torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. kevés cucc van fent,
2. és azok általában ismétlõdnek ( lásd saw,Terminal,Chronicles of Riddick )
3. tudom a választ: akkor ne használjam, tünjek a pics-ba, ..
csk ezeken nagyon könnyen lehetne segíteni, pár ember beengedésével, feltöltésnél pedig ne kelljen 10 megabit.
A ratio miatt ( ami fasza dolog ) nem terhelhetné le a rendszert, csak gyarapíthatná.
*hihi ** *
Bazinga!
Mi értelme van feltörni egy értelmes oldalt? Azt megértem hogyha vki azzal bizonyítja be magának hogy milyen ügyes, hogy feltör egy "biztonságos oldalt" vagy origot, hupot, stb.. de ezt. Na mind1.
Viszont a meghívós dolgon lehetne változtatniuk, mert annyit nem tudok feltölteni hogy lehessen meghívóm.. ha olyan 10 G geltöltés után adhatnék meghívót az ideálisabb lenne..
*hihi ** *
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
szerencse hogy nem volt törlés, remélem intézkednek...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
olvass bele a fórumba!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
I will use google before asking stupid questions.
Bazinga!
Egy kérdés, hol keres, és mennyit talál? A nagy torrentsite-ok on keres, és mekkora részben talál mûködõ = aktív fájlokat?
már párszor megjártam torrent keresõ page-ekkel, hogy sok szirszart kidobott, nagy nehezen megtaláltam a fájlt, és 2 K val tudtam tölteni fél óráig, azóta nem seedeli senki, még egy elõrébb járó peer sem 😞
*hihi ** *
Bazinga!
Errõl a torrenthttp://www.torrentsearch.us/keresõrõl tudtok vmit? Egy progit kéne feltenni hozzá, csak nem igazán bízom meg benne 😞
NAT: network address translation
ha routert használsz, vagy osztod a netet, akkor ezt a "módszert" használja. NAT probléma megoldása, hogy a routert kell bekonfigolni, úgy hogy azt a portot amit használ a kliens progid átengedje ( portforward )
Azureus esetén aszem 6881
*hihi ** *
mi az a NAT????
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
(Azureust használok...) A letölteni kívánt torrentnél jelzi, hogy milyen állapotban tölti a cuccost az a mosolygós, vagy épp mérges fej...Nos, nekem a sárga fintorgósnál vidámabb nem lett, az Azureus meg azt írja erre, hogy a NAT rosszul van beállítva. Hol tudom beállítani megfelelõen? THX
( az elõzõ honlapon még MPIAA t meg RIAA-t emlegetnek, de az csak kamu )
http://torrentreactor.net/
a másik amelyik újból él:
http://www.demonoid.com/torrents/
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ezer hála a készítõknek-
*hihi ** *
2. Ha mindenkinek alapból engednék a seedelést akkor nem tudnák ellenõrizni hogy ki mit tölt fel, így ha tényleg seedelni akar vki meg kell keresnie az opokat (sztem teljesen jogosan)
3. Ha ratiot akarsz növelni hagy úgy a letöltés után a klienst
Bazinga!
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
THX mindent!
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Bazinga!
Brand new servers, datacenter and country."<#hawaii>#hawaii>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Egyébként meg: Erõs vár a mi Demonoidunk...<#idiota>#idiota>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Szerkesztve és röviden: le a bithumen... <#mf3>#mf3>
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
ott a mukodo exeem linkje 😊
durva.
itt olvasható a cikk
*hihi ** *
http://www.newtorrents.info/index.php?show=1
ha van errefelé BitHuMenes emberke, irjon már nekem plz...
tudnék segitkezni pár dologban 😊
sáv, idõ, stb van 😊
Z
Next PC upgrade: 2022
Mert én keresem de egy torretes oldalon sincs fennt 😞
Next PC upgrade: 2022
0 darab meghívód van (a következõt 25.69 GB feltöltés után kapod)
Csak olyan embert hívj meg akit ismersz, különben kénytelenek leszünk az oldalt bezárni!
*hihi ** *