Crossmotorok és Endurok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem nitró wazz!! <#vigyor2>#vigyor2>
másfelõl nem lesz erõsebb a motor csak jobb lesz a teljesítménygörbe (nagyobb fordulatszámtartományban lesz erõs vagy nyomatékos)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
évjárat, kilóméter\üzemóra?-- ezt pedig azért kérdeztem hogy aki ért hozzá, az majd megtudja könnyebben megválaszolni neked, mert én nem vagyok most képben az árakkal.😊
*Posse*T.W.D*
2 ütemû, 125 ccm, 1 hengeres álló motor, 33 Le (12000 1/min), vízhûtés, 6 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 103 kg,
LEÍRÁS
A MOTOR NAGYON JO ÁLLAPOTBAN VAN! SZERVIZBEN VOLT FELUJÍTVAL A MOTORJA, AMI CSÖRRENÉSMENTES! ÚJ HÁTSÓ GUMI, ACERBIS KÉZVÉDÕ, LÁNC LÁNCKEREKEK, FÉKTÁRCSÁK FÉKBETÉTEK SZINTE ÚJAK! ELADÓ!!!!!!"
többet egyenlõre nemtudok, elõször megakartam kérdezni itt a véleményeket, aztán telefonálni!
KAWASAKI KMX125, 210 000 Ft-ért, "most lett felujitva a motor, ami csörrenésmentes"
Megéri szeritnetek? Tapasztalatok, észrevételek, vélemények??
Nem tudna nekem vki szerezni/küldeni Suzuki TSX (esetleg TSR) kapcsolási elektromos kapcsolási rajzot???
(Nagyon kéne de sehol se találok <#shakehead>#shakehead>)
(kicsit kihalt a fórum)
Amúgy úgy tûnik a Renthal min 15.5K szval Pazzaz marad .. csak találjak, mert az sincs raktáron!! <#buck>#buck>
Kérdés: Szerintetek Pazzaz (7-9k) vagy Renthal (12-16k) alukormány éri meg?
(mind2 22mm merevítõs és állítólag mind2 vmi T9 Alu-ból készül)
*Posse*T.W.D*
Es gibt nur ein FC Bayern!