36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Sonajk @:o)
    Ügyes vagy ;)
  • r3ga
    ja kösz de már feltöltöttem :)
  • kulabácsi
    nem a seed!! de végülis léynegtelen sztem ebben az esetben, annyi a lényeg h sztem a leggyorsabb torioldal...
  • Mr Spock
    Akkor kb a torrentleech magyarban ugye?
    Utána az oldalról (ahova feltöltötted a torrent filet) le kell szedned és azt kell vissza osztanod. (ez a torrent oldalon a feltöltésnél le van írva)
  • r3ga
    na mind1 majh torrentutor :)
  • r3ga
    kéne egy nagy segítség !
    Hogy tudok vmit feltölteni ? előszer a klienssel kell feltölteni ?Bitcometben Torrent létrehozása és utána ?
  • tomo
    http://cimboracom.szabadszo.hu/index.php
    http://hundupe.uw.hu/forum/viewforum.php?f=5 ez egy regebbi oldal, nem tom frissitik e még, de meg ma is kerult be ujabb regisztralt tag . 145 tagja van az oldalnak.
  • Sland
    Kár... :(
  • Sland
    Nem.
    np.
    Csak most láttam és meglepdőtem, hogy a kedvenc warez oldalam is a bithuból él :)(#7500)
  • laslandes
    gyűjtő oldal nem hiszem hogy van, de magyar release csoportok vannak. gondolom velük van kapcsolatban.
  • Laky
    hopp, akkor én kérek elnézést, azt hittem az általtalm írtak ellenkezőjét állítod :D
    amúgy nem ismerek ilyen oldalt :\
  • Sland
    Van a http://nforce.nl/. Ide gyűjtik a RELEASEeket ugye. De itt magyar filmeket, magyar zenéket stb-t nem látok. És az volt a kérdés, hogy van e ilyen oldal MAGYARBA, ami a magyar releaseket gyűjti össze.
    Remélem így érthető...
  • Laky
    külföldi FTP-k...
    nem igazán értem mit akarsz mondani... a bithu a wnd-ről lopja a cuccokat? :DDDDDDDDDDDDDD
  • Sland
    Igen? A wanadoo is ebből él? Nem is tudtam... Csak arra lennék kíváncsi, hogy PL Bithun a TiLOS nevű srác honnan szerez be mindent olyan hamar... Van olyan magyar release gyűjtő oldal mint az NForce?
  • Laky
    Mo-n általában ide rakják fel leghamarabb release-eket... igényes torrentek, nagyon sok seederrel...
    el-sl-t és majmot nem hasonlítanám hozzá :)
    a Wanadoo névre hallgató smsweb-es oldal is innét táplálkozik...
  • kulabácsi
    hát nagyjából, csak jóval gyorsabb feltöltéssel, szal kb mindent maxon tudok lehúni onnan
  • Mr Spock
    Én a bithu-ra nem vagyok beregelve. Ismerősem sincs ott. Szóval csak úgy kíváncsiságból kérdezem, hogy szinte ugyanazok a dolgok vannak fent ott is mint az el-sl-on vagy a majom?
  • tomo
    az ilyen cuccokat eMule rendszeren kell keresni.

tessek.

50 megosztoval:

kao the kangaroo

ja egyebkent nem art , ha a jatek cimet helyesen irod le:
    kao the kangaroo...

kao the kangaroo nfo file

cue file
  • aston shell
    oke, kicsit tuloztam, de sokat kerestem, az teny... :D
  • aston shell
    hy all!!!

mar vagy 28588885653569898878784578554545878257878 torrent oldalon kersetem ra egy igen mokas jatekra, de sehol sem talaltam...

a jatek neve: kao the kangoo

ha valaki valamiert megtalalna, raakadna, tobjon nekem egy torrent linket pls!!

elore is koszi..
  • kulabácsi
    nem sokra, de arra amire kellene az bőven elég lenne!!:D de látom be lettem oltvam szal nem is kérdeztem semmit...:D
  • Laky
    höh, aztán mire mész velük?
    főleg a dinamikus ip-kkel? :D
  • vg
    Te kis hacker! Ha ilyeneket akarsz, akkor legalább probáld meg magadtól megtalálni a megoldást...
  • kulabácsi
    sziasztok nekem egy olyan progi kellene amivel meg tudom nézni más ip címét, mondjuk msn-en keresztűl meg ilyesmi!! ha nem nagyon törvénybe ütköző, akkor köszönöm a segítségetek...:D
  • Laky
    (\_/) Kellemes
    (O.o) Húsvéti
    ((") (") Ünnepeket!
  • kulabácsi
    áhh kössz jöttek az ötletek!!:D főleg a nem töltessz le tetszik vazze!
  • greg971
    Ingyenes tárhelyen nem fog menni....csinálj otthon szervert ...ha tudsz ....de akkor gép NON STOP üzemeljen :D
  • greg971
    Kedves rogg ...mindenhol van türelmi idő, ami 1 vagy 2 hét ... te nem lennél ennyire toleráns ?

sebaj ha te is vétesz a büntető törvénykönyv ellen , akkor kivégeznek tárgyalás nélkül....na rád sem bíznám a világ sorsát
  • tomo
    3. szerzel passkeyt a dcn es azzal toltesz le
  • tomo
    ha nem akarod elkerulni a trackert letoltes kozben:
    1. nem toltesz le
    2. befizetsz gyorsabb feltoltesi netre
  • Met
  • kulabácsi
    érdekes egy olvasmány, de én inkább csalás nélkűl oldanám meg a dolgot... de azért köcce
  • kulabácsi
    jah nekem is ez a problémám h a köcsög szolgáltató olyan kis feltöltést biztosít h szart nem tudok feltölteni, és ezért a bithu-n elég nehéz tartani az arányt, mert ott tényleg minden maxxal jön...az egy eléggé agyonseedelt oldal:D
  • homokhat
    Mostmár nálam is !
  • Rogg
    Nálam jó az Endless.
  • homokhat
    A fórum ésa főoldal bejött de a browse már nem , törölték a híreket .
    nem vagy egyedül
    nekem sem jön be :(
  • homokhat
    El-Sl nektek bejön , mert nekem nem ?
  • oliverspy
    Akkor inkább warez-fórumot csinálok! De azért kössz szépen a linkért!