1223
Crossmotorok és Endurok
-
#863 évjárat, kilóméter\üzemóra? -
CK1 #862 Hali!
KAWASAKI KMX125, 210 000 Ft-ért, "most lett felujitva a motor, ami csörrenésmentes"
Megéri szeritnetek? Tapasztalatok, észrevételek, vélemények??
-
K0bi #861 amúgy ő RX125-ött vett -
K0bi #860 hát én Aprilia-ról jót még nem hallottam (1 haverom most vett nem rég és szop vele rendesen (vagy 1 hónapja csak a javítgatás megy vele)) .. de mivel nekem még nem volt ezért nem mondok inkább semmit .. az meg hogy én mit godnolok szubjektív -
csoola #859 vagy dt80-ast -
csoola #858 én is ilyet (vagy rx50 vagy 80-at) szeretnék... -
KILROY #857 Hy all, vszínű, hogy beszerzek egy Aprilia MX 50-est kezdő motornak, szóval mi a vélemény róla? Mennyivel megy, stb... -
csoola #856 oopsz:P. girdetés=hirdetés:P -
csoola #855 hát az forditva van!:P na jo ez igen gyenge "poén" volt, én se tom igazábol, mindig a girdetésben is vmi extraként emlitik, nemtom mire jo -
Realtibi #854 a forditott telo az mennyiben más mint a sima??
-
csoola #853 probáltam keresni, nem találtam -
K0bi #852 (elektromos kapcsolási rajzot ) -
K0bi #851 csak hogy legyen téma :
Nem tudna nekem vki szerezni/küldeni Suzuki TSX (esetleg TSR) kapcsolási elektromos kapcsolási rajzot???
(Nagyon kéne de sehol se találok ) -
K0bi #850 jaja .. elkeserítő (mind2 állítás ) -
#849 pedig nem sok nyarat jósólnak D: -
Mckilem #848 Állítólag egész nyáron ilyen szar idő lesz. Csak nem. -
#847 Rosz idő van uhogy nem történik senkivel semmi.. -
csoola #846 ez van, nincs miröl irni...
-
K0bi #845 oks bocs .. akkor visszavonom .. de akkor is kihalt!! -
csoola #844 irtam volna de nem értek hozzá, hülyeséget meg nem akartam irni -
K0bi #843 kösz a választ .. az egyedülit!!
(kicsit kihalt a fórum)
Amúgy úgy tűnik a Renthal min 15.5K szval Pazzaz marad .. csak találjak, mert az sincs raktáron!! -
#842 én a renthal-ra szavazok:D -
K0bi #841 Ja és jelenkezzen már akinek Suzuki TSX-e vagy TSR-e van! -
K0bi #840 Hali all! Kira a fórum ! .. a végéből mondjuk inkább már Crashmovie-t lehetne csinálni
Kérdés: Szerintetek Pazzaz (7-9k) vagy Renthal (12-16k) alukormány éri meg?
(mind2 22mm merevítős és állítólag mind2 vmi T9 Alu-ból készül) -
csoola #839 1értelmü -
Realtibi #838 de azért nézesd ám át -
csoola #837 nem egészen, mondom h haver, és addig cigánykodott amig a csávonál lealkudta... de mondom nem lényeg, ugyis 80-as lesz ami lesz, és ennyi. olcsón -
#836 hát ez a gond:) ha 65-ért hozta vólna a 125-öst is, tuti valami simlisség van a dologban.... vagyis sztem a motor megvan halva, nem árt alapossan átnézni:) -
csoola #835 hát 60E az semmi... annyiért amugy simsont kapsz kap, én meg DT-t:P. de a csávó már 65-ért 125-öst is hozott volna, csak az a baj, h az naon feltünö a rendöröknek, szal elég a 80-as is -
Mckilem #834 60 ezer? az feltűnően kevés nem? Nem tom csak kérdezem mert én drágábban láttam őket. -
csoola #833 öcsém, télleg jo h ilyen sok motoros haver van... most lehet még ballagás elött tud szerezni vmilyen 80-as DT-t a csávó, kb 60E Huf-ért... -
csoola #832 mondjuk ez érthetö, nem is gondoltam rá... nembaj, akkor ugy kapnának el h megtalálnák a hullámat, mert én ezzel a brutális géppel sztem darabokra törném magam... (igy már hihetöbb h elkapnak) -
#831 fényezés gyári, de akár én is kitalálhattam volna, mert 100%osan az én színvilágom. a 46os és a posse logok természetesen már általam kerültek föl. az ára 1.250 volt uj gumikkal, hátsó lánckerékkel, láncal, és fékbetétekkel. -
#830 hát ha egy ekkora motorral helikopteren kívül bármivel elkapnak, akkor csak sajnálni tudlak... -
csoola #829 jo ok csak ha buzi rendörök elkapnak akkor arra a gatyám is rámegy, és most h motort szeretnék veni nem lenne jo ha a zsernyákoknak perkálhatnék...viszont még mindig ha tud jo 80cm3-es DT-t az irjon!!! -
#828 miért ne vezethetnél?:D nem jogsival megy^^ meg amúgyis úton nics benn semmi élvezet:D ahol nincs sár/por oda nem megyünk:P -
csoola #827 hát nehezek az biztos, de van 1 uj 640-es földváron (ahol lakom), és az ugy megy mint 1 kétütetemü!csak sztem a hangja jobb. 1ébként imádom a KTM-et, a kdevenc márkám, csak az a baj h én még nem vezethetnék 1et se:S (nembaj, remélem mostmár lesz jokis DT-m, aztán majd hú) -
#826 jóak ezek a lc4-esek csak kicsit sztem túl nehezek 150-160 kg az kicsit sok:) -
Realtibi #825 mennyibe került egy ilyen?? -
#824 Szép motor, és ez a fényezés is nagyon tetszik, te álmodtad meg, vagy gyárilag is volt ilyen? Igen terepen kicsit nehéz lehet, de azon nem kell gondlokozni sokat egy hegy lábánál hogy felmegy-e..(gondlom én):D Supermoto kerekekkel vetted és nem is nagyon mész vele terepen, vagy......?