torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kábelnetem van, router nincs, norton tûzfalban engedélyeztem a portot.
A kábelcég lehet a bûnös a NAT hiba miatt?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ilyenkor érdemes tartogatni hátha beindul pár nap/hét múlva? <#confused>#confused>
vagy ne reménykedjek?
*hihi ** *
Bazinga!
letöltöttem a Pro Evolution Soccer 4-et, jelszavas és a megadot jelszó a forumon nem jó hozzá...
5578 a jelszó különben. Hol tudok hozzá jutni egy helyes kódhoz? Esetleg valakinek megvan-é?
ettõl függetlenül sok serencsét kívánok az oldalnak...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
értem ezalatt a fake-semmitérõ-érdektelen cuccot...
Bazinga!
viszont ekzotikusabb dolgok vannak mint a bthumenen. sazl jó lesz ez.!!
*hihi ** *
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
*hihi ** *
Arány minimum lehet hogy kéne majd ide is, a pofátlan leecherek ellen..
*hihi ** *
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Bazinga!
http://www.vip-torrents.com/
ez mit jelent --> "RepublicCommandoDemo.exe" : rejected by tracker - unsupported tracker protocol, please upgrade your client.
ez nem jó ötlet szerintem 😊
Bazinga!
az a kínos, h olyanok is járnak (ill jártak) oda, akiknek a megosztási arányuk nevetséges volt. miért ne lehetne valami zártkörû?
nem hiányzik senkinek se onnan a sok leecher aki nem seedel tovább 10 percnél
közzétenni, azaz feltölteni meg csak jelentõs szávszéllel lehet
football without ultras is nothing
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Valamiért nem jön összek.Köszi elöre is a segítséget.
http://bithumen.tx.hu/login.php?returnto=%2F
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu