torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Müködõ magyar torrent oldal van?
Vagyis olyan ahol feliratos vagy DUB-os filmek vannak?...
Lehet buta a kérdés de ez van! :-)
Köszi!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Bittornadoval tudok csinálni .torrent fileokat?
Ha nem akkor mive/hogyan tudok?
Köszi elõre is!
tudod mire mondom... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
amugy mit jelent, hogy nem eros a geped?
es olvastad a hivatalos forumot ezugyben? lehet masnak is van ilyen problemaja.
Nekem csak a 0.13 hajlandó bármit is csinálni, ez a 0.16 meg se nyikkan. Mik a hw-sw minimumok ehhez a csodához? Mert az exe-re kattintva egy villanás a progi futása. Annyira azért nem gyors a cuccom :-((
2. olyantol elkerni , akinek van , de mivel egyszerre ( egy idoben ) csak egy serial csatlakozhat a halozathoz nem bizti hogy odaadja, hacsak nincs neki tobb
Ui. amugy a suprova sitejan lehetett ugy 1 honapja jelentkezni betatesztelonek.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kiderult, hogy a fejlesztok szerint is keves aki haszalja, szal tenyleg rakenyszerulnek bevonni megtobb embert.
a program stabilitasa szerintem megfelelo. bar a reklam meg nincs benne ( lehet megtartom ezt a beta klienst 😉 )
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
*hihi ** *
A emule kliens azt irja:még soha a büdös életbe nem látta a letöltendõ filét kompletten..hmmm!!!!ezexerint mindenkinek aki tölti csak a nem befejezett verzio van meg?és akinek vmikor megvolt az eltünt??....azéé irom ide mert ugyanezeket a filéket megtaláltam torrenbe is...de máá fosok beleállni a letöltésbe.....97% és kuss.....😞(((....köszi a választ!!
Mert DVD filmeket szednék le de ha külföldnitõl jön akkor valszeg nincs rajta magyar felirat.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Miért van az, hogy két letöltésem is megáll a vége felé az egyik: 99,7% a másik 98,2%? Már egy napja nem változik. BitCometet használok és úgy látom más usereknek is ugyanitt áll meg. Miért?<#conf>#conf><#falbav>#falbav>
*hihi ** *
Addig jó amig az ET meg a Filelist van.
Next PC upgrade: 2022
Miért van az, hogy akármi torrentet letöltök, akad, mint az állat. Az isohuntról szedtem párat, de nem találja a trackert, meg nem megy...Csak néha...Honnan lehet még használható, mûködõ torrenteket szerezni? Van vmi 5letetek? _Köszi