Crossmotorok és Endurok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
hát igen, az RM-en ülve átfutott az agyamon, hogy ha esetleg Enzo Ferrarival nyomnák a zsaruk, talán lenne esélyük, de én akkor még mindig le tudok menni a földútra....

ez van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

lol
engem csak eccer probáltak meg elkapni
hála istennek pont kapora jött a határ
oda meg nem jöttek utánam az opel asztrával😄

mila69en
engem is szerettek vólna párszor megállítani😄D de nem igazán tudnak befogni a nivájukkal😄DD
múltkor kijött a rendõr házhoz... aztnán azt mondja ha mi egyszer megfogjuk magát akkor...😄DDD mondom kit engem? nem is ültem a motoron már 3 hónapja biztos összekevernek valakivel😊) aszonja ne hazudozzon itt összevissza tudjuk, hogy maga az😄D hát mondom másnak is lehet ám ilyen motorja nem csak nekem😄SA😄AS😄AS:AS😄AS😄:SD<#idiota> vadásznak rámXDDDDDDDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
FC600😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

én 125 öst akarok venni
de ahhoz lerakom a vizsgát
augusztusban mek arra is meg autora is

tök jo h ennyi haverom van.az 1ik most vet '97-es RM125-öt.de én még nem mertem vele menni, csak ma lett meg az SM-es jogsim, ugyhogy a seggemen maradok azt veszek 50-est vagy 80-ast...

engem hála istennek még nem kaptak el
nincs is jogsim
elég sokszor rohangálok fõúton<#hehe><#hehe>

fifi
engem anno megállítottak a 250-es RM-el
mondom 50-es ez, csak meg van tunningolva... zsaru vágta a témát kicsit, aszongya' nekem 50-es és a gátra felfelé kerékre áll? na takarodj vele haza 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

van 1 sztorim lehet h uncsi lesz (söt tuti) de unatkozok.haver ment benzinkuthoz, ötvenes jogsival, 125-ös apriliával, a rendör meg megállitotta.megkérdezte h miért járkál 125-össel a gyerek meg azt mondta h azt hitte h 50-es.de a rendör megkérdezte h azért nem is gondolja h 1 50-esbe 220 van beleirva...mind1 most legalább nem unatkoztam, és a srácot meg elengedte a rendör, aszonta h többet ne forduljon elö

na jo akkor én sry-t mondok, ok?és megmondom h meglepödtem a huseberget naon kirának tartom.a haveromnak is volt 1 FE501 (neked nemtom milyen van).csak azt kérem h plz ne fikázd az apriliát, ok?naon megköszönném.és télleg bocs

mila69en
#729😄DD tied-e?

akkor meg ne az én számomra fogalmazd a 14 éves célzásod, és majd akko elhiszem...😛

mila69en
húúúúú de nagyon benézted nem teeeeeeeeeeeeee😄

hát már bocs nem 14 vok, meg a kor nem mindig döntõ helyzet ilyen étren.
Ennyi😛
Naon sajnálom hogy ilyen szûklátókörû vagy ebben a térben

mila69en
énsem semmi kirivó nem volt ebbe #748 a kommentembe😄 válasszóltam neked valaki meg közbe köpködött😊 söt itt még ki is egésztettem a mondanivalóm #745 saját véleményem az apriliáról nem feltétlenûl kell hogy tükrözze mások vélemyényét is..... de mindegy lényegtelen...ez #729 mindent elárúl róla vagyis a hozzá értését age 14 nem vitatkozom vele....

izlések és pofonok

én nem veszekedésnek szántam, hanem én is simán amiatt mert legnépszerûbb az ismertségi körömben, és egyikben sem kellett csalódnom.

na unalmamban kiváncsi lettem milyen motrod van

husaberged van

jo vagyok mi<#taps><#taps>

mila69en
kibeszélt itt rólad? kibeszélt itt arról hogy te mennyire értesz a motorokhoz eggyáltalán kit érdekel he? amíg nem tudsz mondatokat értelmezni addig pszííít😄D ja ha meg vissza olvasol rájössz, hogy milyen motorom van^^ de úgylátom te csak bejössz egy fórumba azt oda köpsz ahova lehet broáf

gondoltam h ennél értelmesebbre nem telik...és te honnan tudod h mennyire értek a motorokhoz?kiváncsi lennék h neked milyen motorod van...(ha van egyáltalán)

mila69en
jajaja õ már csak tudja, hogy mennyire ismerem a motorokat nem? lehet hogy szomszédok vagyunk, hogy ennyire tudja?
én nem fitogtattam itt senkinek a motorokhoz értését!... montam egy saját váleményt azokról a fostalicskákról azt ennyi szal nem kéne okoskodni😄DDD

ööööö hogy nekem hány fostalicskám vólt? õõõõ hát egysem😄 de szerinhtem több olyan fostalicskán ûltem mint te😛 vegyélcsak használd egészséggel:😄:SAD:asD:ASD:asD:ASD:ASD:ASD:AS😄:ASD.ASD:A

remélem megveszed és mondasz majd rola véleményt<#nyes><#nyes><#taps><#taps>

remélem h nemsokára lesz😛

mert?az ö szava is ugyanannyit ér mint a tied...és én meg pont apriliát akarok venni mert haveroknak (többnek is) van és azt mondják h faxa.neked hány apriliád volt h igy ismered öket?

kinek van itt apriliája??

mila69en
aha ha te monodod biztos úgy van LoL...ennyi😄

hát akkor tuti nem ismered eléggé a mocikat, ha ilyen véleményed van róluk... ...ennyi:😊

jajo

nekem mondjuk még nem volt apriliám
de én sem vok oda érte

mila69en
áhhh nem akarom sorolni.... utlom az összes ápriliát meg gagyivát😄
elfelejtettem odaírni hogy szerény véleményem szerint😄D sorry

mért milyen bajok vannak vele??

mila69en
APRILIA RX 125-az egy nagy rakás sz@r<#hehe>

milyen uj dolog??
igy fáradtan most nem kapcsol az agyam

A simson valóban jó kezdésnek, de ha már nagyon benne leszel a mocizásba, akkor sztem azt is meghagytatod, max picit felkell újítani.
Ha valami robogó féle kéne akkor a Honda Lead 90cm3-es motor is jó, de ha krossz akkor kezdésnek az APRILIA RX 125 típusú cross moci is jó.Abban legalább vagy en kis új dolog is, ha érted mire gondolok!

simson
jo az kezdésnek én is ezzel tanultam meg

Mien motort ajánlotok elsõ motornak 50-125 közt és lehetõleg 120e FT -ig ?

FORZA JUVE

Akiknek pl ilyen speed bukósisakja van azok mind azt mondják, h nem is ciki, de szerintem ciki mert érdekesen néznek ki a cross mocival és speed bukóval nyomulós emberkék😊

gordon 24
Igen ez gáz!! Nagyon!!!!

Downhill!!

Végül is nem vagyok kezdõ mocizás terén, csak egy 1-2 év megszakításon akarok most véget vetni... ...amúgy mocival kapcsolatban végül is tudom milyen szeretnék, inkább a bukós téma izgat, mert láttam 1-2 egyszerû speed sisakkal, vagy csak simán nagy plexis sisakkal mocizót, sõt mi több hogy crossal mentek, de szerintem az gáz volt.

Nektek mi a véleményetek errõl?

fifi
TM 80
kezdõknek tökéletes
állatul megy...

gordon 24
Hát akkor vegyél valamilyet, szerintem, jó persze ne a legdrágábbat, és ne is a legolcsobbat.és lehetõleg ne PVC-t.

Downhill!!

hát én több évre gondoltam

gordon 24
Attól függ, ha te tudod hogy szeretsz crossozni,vag endurózni, és sokáig fogod csinálni, akkor gáz.
Ha csak kipróbálod és egy kétszer mész vele akkor nem sõt akkor nem is érdemes sisakot venni. (nem a motorozásra értem, hanem boltból)

Downhill!!

Épp most, vagy a nyáron akarok venni egy 80-90 cm3-es crosst?
Szerintetek érdemes lenne beruházni egy olyan mocira, ami 6 sebességes, de viszont a 6.-at nem lehet kihúzni belõle?

Meg a másik: Gáz sztetek ha zárt bukóval mek cross mocival? (szal hogy a bukó alapból nem cross, vagy trial bukó)

gordon 24
Sajnos 50 cm3 nem nagyon tudok mit mondani. Nekünk volt egy 50 cm3 Fantic motorunk, tesom fél évig használta, végülis nem volt szar de konkrétumokat nem nagyon tudok.

Downhill!!

Remélem tudtok segiteni, szeretnék motort.14 vok, most tettem le a jogsit, de tetszett idáig is az enduro, és szeretnék 1 ilyen gépet.mindenképp 50-est, 125/50-es nem jo, mert a qva rendörök átnézik.ugyhogy vmi kezdö gép kéne, ballagáskor (junius) kb. 200000-rem lesz rá.ami idáig tetszett az az aprilia RX50, azt mondták az király, de nemtom h ismeri itt vki?de ha tudtok, bármilyen motorrol irjatok tapasztalatokat.köszi

mila69en
na az úgy más mert 125-nek qurva sok lett vólna aza 10-15 littyó üzemóránként😄 akor viszont nem is olyan rossz a fogyasztása😊

gordon 24
Megkérdeztem a bátyámat(õ a tulaj) KB 2-óra alatt eszi meg ezt a 10 litert.

Egyébként most van folyamatban!!!!

Downhill!!

mila69en
én is azt mondtam hogy cross!!!! egyébként egy 125-ös nek viszont rengeteg aza 10-15 liter akkor gondolom az olyan 13 littyó lehet átlagosan... szerintem ráférne egy dugózás gyürüzés😄DDDD

gordon 24
Az rm az crossmotor! Suzuki, nekünk is van belõle egy, csak az 125-ös.
De mint irtam is 10-15l benya egy óra.

Downhill!!