torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemcsakfeel
az szvsz jó hogy a 0,1 eseket kitiltották, de nem értem hogy ha most olyan emberek vannak benne akik fel is töltenek, miért nem lesz gyorsabb..
30 K val tölt, ami azért a két hónappal ezelõttinek vagy a harmada..

*hihi ** *

fifi
Igen de azzal minden boldog boldogtalan tölt/informálódik. Ami a mai balhés idõkben nem jó. Meghívót meg úgyis csak tag ismerõse kaphat ezzel is kicsit korlátozva az ismeretlen arcokat. Jó ez így...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Wanax
jaa, akkor ez elkerülte a figyelmemet... bár nem értem miért nem lehet regisztrálni? nem az a jó, ha minnél többen vannak az emberek? persze ha nem olyanok akik csak letölteni akarnak, de a feltöltést meg lekorlátozzák ezerrel...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

nemcsakfeel
mi az hogy 7 slot?? érdekes újitások történtek..

nálam "Az új dolgokat csak a feltöltés után 4 óra múlva töltheted!" szöveg van, a kliensel viszont nagyon lassan csorognak a dolgok.

*hihi ** *

precision
2004-12-22 - A regisztráció határozatlan idõre megszünt.

Ez olvasható a bithun.

Bazinga!

Wanax
mióta beajánlós a dolog? ez tuti valami újitás lehet,mer én nem olyan régen regeltem, akkor nem volt semmi gond...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

fifi
Helyes...A beajánlós dolog is jó, kiszûrendõ a sok ingyenélõt.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bolic
Szia! Csak meghívóval lehet regelni. <#nyes> Tõlem nem, mert nem ismerlek. <#kuss>

Ki ismeri az Imremagdi-t? Régóta ismerem itt, õ is csaló, az aki nem akar vissza osztani a felhasználóknak, nagyon sajnálom. Törölve lesz a regisztráció, csak idõ kérdése.

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

fifi
sehogy

Sziasztok

A bithumenre hogy lehet bereggelni ????

precision
regisztrálj egyet, ingyenes, nem?

Bazinga!

A tracker még megy. Persze fújhatjuk....
Exeemrõl valami hír?
s1lkforrent
Demeonoid.com-ot lelõtték... A torrentek FileNotFoundException hibát jeleznek azaz nincs kapcsolat a trackerrel...RIP
''I am Gates of Borg. Your money will be assimilated. Resistence is futile.''

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

lck
Ja, Guglit adja nekem is, pedig nekem 1.25 körüli volt a megosztásom.
s1lkforrent
A Demonoid.com mûködik valakinek? Vagy csak engem bannoltak a p*cs*b*? 2 hete 0.99 volt a megosztásom, azután 5 napon keresztül töltöttem fel, szerdán még mindig 0.99! volt. Ma már be sem jön az oldal, visszatesz a kezdõoldalra(Google) a böngészõben. Ha kapásból a torrentlistára akarok lépni, bejön a Google, mintha az õ webtartománya alá akartam volna belépni. pölö: demonoid.com/torrents nél: GOOGLE ERROR The requested URL /torrents was not found on this server. Értesítést a menesztérõl nem kaptam.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

malter
megszünt elvileg,rohadt MPAA
FileList.org-ra van valakinek accountja?
Fontos lenne!

fifi
Van mirror

GregSB
Hi! A suprnova.org nak van most valami mirrorja, vagy teljesen mexûnt?

Na halihó!

Nincs sp2 fenn, de a sebesség nem igazán nagy...A router elõtt felment 30-40 kra is,most meg ilyen...Mit lehetne ezzel tenni? Köszi
Elvileg most nincs bekapcsolva, legalábbis nincsen a kis lakat a hálózati kapcsolaton...
Hol lehet azt kilõni?
Ok, köszönöm, asszem most megyek lefekszem...Holnapra remélem már begyorsul😊 Jó éjszakát!
nemcsakfeel
sp2 ben beépített tûzfalvan, azt kapcsold ki minden esetre, próbáld meg úgy

*hihi ** *

nemcsakfeel
javaslom hogy kb, az elsõ 120 hozzászólást olvasd át, itt a topikban, sok hasznos infót rejt 😊
mindíg változik h éppen mit hol találok meg, bithumen azért jó mert magyar szinkronos dolgok vannak fent, viszont picit lassú, demonoid.com ot néha,... sazl
ld : nemcsakfeel - VIP 2004. 03. 01. óta regisztrált VIP fórumozó
2004. dec. 19. 17:42 | Privát | Galéria | Válasz | #148

*hihi ** *

Az SP2 bekavarhat a sebességnek? Mert ma azt is felrektam, biztos ami sicher...😊
Min portnak 6881 maxnak meg 6999 van megadva programban...de sajnos helpje nincs...Még mindig sárga a másik, úgyhogy lehet több kell neki..de majd reggelre kiderül😊
Te milyen oldalról szerzed a torrenteket? a Suprnova most bezárt..találtam egy isohunt nevû oldalt, nem olyan rossz, de nem suprnova..
nemcsakfeel
elõfordul hogy lassú, lehet több oka is. 😞
lehet a szerveren van vmi gubanc, és a tracker hibázik, a másik hogy kevesen osztják vissza az adott fájlt, és azok is lassúak.
jó fájlt, jó oldalról ki lehet fogni 100 k s letöltést, de átlagban mostanában olyan 25 körül van 😞
sztem nem érdemes átvinni, ha vannak megkezdett letöltéseid, viszont azt megnézheted az ABC helpjében hogy hány portot használ..

*hihi ** *

Még 3k fölé nem igen ment...bár lehet hogy most nincs annyi emberke😊
Még elég lassúcska, ez mindig ilyen a torrenteknél?
Nem, az ABCt használom most, mivel még vannak benne befejezetlen letöltéseim, és nem tudom át lehet e vinni az Azureusba....Az jobb amúgy?
nemcsakfeel
nem.
jó lesz az ,csak várjál vele hogy beinduljon. néha a trackerek is behalnak..
milyen progit használsz? azureus?

*hihi ** *

Na az egyik letöltésem zöld, ami okt kjelent(ABC) bár jelenleg elég lassú...A másik meg sárga, ami a routerre utal...Lehet hogy külön portot használ letöltésenként?
ok, köszi, akkor most egy port UDPn és TCPn is nyitva....és kiváncsian várom az eredményt😊
nemcsakfeel
hell, vagyok itt is.

klienstõl függ, de általában igen.
viszont ügyelj arra, hogy kell az UDP és a TCP portot is nyitnod, ugyan arra a portszámra!!!

*hihi ** *

Ok, elég 1 portot engedélyezni?
trigger port?
Ja, most találtam egy ilyet hogy NAT
Van egy ilyen hogy client filtering
Köszi...Épp próbálkozom...majd irok hogyan megy😊
cSuwwi
belépsz a router konfigjába, és engedélyezed a portokat.

a router ip-je az az IP, amihez a többi gép kapcsolódik, 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 szokott általában lenni.

szépen bepötyögöd a böngészõbe, hogy http://192.168.0.1 vagy ami a router IP-je, ekkor bejön a router konfigurációs oldala. belépsz, majd megkeresed, hogy lehet a portokat engedélyezni, és TCP-n engedélyezed azokat a portokat.

A szoftveres Keirot meg szedd le nyugodtan, van hardveres tûzfal a routerekben, és sokkal jobbak, mint bármelyik szoftveres...

shit happens

Ok, felraktam, és? Hogyan tovább? Van egypár befejezetlen letöltésem, azokat is lehet majd vele folytatni? Mit csináljak?
Johnyy
elõször! tedd fel a jó öreg azut 😊))

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Help plz...fontos lenne...egy kis router a megosztáshoz.
Kell ehhez egy spéci program, vagy a windowson keresztül is meg lehet csinálni? nem értek hozzá...Le tudnád irni részletesen...Sokat segitenél...Köszönöm szépen
Ja, ABC klienst használok...minimum portja 6881 a max meg 6999
Hogyan tudom megnyitni a 6881 est, vagy a többit is meg kell?
Ok, itt vagyok...Na szóval...Hogyan tudnám ezt megcsinálni, segitenél?
Üdv. IsoHunt még megy. A baj a trackerekkel lesz, mert azok is adják be a kulcsot.

vki
Valaki tud egy linket adni PS2-es játékokhoz?

ACER Aspire 5738ZG

Ryleh
Hali!!
Komolyzenéket gyüjtök,fõleg videofiléket/koncertek,operák,stb
Ezekhez keresek linket,fileinfót.Köszönöm.
Kellemes karit mindkinek!!😊