Crossmotorok és Endurok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na pont ez az... ...fizethetne 3 millát, amellett hogy a mocit tankolni is kell, meg ezt megelõzõsen meg is kéne venni😊

mila69en
bár már én is elég rosszúl járnék 600cm3-al😄:ASD:ASdASD:AS😄A😄AS😄:ASD:

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
😄DD elég rosszúl járna egy 1000cm3 feletti motor tulajdonos LoL

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

persze hogy kamu, ugyanis a bírságot nem köbcentiként számolják...
Másrészt nagyon nem reális ár, hogy 3000Ft /1 ccm.

hát nekem így mesélte 1 olyan oszttársam aki barátjával törént ez (én si tom kivel) .. és én is sokallom (de azt mondják lehet azért mert ügye ez okirathamisítás)

mind1 kívánom nektek legyen igazatok <#kuss>
felénk nem jár octavián kivül kutya se, ritkán 1-2 opel astra, de aztán kifujt...

mila69en
szerintem is....

fifi
"ÉS a bírság pedig 3000Ft/1ccm!!!! "

ez a kamu..

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bazz most hallottam 1 elég durva storyt ami miatt kicsit parázok <#help> >>>
Ügye vannak motoros rendõrök (és nem a robogósokra gondolok) aztán volt itt 1 gyerek akinek 180-as Gillera robogója van 50-es papírokkkal .. a hülye megpróbált ellógni de elkapták .. és most jön a legrosszabb >> a rendõrök állítólag csak bediktálták a központba a motorszámát és máris tudták hány ccm <#idiota>

ÉS a bírság pedig 3000Ft/1ccm!!!! amivel eltér 😛 .. jelen esetben: 180-50=130*3k=390eFT <#nezze><#wilting><#help><#help>
1ik sem, már azokrol ami van megnéztem

mila69en
motor.hu? vagy hasznaltmotorok.hu?

ha vki tud eladó 80-as dt-t feltétlenül irja le plz!

Zsolti9014
XT 600 az jó!

Hajrá Magyarország!

inkáb akkor egy 125 öst

80-as dt, váááááá<#buck><#beka2><#szeret><#worship>

"medig"=pedig

😄😄😄😄

amugy visszatérve, felhivtam a faszit, elkelt a motor... medig az még tetszett is...
most szeretnék venni egy 80-125ös endurot, de nicns tippem hogy milyet vegyek, dt-vel szemezek énis, 125össel...
ki mit ajánlana?😊

Amit eddig mondtam mindenki felejtse el... a rendörök nem érdekelnek és: 80-AS DT KELL!!!!!! mentem haveroméval elöször, és annyira tetszik h más motorra jelenleg fel se ülnék (persze ebben a kategóriában😛)

meg akkor ha baleset van és megvizsgálják a bringát

fifi
meg akkor, ha a Közlekedésfelügyelet büfékocsija megállít és betekeri a gyertya helyére azt a helyes kis mérõeszközüket...
10mp és mondja a hengerûrtartalmat...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nem arrol van szo h most szivatja akárki, a rendör ugyse tud csinálni semmit. akkor lesz a baj ha 1 év mulva bevezetik a kicsikre is a rendszámot...

az A1-es jogsival meg nem lesz gond, nemsoká iratkozom be rá.

Hát mondjuk azért nem mindig szívja... ...a haveromnak is egy 101 köbös Honda Lead nagytestû robogója van, 50-es papírokkal és senki nem szól bele, akkor van a másik haverom annak Yamaha DT-je van 125 köbös, 50-es papírokkal szintén nem szól bele senki... ...eddig nagyon kevés embert ismerek aki megszívta volna így, fõleg itt Érden, a lõtéren a cross pályán:-) Mivel én többnyire terepre használnám, nem pedig városi furikázásra.

Jancker
Most is fennt vagyok csak kint van hogy nincs gépnél, de azzal ne törödj😄

Es gibt nur ein FC Bayern!

aha, a kép elég szar de felfedeztem a lényeget, mikor leszel msn-en? majd azt is megmutatom h milyen gépet szeretnék minimum, és lehet is h összejön.

Jancker
Igen, ugytünik minden dt 2ütemû volt a 400astol az 50esig..

Jancker
Oké, akkor 50es DT gondolom.
Elvileg mindnen DT 2 ütemü volt de utánanézek...
Lécci rakjad be a képet hogy mi is az, kiváncsivá tettél😄
Amugy azt hogy az 50esek is rendszámozva lesznek stb, azt már régóta mondják...
De tény hogy legtisztább 50est 50esként használni..125öst meg 125ösként

most 1 hülye kérdést teszek fel, de láttam 1 képet ami összezavart: asz összes yamaha dt 2 ütemü volt mindig is igaz?

ha tölem kérded, akkor vagy rx, vagy dt-m lesz, most dt-nek indul mert azt tud a csávó (2001 utánit ha jol emléxem)

Jancker
Na ha már itt tartunk, akkor milyen 50es lesz? RX?

viszont akinek nagyobb van mint papiron az nagyot fog szivni-sztem. nemtom h ennek van e alapja vagy csak szopatnak, de nekem tuti h 50-es lesz. viszont fussa most már királyabbra is😄

nem tom .. ha simán 125ösként veszed akkor alapból van rajta rendszám (bizosítás akkor is kell gondolom kicsivel több mint 50esre) meg ha úgy van mint autóknál akkor van biztos vmi adó (de ezt nem tom pontosan!) .. viszont az fix hogy ha rendõr megállít akkor érdekelni fogja hol van a min A1-es jogsi <#nezze>
sztem meg mindenki maga döntse el <#awink> .. van aki Crossmotorral furikázik (nem én nyugi <#nevetes1>)
csak annyit hogy hivatalosan nekem is 50-es van <#kacsint>
figyelj, azt mondom ne vegyél 125-öst ötvenes papirral (bövebben leirtam mi lesz). 25-öst 25-ös papirral, az a biztos, abbol baj nem lehet.

viszont ha 125-ös papírokkal veszem akkor mennyi lenne a kb értéke?

akkor egy egyszerû 50-es papírokkal semmi névre iratási dolog, meg semmi más nem kell fizetni a biztosításon és a motor árán kívül?

200E huf-om lett a motorra!!! nemsokára lesz motorom! de annyit h CSAK 50-es, mert valszeg jövöre minden motornak rendszámot adnak és ezért. mehg hát meg is kell tanulni menni...

nincs vki aki Eger-ben (esetleg környékén) enduró/cross-ozik??? <#integet2>
ha 50-es papírokkal veszed akkor nem kell névre írtani (illetve csak az adásvételit kitölteni az minden) .. meg kötsz biztosítást (kb 3k egy évre) ennyi
Van egy kérdésem! Ha veszek mondjuk egy 125 köbös mocit, annak mennyi lehet a névre iratása, még akkor is ha 50-es papírokkal veszem meg?
Illetve ez attól függ hogy hány köbös, vagy mitõl?
Csak mert most egy 110 köbös quad, és egy 125-ös Aprilia Turareg Rally 125-ösön töröm a fejem...

mila69en
pont CR-re gondóltam én is😊 amúgy miért vágna földhöz hát úgy viselkedik mint egy kezes bárány😄D havernak olyan van.... csak egy baj van vele, LoL nemárt egy benzinkutat utána kötni😄DDD

fifi
nem vagyok szakértõ, de már elmondtam mi van...

"azért ha valaki szakértõ erre jár ne legyen rest felvilágosítani minket!" <<< jaja az nem ártana <#wave>
Kaszi46
hát a 125ös mocinál a vadászgép élmény elmaradt, de azért jó volt így is😊

amugy én még mindíg állítom, hogy a 6-7 ezernél bekapcsoló power szelepem helyesen mûködött. 3 külnbözõ motorszerelõnél jártam az évek alatt vele, mind1iknél volt szó a powerszeleprõl, és mindhárman azt mondták, megfelelõen mûködik. nem mintha nagyon lényeges lenne, de most ugrott be, hogy ha jól emlékszem 2 fajta power szelep van. bovdenes, és elektromos. 😊

ja, és mivel a haverom is ugyanakkor, és ugyanazokhoz a motorszerelõkhöz járt, neki is jól kellett hogy mûködjön a cuccos.

tudom tudom biztos kóklerekhez jártunk akik nem érdenek hozzá, de NEM!<#idiota>

lényeg a lényeg jó ha van függetlenül attól, hogy bizonyos fordulatnál kapcsol-e be vagy fojhamatosan egyenletesen érezteti hatását. talán mindkét megoldás létezõ megoldás😊

azért ha valaki szakértõ erre jár ne legyen rest felvilágosítani minket!

*Posse*T.W.D*

"ülj már fel egy 500-as 2T-re az meglesem mitcsinálsz mikor nyit a power:-)" éppen erre mondtam hogy ha jól be van állítva akkor nem olyan brutál az átmenet hanem a szép folyamatosan nyit ki <#lookaround>

Az meg más dolog hogy mondjuk egy CR500 bármilyen fordulaton hanyat vágna <#smile><#buck>
mila69en
"és oan mintha nitróztunk volna csak kicsibe😛"--> hát kb😄D vagy mintha hátba basztak vólna hirtelen valamivel:-) legjobb!!!! mintha egy vadászgépen ûlne az ember😄D fõleg buko nélkül könnyeid meg csak úgy csurognak kifele:-) bár veszélyes játék😮

mila69en
hm.. és kimondta hogy leszálsz róla?😄 azért kell kapaszkodni wazz

ülj már fel egy 500-as 2T-re az meglesem mitcsinálsz mikor nyit a power:-)

hát ezért kell otthon keverni a benyát <#crazya><#nevetes1> ... mondjuk nekem nincs is más lehetõségem <#idiota>

A cagiva-nal valószínû pont rosszul volt beállítva a power azért volt ilyen jelenség .. halottam én is olyat hogy xar volt a power és X fordulatszám alat alig nyöszörgöt a motor felette meg elkapart mint a xar <#smile>
én tudomásom szerint a power ha rosszul beállitva akkor naon szétzuzhatja a gépet. és még ilyen az enduroknál az olajpumpa is, ha kevés olajat nyom akkor abbol nagyon nagy gáz lesz, ismerös majdnem 100E ft-ért tapasztalta meg...

Kaszi46
akkor lehet több fajta van, mert nálam és az egyik haveromnál is, 6-7 es fordulatszámnál nyitott a powerszelep, és érezhetõen, sokkal jobban megindult a moci. neki egy 125ös cagiva-ja, nekem pedig 125-ös aprilia pegaso-m volt.

teknikailag ne kössetek belém mert nem nagyon értek hozzá, én csak azt tudom mondani amit tapasztaltam\tunk, és amit a motorszerelõnk mondott😊

és oan mintha nitróztunk volna csak kicsibe😛

*Posse*T.W.D*