Crossmotorok és Endurok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én még nem mentem négyütemüvel, de azok a tulajok elmondása szerint télleg nem annyira erösek, tudom miért, mielött vki elkezdene magyarázni, és mondjuk nem a 640-es KTM-röl van itt szo nálam, hanem mondjuk Honda XR 125-röl

mila69en
mármint úgy értve kezesbárány, hogy annyira kezelhetõ😄D

4T az más tészta teljesen más dimenzió😄DDD a kettõ

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

sztem egy vaddiszno jobban illene rá😛, bár a 600-as Husaberg után lehet nekem is annak tünne...

mila69en
jok is az RM-ek😊 bár nekem meg pont, hogy a CR jött be jobban 2T-ben mint az RM....CR olyan mint egy kezes bárány😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

havernak 1 RM 125-je van, kicsit tuningolt, 44 lóerös, és olyanereje van (számomra) h állat. 1ébként most törte el a kormányt meg a sárvédö végét mert hátraesett egykerék közben nagyon<#idiota>

fifi
nem tudom megmondani neked...
mondom ezt úgy hogy volt vagy 20motorom összesen anno 😊
RM 250 sokkal jobban bejött...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mila69en
mért?😄

fifi
én elhiszem, mindenesetre a világ egyik legalattomosabb motorja...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mila69en
hm... egy 600-as huzaberg után nem fog hanyatt vágni hidd el: (na ettõl megijedtem elõször szó mi szó)😄DD és még mindíg élek😄DDDD

nomeg nem egyszer mekentem már haver CR500-át is......

fifi
ja csak ugye olyan nagyon nem fogod megkenni, mert úgy hanyattvág, hogy ott halsz meg...
nem is való az emberi motorozásra én azt mondom...

mila69en
hm... kilehet hozni abból a 20 lityót is simán😄

szerk: úgy megkenem a pofáját hogy majdnem szétszakad a motor😄DD mindjárt 20 lityónál vagyunk😄DDDDD

fifi
CR500 nekem kb. 15lityi volt/üzemóra

mila69en
hát kb😄DD vagy kösd magadután a kutat<#idiota>

ismerõsömnek a CR500 2T-je van fogyasztása valami írdatlan sok:SDA😄SA😄:ASD:

ezek szerint tartos használatra benzinkuttal érdemes megvenni<#idiota><#buck><#zavart2><#vigyor4>

mila69en
amúgy ha csak elmész vele motorozni akkor 8-10-bõl megáll egy óra alatt😊 de tök mindegy mert mindeggyik 250-2T bezabál ennyit simán....

mila69en
qurva sokat😊) nekem volt 250 CR hát pályán simán benyeli a 12-14 littyót 1 óra latt😊 attól függ mennyire zúzod neki meg mennyire vannak oda a dugó gyûrük.....endúrozni meg nem is érdemes vele akkor vegyél endúrot pl: CRM amúgy én dícsérem a CR-eket mert nagyon jók motorikusan😊 vólt régebben egy YZ-m is hát az elbújhat melette.....

azért mert nem eladot irt hanem azt h tud-e vki!<#idiota><#bee1><#buck>

mennyit eszik egy 250-es cross? (CR érdekelne fõleg de bámilyen típusról írjatok csak írjátok oda mirõl van szó) Tényleg érdekelne és jó lenne ha endurózva ill pályán is kifejtenétek mennyi-mennyi!

+hány literes egy CR tankja?
mila69en
lol akkor meg minek emlegeted?😄DDD

a sajátomrol tudok és az nem elado, van rola kép, és mondom majd csak jövöre adom el (ha eladom)

SCANIA TIBI
és van rolla kép???

én tudok de nem eladó

SCANIA TIBI
Sziasztok valaki tud yamaha dt50-est vagy 80-ast??aki tud szoljon léci!!!elõre is kösszi

Múltkor a haveromék 3-an mentem egy 101 köbös robogón, ami 50-es papírokkal van. Aztán pont arra ment egy lovas rendõr, volt nála kard meg minden, és nem volt a haveromnál semmi féle papír, és a haverom oda adta neki a pénztárcáját, amiben volt 5000Ft, és azzal elintézték:-) Na meg hogy leeresztett kerékkel kellett hazáig tolni a mocit, ami volt legalább 2 km, és dombra föl, még föld úton is😊

leengedett a mocim hátso gumija😞

csm
én mégis jobban szeretek nyugodtan közlekedni...

BMW 325 iX Rallye Car :)

hát én is megszivhatom mert a hengeren ott figyel, a 79ccm, megprobálom elkerülni a rendöröket, azt kész, meg nem mek ugy h baj legyen vagy h megállitsanak és akkor nem lesz baj

csm
nézdd ,nemtom pontosan h mûködik ez, nem vagyok rendõr, de jópáran megszívták ezzel, ismerettségi körömben is...
ha megállít a rendõr és nézi a motorszámot, inkább huzd el a csíkot😄

de h lehet nyilvántartva az a motorszám ami elvileg még nem volt forgalomba helyezve mert mondjuk nekem is ilyen h 4-5 éve hozták be németböl, és 80-as DT, e azért vettem meg mert ha lesz rendszám akkor is illik rá az 50-es henger, és tok kölcsönözni havertol, és akkkor csak 50-esként lesz nyilvántartva, szal sztem ez a motorszámos duma hülyeség, de biztos tudjátok akkor.

legalább beindult a forum😄

csm
a bírság nem ennyi, de a rendõr nem hülye, és ha bediktálják a motorszámot neked annyi, sanyi a jogsidnak, vagy basztatnak okirathamisításért. van ilyen, jót röhögök a sok hülyén 50-es papirokkal

ja

fifi
és hogy ki fogja köpni a gyûrûket...

voltam ma motorozni a simsonommal<#taps><#taps><#taps><#taps>

leszakitottam a kipufogot egy gödörben
volt olyan hangja<#banplz>

nem

na mivan kihal a fórum?? .. képet töltsetek fel a motorotokról vagy vmi .. de ne aludjon már a nép <#ejnye1><#nevetes1>

Amúgy meg nincs senki Egerbõl???
nem egészen mert majd holnaptol ha lesz biztositás rajta. és kikaptunk az uccsó elötti percben😞😞😞😞:😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

Jancker
Csoolta, léci rakj majd be képet a mociról, mert msn-en nem igen tudunk dumálni, mert délelött dolgozok, te meg egésznap motorozol, este meg meccs...😄😄

Es gibt nur ein FC Bayern!

igaza van😄 de 1ébként qva jo

mila69en
😄DDD

hát végülis nem sokban különbözik egy CR500-tól <#whatever>
nem egészen... DT 80!!!

mila69en
nah...csak nem husaberg?😄DDDDDDDDDDd

mit vettetek?? CR500?? KX500?? RM500?? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
már megvan!!! megvettük!!! brutál király vad!!!

ma??

most ugy néz ki h lehet hétfön lesz mocim

kihalt a forum

fifi
nincs rá tarifa
engem 125-ös TM-el is zavartak anno haza, hogy "sohatöbbetnetalálkozzunkmer'kurvanagybalhélesz"...
bár ez régen volt, per pillanat nemtom mi a helyzet

jójó de állítólag azért ilyen irreálisan sok mert 50-es papírokkal volt tehát okirathamisítás .. lehet kevesebb ha 1 full cross-al kapták volna el <#nemtudom><#nevetes1>

Tényleg mennyi lehet a birság ha megállítanak 1 crossal?????