Crossmotorok és Endurok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok
és melyik teccik ugy igazán?
és melyik teccik ugy igazán?
ok. 😊
akor olyan kell ami birja a terepet is 😊
elsõsorban melyik tetszik és mennyit költenél rá max?
akor olyan kell ami birja a terepet is 😊
elsõsorban melyik tetszik és mennyit költenél rá max?
elsõdleges használati cél hogy erdõbe kimenjek vele, meg ilyesmik, viszont közúton is kell hozzá mennem pár km.et. meg suliba is .. kezdésnek csak elég 125 ös 😊
kalapálósdi nem gond <#buck>#buck>
akkor mit ajánlasz? Aprilia?
kalapálósdi nem gond <#buck>#buck>
akkor mit ajánlasz? Aprilia?
[ helikopter ]
a kiütés azt jelenti hogy a hengerfejen rá van irva hogy hány ccm, na azt kalapûccsal vagy valami kis vésövel le kell onnan nyomatni hogy ne legyen rajta semmi szán. ennyi, kb 5 perces munka. 250-eshez már kéne valami jogsi, hacsak nem hegyen akarod használni. (mi ott használjuk)
szerintem DT-t ne vegyél, meg ilyen Gilerát se. habár ki tudja, ha a kettõ közül kéne választani lehet DT.
szerintem DT-t ne vegyél, meg ilyen Gilerát se. habár ki tudja, ha a kettõ közül kéne választani lehet DT.
hengerekbõl való kiütés mit jelent ?😊 amit úgy hirdetnek hogy 50 es papírokkal, .stb. az ezt jelenti h már ezen túlvan, nem?
néztem Yamaha Dt 125 1988 ast 150 ezer
Gilera RX arizona 125 1990 est 120 ezer
...
250 eshez már kell A-s jogsi mindenképpen, nem?
néztem Yamaha Dt 125 1988 ast 150 ezer
Gilera RX arizona 125 1990 est 120 ezer
...
250 eshez már kell A-s jogsi mindenképpen, nem?
[ helikopter ]
sztem mindenképp vegyél 125-öst 50-es papirral, de a hengerböl ki kell ütni a 125-öt, nekem is ki volt a 80 ütve a hondán.
a rendörök attól is függnek hogy hol használod.
nemtudom, most amik jol mennek meg amik szerintem jo motorok azok a Honda CRM 125-ösök 50-es papirral. én is olyat szeretnék csak 250-est. az árakból általában mindig le lehet alkudni kicsit, 20-50 ezer között.
a rendörök attól is függnek hogy hol használod.
nemtudom, most amik jol mennek meg amik szerintem jo motorok azok a Honda CRM 125-ösök 50-es papirral. én is olyat szeretnék csak 250-est. az árakból általában mindig le lehet alkudni kicsit, 20-50 ezer között.
Enduroban gondolkozom, csak nem ismerem pl. h melyiknek van típushibája, mire kell figyelni, mi a reális ára egy egy motornak.
80 ccm mennyire használható?
csak B jogsim van, rendõrök mennyire nézik mekkora a motor?
80 ccm mennyire használható?
csak B jogsim van, rendõrök mennyire nézik mekkora a motor?
Resurrection!
cross vagy enduro? szerintem 125-nél nem érdemes kissebbet venni, én is azt hittem hogy sokáig jo lesz, aztán hamar kinöttem, szerintem egy 125-ös enduro az jo választás.
50-125 ccm es motort szeretnék, nekem tökre tetszenek a régebbiek kinézetre (90 elõttiek ),
de nem igazán értek hozzájuk, milyet érdemes venni? 150-200 ezerbõl.
de nem igazán értek hozzájuk, milyet érdemes venni? 150-200 ezerbõl.
[ helikopter ]
én is 4 ütemû crosst szeretnék leginkább de az meg ilyen árban nincs 😞
mondjuk ha találnék valami 96-os 250-es yzf-et az jo lenne.
amugy 250-es crm-bõl 91 fölötti kéne mer az már forditott telós 😊
rmx 250 csak 110 kg 😊
azokat nézegettem 😊
mondjuk ha találnék valami 96-os 250-es yzf-et az jo lenne.
amugy 250-es crm-bõl 91 fölötti kéne mer az már forditott telós 😊
rmx 250 csak 110 kg 😊
azokat nézegettem 😊
latod,latod...
Nem vetted meg a 250-es crm-t mikor arultam,pedig mondtam <#whatever>#whatever> 😊
Amugy meg nem biztos,hogy teteszeni fog egy ilyen enduro,mert ezek mar nehezek
A te crm-ed meg konnyu volt meg az rm is az,de ezek mar nem. Palyan szar,meg ha fel kell allitani akkor se konnyu.
Az en mocim is "csak" 120 kg + a benya,de rohadt sokat szamit az a plusz 20-30 kg a crosshoz kepest.
Megmondom oszinten en mar kicsit banom a drz-t de csak a tomege miatt,mert van aszert elonye is,de nagyon gondolkozom,hogy megiscsak be kene cserelni egy rmz-re. 😊
Nem vetted meg a 250-es crm-t mikor arultam,pedig mondtam <#whatever>#whatever> 😊
Amugy meg nem biztos,hogy teteszeni fog egy ilyen enduro,mert ezek mar nehezek
A te crm-ed meg konnyu volt meg az rm is az,de ezek mar nem. Palyan szar,meg ha fel kell allitani akkor se konnyu.
Az en mocim is "csak" 120 kg + a benya,de rohadt sokat szamit az a plusz 20-30 kg a crosshoz kepest.
Megmondom oszinten en mar kicsit banom a drz-t de csak a tomege miatt,mert van aszert elonye is,de nagyon gondolkozom,hogy megiscsak be kene cserelni egy rmz-re. 😊
250-es RMX ami még szóba jöhet 😊
versenyendurot szeretnék meg nagyobbat 😊
meg nyerni kell rajta.
ez kicsit kötlséges mint ahogy kiderült, meg szétpörgi magát...
4 ütemû vagy 2 ütemû mind1, vagy 250-es honda crm-et szeretnék vagy 250-es honda xr-t vagy 350-es suzuki dr-t.
meg nyerni kell rajta.
ez kicsit kötlséges mint ahogy kiderült, meg szétpörgi magát...
4 ütemû vagy 2 ütemû mind1, vagy 250-es honda crm-et szeretnék vagy 250-es honda xr-t vagy 350-es suzuki dr-t.

1995-ös Suzuki RM 125 crossmotor (újjabb fajta rejtett tankos), 40 LE, 6 sebességes, vízhûtés, SHOWA elsõ teló, AFAM alukormány, új kerékcsapágyak, új hátsó fékbetét, új hátsó lánckerék és új szimeringek. Szép esztétikai állapotban! Irányár: 340.000 ft
fasza az egész motor! uj hátsó lánckerék yee! 😊
akkor go árverés😊
akkor go árverés😊
jo már megcsinálták, fasza lett, ebbe ilyen spec olaj kell mert olajkuplungos és semelyik nem volt jo bele, ezt a spec olajat meg alig lehet kapni valahol, vagy 6 helyen néztük... de mr megvan! yeee!!!
milyen olaj kell a blokkba ugy igazán? faszom egyik sem jo bele.. most megint szervizben vann........
nem kössz.. 😊
Mad,meg ugysem vettel ruhat,nem kell egy gatya mert alig birom osszerakni ezt a derekamon.
Kicsit hiztam a telen a punnyadasban es most kell vennem egy nagyobb nacit.
Az elobb lett kimosva,szerintem teljesen jol nez ki,nincs rajta folt vagy szakadas vagy serules. Ilyenre mondjak,hogy ujszeru allapotban. 😊
32-es mertu Alpinestars. 27000 volt pontosan az uj ara.
Nemtom mennyiert mennek ezek hasznaltan de olyan 15K korul megvalnek tole.
Ez minosegi verseny cucc,nem gagyi 😊
Kicsit hiztam a telen a punnyadasban es most kell vennem egy nagyobb nacit.
Az elobb lett kimosva,szerintem teljesen jol nez ki,nincs rajta folt vagy szakadas vagy serules. Ilyenre mondjak,hogy ujszeru allapotban. 😊
32-es mertu Alpinestars. 27000 volt pontosan az uj ara.
Nemtom mennyiert mennek ezek hasznaltan de olyan 15K korul megvalnek tole.
Ez minosegi verseny cucc,nem gagyi 😊
jehee <#wow1>#wow1>
Acsi a dobos nem is látszik... 😊))
jó arcok mind, Sandi ( a képen fekete polóban Krammer-rel), és Acsi (aki nem látszik <#vigyor3>#vigyor3> ) aki fõleg cimbora, de mindenki nagy figura.
Acsi a dobos nem is látszik... 😊))
jó arcok mind, Sandi ( a képen fekete polóban Krammer-rel), és Acsi (aki nem látszik <#vigyor3>#vigyor3> ) aki fõleg cimbora, de mindenki nagy figura.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
G.a.M.

zsír <#eplus2>#eplus2>
<#mf1>#mf1>
vakker pedig kurva jo volt, csináltam is képet a bandárol..
na olyan turat nyomtunk ma,hogy volt amikor komolyan elgondolkoztam,hogy minek nekem motor es mit keresek itt a hegyoldalban a foldon fekudve...
de az se volt rossz mikor nem birtam felalitani a motort a tengelyig ero sarbol mert csuszott a labam ossze-vissza <#buck>#buck>
de most,hogy mar hazaertem es meg elek, igy visszagondolva nem is volt rossz <#idiota>#idiota>
de az se volt rossz mikor nem birtam felalitani a motort a tengelyig ero sarbol mert csuszott a labam ossze-vissza <#buck>#buck>
de most,hogy mar hazaertem es meg elek, igy visszagondolva nem is volt rossz <#idiota>#idiota>
bocs, nem fogok menni, tényleg nézd el légyszives, szerdán kaptam meg a b jogsimat, azóta tekergek össze-vissza, és nagyon összejött a hétvége. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nah felmatricáztam a masinát 😊)))

háj 😊
nem tudom nincs sztem.. eddig még😊
nem tudom nincs sztem.. eddig még😊
b type akkor szombaton jössz a koncertre??
a GaM-ra, meg lesz Brigád is, meg ott lesz a banda 😊))))
a GaM-ra, meg lesz Brigád is, meg ott lesz a banda 😊))))
#517 <#idiota>#idiota>
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
Lecter's Site
péti ismerõsök oldala, van pár versenyzõ arc köztük, itt szoktak gyakorolni az öskü pályákon, a bemutató filmek nagy része a crosspályán készült, ahol mi is szoktunk szúrni 😊))
jah és persze innen is letölthetõ a filmünk trailere.. 😊
péti ismerõsök oldala, van pár versenyzõ arc köztük, itt szoktak gyakorolni az öskü pályákon, a bemutató filmek nagy része a crosspályán készült, ahol mi is szoktunk szúrni 😊))
jah és persze innen is letölthetõ a filmünk trailere.. 😊
az zsir 😊
nálunk fel kéne ujjitani a pályát... az a helyzet, szarok az asztalok... le vannak kopva kaparva, alig van pár használható ugrató...
nálunk fel kéne ujjitani a pályát... az a helyzet, szarok az asztalok... le vannak kopva kaparva, alig van pár használható ugrató...
Kimentunk ma az uj kosdi palyara,ahol a verseny lett volna multkor csak elmaradt.
Majus 1-en lesz amugy megtartva,ha akar jonni valaki.
Itthon hagytam a fenykepezot,de a playa az rohadt jo lett.
Nincsenek azok a klasszikus asztalok,meg ugratok,hanem folmesz,lemesz kanyar,siratofal.
Van amelyikben ilyen lepcso is van folfele,nagyon kira.
Meg aztan mesz es a eltunik elotted az ut,olyan szintkulonbsegek vannak.
A talaj fasza nem ilyen homokos mint a foti,hanem joval kemenyebb agyagos inkabb,ugyhogy csak az a gaz ha nagyon felazik.
Igaz,hogy ez nekem is vagy 15-20 km-re van,de tok jo kis tura az is meg kimentunk.
Majus 1-en lesz amugy megtartva,ha akar jonni valaki.
Itthon hagytam a fenykepezot,de a playa az rohadt jo lett.
Nincsenek azok a klasszikus asztalok,meg ugratok,hanem folmesz,lemesz kanyar,siratofal.
Van amelyikben ilyen lepcso is van folfele,nagyon kira.
Meg aztan mesz es a eltunik elotted az ut,olyan szintkulonbsegek vannak.
A talaj fasza nem ilyen homokos mint a foti,hanem joval kemenyebb agyagos inkabb,ugyhogy csak az a gaz ha nagyon felazik.
Igaz,hogy ez nekem is vagy 15-20 km-re van,de tok jo kis tura az is meg kimentunk.
érezni sztem gyakorlott ember megérzi, de megérni sztem nem éri meg, tekintve hogy anni Akropovic-ot vettünk E-bayen vmi 20ropiért...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nezegettem ilyen Yoshimura csovet drz-re
Alitolag 4 LE-t ad a nyomatekgorbere.
Erdemes ezert adni kb. 110ezer penzt?
Lehet erezni azt a plussz 4 pacit vajon? ez erdekelne...
Alitolag 4 LE-t ad a nyomatekgorbere.
Erdemes ezert adni kb. 110ezer penzt?
Lehet erezni azt a plussz 4 pacit vajon? ez erdekelne...
Na voltam tegnap is edzeni egy kicsit eso utan,de csak egy orat.
Lite-os edzes volt csak,mert egyedul voltam a palyan es ilyenkor fosok ha odaverem magam nincs aki osszekaparjon. <#idiota>#idiota>
Feljebb raktam a valtokart is,igy mar jo a labamnak is es nem rugdosom fel a sebessegeket onkentelenul.
Tok jo,hogy van rajta ilyen kis primitiv km szamlalo,mert tudom,hogy mennyit mentem eddig vele. 50-60 km korul jarok. 😊
Viszont eleg jo izomlazam van a motorozastol. Aszem bevezetek valami rendszeresseget es csinalok magamnak edzestervet is 😊
Lite-os edzes volt csak,mert egyedul voltam a palyan es ilyenkor fosok ha odaverem magam nincs aki osszekaparjon. <#idiota>#idiota>
Feljebb raktam a valtokart is,igy mar jo a labamnak is es nem rugdosom fel a sebessegeket onkentelenul.
Tok jo,hogy van rajta ilyen kis primitiv km szamlalo,mert tudom,hogy mennyit mentem eddig vele. 50-60 km korul jarok. 😊
Viszont eleg jo izomlazam van a motorozastol. Aszem bevezetek valami rendszeresseget es csinalok magamnak edzestervet is 😊