Utazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Mondom kettõt.
Á mondja legyen 3
Najó erre adtak egy akkora adagot hogy nem tudtam megenni mert szétment a tölcsér, a végén már a két kezemben vittem és szabályosan félgombocókat (itteni) haraptam hogy fogyjon már el.
Mindenki csak bámult mit csinálok a kezemben ennyi fagyival.
Persze nem vagyunk ott egész héten, általában elmegyünk Pulába, Vrsart is meglátogatjuk + még egy csomó várost.
Ezek ben a városokban a szûk utcák fognak meg. Egyszerûen élvezet átmenni ezeken. Az ablakoknál a kifüggesztett mosott ruhákkal, a párkányon fekvõ macskákkal, a kis helyet focizó gyerekkel. Szóval egyszerûen hihetetlen, és megint csak a hangulatos szót tudom használni.
Én két éve Olaszországból visszafelé voltam Rovinj-ban egy estét és két napot
de a strand nem annyira jött be.
Este hangulatos fõleg a bohockodó fagyisok.
Afféle kis Ragúza
Most nyaraláskor viszont én pofátlan leszek, és serényen nyomkodom majd a fényképezõ gombját 😊
De mégsem mehetek és dughatom oda minden jó csaj orra alá a fényképezõgépet. P
Meg a jobbakat délen rizikósabb fényképezni :-)
Ezek bulis képek a csajok csak véletlen vannak rajta, nem jelenti, hogy mind tetszik.
EZek a discok ingyenesek csak a fogyasztásért fizetsz és négy öt van egymás mellett.
A 339-esen az egyik becsalogató csaj a képen nem túl elõnyös igazából az egyik legjobb csaj.
Jól elbeszélgettünk angolul. PP
MOndjuk nappal se könyebb.
És úgy tudnak nézni, közben nem tudsz odamenni egy szpakojnoj nocsi-t kivánni.
Alulról olvastam
Voltam itt szép is nagyon de azért egy Dubrovnik más, ha nem láttad nagyon ajánlom.
Nemis beszélve a MOntenegrói részrõl, ott mindezt megkapod illetve még szebb részeket olcsóbbért és hatalmas turistatömeg nélkül.
Gyönyörû dél-olasz lányok minden négyzetméteren. Tudjátok, azok a szép barna bõrûek.
Barátnõ nélkül kész öngyilkosság kimenni.....
Akik betervezték Istriát augusztusra, ajánlanám a várost. Huszadika körül van az úgynevezett Rovinji éjszaka. Tûzijáték, koncert, egyéb finomságok. Szóval elég látványos/hangulatos éjszaka.