1223
Crossmotorok és Endurok
-
#983 kezeltél te már ilyen motort? -
K0bi #982 Jójó persze, de nyomatékben és pörgésben sem olyan nagy már egy 250+ CR mert már a 250-es is vagy 8knál leadja a max erőt és nyomatékot (az 500-as meg vmivel alatta gondolom) ... jóhogy egy 4T kevesebbet pörög és eszik de ha csak alapvetően azt nézzünk hogy ugyannannnyi erőhöz nem kell sokkal több benya 1 2T-nek mint a 4T-knek (mert csak 10-15%-al rosszabb a hatásfoka)
Szval biztos sokat eszik de ha nem lyukas a tank biztos nem több mint 10liter/óra -
#981 ja és zabál és pörög:)
hát nem somsonok:D -
#980 és?
pörög>zabál -
#979 nem sok! 2T pörög és zabál mint állat:)
ezt nem értem mi dúrva mihez?:) nem lehet össze hasonlítani 2T-t a 4T-vel teljesen más, eggyik pörög másik nyomatékos...... CR500 nem tom pontosan, kb 70 paci enyém papiron 65 szerintem 60 de itt nem is a loerő számit hanem a nyomaték) és az hatalmas van benne... szal pillanatok alatt földhöz vágja az embert ha bátorkodik;) -
K0bi #978 Amúgy meg ha 600-as Husaberged enduród van még ahoz képes is durva a CR500 , mert még annál is vagy 15lóval erősebb .. vagy nem?? -
K0bi #977 Nem sok ez a fogyasztások amit írtatok?? .. na ne már hogy 1 órát nem tudtatok menni 1 tankal >>> mert ez következik ebből -
404error #976 vettem egy 125 ös girela arizona endurot de félig meddig át van alakitva cross motorrá tudna nekem mondani valaki vmit erről a gép ről mert ezt szerintem ez volt az 1 és az utolsó ien motor , de azért van bene erő -
csoola #975 ok, nemtom, de azért terepre nem mennék XR-el én se... és igen álmomra, az LC4-re gondoltam:P -
#974 640 KTM akkor gondolom az LC4-re gondólsz.... nem rosz gépek azok csak dög nehezek..... nehéz terepre meg nem is igen való.... sok aza 140-160kg.... 90-110kg a normális elfogadható.... a honda rx 125 nem olyan rosz az.. mentem vele és van benne nyomaték rendesen de az is inkább útra való mintsem egy komoly terepre.....
"elmondása szerint télleg nem annyira erösek"---> ezt meg nem értem, hogy érted ,hogy nem erősek?:DDD hát inkább pont hogy a 4T-k ben van a bika nyomatékos gépek... egy az egyben le is adják azt -
csoola #973 én még nem mentem négyütemüvel, de azok a tulajok elmondása szerint télleg nem annyira erösek, tudom miért, mielött vki elkezdene magyarázni, és mondjuk nem a 640-es KTM-röl van itt szo nálam, hanem mondjuk Honda XR 125-röl -
#972 mármint úgy értve kezesbárány, hogy annyira kezelhető:DD
4T az más tészta teljesen más dimenzió:DDDD a kettő -
csoola #971 sztem egy vaddiszno jobban illene rá:P, bár a 600-as Husaberg után lehet nekem is annak tünne... -
#970 jok is az RM-ek:) bár nekem meg pont, hogy a CR jött be jobban 2T-ben mint az RM....CR olyan mint egy kezes bárány:D -
csoola #969 havernak 1 RM 125-je van, kicsit tuningolt, 44 lóerös, és olyanereje van (számomra) h állat. 1ébként most törte el a kormányt meg a sárvédö végét mert hátraesett egykerék közben nagyon -
#968 nem tudom megmondani neked...
mondom ezt úgy hogy volt vagy 20motorom összesen anno :)
RM 250 sokkal jobban bejött... -
#967 mért?:D -
#966 én elhiszem, mindenesetre a világ egyik legalattomosabb motorja... -
#965 hm... egy 600-as huzaberg után nem fog hanyatt vágni hidd el: (na ettől megijedtem először szó mi szó):DDD és még mindíg élek:DDDDD
nomeg nem egyszer mekentem már haver CR500-át is...... -
#964 ja csak ugye olyan nagyon nem fogod megkenni, mert úgy hanyattvág, hogy ott halsz meg...
nem is való az emberi motorozásra én azt mondom... -
#963 hm... kilehet hozni abból a 20 lityót is simán:D
szerk: úgy megkenem a pofáját hogy majdnem szétszakad a motor:DDD mindjárt 20 lityónál vagyunk:DDDDDD -
#962 CR500 nekem kb. 15lityi volt/üzemóra -
#961 hát kb:DDD vagy kösd magadután a kutat
ismerősömnek a CR500 2T-je van fogyasztása valami írdatlan sok:SDA:DSA:D:ASD: -
csoola #960 ezek szerint tartos használatra benzinkuttal érdemes megvenni -
#959 amúgy ha csak elmész vele motorozni akkor 8-10-ből megáll egy óra alatt:) de tök mindegy mert mindeggyik 250-2T bezabál ennyit simán.... -
#958 qurva sokat:)) nekem volt 250 CR hát pályán simán benyeli a 12-14 littyót 1 óra latt:) attól függ mennyire zúzod neki meg mennyire vannak oda a dugó gyűrük.....endúrozni meg nem is érdemes vele akkor vegyél endúrot pl: CRM amúgy én dícsérem a CR-eket mert nagyon jók motorikusan:) vólt régebben egy YZ-m is hát az elbújhat melette..... -
csoola #957 azért mert nem eladot irt hanem azt h tud-e vki! -
K0bi #956 mennyit eszik egy 250-es cross? (CR érdekelne főleg de bámilyen típusról írjatok csak írjátok oda miről van szó) Tényleg érdekelne és jó lenne ha endurózva ill pályán is kifejtenétek mennyi-mennyi!
+hány literes egy CR tankja? -
#955 lol akkor meg minek emlegeted?:DDDD -
csoola #954 a sajátomrol tudok és az nem elado, van rola kép, és mondom majd csak jövöre adom el (ha eladom) -
#953 és van rolla kép??? -
csoola #952 én tudok de nem eladó -
#951 Sziasztok valaki tud yamaha dt50-est vagy 80-ast??aki tud szoljon léci!!!előre is kösszi -
Mojlepque #950 Múltkor a haveromék 3-an mentem egy 101 köbös robogón, ami 50-es papírokkal van. Aztán pont arra ment egy lovas rendőr, volt nála kard meg minden, és nem volt a haveromnál semmi féle papír, és a haverom oda adta neki a pénztárcáját, amiben volt 5000Ft, és azzal elintézték:-) Na meg hogy leeresztett kerékkel kellett hazáig tolni a mocit, ami volt legalább 2 km, és dombra föl, még föld úton is:) -
csoola #949 leengedett a mocim hátso gumija:( -
#948 én mégis jobban szeretek nyugodtan közlekedni... -
csoola #947 hát én is megszivhatom mert a hengeren ott figyel, a 79ccm, megprobálom elkerülni a rendöröket, azt kész, meg nem mek ugy h baj legyen vagy h megállitsanak és akkor nem lesz baj -
#946 nézdd ,nemtom pontosan h működik ez, nem vagyok rendőr, de jópáran megszívták ezzel, ismerettségi körömben is...
ha megállít a rendőr és nézi a motorszámot, inkább huzd el a csíkot:D -
csoola #945 de h lehet nyilvántartva az a motorszám ami elvileg még nem volt forgalomba helyezve mert mondjuk nekem is ilyen h 4-5 éve hozták be németböl, és 80-as DT, e azért vettem meg mert ha lesz rendszám akkor is illik rá az 50-es henger, és tok kölcsönözni havertol, és akkkor csak 50-esként lesz nyilvántartva, szal sztem ez a motorszámos duma hülyeség, de biztos tudjátok akkor. -
Realtibi #944 legalább beindult a forum:D