torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
én is régen tag vok, najó nem enyira régen , dem majd ha lesz 30 gb feltöltésem mekhívhatok valakit

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Ja,én ezt nem tudtam.Én már régen tag vagyok.Akkor még nem volt meghívásos.
Hát ez sakna nálam nem müködik..de köszönöm4 :-(

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

nemcsakfeel
meghívásos sajna, és vagy 30 GB feltöltésnél lehet kapni meghívót 😞

*hihi ** *

Sziasztok!
Müködõ magyar torrent oldal van?
Vagyis olyan ahol feliratos vagy DUB-os filmek vannak?...
Lehet buta a kérdés de ez van! :-)

Köszi!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

s1lkforrent
Ha minden jól megy, jövõ héten újra elérhetõ lesz a demonoid.com. Ha nem, akkor lehet, hogy az oldalon látható szöveg már a múlt héten is ott volt...

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

precision
Nem rossz, nem rossz! 😊

Bazinga!

Érdemes megnézni: NewTorrents.info
nemcsakfeel
TorrentReactor.to - 15 hours offline thx MPAA

*hihi ** *

grebber
Semmi khm megnyugodtam!

Next PC upgrade: 2022

nemcsakfeel
ez igaz.!
sztem a bitcomet is tudja, bár még nem csináltam vele..

*hihi ** *

Johnyy
az azuval lehet az biztos!

GregSB
Sziasztok!

Bittornadoval tudok csinálni .torrent fileokat?

Ha nem akkor mive/hogyan tudok?

Köszi elõre is!

fifi
köszi!
tudod mire mondom... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Mi van az Elitetorrentel??

http://www.suprnovaforums.net

0.1 sec homokóra, mindegy mit csinálok. Itt PII-800 WIN98, másik gépen PIII-566 WIN-ME. A jelenség ugyanaz. Hivatalos fórum? Hol is?
probald meg leszedni teljesen ( persze a serialod legyen meg , ha mar icns meg, a registry ben megtalalod ). es tedd fel a 0.16 beta peccselt verziojat amit a forumon irnak http://82.149.22.18/eXeem%20BETA%200.16.zip

amugy mit jelent, hogy nem eros a geped?
es olvastad a hivatalos forumot ezugyben? lehet masnak is van ilyen problemaja.

Hali! Másik topicban kérdeztem, de majdnem válaszoltak is...
Nekem csak a 0.13 hajlandó bármit is csinálni, ez a 0.16 meg se nyikkan. Mik a hw-sw minimumok ehhez a csodához? Mert az exe-re kattintva egy villanás a progi futása. Annyira azért nem gyors a cuccom :-((
1. sehol.
2. olyantol elkerni , akinek van , de mivel egyszerre ( egy idoben ) csak egy serial csatlakozhat a halozathoz nem bizti hogy odaadja, hacsak nincs neki tobb

Ui. amugy a suprova sitejan lehetett ugy 1 honapja jelentkezni betatesztelonek.

fifi
hol lehet serialt igényelni?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a fooldalon is van egy cikk rola : exeem cikk az sgn

kiderult, hogy a fejlesztok szerint is keves aki haszalja, szal tenyleg rakenyszerulnek bevonni megtobb embert.

a program stabilitasa szerintem megfelelo. bar a reklam meg nincs benne ( lehet megtartom ezt a beta klienst 😉 )

Wanax
hát amit a képek mutatnak aszerint tényleg eléggé gyér még a dolog. meg kell várni hogy rákapjanak az emberek 😊 ha annyian lesznek rajta mint ahányan a torrentet használták akkor tuti lesz a dolog. legalábbis remélem, mer sztem a torrent is jó dolog volt... (kár hogy ezt sokan máshogy gondolták...)

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

ja, en "tesztelo" vagyok. ha van kerdesed ird ide.

addig is itt van par kategoria par nappal ezelotti valaszteka
ahhoz kepest hogy 5000+ ember hasznalhatja, eleg szegenyes. szerintem...

apps
movies
games

nemcsakfeel
az Exeemet próbálta már valaki?

*hihi ** *

nemcsakfeel
Help!.a pirate báj oldalán a regisztrációs mezõk sorba mit jelentenek? ha csak 3 van, akkor azt nagyjából értem, hogy mi mi lehet, de itt több is van 😊 thx

*hihi ** *

Ryleh
thx😊

A jobb kliensek pár perc után jelzik, mi a helyzet a cucc teljességével. Szóval hány %-os a cumó. Egy napig néha ránézel, máris eldöntheted, erre vágytál-e pontosan. Aztán mehetsz másik trackerre szerencsét próbálni, hátha ott megvan a cucc.
fifi
Elméletileg arányt is csak a feltöltésed függvényében figyel/várakozásra értve/, így nem tudom...Bár lehet az nagyon alacsony, nézz rá!

nemcsakfeel
ha behozod a bthumen lapját, és ott be vagy jelentkezve, akkor fent kiírja az arányt.

*hihi ** *

Johnyy
mét van az hogy már foltöltöttem 5 gigát és még mindíg 1 napot várok arra hogy loadolhassam az uj dlgokat???,, lehet az arány mitt 😞((

fifi
Akkor nincsen gond>>>jusson eszedbe! 😊

Met
akkor már volt regem csak elfelejtettem😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ryleh
kérdés!!
A emule kliens azt irja:még soha a büdös életbe nem látta a letöltendõ filét kompletten..hmmm!!!!ezexerint mindenkinek aki tölti csak a nem befejezett verzio van meg?és akinek vmikor megvolt az eltünt??....azéé irom ide mert ugyanezeket a filéket megtaláltam torrenbe is...de máá fosok beleállni a letöltésbe.....97% és kuss.....😞(((....köszi a választ!!

fifi
Akkor ígyis-úgyis mind1 mert meghívásos alapon mûxik...

Johnyy
kell! sing up,, regisztráció, felíratkozás.. egyéb...

Met
látom nem is kell

Met
nincs regem és nem tudom hol lehet regelni

Johnyy
sry

fifi
ezt lehet hogy jobb lett volna privátban a mostani balhés idõket figyelembe véve...

Johnyy
vagy magyar szinkron!! van egy pár jó dolg de ha tudtok mék akkor irjatok magyar torenteket

Met
Van olyan oldal ahol magyar torrent linkek vannak?
Mert DVD filmeket szednék le de ha külföldnitõl jön akkor valszeg nincs rajta magyar felirat.

fifi
lehet nincs seed. és ennyit tudtatok összehozni egymástól.

Hi!
Miért van az, hogy két letöltésem is megáll a vége felé az egyik: 99,7% a másik 98,2%? Már egy napja nem változik. BitCometet használok és úgy látom más usereknek is ugyanitt áll meg. Miért?<#conf><#falbav>
nemcsakfeel

*hihi ** *

grebber
Na a Lokitorrentre is rászálltak most olvasom.

Addig jó amig az ET meg a Filelist van.

Halihó!

Miért van az, hogy akármi torrentet letöltök, akad, mint az állat. Az isohuntról szedtem párat, de nem találja a trackert, meg nem megy...Csak néha...Honnan lehet még használható, mûködõ torrenteket szerezni? Van vmi 5letetek? _Köszi