Crossmotorok és Endurok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanaz a blokk van benne mint az en mocimban
en hamar feladtam,mert mondtak,hogy jo lesz ez,menjek meg vele,de nem tetszett nagyon 😊
pl. simán beleálltam a hálóba, gondoltam quadfeeling, ott röhögtek, hogy ugorjak már ki onnan.
olyan nehézkes volt eleinte, mint valmi bálna, de én elég sokat próbálgathattam, szal a végére nekem már tetszett, és olyan helyeken is mentem a srác után, amit elsõre el sem tudtam volna képzelni.
hanyas volt?
az amin mentem vagy 600ccm, vagy 400, már nem emléxem, az eléggé tudta tenni magát.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt meg nem is mondtam,hogy tegnap volt kint egy quados cimboram is es mondom ki kellene probalni mar egy ilyet is. Sose ultem quadon,ugyhogy raugrottam gyorsan.
Hat mit mondjak szornyu volt. Azt tudtam,hogy mashogy kell vele menni mint egy motorral,de oszinten szolva nem tudtam vezetni. Annyi tortent,hogy elindultam 1-esben,huzni nem mertem mert nem ismertem,hogy viselkedik es azt mondtak vigyazzak. Az elso meglepetes akkor jott mikor megakartam fordulni. 😊
Ment tovabb egyenesen,pedig en tekertem a kormanyt,dontottem is meg mindent csinaltam amit nem kellett volna. <#vigyor3>#vigyor3>
A lenyeg,hogy az istenert se akart kanyarodni.
Aztan mikor nagynehezen visszafordultam alig vartam,hogy leszalljak rola. A max amit mentem vele az volt vagy 20km/h <#zavart1>#zavart1>.
Hat ezt nagyon szokni kene,de gondolni se mertem volna,hogy ennyire nem megy majd ez nekem. Igazabol gazzal kene fordulni,meg az elmeletet ugy el is mondtak azt vagom,de valahogy nem jott ossze a kivitelezes. 😊
Szoval igy elsore nem jott be a quad,pedig biztos jo.
értem én, de hát azért nem mind1 hogy cross vagy enduro...
én tudtam hogy nem megyek turéézgatni vagy ha megyünk is nem messzire, mert itt minden egy helyen van, pálya is van, szállni meg imádok szoval nem jo az enduro... a csajt sem sokat viszem.. szoval böven elég.. ez után vmi 4 ütemû cross kéne vagy versenyenduro, pl honda xr 250 vagy 400, vagy a 4 ütemü cross közül a yamaha yzf 250...
😊
Sztem meg gyorsulni fogsz vele majd még jócskán, mire átszoksz a 4ütemûre rendesen.
A 25kg tényleg sok egy kicsit, de amit írtál az értékállóságról az így van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
kicsit agyagos es nem nyelte el a vizet
majus elejen lesz a kov. futam
ha holnap nem lesz szar ido,itthon maradok es megyek csapatni 😊
Az rmz 1 eves korara legalabb 500ezret veszit az ertekebol.
Meg ez ugye rendszamos,szervizkonyves,jobban el lehet adni majd szerintem.
Viszont biztos fogok rakolteni erre is hiaba majdnem uj. Elso felni meg van utve picit,ez mar engem zavar. A hatso gumi szinte uj,de az elsot szerintem cserelni kene. Meg engem minden apro hiba zavar,ugyhogy biztos fogok meg talalni rajta valamit. 😊
Viszont ez ugye egyenletesebben adja le a teljesitmenyt es meg egy kicsit hianyzik az mikor nyit a power a 2utemun es olyan mintha hatba b@sztak volna 😊
Itt ilyen nincs,huzod neki es halad folyamatosan,fokozatok viszonylag rovidek,ugyhogy porog ez is rendesen.
Ami nagyon zavart az,hogy a labam bekerult sokszor a valtokar ala es alandoan felpakoltam a sebessegeket mikor nem akartam akkor is.
Ez most vagy rossz labtartas miatt van vagy allitani kell a valtokaron mert rohadt zavaro volt igy. Csak a regi motoron nem volt ilyen gondom sose,nem hiszem,hogy ennyire elszoktam volna a csizmatol.
JA a cross nadragomat meg valoszinu kihiztam vagy mi,mert alig birtam osszecsatolni a derekamon. Orulok neki ha majd vehetek ujat. 30 rugo volt ez a gatya es szinte meg ujszeru allapotban van.
RMZ-hez be kellett volna fizetni vagy 350-et minimum es ugy is lett volna majdnem masfel milla hitel meg rajta. Mondjuk ez nem akkora gond,csak nem volt meg a 350, kellett volna meg 1 honap hozza kb.
Meg ez igy sokkal egyszerubb volt es gyorsabb mint egy uj motort intezni.
Nem birom az ilyen utanna jarkalasokat meg intezkedeseket.
Onindito,lampa mindenkeppen elony,ami viszony hatrany az a legalabb 25 kg sulytobblet amivel nehezebb ez mint az rmz. Ezt nagyon erezni a krossz palyan is. Lehet vele menni haladosan,nem mondom de azert sokat szamit szerintem. Viszont turazasnal,erdoben nincs hatranyban.
raktam bele 30 km-t <#nevetes1>#nevetes1>
voltam kint vagy ket orat,de ebbe volt sok dumalas is
na majd irok meg csak atoltozom meg lezuhanyozom...
faszán néz ki!
mennyi volt? és hogy hogy nem rmz-t vettél?
nah mind1, majd legközelebb, akkor majd lécci a képeket 😊 köcce..
de köszi, remélem lesz majd még rá alkalom.
Teged is elszallitalak ha feljosz Pestre . 😊
(ja most jut eszembe te tv-t nezel holnap vagy mi a szosz)
Miota meg van a moci ma tudtam menni vele eloszor,de az is csak 5 perc volt es foleg aszfalt.
Holnap remelhetoleg lesz idom,potolok mindent. 😊
Na jottok a versenyre holnap vagy mi lesz?
tényleg?
még vili, hogy megyek! 😊
(sör jöhet )

ápr. 23.-án megyünk a G.a.M. koncerjére ide palotára. gyere el velük te is azt meghivlak egy sörre! 😊
na komolyan!
grat!!
kép? 😊
2004 novemberi,de mar '05-os modell
Igazabol gondolkodtam ezen meg a legelejen ,csak akkor a sulya miatt elvetettem es valasztottam az rmz-t.
Ami mellette szolt viszont az az onidito,lampa,nem annyira szervizigenyes mint egy cross es jobban tartja az erteket is szerintem.
Most meg ez jott hirtelen,kiprobaltam es azt mondta,hogy vigyuk akkor haza. 😊
Mindenesetre este 8kor meg nem tudtam,hogy 1 ora mulva motort fogok venni. 😊
kép róla?😊
Ugyanennek az embernek van egy eladó 350-es 4taktosCagiva T4-e amin nagyon gondolkodom, csak nincsenek papírjai...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sztem nem tudunk elmenni, kicsit messze van 😞
Vasarnap lesz itt a szeszonnyito endurocross futam. A foti palya elkoltoztt 15 km-rel odebb Kosdra. Itt sokkal jobbak a terep adotsagai es tobb a lehetoseg is. Lesz kulon quad palya is meg cross es endurocross nyomvonal is. 😊
Nincs kedve valakinek jonni? Jo kis moka lesz am !
Ha mocival jottok meg be is nevezhettek 😊
kössz az ötletet! haver onboardja jo lett, csak azt nem tudom belerakni mer más kamera stb, nálam meg kicsit lefelé állt, majd most legközelebb az egész pálya fel lesz véve onboardból is. meg akkor kicsit távolabbrol vesszük az ugrásokat, meg mutatjuk a leérkezéseket is..
zsir lecc!
többiek? 😊
ami abban van az elég bóklászós, kicsit stabilabb felfogatás kellene, és magasabbra, hogy ne a kormány legyen a középpontban.
De az egész ötlet egyébként nagyon tetszik, hogy ilyeneket csináltok, és jó a zene...miegyébb is.
Több onboard kellene, és az ugrások is jók de mehetne messzebrõl is, mert érdekelne a fel, és leérkezés is, meg a pálya.
lehet hogy így hatásosabb, de én jobban örülnék egy frankó kis áttekinthetõ pályafelvétellel, hogy milyen pályán mentek, és onboard-ok.
bár 04.01.-én születtem és ezt is állítottam be anno. azért érdekes, de mind1
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
jó zenét nyomnak!!
királyos!
mi is ilyet szeretnénk csak trombita nélkül
😊
a végén a The Flaming Tsunamis - By Force szám megy.. 😊
ilyen ska, kedvenem 😊