ide -
#723 de mindegyik aki ide ír egy csapat? -
zsoke #722 nem, negyen vagyunk -
#721 na akkor most tulajdonképp 3-an vagytok? -
zsoke #720 akkor mar mindent ertek:)
-
zsoke #719 en is Rovinjba, nem ugyanaz vagyok, de vele (is) megyek. -
#718 csak amatőr szinten -
#717 teis ROvinj-ba
vagy te ugyanaz vagy aki az elején Rovinj-ba? P -
zsoke #716 Buvarkodsz? -
zsoke #715 okszi, tok jo. en meg Rovinjba. az is tok jo. meg minden tok jo, megha ide megyek a szomszedba, az is tok jo.:)
-
#714 Én nem ezt most P
Mert Montenegro jobban tetszett mint Horvátország
És most ugye Bulgáriába megyek :-) -
zsoke #713 nincs gaz...mindenki azt reklamozza, ami neki a legjobban tetszett. nekem jo elmenyeim voltak ott is -az idojaras ellenere:) -
zsoke #712 elkuldtem. bocsi, de zip fileban is probaltam...de csak igy sikerult. -
#711 persze félre ne értsd nem leszólni akartam -
#710 Köszönöm! -
zsoke #709 oksa, mindjart kuldom -
zsoke #708 Meg egyebkent ha valaki Asprovaltaba igyekszik, hat tegye...azzal is gazdgodik. Horvatorszag meg gyonyoru, de most Asprovaltat kerdeztek, es nem bantam meg, hogy oda is elmentem (bar Thessalonikit kihagyhattam volna, mert az masodjara is ugyanolyan ocsmany volt:) -
#707 Nos, köszi a képeket, de az asprovaltasak közül egy sem látszik... :(
Esetleg átküldenéd az infómban található címre zippelve azokat a képeket, ha ez nem nagy kérés!
Hálás lennék! Köszi! -
zsoke #706 OKTOBER! az mar nalunk TELBEHAJLO OSZ:)! egyebkent nem tudom szazalekosan megmondani, hogy mennyi a napos idok szama Asprovaltaban. viszont az tudom, hogy voltam en mar juliusban, augusztusban, stb. erre-arra es csak megszivtam parszor. -
#705 Mondjuk arra van a Bora ami miatt a vitorlásversenyeket is arrafelé rendezik meg -
#704 oké de pl Orebicen a napos idő 80%
mikor mi voltunk volt egyszer egy esti nagy viharr illetve egyszer reggelinél majdnem eláztunk
Erre a szállásadó ilyet mond anyámnak-aki szerbholvát tolmács is-hogy ilyen rossz idő még nem nagyon volt itt. :-) -
zsoke #703 de, csak sose lehet ezt kiszamitani. egyebkent oktoberben voltam, es az egyik holgy elotte evben is akkor volt, es akkor csak olyan volt az ido, amit latsz a Halkadikis kepeken, akkor meg amikor o is meg en is ott voltam akkor ez nem jott ossze. egyekent az etteremben a koma azt mondta, hogy augusztusban is volt egy turnus, aki megszivta az idojarassal...ez mar csak ilyen. -
#702 tényleg rossz időben voltál P
nem nagy a napos órák száma arrafelé? -
zsoke #701 Kavalaban ilyen is van, es az is kozel van Asprovaltahoz.
-
#700 "nem megdobálni akarom"
gondoltam :P
ok, értem, csak kicsit furcsa -
#699 Igen mert az Horvát
Délen pl Orebic-en (Korculaval szemben) olyan van hogy akkora a páratartalom hogy az éjszakára kitett törülköző nedves marad.
Nem szárad meg egyszerűen.
És van amikor hatalmas égzengéssel jön a vihar a fejed felöli hegyen. -
#698 nem ellen csak segít fenmaradni ha kell
nem megdobálni akarom
Nem kb vizilabdaméret amivel pl behúzóst játszunk -
#697 nekünk olyan volt, hogy autópálya, szakadó eső, be alagútba, 2 km utána algútból ki, és tök száraz az út :)) -
#696 Görcs esetén még megértem, de hajó, medúza, és főleg cápa ellen?
Ez ilyen nagy labda? :) -
#695 jók, de nekem az tetszik amikor hatalmas hegyek vannak szinte a vízparton
Budvaban fantasztikus volt hogy látszottak a felhők borult tavolabb az ég de a hegyek miatt nem tudott átjönni