36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Bence9292
    Green azt, hogy érted, hogy a BANNERNÉL lehet kérni ?
  • ollie
    És ráadásul még telepíteni sem kell.
  • Anotino
    En utorrentet szeretem hasznalni, latszik rajta, hogy egy jol megirt program, ami nagyon ritka manapsag. Kis memo, cpu igeny kis merettel, jo feauterokkel.
  • Amse
    ez tény.nálam is bezevar néha...
  • Anotino
    + a cpu igenye is, raadasul szakaszosan. Nalam (+ meg 3 konfignal amit lattam) bezavar neha a videolejatszasba is.
  • kulabácsi
    nyílvános fórumon nem kérünk meghívót....
  • skristof
    de
    a bannernél lehet kérni
  • oliverspy
    szal lehetséges, hogy holnap bejutok?
  • oliverspy
    Endless-t meg majom-t leszarom. Oda könnyebb bejutni (legalábbis számomra könnyebb volt) mint bithu-ra. Lehetséges, hogy holnap betudok lépni. Nem akarok megint meghívóért nyavajogni...
  • Monoton
    endless t már énis leszarom!

küldtem srácnak meghívót de el se ment neki!
  • mukika
    jajaja privikre nekem is nagy nehezen válaszoltak, illetve nem is válaszoltak. a fórumon a userek ezerszer segítőkészebbek. de én akkor is szeretem az oldalt. :)
  • Max7
    én velem is ugyan ezt csinálták! én elpártoltam endlessról! eg gány patkáűny csapat! privikre is basznak válaszolni!
  • Duddits
    Ha tudtok, segitsetek létszives, mert haverom is igy járt! Meghivtam, kilépett, és még aznap nem tudott visszalépni!
  • Duddits
    Érdekes, nekem bőven adtak időt...
  • skristof
    függő -.-
  • r3ga
    dejó ma majdnem összeestem mikor azthittem törölték az accom majmon
  • daxan
    Tudja valaki hogy honnan lehet letölteni torrent tracker alapot?
  • precision
    thx, akkor megnyugodtam :)
  • skristof
    tehát egy keresőmotor az is :)
    még nem is hallottam róla, hogy van ilyen magyarban is
  • ivjoe
    A torrentspy úgy műxik, h csak a torrent file nevét listázza ki, ha le akarod tölteni, a link alatt a torrentoldalon található torrent file lesz, szal oda dob át. Így csak akkor tud a nevedben tölteni, ha be tud jelentkezni a nevedben a trackeren, azmeg jelszó nélkül bajos lesz. :D
    Szal röviden a torrentspy csak listázást végez, nem tárol torrent fileokat.
  • skristof
    nemtudunk segíteni, a jelszóemlékeztetős gond szerveroldali..
    belépni meg nem tudunk helyetted
  • precision
    Srácok!

Valaki használja torrentspy.hu -t? Kéne egy kis info. Az érdekelne, hogyha valaki regisztrál rá, akkor az aktiválást csak a megadott trackeren priviben küldi, vagy emailüzenetben is elküldi e? Azért kérdezem, mert bh -n kaptam egy privit, hogy valaki az én nevemben próbál regisztrálni a torrenspy.hu -ra (mármint az én nickemmel meg id -mmel). Nemtudom, milyen következményei vannak, ha vki a torrentspy.hu -n valaki más id-jével töltöget (az én letöltésembe számít e bele...stb.) vagy csak annyi hogy az lesz a neve a torrentspy.hu -n? Aki tud vmi érdemleges info -t pls ossza meg. Thx!
  • oliverspy
    kérlek titeket! Segítsetek!
  • The FlashBack
    valóban?
    ha "hasonlítana", énis csak egyet használnék. mint (hogy a te szavaidal éljek) az átlagfelhasználó.
    Szerintem vannak különbségek a két kliens között...
  • oliverspy
    Plííííz
  • The FlashBack
    ...
    akkor már értem miért nem kapcsolt vissza a monitorom 7 óra tétlenség után...
    memőria kissé össze esett..
    Bár most két kliens fut egyszerre....
  • oliverspy
    Nagyon nehezen kaptam meghívót bitHU-ra. Már használtam 3 napja. Megakartam változtatni a jelszót, ment is. Kijelentkeztem, és nem tudtam visszalépni!! :'(
    Mikor a jelszóemlékeztetőt megpróbálom, akkor: Could not connect to smtp host : 65 : No route to host Meg valami 60-as is van néha a 65-ös szám helyett. Akkor más hiba. Nem tok visszajutni. Valaki segítsen!!!!! Itt vagy PM-ben. Nagyon fontos, hogy visszakerüljek.
  • Pharaoh
    A utorrent valóban nagyon hasonlít az Azureusra.
  • skristof
    adom
  • tomo
    azureusnak tenyleg vannak olyan egyedulallo kepessegei, amik masik kliensekben nincsenek meg. de ezeket az atlag letolto sosem hasznalja. ha ezeket kivesszuk, akkor megkapjuk az utorrentet.
  • skristof
    üdv
    valószínűleg azért, mert senki nem akarja letölteni az adott cuccot :) esetleg amiatt is lehet, hogy passzív módban vagy, és aki tölteni szintén passzív. nem valószínű, hogy beállítási hiba, maximum annyi lehet beállítási hiba, hogy automatikusan induljon a seed vagy sem. ezesetben neked kell elindítani, de gondolom ez feltűnne.
    legnagyobb magyar trackerek a bithuman és a skyline-endless, de ezek meghívósak.
    az nem megoldható, hogy én leszedem és te töltöd rólam, mivel szükséges, hogy te is lásd a tracker-t.
    majmon sok torrent van, sok a szemét is, és mégtöbb az inaktív.
  • skristof
    én is nagy azureus párti voltam, aztán jött a bitcomat, de végülis én is a utorrent-nél kötöttem ki. egyébként én is csak jót tudok mondani róla, azureus-ról meg tudni kell, h Java alapú kliens, és óriási a memóriazabálása, plána utorrent-hez képest
  • Schwarzenegger
    Sziasztok!

Miért van az,hogy amit már letöltöttem több magyar oldalról és az Azureus alsó ablakába vannak, azok a cuccok mind várakoznak,senki se tölt rólam?vagy beállitási hiba? Ill. egy külföldi oldalról letöltött cuccnál van feltöltés.Melyik magyar torrent oldalt ajánljátok ahova be is lehet lépni? Hallottam a gigatorrents-ről,cooltracker-ről,melyik a legnagyobb?Meg lehetne azt csinálni hogy ha nem tudok belépni a nagy torrent oldalra akkor valaki aki benn van pl. majomparádén akkor ö letölti amit kérek és én meg tőle?Hány torrent van a majmon?ÜDV:Laci
  • Sland
    Majmon sok a szemét. Ilyen 150kilobájtos kép, meg ilyen sok szar... Semmi értelmük. Ha valaki letölt valamit, akkor ott alig seedelik azután.
    Bithu az jó, mert ott szinte maxxal jön minden.
    El-sl-en is jók vannak és gyors.

[ Ez magánvélemény ]
  • kulabácsi
    hát nem vágom, próbáltad már a majmot, vagy a bihu-t?? csak mert sztem ezek vernek mindent...
  • McGrady
    szerintem a legjobb az endless, az én ízlésemnek megfelelő cuccokat ott találam meg, máshol csak tömegcuccok vannak
  • Max7
    én feltettem utorentet és azureus után nem tetszett! ugyan nazt tudja azureus mint utorrent szerintem! mi is az utorentet ajáljuk amugy de csak azért mert rendesen küldi az adatot és könnyen lehet server és kliens között komunikálni!
  • Met
    igen
  • mukika
    1.5 a legújabb uTorrent?
  • mukika
    este seedelés után eskü felteszem, az utorrentet. mert már mindenki dicséri, plusz az oldalakon is ezt ajánlják. nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy miért.

szerk: én mindig is azureust használtam, és teljesen megy vagyok vele elégedve.