Crossmotorok és Endurok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://iaro.srv.hu/kep/lc48kicsi.jpg
(klikk a képre nagyobb méretért)
*Posse*T.W.D*
Lényeg hogy most már jól vagy. Amugy milyen mocid van?
Es gibt nur ein FC Bayern!
a bukás után szinte egyböl kerestem a közelben levõ bokrokat, mondom hova dugahtom el a mocit meg hova bújhatok én el.
végülis maradtam ahol voltam, visszhajlítgattam a sérült dolgokat, megpróbáltam beíndítani, sikerült is aztán haza. a gázt persze könyékbõl kellett húznom mert a acsuklóm nem mozgott, ha meg mégis akkor az elégéé fájt.
egy kiránduló család végignézte az egészet mert láttam hogy távcsöveznek, oda is intettem nekik hogy minden ok😛
*Posse*T.W.D*
hálistennek a csuklómon kívül csak a bal alkarom és térdem gyalulótott le, nameg 3 napig ugy éreztem magamat mint akin átment az úthenger.
voltak már amugy korábban is két hasonló kaliberü buktám, az 1iknél a jobb csuklóm a amásiknál a kulcscsontom bánta. amúgy a mostaniban csak az volt az ijesztõ hogy igazából nem is tudom hogyan estem, eddig mindíg tudtam mi volt a hiba, mostmeg csak arra eszméltem hogy , hogy beng... 😊
*Posse*T.W.D*
Na most beszéljen rajtunk kivül vki más is;-)
Van msn-ed?😄
80-as DT-tek nincs véletlenü[email protected]
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
csak azért tékeltem mert a 800 ik üzi az enyém😄
ték😄
annyi kár lett benne hogy a jobb oldali index az letörött
a lámpa meg kicsit elferdült de az helyén van már
valószinü az indexeket elölröl leszedem
amugy az esés a gumim miatt volt
elöl tök országuti a gumi olyan 75% körüli
hátso meg full terep
a baleset ugy volt hogy mentem
aztán ugy gondoltam kéne sávotváltani
de egy kicsit göröngyös volt az ut és hát az elö kerék nem ugy tapadt ahogy kellett volna.
amugy mindig ilyen párás nedves esös idöben szoktam esni
tavaly estem utoljára
vagy azelött nemtom😄
bocs a hosszu hsz ért
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
tegnap voltam motorozni
80 nal nyaltam egyet a földesuton😄
kutya bajom sem lett😊
de a motornak sajna lett😞
jó volt
😄
esö sem volt
remélem nem fog zuhogni az esö
de majd ha veszünk motort ugyis jön olyan aki ért hozzá, de a DT legalább rokon boltjában van, ugyhogy sztem 150-ért is odaadja nekünk 180 helyett<#buck>#buck>
tehát nem új...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
megmondom õszintén így hirtelen gõzöm sincs ugye ez függ sokmindentõl hány km van benne hányadik tulaj milyen állapotban van szal ezt így elég nehéz lenne megmondani de én is úgy gondolom hogy sok érte így elsõ hallásra... mert 180 huf-ért már lehet kapni 92-94-es 80-as DT-t.... de lehet, hogy vannak rajt extrák amik kiteszik az árát.....amúgy nem akarok okoskodni de én úgy gondolom, hogy a DT egy nagyon jó választás kezdõ motornak... de ezt ugyis te döntöd el😄D de ide a rozsdás bökõt ha én nem azt választanám az aprilia helyett<#buck>#buck> yamahák jókis gépek DT-k meg starapa bírok tudom mert havernak volt egy 125-s DT-e és az a motor amit kapott hát LoL rég darabokba kellet vólna hullania de nem.....még mindíg ment😄DD....
vagy ott vannak a suzukik szvsz RM-ek is nagyon strapa bíróak egy kb 91-93-ig olyan 180 körûl lehet már venni 80-as RM-et
meg hát ugye alkudni kell!!! olyan nincs amibõl ne lehetne alkudni😄
Ugyanis amit írtam a 757-es válaszoltál te ezzel a szöveggel hogy 14 éves lennék vagy ilyensmi, amit nagyon kiakartál magyarázni