torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30 K val tölt, ami azért a két hónappal ezelõttinek vagy a harmada..
*hihi ** *
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
nálam "Az új dolgokat csak a feltöltés után 4 óra múlva töltheted!" szöveg van, a kliensel viszont nagyon lassan csorognak a dolgok.
*hihi ** *
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ki ismeri az Imremagdi-t? Régóta ismerem itt, õ is csaló, az aki nem akar vissza osztani a felhasználóknak, nagyon sajnálom. Törölve lesz a regisztráció, csak idõ kérdése.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
A bithumenre hogy lehet bereggelni ????
Exeemrõl valami hír?
''I am Gates of Borg. Your money will be assimilated. Resistence is futile.''
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Fontos lenne!
Nincs sp2 fenn, de a sebesség nem igazán nagy...A router elõtt felment 30-40 kra is,most meg ilyen...Mit lehetne ezzel tenni? Köszi
mindíg változik h éppen mit hol találok meg, bithumen azért jó mert magyar szinkronos dolgok vannak fent, viszont picit lassú, demonoid.com ot néha,... sazl
ld : nemcsakfeel - VIP 2004. 03. 01. óta regisztrált VIP fórumozó
2004. dec. 19. 17:42 | Privát | Galéria | Válasz | #148
*hihi ** *
Te milyen oldalról szerzed a torrenteket? a Suprnova most bezárt..találtam egy isohunt nevû oldalt, nem olyan rossz, de nem suprnova..
lehet a szerveren van vmi gubanc, és a tracker hibázik, a másik hogy kevesen osztják vissza az adott fájlt, és azok is lassúak.
jó fájlt, jó oldalról ki lehet fogni 100 k s letöltést, de átlagban mostanában olyan 25 körül van 😞
sztem nem érdemes átvinni, ha vannak megkezdett letöltéseid, viszont azt megnézheted az ABC helpjében hogy hány portot használ..
*hihi ** *
jó lesz az ,csak várjál vele hogy beinduljon. néha a trackerek is behalnak..
milyen progit használsz? azureus?
*hihi ** *
klienstõl függ, de általában igen.
viszont ügyelj arra, hogy kell az UDP és a TCP portot is nyitnod, ugyan arra a portszámra!!!
*hihi ** *
a router ip-je az az IP, amihez a többi gép kapcsolódik, 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 szokott általában lenni.
szépen bepötyögöd a böngészõbe, hogy http://192.168.0.1 vagy ami a router IP-je, ekkor bejön a router konfigurációs oldala. belépsz, majd megkeresed, hogy lehet a portokat engedélyezni, és TCP-n engedélyezed azokat a portokat.
A szoftveres Keirot meg szedd le nyugodtan, van hardveres tûzfal a routerekben, és sokkal jobbak, mint bármelyik szoftveres...
shit happens
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Hogyan tudom megnyitni a 6881 est, vagy a többit is meg kell?