Crossmotorok és Endurok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez van...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
engem csak eccer probáltak meg elkapni
hála istennek pont kapora jött a határ
oda meg nem jöttek utánam az opel asztrával😄
múltkor kijött a rendõr házhoz... aztnán azt mondja ha mi egyszer megfogjuk magát akkor...😄DDD mondom kit engem? nem is ültem a motoron már 3 hónapja biztos összekevernek valakivel😊) aszonja ne hazudozzon itt összevissza tudjuk, hogy maga az😄D hát mondom másnak is lehet ám ilyen motorja nem csak nekem😄SA😄AS😄AS:AS😄AS😄:SD<#idiota>#idiota> vadásznak rámXDDDDDDDD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de ahhoz lerakom a vizsgát
augusztusban mek arra is meg autora is
nincs is jogsim
elég sokszor rohangálok fõúton<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
mondom 50-es ez, csak meg van tunningolva... zsaru vágta a témát kicsit, aszongya' nekem 50-es és a gátra felfelé kerékre áll? na takarodj vele haza 😄DDD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ennyi😛
Naon sajnálom hogy ilyen szûklátókörû vagy ebben a térben
husaberged van
jo vagyok mi<#taps>#taps><#taps>#taps>
én nem fitogtattam itt senkinek a motorokhoz értését!... montam egy saját váleményt azokról a fostalicskákról azt ennyi szal nem kéne okoskodni😄DDD
ööööö hogy nekem hány fostalicskám vólt? õõõõ hát egysem😄 de szerinhtem több olyan fostalicskán ûltem mint te😛 vegyélcsak használd egészséggel:😄:SAD:asD:ASD:asD:ASD:ASD:ASD:AS😄:ASD.ASD:A
nekem mondjuk még nem volt apriliám
de én sem vok oda érte
elfelejtettem odaírni hogy szerény véleményem szerint😄D sorry
igy fáradtan most nem kapcsol az agyam
Ha valami robogó féle kéne akkor a Honda Lead 90cm3-es motor is jó, de ha krossz akkor kezdésnek az APRILIA RX 125 típusú cross moci is jó.Abban legalább vagy en kis új dolog is, ha érted mire gondolok!
jo az kezdésnek én is ezzel tanultam meg
FORZA JUVE
Nektek mi a véleményetek errõl?
kezdõknek tökéletes
állatul megy...
Downhill!!
Ha csak kipróbálod és egy kétszer mész vele akkor nem sõt akkor nem is érdemes sisakot venni. (nem a motorozásra értem, hanem boltból)
Downhill!!
Szerintetek érdemes lenne beruházni egy olyan mocira, ami 6 sebességes, de viszont a 6.-at nem lehet kihúzni belõle?
Meg a másik: Gáz sztetek ha zárt bukóval mek cross mocival? (szal hogy a bukó alapból nem cross, vagy trial bukó)
Downhill!!
Egyébként most van folyamatban!!!!
Downhill!!