Crossmotorok és Endurok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Másrészt nagyon nem reális ár, hogy 3000Ft /1 ccm.
mind1 kívánom nektek legyen igazatok <#kuss>#kuss>
ez a kamu..
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ügye vannak motoros rendõrök (és nem a robogósokra gondolok) aztán volt itt 1 gyerek akinek 180-as Gillera robogója van 50-es papírokkkal .. a hülye megpróbált ellógni de elkapták .. és most jön a legrosszabb >> a rendõrök állítólag csak bediktálták a központba a motorszámát és máris tudták hány ccm <#idiota>#idiota>
ÉS a bírság pedig 3000Ft/1ccm!!!! amivel eltér 😛 .. jelen esetben: 180-50=130*3k=390eFT <#nezze>#nezze><#wilting>#wilting><#help>#help><#help>#help>
amugy visszatérve, felhivtam a faszit, elkelt a motor... medig az még tetszett is...
most szeretnék venni egy 80-125ös endurot, de nicns tippem hogy milyet vegyek, dt-vel szemezek énis, 125össel...
ki mit ajánlana?😊
10mp és mondja a hengerûrtartalmat...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Es gibt nur ein FC Bayern!
Elvileg mindnen DT 2 ütemü volt de utánanézek...
Lécci rakjad be a képet hogy mi is az, kiváncsivá tettél😄
Amugy azt hogy az 50esek is rendszámozva lesznek stb, azt már régóta mondják...
De tény hogy legtisztább 50est 50esként használni..125öst meg 125ösként
Es gibt nur ein FC Bayern!
csak annyit hogy hivatalosan nekem is 50-es van <#kacsint>#kacsint>
Illetve ez attól függ hogy hány köbös, vagy mitõl?
Csak mert most egy 110 köbös quad, és egy 125-ös Aprilia Turareg Rally 125-ösön töröm a fejem...
amugy én még mindíg állítom, hogy a 6-7 ezernél bekapcsoló power szelepem helyesen mûködött. 3 külnbözõ motorszerelõnél jártam az évek alatt vele, mind1iknél volt szó a powerszeleprõl, és mindhárman azt mondták, megfelelõen mûködik. nem mintha nagyon lényeges lenne, de most ugrott be, hogy ha jól emlékszem 2 fajta power szelep van. bovdenes, és elektromos. 😊
ja, és mivel a haverom is ugyanakkor, és ugyanazokhoz a motorszerelõkhöz járt, neki is jól kellett hogy mûködjön a cuccos.
tudom tudom biztos kóklerekhez jártunk akik nem érdenek hozzá, de NEM!<#idiota>#idiota>
lényeg a lényeg jó ha van függetlenül attól, hogy bizonyos fordulatnál kapcsol-e be vagy fojhamatosan egyenletesen érezteti hatását. talán mindkét megoldás létezõ megoldás😊
azért ha valaki szakértõ erre jár ne legyen rest felvilágosítani minket!
*Posse*T.W.D*
Az meg más dolog hogy mondjuk egy CR500 bármilyen fordulaton hanyat vágna <#smile>#smile><#buck>#buck>
ülj már fel egy 500-as 2T-re az meglesem mitcsinálsz mikor nyit a power:-)
A cagiva-nal valószínû pont rosszul volt beállítva a power azért volt ilyen jelenség .. halottam én is olyat hogy xar volt a power és X fordulatszám alat alig nyöszörgöt a motor felette meg elkapart mint a xar <#smile>#smile>
teknikailag ne kössetek belém mert nem nagyon értek hozzá, én csak azt tudom mondani amit tapasztaltam\tunk, és amit a motorszerelõnk mondott😊
és oan mintha nitróztunk volna csak kicsibe😛
*Posse*T.W.D*