36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Met
    honnan tudod? ott dolgozol?
  • Met
    Ki beszélt itt 2 különböző dologról?
    értelmezd amit írtam
  • r3ga
    ne
  • Rogg
    Ne viccelj, az ASVA nem itt fog meghívóért könyörögni!
  • Rogg
    Nem azért de az, hogy nem seedel valaki, meg hogy nem osztja vissza egy és ugyanaz. Milyen másodlagos szempont? Azt meg mindenki tudja, hogy a elvileg meghívó fél is repül, bár a gyakorlatban ez nem igaz.
    :-)
  • Met
    ASVA, BSA, CIA, FBI, MOSZAD, KGB stb
    soroljam még?
  • GuRu
    a rossz oldalon? ezt pontosabban kifejtenéd?
  • Met
    Miért hiszi mindenki, hogy azért nem szabad ismeretlennek meghívót adni mert hátha az nem seedel rendesen? Az csak másodlagos szempont, arra találták ki azt, hogy ha a meghívottad nem osztja vissza amit leszed akkor repülsz te is.
    A fő ok, hogy ne olyan kapjon meghívót aki a rossz oldalon áll.
  • kulabácsi
    ahha!! van olyan opció is!!
  • Rogg
    És a Bitzone régi arányát is át lehet utalni az új regisztrációhoz.
  • kulabácsi
    jah meg újra él, és lehet regelni http://bitzone.hu/index.php
  • Rogg
    Ha valaki nem tudja, hogy most melyik oldalakra lehet regisztrálni és érdekli, akkor írjon PM-et. Szívesen segítek.
  • kulabácsi
    de ajánlom nektek a http://ghun.tx.hu/ mert itt még lehet regelni, és sztem lassan ez is elég jó oldal lesz!! eléggé feltörekvőben vannak, már van vagy 12ezer user...
  • kulabácsi
    hát azért sztem egy hetet nyugodtan adhatnának h visszaseedeljed a cumót, mert engem is úgy dobtak ki, h letöltöttem egy dvd-t és utána csuma!! pedug visszaseedeltem volna simán, csak nagyon kevéssel csúztam 0.3 alá...pár nap lett volna az egész!!
  • GuRu
    egyetértek :) de nem hiszem hogy nagyon változni fog valami (sajnos), az arányról meg annyit hogy vannak akik nem ütik meg a 0,3-at, de most komolyan mi az a 0,3? mondjuk elfogadnám hogy ha van valaki akinek szar a netje és azzal akar uppolni is az nehéz, de gondolom az meg nem tölt le annyit, hogy ne tudja visszatenni, vagy vmit más feltölteni. Nemrég olvastam endlessem egy admint vagy nem tom ő vélte úgy akinek 1,0 alatti aránya van az mindig csak leecher marad. ez sztem jogos, meg a 0,3 sztem 0,5 tehetnék legalább...
  • Rogg
    Erre az oldalra most tudtok 5 meghívót is szerezni, ha nagyon gyorsan regisztráltok + 10 GB up-ot.

http://cooltracker.tx.hu/
  • The FlashBack
    jó rendben, én meg elolvastam.... ;)
  • Rogg
    Igaz, hogy nem szabad meghívót kérni nyilvánosan, de gondoljatok bele:
    -hány torrentező személyes ismerősötök van?
    -ha neked nincs ismerősöd és nagyon szeretnél bejutni pár oldalra, miért nem adnak neked esélyt?
    -nekem pl. nincs torrentező ismerősöm, szerencsére időben beregisztráltam mindenhova, ahova akartam.
    -Pl. adott oldalon van 5-10 meghívód, az emberek többségének nincs is kinek odaadnia, akkor meg minek az a sok meghívó?
    -Az is igaz, hogy rizikós a csere, mert sokan vannak, akik nem tartják be azt amit ígérnek, és 2 héten belül kidobják őket az adott oldalról. A cserével a meghívó fél is kockáztat.
    Ezért kellene valami ésszerű megoldás. Nem vagyok a meghívó híve, szerintem inkább a 0,3 alattiak folyamatos törlése lenne a megoldás, és így mások is esélyt kaphatnának. Aki egy pillanatra is 0,3 alá menne, azt automatikusan törölni kellene. A 0,3 alatti törlés az Endlessen tökéletesen működik. De sajnos ott is csak meghívóval lehet bejutni.
  • GuRu
    már legalább 2x elnézést kértem !!! majd törlik úgy is, meg nem akarok vitatkozni, hogy én hogyan gondolom, meg h mi a szabály pontosan.
  • The FlashBack
    de könyörgöm, ide beírtad, hogy ha van valakinek meghívója írjon PM-t
    szerintem tökmind1...
    Ha innen egyből PM-et írsz, úgy már esetleg....
  • GuRu
    másodikra: ha nincs akkor is kérni azt lehet, és van esély hogy fel is tennék.
  • kulabácsi
    de ha úgysem tudsz bejutni akkor miért érdekel vazze?? majd ha bejutottál akkor megnézed...
  • Schwarzenegger
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy pl. a thepiratebay.org oldalon miért van regisztráció ha anélkül is lehet cuccokat letölteni.Regeltem magam de semmi különbséget nem látok.Azt hittem,hogy a különböző oldalakon vagy van kötelező reg. és szabályok vagy nincs.De itt hogy van?Mi a különbség? Másik:Schwarzenegger filmeket miért nem találni magyar oldalakon?Legalábbis én nem találtam,ahova bejutottam idáig,esetleg egyet..Legalább szeretném tudni,hogy melyik magyar oldalon mik vannak,ha már be nem is juthatok.Pl. majomparádén vannak Schwarzenegger filmek magyarul?Köszönöm a segítséget.
  • GuRu
    sebaj házigazda megoldja... még 1x mindenkitől elnézést akkor, ezt most elszúrtam, de tévedni emberi dolog :)
  • kulabácsi
    jah ebben igazad van, de sajna ez így működik!! nem nagyon szeretnek az emberek zsákbamacskásat játszani...
  • GuRu
    Az igazság a következő, a kép még nem jött be vagy nem figyeltem nem is néztem, ezzel elkövettem a hibát. sietni akartam nem foglalkoztam semmivel csak h megírjam az üzenetemet, de miután láttam h bajt csináltam azonnal elnézést kértem, de ez látszik is.
  • GuRu
    Az első üzim írása előtt, tudtam, hogy ha lesz a gond akkor ez tuti gond lesz, ezen nem csodálkozok, én is tudom, ha meghívsz vkit akkor a meghívott viselkedése, ügyei rád is kihatással lesznek stb.. stb.. de én hogy bizonyítsam, hogy én nem olyan arc vok h gond legyen, meg nem olyan olyan aki csak letölt hanem aki többet tölt fel mint le, de nem tok egy ****** meghívot szerezni. Ez van ezt kell elfogadnom.
  • Met
    ha egyetértenél ezzel akkor nem is kérnél
    az meg, hogy nem töltődött be a kép, hát, biztos Dial-Up-al netezel, és a torrent is azon fut

azt mondjuk kétlem, hogy addig nem jelenik meg a kép amíg bepötyögsz 525 karaktert + szóközök
    na mindegy, majd jön a házigazda és rendetcsinál
  • kulabácsi
    hát a vicces az h én adtam már így meghívót, de (bár nem lett belőle semmi bajom) mégsem akarok már így adakozni, mert ki tudja h mit csinál az arc, és még engem is kibasznak az oldalról miatta!! meg alapból ha ismered tudod h normális és azért az iylen oldalakon számít az is h miylen arcok vannak fenn...
  • GuRu
    igen persze ezzel nincs gondom, egyetértek, csak gondoltam 1 próbát megér hátha van valaki aki máshogy fogja fel egy kicsit ezt a dolgot, jószívű megdob 1 pm-el és azt mondja jó ha nagyon kell akkor tessék, nekem van 1.
  • Met
    akkor elmondom máshogy
    csak olyat hívj meg akit ismersz, szomszéd kisfia, osztálytárs stb.
    az, hogy 2 hete látod egy fórumon valakinek a nickjét nem jó vagy, hogy szépen mosolygott rád a buszon valaki az sem
  • kulabácsi
    hát figy én nem akartam a torkodnak ugrani, meg semmi ilyen, csak már elegem van abból h mindenki ezzel jön...szal nem személyre szabott dolog, de jó lenne ha ezt itt mindenki befejezné sztem
  • GuRu
    látom nem érted: A SZABÁLYZATBAN AZ VAN: hogy ADNI nem szabad nyilvános helyen, a kérésről nincsen szabály ! szal ha én kérek itt nyilvánosan (ami ennek a fórumnak a szabélyzata szeirnt nem lehet ) de valakai pm-em megdob egy üzivel az nem nyilvános. én így vélem, amúgy ez így már tényleg kockázatos, kárt volt kérnem talán...
  • kulabácsi
    hát pm-en nem az, de ahhoz nyílvános fórumon meg kell h tudd h van e neki, és azzal már kéred, szal sztem ezzel nem kéne szórakozni, mert kibasszák az oldalról azt is aki meghívott, meg téged is....
  • GuRu
    amúgy meg túl korán kezdtem el írni az első üzimet, mielőtt még a képet láttam volna itt, szóval a kérésém nem jogos itt, de akkor mond meg honnan szerzzek meghívot, vmi tipp?
  • GuRu
    ha jól tudom majmon vab egy szabály, mely szerint adni tilos nem kérni, mármint nyilvános helyen... de pm nem az
  • paul161
    Bithun van 160 seeder és 20 leecher.
    Szóval azzal nincs gond csak nem csatlakoznak de már tegnap se sikerült amikor másik filmmel próbálkoztam!! Ha számít aktív vagyok!!
  • The FlashBack
    hivatalos helyeken (fórumokon, chaten) TILOS meghívót kétegetni...

Konkrétan erre gondoltam...

• GuRu
    mire gondolsz? olvastam őket...
  • GuRu
    jah bocs túl lassú volt a böngésze és nem látszott a kép, hogy meghívot nem kéregetünk, még 1x bocs, akkor töröljétek az üzit... sorry