1223
Crossmotorok és Endurok
-
#943 a bírság nem ennyi, de a rendőr nem hülye, és ha bediktálják a motorszámot neked annyi, sanyi a jogsidnak, vagy basztatnak okirathamisításért. van ilyen, jót röhögök a sok hülyén 50-es papirokkal -
Realtibi #942 ja -
#941 és hogy ki fogja köpni a gyűrűket... -
Realtibi #940 voltam ma motorozni a simsonommal
leszakitottam a kipufogot egy gödörben
volt olyan hangja -
Realtibi #939 nem -
K0bi #938 na mivan kihal a fórum?? .. képet töltsetek fel a motorotokról vagy vmi .. de ne aludjon már a nép
Amúgy meg nincs senki Egerből??? -
csoola #937 nem egészen mert majd holnaptol ha lesz biztositás rajta. és kikaptunk az uccsó elötti percben:(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( -
#936 Csoolta, léci rakj majd be képet a mociról, mert msn-en nem igen tudunk dumálni, mert délelött dolgozok, te meg egésznap motorozol, este meg meccs...:D:D -
csoola #935 igaza van:D de 1ébként qva jo -
#934 :DDDD -
K0bi #933 hát végülis nem sokban különbözik egy CR500-tól -
csoola #932 nem egészen... DT 80!!! -
#931 nah...csak nem husaberg?:DDDDDDDDDDDd -
K0bi #930 mit vettetek?? CR500?? KX500?? RM500?? -
csoola #929 már megvan!!! megvettük!!! brutál király vad!!! -
Realtibi #928 ma?? -
csoola #927 most ugy néz ki h lehet hétfön lesz mocim -
csoola #926 kihalt a forum -
#925 nincs rá tarifa
engem 125-ös TM-el is zavartak anno haza, hogy "sohatöbbetnetalálkozzunkmer'kurvanagybalhélesz"...
bár ez régen volt, per pillanat nemtom mi a helyzet -
K0bi #924 jójó de állítólag azért ilyen irreálisan sok mert 50-es papírokkal volt tehát okirathamisítás .. lehet kevesebb ha 1 full cross-al kapták volna el
Tényleg mennyi lehet a birság ha megállítanak 1 crossal????? -
Mojlepque #923 na pont ez az... ...fizethetne 3 millát, amellett hogy a mocit tankolni is kell, meg ezt megelőzősen meg is kéne venni:) -
#922 bár már én is elég rosszúl járnék 600cm3-al:D:ASD:ASdASD:AS:DA:DAS:D:ASD: -
#921 :DDD elég rosszúl járna egy 1000cm3 feletti motor tulajdonos LoL -
Mojlepque #920 persze hogy kamu, ugyanis a bírságot nem köbcentiként számolják...
Másrészt nagyon nem reális ár, hogy 3000Ft /1 ccm. -
K0bi #919 hát nekem így mesélte 1 olyan oszttársam aki barátjával törént ez (én si tom kivel) .. és én is sokallom (de azt mondják lehet azért mert ügye ez okirathamisítás)
mind1 kívánom nektek legyen igazatok -
csoola #918 felénk nem jár octavián kivül kutya se, ritkán 1-2 opel astra, de aztán kifujt... -
#917 szerintem is.... -
#916 "ÉS a bírság pedig 3000Ft/1ccm!!!! "
ez a kamu.. -
K0bi #915 Bazz most hallottam 1 elég durva storyt ami miatt kicsit parázok >>>
Ügye vannak motoros rendőrök (és nem a robogósokra gondolok) aztán volt itt 1 gyerek akinek 180-as Gillera robogója van 50-es papírokkkal .. a hülye megpróbált ellógni de elkapták .. és most jön a legrosszabb >> a rendőrök állítólag csak bediktálták a központba a motorszámát és máris tudták hány ccm
ÉS a bírság pedig 3000Ft/1ccm!!!! amivel eltér :P .. jelen esetben: 180-50=130*3k=390eFT -
csoola #914 1ik sem, már azokrol ami van megnéztem -
#913 motor.hu? vagy hasznaltmotorok.hu? -
csoola #912 ha vki tud eladó 80-as dt-t feltétlenül irja le plz! -
#911 XT 600 az jó!
-
Realtibi #910 inkáb akkor egy 125 öst -
csoola #909 80-as dt, váááááá -
CK1 #908 "medig"=pedig -
CK1 #907 :D:D:D:D
amugy visszatérve, felhivtam a faszit, elkelt a motor... medig az még tetszett is...
most szeretnék venni egy 80-125ös endurot, de nicns tippem hogy milyet vegyek, dt-vel szemezek énis, 125össel...
ki mit ajánlana?:)
-
csoola #906 Amit eddig mondtam mindenki felejtse el... a rendörök nem érdekelnek és: 80-AS DT KELL!!!!!! mentem haveroméval elöször, és annyira tetszik h más motorra jelenleg fel se ülnék (persze ebben a kategóriában:P) -
csoola #905 meg akkor ha baleset van és megvizsgálják a bringát -
#904 meg akkor, ha a Közlekedésfelügyelet büfékocsija megállít és betekeri a gyertya helyére azt a helyes kis mérőeszközüket...
10mp és mondja a hengerűrtartalmat...