1223
Crossmotorok és Endurok
-
bruxlii #1023 Cső motorosok.olvasgattam a témákat))Van aki aktivan endúrózik?Én sajna tavaly abbahagytam pénz szüke miatt.KTM exc 400-al szaggattam a gyepet..nekem nagyon bejött a vas..most már csak egy kava klr 600-assal megyegetek öregesen az országúton:)Amugy volt alkalmam többször kipróbálni a 2T vasakat..hááát..megkellett ülni rendesen..kapaszkodtam a szarvába..Nagy a külömbség a 4T és a 2T közt..A 2T olykor már kezelhetetlen volt..jah 250 ccm-es kategóriáról beszélek..persze a 125 ccm sem elhanyagolható:))sőt..És a 2T fogyasztása tényleg annyi amennyi..szeret nyelegetni rendesen.CSOOLA üdv.Páncél nagyon megéri,már ha beleszólhatok.Eséseknél nagyon jó védelmet biztosít,védi a mellkast gerincet stb..De legjobb ha minden van rajtad,kesztyü,térd lábszár,könyök alkarvédő..szal minden..:) Ha negyot esik az ember akkor általában a talaj kerül ki győztesen :)) ehh Tény és való,be kell vallani,az endúrózás veszélyes üzem..Nah de sose menne fel az adrenalinunk ha nem vóna :) -
csoola #1022 én most páncélra vagy mp4 lejátszora gyüjtök, szted a páncél megéri? ugy értem elég sokat véd? mert nemtom h befektessek e:D kesztyüt azt meg most a sporolt pénzemböl veszek:) -
#1021 hátő így alakult jön a tél hideg van én meg fázom:D bár mostanság elég jó idő van.....
nah amúgy mint mondtam tavasszal újítani akarok szal addíg még teszek hozzá kest gyűjtögetek aztán.......:) -
csoola #1020 mila69en: hogyhogy eladtad a husaberget? elhiszem h hiányzik...:P -
csoola #1019 senkinek nincs enduroja, vagy igy elfelejtettétek ezta topikot? nagy kár, szerettem veletek beszélgetni... -
csoola #1018 már nem érdekes, nemsokára mek szerelöhöz, 1ébként lenne 1 kérdésem: nejki állhatok-e A1-nek, ha 15,5 éves vok? fontos lenne, a jövöben terveim kialakitásában:D/avagy jövöre ha ez lehetséges, akkor szeretnék rendszámos 125-öt:D/ -
novazze #1017 Egy a lényeg, hogy ilyen kínai motorokat ne vegyél (privátba mondok márkát is ha kell amit nagyon kerülj el), én robogóból Aprilia SR-t javaslok meg Yama Aerox R-t, vagy Peugeot Streetfighter II -
novazze #1016 hát igen addig szoptam bele míg meg nem lett naormálisan csinálva, de azórta semmi baja nincsen,
Erre annyit tok mondani, h minden használtmotor lutri,én beszoptam mert olyan motort vettem aminek mindene ki volt, de mikor megcsinátam már kussolt mindenki
Szerintem jó az aprilia, olcsó hozzá az alkatrtész is akárki akármit mond nekem köv. motorom is az lesz az tuti.
Sokan azért mondják h nem bírja sokáig mert ugye az olasz motorok többsége rövid löketű mint az RX is és többet pörög mint a japán de nem sokkal bírnak kevesebbet és magas fordulaton több lóerőt adnak le. -
csoola #1015 csak azt akarom kérdezni, vki meg tudná-e mondani, tud-e vmi helyet ahol megtalálhatnám h mennyi villaolajat kell tölteni a villaswzárakba, aki nem tudjaXD annak mondom h 1992-es Yamaha DT80-am van! aki tud segitsen mert jo lenne ha már megtudnám szerelni(már csak ez kell) -
csoola #1014 hello sztem ezzel másik topicba menj... -
csoola #1013 meghalt a fórum??? -
gomoo #1012 hy all most sz.tnék venni 1 robogot csak még nincs hozzá (jogsim) és egyenlőrte nem is leszz!!de a lényeg az h nem tudnátok 1 tipust mondani ami jo és 1 80-ba +van akár használtan? -
#1011 Még mindig!
Yamaha DT 80 eladó, 150er FT (alkuképes) crossositva, de a lámpát és a hátsó lábtartót is adom hozzá!
Akit érdekel, MSN: [email protected]
Email: [email protected]
Képek! -
#1010 LoL:DDDD -
#1009 vátt???
a letiltásét?
hát ugye sok-sok zsozsó elment erre a mókára...mostmár házat vettünk, inkább arra menjen. törtük össze halomra magunkat néha, meghát ugye egyébként sem egy életbiztosítás ez /gyermekvállalás/
kb. ennyi -
szancsik #1008 a rendszer leállásod okára rájöttél már? -
szancsik #1007 én még csak kezdő vagyok! Motorban és csajban egyaránt! -
#1006 én semmivel...
megnősültem, le vagyok tiltva már... :D -
szancsik #1005 amúgy te milyen géppel szaggatsz?
-
#1004 "azt se motor se autó nem gyűri le gyorsulásra"
na mindegy. különben ha más néven is, de egyre gondolunk, akkor nekem volt olyan "őserő" Jawám, az old school levegős YZ-ket lenyelte keresztben. ja és zsír gyári alkatrészekkel való felújítás után is csörgött, viszont ment mint a b@rom... ;D -
szancsik #1003 [IMG][/IMG] -
szancsik #1002 az meggyorsulja de itt nálunk a faluba nincs olyan -
szancsik #1001 Ez a cross MZ 250 -
#1000 most őszintén... -
#999 és véleményed szerint a 350-es Jáffárt nem gyorsulja meg a CR??? -
szancsik #998 Yamaha TT600 a legnagyobb amin ültem, de lovagoltam már honda cr250-en is -
#997 aha
én mindent elhiszek mindenkinek...
mi volt a legkeményebb motor amin valaha ültél???
különben úgy gondolom jártas vagyok/relatív/ a témában, de mi a tököm az a kaliforniai Jawa? a legyezőhengeres krossz? -
szancsik #996 /nem 3x hanem 5x/
de van egy 350-es californiai jawam is azt se motor se autó nem gyűri le gyorsulásra -
#995 érdekes is lenne, ha a kis sz@r 50-est nem enné meg egy majd' 3X akkora motor...
anno volt 80-as TM-em,na az fele akkor mint a MuZ, de azt tuti nem nyomnád le :D -
szancsik #994 Nekem csak egy cross MZ-m van de a haver yamaha dt 50-esét terepen megöli. -
kesi3 #993 Hali! Egy Yamaha DT 50 SM-ot szeretnék venni és a véleményeteket szeretném kérni hogy szerintetek milyen a gép motorikusan megbízható és végsebességre? + Nem tudom hogy használtat (3 évnél fiatalabb) vagy újat vegyek-e mert a használt motoroktól félek egy kicsit nehogy megvegyek egy olyat ami jól néz ki 1 hónap műlva meg vihetem a szerelőhöz. & ménnyi a bejáratási ideje egy ilyen motornak? -
#992 Sziasztok!
Yamaha DT 80 eladó, 150er FT (alkuképes) crossositva, de a lámpát és a hátsó lábtartót is adom hozzá!
Akit érdekel, MSN: [email protected]
Email: [email protected] -
csoola #991 hát én nem akarok hülyeséget mondani, de szereléssel 60-80 ezer forintra tippelnék dugonál és gyürünél... egyébként nekem 80-as DT-m van, milyen idös lenne ez? -
norbisz #990 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Szeretnék venni egy Yamaha 125DT-t, de nem tudom mennyibe kerülnek hozzá az alkatrészek... Megéri megvenni, úgy értem nem túl drága hozzá az alkatrész? Azt mondták, nemsokára dugattyút és gyűrűt kellene cserélni benne. Ez milyen árban van kb? Köszi a válaszokat! Üdv mindenkinek. -
K0bi #989 "2T maxon adja le a maxot....vágod ami kifér a csövön ha már nem tudom tovább húzni a gázt akkor az a max:DDD"
Amúgy tisztában vagyok hogy a 4T nyomatékosabb .. én a 125 2T-k hez képest írtam (ahoz képes a 250, 500 2T) -
#988 hát nyomatékban nem is:) az biztos 2T-k nem nyomatékosak...... te kevered a 2T-t a 4T-kel de nagyon:) -
#987 60 lovat hogyan lehet satun?:) hát bokáig érős sárban a legjobb:DDD
egy 250-es nincs 60 paci (egy két extrém esettől eltekintve) az úgy kb 50-55 az Yz-k meg általában kevesebbek olyan 35-40 paci......meg miaz hogy nem kell szét pőrgetni?:) hát vazz pont azért van a 2T cross szakítani zúzni vele nem pedig túrázni endúrózni:) olyan nincs hogy 10 alatt leadja a maxot..... 2T maxon adja le a maxot....vágod ami kifér a csövön ha már nem tudom tovább húzni a gázt akkor az a max:DDD
nah a haverjaid adnák a kezembe a motorjukat megmutatnám hogyan zabál meg 12 littyót:DDDDDDDD
nekem mikor még megvólt a 250CR-em 1 óra alatt simán után kellet tőltenem:) mert csont száraz vólt a tank:D pedig kb 7-8 literes a tankja -
K0bi #986 jó de 60lovat hogy lehet satun? meg amugy se kell szétpörgetni ha már 10 alatt leadja a maxot -
#985 akkor nem hajtják satun... -
K0bi #984 nekem csak 125ös enduróm van .. de vannak haverjaim akiknek 250-es CR meg YZ van és azt mondják 2 órás is kibír 1 tankal (pályán)