36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• The FlashBack
    ezt nem kellett volna...
    Olvasd el akár Majomon, akár endlessen a szabályokat...
  • The FlashBack
    nézd meg, hogy mennyi seed és leech van.
  • paul161
    Sziasztok!!
    Már megint akadt egy kis gondom(szokásosan)
    De azért merek kérdezni mert ti jó emberek vagytok és mindig tudtok válaszolni!
    Na szóval az a problémám hogy töltenék le bithuról és nem kapcsolódnak hozzám peerek! Eddig semmi gond nem volt bitcomet 0.63 használok!! Mi lehet a gond??
    Válaszokat előre is köszönöm!!
  • precision
    sztem a bittorrent nevü bittorrent kliensre gondolt :)
  • Pharaoh
    Szerintem a bitlord is egy bittorrent kliens
  • ilsa
    én a bitlordot használom, és teljesen jó. régebben próbálkoztam a bittorrenttel, de valami bibi lehetett, mert nem akarta a jót....
  • paul161
    Nem lépek ki soha!!
    Csak ma reggel ahogy megakartam nézni milyen újdonságok vannak fent nem engedett vissza!!
  • tomo
    miert lepsz ki?
    ha nem lepsz ki, csak becsukod a bongeszoablakot, es a browse.php t mented el konyvjelzonek, akkor tobbet nem lesz gonod a belepkedessel.
  • paul161
    Na ez hihetetlen!!
    Tegnap kértem makira új jelszót azt megváltoztattam akkor ment tegnap egész nap!
    De ma már megint nem tudok belépni!
  • Amse
    miért használnék 2 kliens programot?
  • Sonajk @:o)
    [b][szin=red][hatalmas][center]Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
  • The FlashBack

Ha tanácsolhatom, ne váltsd le az azureust, csak használd mellé az utorrentet.
  • greg971
    my mysql-esre gondolsz, vagy nélkülire?
  • skristof
  • Amse
    felraktam itthon az utorrent 1.5 - öt és meglepett, hogy mennyit fejlődött.a munkahelyemen azt használom, de egy régebbi verziót, itthon pedig azureus ment eddig, de azthiszem ez leváltja :)
  • paul161
    Ohh! Köszönöm szépen a segítségeteket!!
    Ezer hála!!!
  • tomo
    méltóztass egy jelszóemlékeztetőt kérni.
  • skristof
    megelőztél
    szerintem is sütitörlés a megoldás :)
  • Amse
    hát szerintem ez vmi böngésző probléma lesz.üríts sütiket(cookie) meg gyorsírótárat (cashe) és utána próbáld
  • kulabácsi
    hát nem vágom nálam, meg spanomnál is simán bejön...
  • paul161
    Sziasztok!!
    Látom megy újra a maki de csak a másik gépemen és nem lép be az accountommal!
    Csak az osztálytársaméval! Ezen a gépne még az oldal se jön be csak az a gyönyörű kocka! CSak már kicsit meguntam nézni! Ha tudtok lécci segítsetek!
  • Amse
    gondolom nem szaroztak és kirakták azt amit akkor vagy nemtom.
  • The FlashBack
    csak a dátum miadt mondtam...
    mi ez a 2006.02.03?
  • Amse
    karbantartás....
  • The FlashBack
    csak én látom azt, hogy valami történt el-sl-el?:D
    főoldalon szép dolgok vannak::)
  • Panzermeyer
    Köszi szépen!
  • kulabácsi
    ahogy mondod!!:D
  • Pharaoh
    Letöltöd/megnyitod megint a torrent file-t, és a letöltési helynek azt adod meg ahova már egy részét leszedted, ekkor leellenörzi, hogy mi van meg és folytatja a letöltést.
  • Panzermeyer
    Sziasztok!

Lehet, hogy már vki kérdezte, de a idő hiányában sajnos nem tudom az elejéről végigolvasni a topic-ot. Szóval arról lenne szó, hogy újra kellett raknom az operációs rendszert, azonban a torrenttel félbehagyott dolgokat szeretném tovább tölteni anélkül, hogy a torrent progi újra elkezdené tölteni az egészet az elejéről. Hogyan lehet ezt megoldani? Mikro Torrent 1.5-öt használok. Egyáltalán lehet ezt a problémát áthidalni a Mikro Torrenttel, vagy egy másik klienssel próbálkozzak?

A segítségeteket előre is köszönöm!
  • kulabácsi
    meg több asva tagra, aki nézegeti h mikkel játszadozol otthon!!:D meg szar alakokra!!
  • tomo
    http://www.flexhost.hu/index.php?board=12.0
    itt keresgelj.
  • Monoton
    jahh és kevesebb seedere!
  • daxan
    Megpróbálok saját szervert üzemeltetni. De akkor nem e107-es alapot akarok hanem olyat mint a http://majomparade.com
    Állítólag lehet letölteni tracker alapot valahonnan. Csak nem tudom hogy honnan lehet letölteni.
  • tomo
    miert csinal mindenki regisztralos oldalt, amikor egy nyitott trackernek sokkal nagyobb kozonsege lenne.
  • Pharaoh
    Ingyenes tárhelyen nem sokáig fog maradni.
  • daxan
    Sziasztok! Igen megcsináltam! Saját torrent oldalam van! Az oldalam címe: http://krisz113.extra.hu Még csak kísérleti fázisban van de attól lehet regisztrálni meg feltölteni! Egyelőre még lehet hogy pár dolog értelmetled de meg lesz csinálva!!!!
  • kulabácsi
    hagyjad, biztosan csak egy 14 éves törekvő ifjuság!!:D
  • The FlashBack
    LoL
    no comment...
    de aztán vágod a dolgokat...
  • kulabácsi
    hát ja!! annyit akart mondani, h ne kéregess, mert ki fognak tíltani 1 hétre, de büntipontot tuti kapsz!! a lényeg h NYÍLVÁNOS FÓRUMON nem kérünk meghívót!! és egyébként sem fognak adni úgyse, mert azzal színtén szabálytr szegsz meg ha ismeretlennek fórumról adsz meghívót!! Te az ASVA egyik munkatársa vagy??:D
  • precision
    úgy, hogy hülye vagy...