1223
Crossmotorok és Endurok
  • Kaszi46
    évjárat, kilóméter\üzemóra?
  • CK1
    Hali!
    KAWASAKI KMX125, 210 000 Ft-ért, "most lett felujitva a motor, ami csörrenésmentes"
    Megéri szeritnetek? Tapasztalatok, észrevételek, vélemények??
  • K0bi
    amúgy ő RX125-ött vett
  • K0bi
    hát én Aprilia-ról jót még nem hallottam (1 haverom most vett nem rég és szop vele rendesen (vagy 1 hónapja csak a javítgatás megy vele)) .. de mivel nekem még nem volt ezért nem mondok inkább semmit .. az meg hogy én mit godnolok szubjektív
  • csoola
    vagy dt80-ast
  • csoola
    én is ilyet (vagy rx50 vagy 80-at) szeretnék...
  • KILROY
    Hy all, vszínű, hogy beszerzek egy Aprilia MX 50-est kezdő motornak, szóval mi a vélemény róla? Mennyivel megy, stb...
  • csoola
    oopsz:P. girdetés=hirdetés:P
  • csoola
    hát az forditva van!:P na jo ez igen gyenge "poén" volt, én se tom igazábol, mindig a girdetésben is vmi extraként emlitik, nemtom mire jo
  • Realtibi
    a forditott telo az mennyiben más mint a sima??
  • csoola
    probáltam keresni, nem találtam
  • K0bi
    (elektromos kapcsolási rajzot )
  • K0bi
    csak hogy legyen téma :

Nem tudna nekem vki szerezni/küldeni Suzuki TSX (esetleg TSR) kapcsolási elektromos kapcsolási rajzot???

(Nagyon kéne de sehol se találok )
  • K0bi
    jaja .. elkeserítő (mind2 állítás )
  • mila69en
    pedig nem sok nyarat jósólnak D:
  • Mckilem
    Állítólag egész nyáron ilyen szar idő lesz. Csak nem.
  • Jancker
    Rosz idő van uhogy nem történik senkivel semmi..
  • csoola
    ez van, nincs miröl irni...
  • K0bi
    oks bocs .. akkor visszavonom .. de akkor is kihalt!!
  • csoola
    irtam volna de nem értek hozzá, hülyeséget meg nem akartam irni
  • K0bi
    kösz a választ .. az egyedülit!!
    (kicsit kihalt a fórum)

Amúgy úgy tűnik a Renthal min 15.5K szval Pazzaz marad .. csak találjak, mert az sincs raktáron!!
  • mila69en
    én a renthal-ra szavazok:D
  • K0bi
    Ja és jelenkezzen már akinek Suzuki TSX-e vagy TSR-e van!
  • K0bi
    Hali all! Kira a fórum ! .. a végéből mondjuk inkább már Crashmovie-t lehetne csinálni

Kérdés: Szerintetek Pazzaz (7-9k) vagy Renthal (12-16k) alukormány éri meg?
    (mind2 22mm merevítős és állítólag mind2 vmi T9 Alu-ból készül)
  • csoola
    1értelmü
  • Realtibi
    de azért nézesd ám át
  • csoola
    nem egészen, mondom h haver, és addig cigánykodott amig a csávonál lealkudta... de mondom nem lényeg, ugyis 80-as lesz ami lesz, és ennyi. olcsón
  • mila69en
    hát ez a gond:) ha 65-ért hozta vólna a 125-öst is, tuti valami simlisség van a dologban.... vagyis sztem a motor megvan halva, nem árt alapossan átnézni:)
  • csoola
    hát 60E az semmi... annyiért amugy simsont kapsz kap, én meg DT-t:P. de a csávó már 65-ért 125-öst is hozott volna, csak az a baj, h az naon feltünö a rendöröknek, szal elég a 80-as is
  • Mckilem
    60 ezer? az feltűnően kevés nem? Nem tom csak kérdezem mert én drágábban láttam őket.
  • csoola
    öcsém, télleg jo h ilyen sok motoros haver van... most lehet még ballagás elött tud szerezni vmilyen 80-as DT-t a csávó, kb 60E Huf-ért...
  • csoola
    mondjuk ez érthetö, nem is gondoltam rá... nembaj, akkor ugy kapnának el h megtalálnák a hullámat, mert én ezzel a brutális géppel sztem darabokra törném magam... (igy már hihetöbb h elkapnak)
  • Kaszi46
    fényezés gyári, de akár én is kitalálhattam volna, mert 100%osan az én színvilágom. a 46os és a posse logok természetesen már általam kerültek föl. az ára 1.250 volt uj gumikkal, hátsó lánckerékkel, láncal, és fékbetétekkel.
  • fifi
    hát ha egy ekkora motorral helikopteren kívül bármivel elkapnak, akkor csak sajnálni tudlak...
  • csoola
    jo ok csak ha buzi rendörök elkapnak akkor arra a gatyám is rámegy, és most h motort szeretnék veni nem lenne jo ha a zsernyákoknak perkálhatnék...viszont még mindig ha tud jo 80cm3-es DT-t az irjon!!!
  • mila69en
    miért ne vezethetnél?:D nem jogsival megy^^ meg amúgyis úton nics benn semmi élvezet:D ahol nincs sár/por oda nem megyünk:P
  • csoola
    hát nehezek az biztos, de van 1 uj 640-es földváron (ahol lakom), és az ugy megy mint 1 kétütetemü!csak sztem a hangja jobb. 1ébként imádom a KTM-et, a kdevenc márkám, csak az a baj h én még nem vezethetnék 1et se:S (nembaj, remélem mostmár lesz jokis DT-m, aztán majd hú)
  • mila69en
    jóak ezek a lc4-esek csak kicsit sztem túl nehezek 150-160 kg az kicsit sok:)
  • Realtibi
    mennyibe került egy ilyen??
  • Jancker
    Szép motor, és ez a fényezés is nagyon tetszik, te álmodtad meg, vagy gyárilag is volt ilyen? Igen terepen kicsit nehéz lehet, de azon nem kell gondlokozni sokat egy hegy lábánál hogy felmegy-e..(gondlom én):D Supermoto kerekekkel vetted és nem is nagyon mész vele terepen, vagy......?